Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στην καινούρια εγκυουλα και καλή επιτυχία αύριο στην Αριαδνη και μεθαύριο στη Γεωργια!

Οι χοριακες σας να μην σας δωσουν το παραμικρό περιθώριο για αρνητική σκεψη!

Η σημερινή δικη μου λιγο μεγαλύτερη αλλά όχι καλη παλι. Βαρέθηκα να προσπαθώ να ονειρεύομαι και να μην γίνεται τπτ. Αυτή η ουδέτερη κατάσταση μου χτυπάει στα νευρα. Θελω ενα υγιες μωρακι και καλες ενδειξεις αμεσα ή στη χειρότερη την περίοδο μου να αρχίσω απο την αρχη αμεσα. Τουλάχιστον δεν κινδυνευω σωματικα

Υπομονή Μαρακι μου γλυκό, υπομονή και δύναμη και σε λίγο καιρό να είναι μια μακρινή ανάμνηση ! Σιγά σιγά να ανεβαίνει για να τα καταφέρει το μικρακι! Τι σου είπαν από και πέρα; ποτέ θα ξανακανεις; 

4 hours ago, Me-Lenia said:

Αχ κοριτσια μου το ευχομαι ολοψυχα για ολες μας! Βλεποντας τοσα θετικα προσπαθω να μπω κ εγω στο κλιμα. Αντε κ θα δουμε. Δευτερα εχω εμβρυομεταφορα. Το λεω κ νιωθω οτι δεν ειμαι εγω!

Melenia μου θετικη σκεψη! Θα πανε ολα καλα!!!

1 hour ago, Ariathni said:

Ευχαριστώ παρά πολύ!! Καλή επιτυχία και σε εσένα !!! Εγώ είχα πόνους περιόδου σιγά σιγά γίνονται πιο λίγοι κ έχω πόνο στο στήθος πολύ. Είναι η πρώτη μου εξωσωματική ... κ έχω αγχωθεί ...

Ariathni ευχομαι αυριο με μια τεραστια χωριακη! Εγω εκανα σημερα.. Τπτ ολα ιδια σαν να περιμενω περιοδο απλα μονο κατι τσιμπηματα..

Κοριτσια μου σημερα μετα την επικοινωνια με το κεντρο, βουταω τον αντρουλη του λεω παμε στο μοναστηρι της Χρυσοβαλαντου τωρα,τοσες μερες στο λεω. Δεν ειχα ξαναπαει. Μπαινουμε στο εκκλησακι να αναψουμε κερακι,ρωτησαμε μια γλυκουλα μοναχη,με ειδε σαν την μαραμενη μου γαρδενια,μας λεει τι προβλημα εχετε;Της ειπα εγγυος ειμαι αλλα μαλλον δεν. Μου λεει δε θα απελπιζεσαι,να πιστεψεις κ θα δεις θα ερθεις εδω με το παιδακι σου.Τι μηλαρακια μας εδωσε,τι σχοινακι το εβαλα στην κοιλιτσα. Προσευχηθηκα να γεμισει η κοιλιτσα μου κ σε ολα τα κοριτσακια!Ποσο συγκινηθηκα με την μοναχη αυτη,βουρκωσα,μας ειπε κ για αλλες ιστοριες κ ενα βιβλιαρακι με θαυματα να διαβασω. Οταν φυγαμε οι πονοι περιοδου δε με πονουσαν! Ποτε δεν ειχα ξαναπαει κ θα ξαναπαω! Να πατε ολα τα κοριτσια,ηταν πολυ συγκινητικα!

Μετα πηγαμε απο την πεθερα να παρουμε φαΐ (για να μην ξεχνιομαστε...). Η οποια προχτες πηγε απο μονη της στη Χρυσοβαλαντου,ετσι κατι την ωθησε(χωρις να ξερει) μας πηρε κ μηλαρακι..

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

44 minutes ago, Sugar86 said:

Υπομονή Μαρακι μου γλυκό, υπομονή και δύναμη και σε λίγο καιρό να είναι μια μακρινή ανάμνηση ! Σιγά σιγά να ανεβαίνει για να τα καταφέρει το μικρακι! Τι σου είπαν από και πέρα; ποτέ θα ξανακανεις; 

Μαρακι υπομονη κι αισιοδοξια,το μωρακι σου σε θελει πολυ!!!

Αχ, miss sunny με συγκινησες... Ευχαριστουμε που μνημονευσες ολα τα κοριτσια. Βοήθειά σου κοπελα μου!

Σήμερα μου ελεγε η θεια μου να επικαλουμαστε και την Παναγία την Γοργοεπηκοο. Δεν την ειχα ξανακουσει. Ειναι και για την τεκνοποιηση. Η θεια μου πιστευει πολυ. Εγω, ξερετε τα τυπικα.

Κορίτσια δειτε κι αυτο: Τα 20 πιο συνηθισμενα συμπτωματα εγκυμοσυνης. :)

http://www.imommy.gr/egkimosini/ygeia/article/5831/ta-20-prwta-symptwmata-egkymosynhs/

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Μπηκα να το διαβασω γιατι εχω συχνοουρια και στην αρχη δεν το θεωρησα συμπτωμα. Απο τα φαρμακα λεω, θα ειναι. Όπως ειπα και για τον πονοκεφαλο. Αλλα σημερα ειπα... λες;... Μεσα τα βλεπω, αλλα δεν παιρνουν τα μυαλα μου αερα. Μπορει βεβαια να ειναι και απο τα φαρμακα.

Και ηθελα να το δειτε κι εσεις που εχετε πονακια, κλπ!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

λοιπόν Μις πριν τις 2 τελευταιες ετ πήγα στη Μονή..πάρε λαδάκι κ απο το καντήλι της μοσχομυρίζει κ ειναι απλο ελαιολαδο..σχεδιαζω κ αυριο να πάω να πηγαίνεις όποτε μπορείς!!

Γεωργία και στα 2 θετικά κατρουλου ήμουν χαχα ελεγα η προγεστερόνη αλλα πως γίνεται να μην αρχιζει η συχνοουρια νωρίτερα αααα κ υπνηλίες κ δέκατα...αυτη την φορά δεν θα δώσω σημασία ελπίζω να δουλεύωωωω!!!:)

Για πάμε για μπεμπακια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μπηκα να το διαβασω γιατι εχω συχνοουρια και στην αρχη δεν το θεωρησα συμπτωμα. Απο τα φαρμακα λεω, θα ειναι. Όπως ειπα και για τον πονοκεφαλο. Αλλα σημερα ειπα... λες;... Μεσα τα βλεπω, αλλα δεν παιρνουν τα μυαλα μου αερα.

Και ηθελα να το δειτε κι εσεις που εχετε πονακια, κλπ!

Γεωργία μου και εγώ πριν το τεστ είχα συχνοουρια και πονούσε το στήθος μου εκεί σκέφτηκα ότι μάλλον είμαι έγκυος. Και βγήκε το τεστ θετικό! 

Miss sunny σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας σκέφτηκες!!! Πριν μείνω εγκυος είχα πάει και εγώ στο μοναστήρι και ένιωσα μια γαλήνη! 

Ariathni καλώς ήρθες και εύχομαι αύριο να μας γράψεις τα ευχάριστα!!! 

xsSnp3.png

47 minutes ago, DIMITRAS said:

λοιπόν Μις πριν τις 2 τελευταιες ετ πήγα στη Μονή..πάρε λαδάκι κ απο το καντήλι της μοσχομυρίζει κ ειναι απλο ελαιολαδο..σχεδιαζω κ αυριο να πάω να πηγαίνεις όποτε μπορείς!!

Γεωργία και στα 2 θετικά κατρουλου ήμουν χαχα ελεγα η προγεστερόνη αλλα πως γίνεται να μην αρχιζει η συχνοουρια νωρίτερα αααα κ υπνηλίες κ δέκατα...αυτη την φορά δεν θα δώσω σημασία ελπίζω να δουλεύωωωω!!!:)

Για πάμε για μπεμπακια

Πηρα κ λαδακι κ απο ολα! Η μοναχη μας εδωσε ολα τα καλα!

Γεωργια ειχα κι εγω μια συχνοουρια καποιες φορες αλλα το απεδιδα στο αγχος με το μυαλο μου. Δεν το συζητω σημερα τρελος πονοκεφαλος! Μετα απο λιγο απο τη Μονη μου περασε...

Ξαπλωσα τωρα κ νιωθω τα τσιμπιματα...Αντε αυριο να χουμε κι αλλα ευχαριστα νεακια!

Κοριτσουδια μου τι κανετε;;;

Αριαδνη καλωσηρθες, μια τεραστια χοριακη ευχομαι! Ελπιζω να σου φερουμε γουρι!!! Ειναι γουρλιδικη η παρεα μας!

Γεωργια μου αχχχ δυο μερουλες εμειναν!!! Μακαρι να ειναι απο την εγκυμοσυνη η συχνοουρια και να τρεχεις 9 μηνες στην τουαλετα σαν την τρελη!!! Εγω δεν θυμαμαι ποτε μου εμφανιστηκε.

Μαρακι ανεβαινει, παλευει το θαυματακι σου αγαπη μου!!!

Εγω ειμαι κομματια απο την κουραση, αυριο εχω να φτιαξω τις μερεντουλες και την περπατοπιτα! Πρασκευη αυριοοοο!!! Το Σαββατο θα εχουμε τα γενεθλια της μικρης, Κυριακη μενει και μετα Δευτερα στα βαθια παλι! Δεν την παλευω ηδη που ξυπναω πρωι και ειμαι σπιτι, ποσο μαλλον στη δουλεια και μετα να μαζευω το χαος του σπιτιου , να μαγειρευω για την επομενη και να βρισκω και χρονο για το παιδι. Για εμενα χρονος ουτε λογος βεβαια! χιχι!!! Αχ Αντζυ μου εσυ πως την παλευεις με δυο;;;!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...