Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

μελενάκι να σου πω να ..'γελάσεις' να δεις ότι αυτήν σου την ψυχολογία την καταλαβαίνω απόλυτα και το μόνο που θες για να ξεφύγεις είναι να πεις ότι έγινε έγινε κοιτάω μπροστά! πάω που λες για έλεγχο ότι όλα είναι οκ για διέγερση δυο μέρες πριν αδιαθετήσω και βλέπουμε δυό ωοθήκες τούρμπο. με ωοθυλάκια. ήταν λες και ήταν άλλες ωοθήκες! από το κενό ξαφνικά τσουκου τσουκου μικρά ωοθυλάκια σπαρμένα παντού! χαρά εγώ θαύμα θαύμα έλεγα! η γιατρός μου συγκρατημένη με ένα κρυφό χαμόγελο που το κατάλαβα μετά (πήρε πρέφα δεν ήθελε να δώσει ελπίδες ακόμα..διεγέρθηκαν από τις ορμόνες που άρχισαν να ανεβαίνουν από την εγκυμοσύνη) . καλά κάτσε μου λέει να δούμε,αδιαθετείς δεν ξεκινάς όμως,με παίρνεις τηλέφωνο. χαχα χουχου εγώ φεύγω πάω σπίτι λέω στο σύζυγο έγινε θάμα έχω ωοθυλάκια εεεε θα πάρουμε ένα ακόμα ή δύο τόσα πολλά είναι! δεν θα είναι όλα τζούφια τι στο καλό! χαρά και αυτός!  την επόμενη κάνω το καθιερωμένο τεστ της χομτεστ που έκανα πάντα πριν αδιαθετήσω με την κρυφή ελπίδα (που φυσικά πάντα έβγαιναν ολόλευκα του μουσαμά του ζωγράφου)! και βγαίνει θετικό.. η πρώτη σκέψη ξέρεις ποια ήταν; ΩΧ ΑΜΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ! αντί να σκεφτώ καλέ είμαι έγκυος σκέφτηκα φτουυυυυ πάνε τα ωοθυλάκια τζάμπα! έκανα ώρες/μέρες να καταλάβω τι λέω στον εαυτό μου! τόσο πολύ με είχε καταπιεί η αποτυχία! τόσο πολύ με είχε στεναχωρέσει το γεγονός ότι παλεύω και ξαναπαλεύω και κάνω τρύπες στο νερό! έβλεπα αργότερα τις χοριακές,είδαμε καρδιά,το είδαμε να μεγαλώνει αλλά εγώ εκεί! μελαγχολία! κολλημένη στα παλιά! έκανα πολύ καιρό να πω αφήνω το παρελθόν πίσω! χρειάστηκα ενθαρρυντικά λόγια για να δω τη φάση αλλιώς,έριξα πολύ κλάμα για να φύγει από μέσα μου! αφήνει κουσούρι η όλη διαδικασία δεν θα σου πω ψέματα ειδικά όταν την επαναλαμβάνεις και δεν σου πετυχαίνει μια και έξω! αλλά ξες τι κατάλαβα; κάθε φορά είναι μια καινούρια αρχή! είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! άλλες συνθήκες και ας μας μοιάζουν ίδιες! θα σπάσουμε το ρόδι! θα έρθουν όλα θετικά και σε εμάς! όχι επειδή μας το χρωστάει κάποιος και τέτοια! απλά επειδή δεν γίνεται να πάει αλλιώς! ξέρω πως είσαι,και εδώ μέσα ξέρουν σχεδόν όλες. και σε όλες η ανάμνηση φέρνει τα ίδια συναισθήματα! βάλτα στην άκρη! δεν προσφέρουν τίποτα! το κατάλαβα και από την καλή και από την ανάποδη! ξεχνα ότι έχει γίνει! πάμε ξανά πάμε για το θετικό! με όλη μου την αγάπη δεν αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα η στεναχώρια και τα αρνητικά συναισθήματα! και ας είναι κάτω από το πετσί μας! στο διάολο να πάνε! στα τσακίδια! μόνο αισιόδοξες σκέψεις! ΜΟΝΟ!

Λουκουμαδακι δε μπορω να σταματησω τα δακρυα μου με το μηνυμα σου. Σ' ευχαριστω πολυ-πολυ-πολυ που καταφερες να με κανεις να νιωσω ετσι. Ενιωσα σαν να μπαινεις στην ψυχη μου κ να γλυκαινεις τον πονο της. Αυτη τη φορα νιωθω σαν να μην ειμαι εγω, σαν να με παρατηρω απο μακρυα. Οταν με πηρε ο γιατρος να μου πει οτι παω Δευτερα μου βγηκε να του πω οχι δεν παω πουθενα. Ηταν ομως τοσο γλυκομιλητος κ μ' εκανε να πω στον εαυτο μου, ας προσπαθησω! 

Τοσες μερες παλευω να σας πω οτι θα παω τη Δευτερα κ τελευταια στιγμη το μετανιωνω γιατι φοβαμαι μην αλλαξω γνωμη κ δεν παω πουθενα. Κακο συναισθημα ο φοβος! Ευχαριστω τοοοσο πολυ κ παλι γι αυτο σου το μηνυμα, ενιωσα με ποση αγαπη μου τα εγραψες ολα αυτα

πρίν από 59 λεπτά , Angie.31 είπε:

Οοοοοο μελενια δεν το θυμομουν οτι ξεκινας κ εσυ αμεσα.αντε με το καλο λοιπον κ να σου πανε ολα καλα....χαμος θα γινει....θα γεμισουμε εγκυουλες....

Πως να το θυμασαι Αντζουλινι μου αφου ουτε εγω η ιδια δεν ηθελα να το θυμαμαι! Σ' ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου. Μακαρι να πανε ολα καλα.

πρίν από 41 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Εεεεεππππ Μελενια μου???Ολα καλά θα μας πάνε βρε αντε τώρα!!!

Περιμένω στον αιματολόγο να με ρουφήξουν ιουυουουουου

Το καλό ίσως είναι οτι είμαι μαζί με φουσκωτούλες μια μεγαλουτσικη κ μια ισως συνομιλικη μου 40 plus ε τι να κανω ζηλευω θελω να βρω την ακρη κ να με δω ετσι!!!

Κορίτσια με το καλό ΌΛΕΣ ΜΑΣ ας ρίξουμε πίσω μας όλα τα αρνητικά κ απο εδώ κ πέρα μόνο θετικά!!!

Καλέ ήρθε κ αλλη φουσκωτούλα κοριτσια εχουμε γέλιο ετσι οπως καθομαστε και τελικά και 4η φουσκωτούλα δεν φαινόταν το μαξιλαράκι τι επαθαν όλες σήμερα ήρθαν??

Αγαπη εισαι φοβερη! Οι περιγραφες σου μου φτιαχνουν τοσο πολυ τη διαθεση!!! Παρατηρωντας τις εγκυουλες στον αιματολογο! Χαχαχα.... εισαι ολα τα λεφτα! Κ στα δικα μας λοιπον!!!

πρίν από 35 λεπτά , samiam είπε:

Μελενια μην το σκεφτεσαι.αστο να ρθει κ ο,τι γινει.Με το καλο τα εμβρυακια,να χαμογελας κ καποια στιγμη σιγουρα θα επιστρεψει,δεν μπορει.

Χαχα εχω μαθει 5 εγκυμοσυνες μεχρι στιγμης στο συγγενικο περιβαλλον,κατι παιζει φετος! Κοριτσια ολα να πανε καλα!!!

Ευχαριστω Samiam μου. Ευχαριστω πολυ! Κ εσενα καλη μου να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, Μελενια μου θυμησες εμενα που οταν με πηραν τηλ για να προχωρησουμε με επιασε ενας κομπος στο στομαχι. Και ηθελα και δεν ηθελα.

Τη Δευτέρα λοιπον μηδενιζεις και ξεκινας απ' την αρχή και θα δεις που ολα θα πανε καλα!

Τοτε να μην πας στη δουλεια! Δευτερα δεν ειπες πως ξεκινας και δουλεια;

4OQ2p3.png

Καλησπέρα !!! Είμαι καινούργια στο forum ... έχω κάνει 22/09 Εμβρυομεταφορα κ αύριο θα πάω για χοριακη... είναι κάποια κοπέλα στην αναμονη; ήθελα να ρωτήσω τι συμπτώματα είχατε ;

Καλως ήρθες Ariathni! Καλη επιτυχια αυριο!

Εγω θα κανω χοριακη το Σαββατο και δεν εχω κανενα συμπτωμα. Εχουμε και κοριτσια εδω που επισης δεν ειχαν συμπτωματα και ηταν/ειναι εγκυουλες!

4OQ2p3.png

Ευχαριστώ παρά πολύ!! Καλή επιτυχία και σε εσένα !!! Εγώ είχα πόνους περιόδου σιγά σιγά γίνονται πιο λίγοι κ έχω πόνο στο στήθος πολύ. Είναι η πρώτη μου εξωσωματική ... κ έχω αγχωθεί ...

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ariathni είπε:

Καλησπέρα !!! Είμαι καινούργια στο forum ... έχω κάνει 22/09 Εμβρυομεταφορα κ αύριο θα πάω για χοριακη... είναι κάποια κοπέλα στην αναμονη; ήθελα να ρωτήσω τι συμπτώματα είχατε ;

Καλησπέρα Αριάδνη, καλά αποτελέσματα εύχομαι αύριο. 

Ούτε εγώ είχα συμπτώματα, μόνο πολύ πρησμενο στηθος σε σχέση με άλλες φορές, μια φορά μόνο ενιωσα κάτι σαν κραμπα, αυτό και τελικά είχα θετική χοριακη. Αλλιώς δε νιώθω απολύτως τίποτα ούτε στην πορεία. 

πρίν από 37 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Αχ, Μελενια μου θυμησες εμενα που οταν με πηραν τηλ για να προχωρησουμε με επιασε ενας κομπος στο στομαχι. Και ηθελα και δεν ηθελα.

Τη Δευτέρα λοιπον μηδενιζεις και ξεκινας απ' την αρχή και θα δεις που ολα θα πανε καλα!

Τοτε να μην πας στη δουλεια! Δευτερα δεν ειπες πως ξεκινας και δουλεια;

Ακριβως ετσι Γεωργια μου. 

Οχι ευτυχως δεν ξεκιναω Δευτερα. Ακομα δεν εχει ερθει ο διορισμος στο σπιτι. Με ειδοποιησαν απλα οτι ξεκινησε. Οποτε ευτυχως αυτο δε με αγχωνει.

Μακαρι να πανε ολα καλα! Ευχαριστω.

Σ' ευχαριστω κοριτσι μου! Θα σου γραψουν σε λιγο και κοριτσια που ειχαν τετοια συμπτωματα.

Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι. Ξερω ειναι κοινοτυπη εκφραση και δυσκολο να το κανει κανεις, αλλα προσπαθησε. Εχε Θετικη σκεψη και κοιτα παντα μπροστα.

Α! Μολις εγραψε η Sugar!

4OQ2p3.png

Ευχαριστώ παρά πολύ !!! Αυτές οι 15 με κούρασαν πιο πολύ από τη διαδικασία όλη . Έχω άδεια κ είμαι σπίτι γιατί η δουλειά μου είναι ορθοστασία όλη μέρα κ ίσως είναι χειρότερη η αναμονή σπίτι ... κάθε μέρα νόμιζα ότι θα μου έρθουν ... είδα κ μια σταγόνα αίμα τη 10η μέρα κ έχω απογοητευτεί ...

Διαφημίσεις

Το είδες και αίμα που σταμάτησε είναι θετικό, είναι της εμφύτευσης! Αντε με το καλό αύριο, δύσκολη η αναμονή δε λες τίποτα! Ατελείωτες η μέρες και οι ώρες, αντε δεν έμεινε τίποτα αύριο θα ξέρεις! 

Ήταν μόνο μια σταγόνα ένα πρωί κ μετά τίποτα ... είχα φόβο με τις βελόνες , το ξεπέρασα έκανα τις ενέσεις έτρεχα για υπέρηχα όλα καλά πέρασαν νερό , ούτε φοβήθηκα ... μόνο η αναμονή με έριξε τόσο ... ευχαριστώ παρά πολύ !!! Με ενθαρρύνες παρά πολύ!!

• Μου αρέσει 1

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στην καινούρια εγκυουλα και καλή επιτυχία αύριο στην Αριαδνη και μεθαύριο στη Γεωργια!

Οι χοριακες σας να μην σας δωσουν το παραμικρό περιθώριο για αρνητική σκεψη!

Η σημερινή δικη μου λιγο μεγαλύτερη αλλά όχι καλη παλι. Βαρέθηκα να προσπαθώ να ονειρεύομαι και να μην γίνεται τπτ. Αυτή η ουδέτερη κατάσταση μου χτυπάει στα νευρα. Θελω ενα υγιες μωρακι και καλες ενδειξεις αμεσα ή στη χειρότερη την περίοδο μου να αρχίσω απο την αρχη αμεσα. Τουλάχιστον δεν κινδυνευω σωματικα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 9 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στην καινούρια εγκυουλα και καλή επιτυχία αύριο στην Αριαδνη και μεθαύριο στη Γεωργια!

Οι χοριακες σας να μην σας δωσουν το παραμικρό περιθώριο για αρνητική σκεψη!

Η σημερινή δικη μου λιγο μεγαλύτερη αλλά όχι καλη παλι. Βαρέθηκα να προσπαθώ να ονειρεύομαι και να μην γίνεται τπτ. Αυτή η ουδέτερη κατάσταση μου χτυπάει στα νευρα. Θελω ενα υγιες μωρακι και καλες ενδειξεις αμεσα ή στη χειρότερη την περίοδο μου να αρχίσω απο την αρχη αμεσα. Τουλάχιστον δεν κινδυνευω σωματικα

Ποσο ανεβηκε Μαρια μου;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...