Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια μου τι χαρα!!! Ποσο πολυ μου αρεσει που επιτελους χαμογελαμε!

Κ στης Γεωργιας τωρα να χαρουμε το Σαββατο με το καλο. Κ μετα στη Samiam. 

Για μενα δεν τολμαω καν να σκεφτομαι. Μετα απο τοσες φορες πλεον φοβαμαι κ τη σκια μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω Μελενια μου! Αλλα δε θελω να μιλας ετσι για σενα. Για παρ' το λιγο αλλιως παρακαλω!

πρίν από 5 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Ναι μαζι με Γεωργια τωρα! Georgia εσυ θα εισαι καλυτερα εννοειται!!! Samiam παρε σειρα!!!

Α, ποτε δεν ξερεις. Αλλα ειμαι κι εγω συγκρατημενα αισιόδοξη. Ελα μωρε! Δε μασαμε! Ετσι;;; Ειμαστε σερβαιβορς όλες οι κοπέλες εδω!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

9 minutes ago, Me-Lenia said:

Για μενα δεν τολμαω καν να σκεφτομαι. Μετα απο τοσες φορες πλεον φοβαμαι κ τη σκια μου.

Να σκεφτεσαι να σκεφτεσαι! Ολες θα γινουμε μαμαδες απλα να πρεπει να το παλεψουμε πιο πολυ! Σκεφτομουν το Μαρακι πριν λιγο, τι αγωνια κι αυτη η κοπελα... Θα πανε ολα καλα!

• Μου αρέσει 2

miss sunny έχουμε μια θετικότατη χοριακή που δεν είναι σε γκρίζα ζώνη! είναι θετική! επανεξέταση και συνεχίζουμε από εκεί! εγώ ξεκίνησα με 29 και ξεπετάχτηκε σε τριψήφιο και τετραψήφιο για πλάκα! όσο για την προγεστερόνη είχα 13,5 χαμηλό αλλά σε 5 μέρες πήρε την ανηφόρα έφτασε 19 και δεν ξανασχολήθηκα! η γιατρός μου είχε πει από 8 και πάνω περιμένουμε να ανέβει και αν δεν.. θα δώσουμε συμπλήρωμα. όλα καλά! ξεκούραση και επανεξέταση το σάββατο!

• Μου αρέσει 3

Κράτα το

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου το ευχομαι ολοψυχα για ολες μας! Βλεποντας τοσα θετικα προσπαθω να μπω κ εγω στο κλιμα. Αντε κ θα δουμε. Δευτερα εχω εμβρυομεταφορα. Το λεω κ νιωθω οτι δεν ειμαι εγω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Αχ κοριτσια μου το ευχομαι ολοψυχα για ολες μας! Βλεποντας τοσα θετικα προσπαθω να μπω κ εγω στο κλιμα. Αντε κ θα δουμε. Δευτερα εχω εμβρυομεταφορα. Το λεω κ νιωθω οτι δεν ειμαι εγω!

μπες μπες! μπες στο καινούριο κλίμα! άσε πίσω τις παλιές 'ταινίες' που έχεις ξαναδεί! πάει πέρασαν αυτά! :-D

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

πρίν από 26 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Με το καλό!!!! Η μία μετά την άλλη!!! Έχουμε ξεκινήσει δυναμικά βλέπω! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

μπες μπες! μπες στο καινούριο κλίμα! άσε πίσω τις παλιές 'ταινίες' που έχεις ξαναδεί! πάει πέρασαν αυτά! :-D

Λουκουμαδακι γλυκο σ' ευχαριστω πολυ! Να ηξερες ποσο αναγκη εχω τετοια ομορφα κ ενθαρρυντικα λογια σ' αυτη τη φαση! ♡♡♡♡

Just now, Sugar86 είπε:

Με το καλό!!!! Η μία μετά την άλλη!!! Έχουμε ξεκινήσει δυναμικά βλέπω! 

Sugaraki μου σ' ευχαριστω πολυ! Στειλε γουρικη μπεμπεδοσκονη!♡♡♡

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Λουκουμαδακι γλυκο σ' ευχαριστω πολυ! Να ηξερες ποσο αναγκη εχω τετοια ομορφα κ ενθαρρυντικα λογια σ' αυτη τη φαση! ♡♡♡♡

Πολύ πολύ μπεμπεδοσκονη λοιπόν!!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Me-Lenia είπε:

μελενάκι να σου πω να ..'γελάσεις' να δεις ότι αυτήν σου την ψυχολογία την καταλαβαίνω απόλυτα και το μόνο που θες για να ξεφύγεις είναι να πεις ότι έγινε έγινε κοιτάω μπροστά! πάω που λες για έλεγχο ότι όλα είναι οκ για διέγερση δυο μέρες πριν αδιαθετήσω και βλέπουμε δυό ωοθήκες τούρμπο. με ωοθυλάκια. ήταν λες και ήταν άλλες ωοθήκες! από το κενό ξαφνικά τσουκου τσουκου μικρά ωοθυλάκια σπαρμένα παντού! χαρά εγώ θαύμα θαύμα έλεγα! η γιατρός μου συγκρατημένη με ένα κρυφό χαμόγελο που το κατάλαβα μετά (πήρε πρέφα δεν ήθελε να δώσει ελπίδες ακόμα..διεγέρθηκαν από τις ορμόνες που άρχισαν να ανεβαίνουν από την εγκυμοσύνη) . καλά κάτσε μου λέει να δούμε,αδιαθετείς δεν ξεκινάς όμως,με παίρνεις τηλέφωνο. χαχα χουχου εγώ φεύγω πάω σπίτι λέω στο σύζυγο έγινε θάμα έχω ωοθυλάκια εεεε θα πάρουμε ένα ακόμα ή δύο τόσα πολλά είναι! δεν θα είναι όλα τζούφια τι στο καλό! χαρά και αυτός!  την επόμενη κάνω το καθιερωμένο τεστ της χομτεστ που έκανα πάντα πριν αδιαθετήσω με την κρυφή ελπίδα (που φυσικά πάντα έβγαιναν ολόλευκα του μουσαμά του ζωγράφου)! και βγαίνει θετικό.. η πρώτη σκέψη ξέρεις ποια ήταν; ΩΧ ΑΜΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ! αντί να σκεφτώ καλέ είμαι έγκυος σκέφτηκα φτουυυυυ πάνε τα ωοθυλάκια τζάμπα! έκανα ώρες/μέρες να καταλάβω τι λέω στον εαυτό μου! τόσο πολύ με είχε καταπιεί η αποτυχία! τόσο πολύ με είχε στεναχωρέσει το γεγονός ότι παλεύω και ξαναπαλεύω και κάνω τρύπες στο νερό! έβλεπα αργότερα τις χοριακές,είδαμε καρδιά,το είδαμε να μεγαλώνει αλλά εγώ εκεί! μελαγχολία! κολλημένη στα παλιά! έκανα πολύ καιρό να πω αφήνω το παρελθόν πίσω! χρειάστηκα ενθαρρυντικά λόγια για να δω τη φάση αλλιώς,έριξα πολύ κλάμα για να φύγει από μέσα μου! αφήνει κουσούρι η όλη διαδικασία δεν θα σου πω ψέματα ειδικά όταν την επαναλαμβάνεις και δεν σου πετυχαίνει μια και έξω! αλλά ξες τι κατάλαβα; κάθε φορά είναι μια καινούρια αρχή! είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! άλλες συνθήκες και ας μας μοιάζουν ίδιες! θα σπάσουμε το ρόδι! θα έρθουν όλα θετικά και σε εμάς! όχι επειδή μας το χρωστάει κάποιος και τέτοια! απλά επειδή δεν γίνεται να πάει αλλιώς! ξέρω πως είσαι,και εδώ μέσα ξέρουν σχεδόν όλες. και σε όλες η ανάμνηση φέρνει τα ίδια συναισθήματα! βάλτα στην άκρη! δεν προσφέρουν τίποτα! το κατάλαβα και από την καλή και από την ανάποδη! ξεχνα ότι έχει γίνει! πάμε ξανά πάμε για το θετικό! με όλη μου την αγάπη δεν αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα η στεναχώρια και τα αρνητικά συναισθήματα! και ας είναι κάτω από το πετσί μας! στο διάολο να πάνε! στα τσακίδια! μόνο αισιόδοξες σκέψεις! ΜΟΝΟ!

• Μου αρέσει 6

Κράτα το

Εεεεεππππ Μελενια μου???Ολα καλά θα μας πάνε βρε αντε τώρα!!!

Περιμένω στον αιματολόγο να με ρουφήξουν ιουυουουουου

Το καλό ίσως είναι οτι είμαι μαζί με φουσκωτούλες μια μεγαλουτσικη κ μια ισως συνομιλικη μου 40 plus ε τι να κανω ζηλευω θελω να βρω την ακρη κ να με δω ετσι!!!

Κορίτσια με το καλό ΌΛΕΣ ΜΑΣ ας ρίξουμε πίσω μας όλα τα αρνητικά κ απο εδώ κ πέρα μόνο θετικά!!!

Καλέ ήρθε κ αλλη φουσκωτούλα κοριτσια εχουμε γέλιο ετσι οπως καθομαστε και τελικά και 4η φουσκωτούλα δεν φαινόταν το μαξιλαράκι τι επαθαν όλες σήμερα ήρθαν??

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Me-Lenia είπε:

Μελενια μην το σκεφτεσαι.αστο να ρθει κ ο,τι γινει.Με το καλο τα εμβρυακια,να χαμογελας κ καποια στιγμη σιγουρα θα επιστρεψει,δεν μπορει.

πρίν από 8 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Εεεεεππππ Μελενια μου???Ολα καλά θα μας πάνε βρε αντε τώρα!!!

Περιμένω στον αιματολόγο να με ρουφήξουν ιουυουουουου

Το καλό ίσως είναι οτι είμαι μαζί με φουσκωτούλες μια μεγαλουτσικη κ μια ισως συνομιλικη μου 40 plus ε τι να κανω ζηλευω θελω να βρω την ακρη κ να με δω ετσι!!!

Κορίτσια με το καλό ΌΛΕΣ ΜΑΣ ας ρίξουμε πίσω μας όλα τα αρνητικά κ απο εδώ κ πέρα μόνο θετικά!!!

Καλέ ήρθε κ αλλη φουσκωτούλα κοριτσια εχουμε γέλιο ετσι οπως καθομαστε και τελικά και 4η φουσκωτούλα δεν φαινόταν το μαξιλαράκι τι επαθαν όλες σήμερα ήρθαν??

Χαχα εχω μαθει 5 εγκυμοσυνες μεχρι στιγμης στο συγγενικο περιβαλλον,κατι παιζει φετος! Κοριτσια ολα να πανε καλα!!!

• Μου αρέσει 2

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...