Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Ξερεις Pingu μου επειδη ειμαστε και ντοπαρισμενες απο τοσα φαρμακα γι' αυτο κραταω και μικρο καλαθι. Αν ηταν φυσικη εγκυμοσυνη θα το ειχα ήδη σιγουρεψει.

Ε δεν πιστεύω η συχνοουρια να είναι από τα φάρμακα. Το στήθος ίσως. Δεν έχω ιδέα από αυτά.. Όταν με το καλό έρθει η σειρά μου θα σας ζαλίσω στις ερωτήσεις.. Χιχιχι 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Κοριτσουδια μου τι κανετε;;;

Αριαδνη καλωσηρθες, μια τεραστια χοριακη ευχομαι! Ελπιζω να σου φερουμε γουρι!!! Ειναι γουρλιδικη η παρεα μας!

Γεωργια μου αχχχ δυο μερουλες εμειναν!!! Μακαρι να ειναι απο την εγκυμοσυνη η συχνοουρια και να τρεχεις 9 μηνες στην τουαλετα σαν την τρελη!!! Εγω δεν θυμαμαι ποτε μου εμφανιστηκε.

Μαρακι ανεβαινει, παλευει το θαυματακι σου αγαπη μου!!!

Εγω ειμαι κομματια απο την κουραση, αυριο εχω να φτιαξω τις μερεντουλες και την περπατοπιτα! Πρασκευη αυριοοοο!!! Το Σαββατο θα εχουμε τα γενεθλια της μικρης, Κυριακη μενει και μετα Δευτερα στα βαθια παλι! Δεν την παλευω ηδη που ξυπναω πρωι και ειμαι σπιτι, ποσο μαλλον στη δουλεια και μετα να μαζευω το χαος του σπιτιου , να μαγειρευω για την επομενη και να βρισκω και χρονο για το παιδι. Για εμενα χρονος ουτε λογος βεβαια! χιχι!!! Αχ Αντζυ μου εσυ πως την παλευεις με δυο;;;!!!

Αχ Ελένη μου Γεναρη που επιστρεφω στη δουλεια θα σου πω εντυπωσεις.Μαγειρεμα με βοηθουν πολυ οι δικοι μου γιατι τις περισσοτερες μερες μας φερνουν εκεινοι. Κ μετα ασχολουμαι εγω με τα υπολοιπα του σπιτιου κ σιδερωμα που ειναι τοσα κ μαζεύονται μαζευονται τα δικα μας.... βεβαια εχω κ τη μαμα μου κ πρωι κ απογευμα σπιτι μου γιατι μενουμε κοντα κ ερχεται κ το πρωι γιατι 13:00 παω κ παιρνω τη Σοφισ απο το σχολειο κ κραταει το μικρο.ερχεται κ το απογευμα για να μην τους εχω κ τους 2 μονη μου.γενικα αν δεν εχεις βοηθεια ειναι δυσκολο με 2 παιδια.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Αριαδνη μου καλωςηρθες στην παρεα μας...θα σου πω εγω λοιπον τα συμπτωματα που ειχα.

1η εγκυμοσυνη πονους περιοδου, αιμα λιγο σαν βλενη,εντονο πονο στο στηθος κ συγκεκριμενα στη θηλη ουτε να ακουμπισω δεν μπορουσα.συχνοουρια δεν το συζητω απι την αρχη φουλ.

2η εγκυμοσυνη μονο πονο στο στηθος παλι στη θηλη κ τπτ αλλο.

Σου ευχομαι μια τεραστια χοριακη αυριο.θα αγωνιουμε μαζι σου.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου! 

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εμαθα καποια ασχημα νεα και ειχα πεσει λιγο ψυχολογικα γι' αυτο δεν εμπαινα.Ελειπε και ο αντρουλης μου παλι αλλα ευτυχως ερχεται σημερα οποτε νιωθω αρκετα καλυτερα.

Μιςς μου ελπιζω να ανεβει η χοριακη σου και να πανε ολα καλα. Δεν παυει να ειναι θετικο!!

Γεωργια μου καλη επιτυχια για αυριο!! θελουμε τριψηφιο νουμερο!!!!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Καλημερα κοριτσακια...

Οχ τι εγινε βρε Λιζακι...αντε θα ερθει ο αντρουλης σου να σε ανεβασει ψυχολογικα.τουλαχιστον οτι ειναι να ειναι περαστικό...

Αριαδνη περιμενουμε νεα σου...να υποθεσω οτι εισαι ηδη στο κεντρο για αιμοληψια...

Τα φιλια μου σε ολες

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κανετε; Απο αυριο βροχες και καταιγιδες ακουσα, αλλα ευτυχως σημερα εχει καλοκαιρια.

Lizaki μου σ' ευχαριστω. Σου ευχομαι ο,τι και να 'ταν αυτο που εμαθες, να περασε. Με το καλο να δεχτεις τον αντρουλη σου.

Ariathni καλα αποτελέσματα να εχεις!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Angie μου ασε, δυσκολα χωρις βοηθεια και ειδικα με δυο παιδια. Βλεπω τις κοπελες στη δουλεια και απορω για το Ελληνικο κρατος. Εχουμε μια συντοπιτισσα στο χωριο της μαμας μου η οποια ζει απο πολυ νεα στη Γαλλια και μας ανελυε τις παροχες του γαλλικου κρατους προς τις εργαζομενες μητερες και τις μητερες γενικοτερα, εδω και 40 χρονια που εκεινη μεγαλωνε τα παιδια της. Η μερα με τη νυχτα ειμαστε.

Καλημερα Έλενα!

4OQ2p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Lizaki καλως να δεχτεις τον αντρουλη σου!

Κοριτσακια εγω σημερα εχω πολυ αχνο καφε στο σκουπισμα...Να ανησυχησω??

Καλα απο δουλειες εγω..εχουν μαζευτει κατι πλυντηρια για σιδερωμα....

• Μου αρέσει 1

Καλημέραααααα 

Για να αρχίζουν τα θετικά Αριάνθη να μας το πείς ε???

Γεωργίτσα αύριο πάρτυ ετοιμάζω τα μπαλόνιααα

Εχώ κέφια πέρασα απο ΕΟΠΥΥ θα πληρωθώ στις επόμενες 10 μέρες κ για τις 2 προσπάθειες ολέεεεεε όπως μου είπαν τα τωρινά τα πήρα πιο γρήγορα μέσα σε 3 εβδομάδες!!!

Μις αίμα μην δούμε αλλά αν αγχώνεσαι πάρε γιατρό

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...