Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Georgia1972 είπε:

Να, βλεπεις miss sunny τι λεει η Ελένη;  Ειχαν 30 και ηρθε το μπεμπακι!

Ναι γιουπιιιιι!!!!!!!!!!!! Τελεια!!!! Καθυστερημενη εμφυτευση!!! Πεφτω ποτε εξω;;;;!!!! :):):)

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Δεν ξερω βρε κοριτσια μπορει να ειναι κ καθυστερημενη, απλα αλλα ενιωθα μεχρι χτες κ τωρα τερμα.. Τεσπα, οταν με παρει το κεντρο θα σας πω. Να ειστε καλα ολες για τη βοηθεια!

πρίν από 1 λεπτό , Miss Sunny είπε:

Δεν ξερω βρε κοριτσια μπορει να ειναι κ καθυστερημενη, απλα αλλα ενιωθα μεχρι χτες κ τωρα τερμα.. Τεσπα, οταν με παρει το κεντρο θα σας πω. Να ειστε καλα ολες για τη βοηθεια!

Ηρεμησε κ συγχαρητηρια!!!! Ειναι ολα ενταξει!!! Κανε διαφορα να ξεχνιεσαι!!!

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου συγχαρητηριαααααα.....ολα καλα θα πανε.Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργουν τα πραγματα στις εξωσωματικες κ η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί ετσι οπως τα λετε.παντως εγω με φυσικη συλληψη 14η μερα μετα την ωορηξια ειχα χοριακη 81.εσεις που το εχετε ψαξει μαλλον ξερετε καλυτερα απο εμενα  ποια μέρα γινεται η εμφυτευση.οποτε μις μου πιστευω οτι ειναι ολα καλα κ με εσενα

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Γειά σας κορίτσια!!! 

Miss sunny συγχαρητήρια! Μην αγχώνεσαι όλα καλά είναι! 

Μαρακι το μπεμπουλι σου θα τα πάρει τα πάνω του. Μπράβο κοριτσάκι μου! 

Το Νατασσάκι το χάσαμε. 

Γεωργία μου το Σάββατο θα πούμε πάλι γιουπιιιιιιι! 

Φιλάκια σε όλες τις κούκλες!! 

πρίν από 7 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Εγω πιστευω πως οι πονοι που νιωθεις ειναι απο τη μητρα που προσαρμοζεται στα νεα δεδομενα.

Γεωργία μου όπως τα λες. Έτσι είχα και εγώ πονακια και τραβήγματα και μου είχε πει ο γιατρος ότι μεγαλώνει η μήτρα. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολες!!! Μιλησα με το κεντρο μου ειπαν να κανω επανεξεταση Σαββατο. Να ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη δλδ η καθε γυναικα εχει τη δικη της χοριακη, αν ηταν πιο πανω θα ηταν καλυτερα αλλα δε σημαινει οτι δε θα παει καλα! Κ οτι γυναικες με μεγαλες χοριακες στο τελος δεν παει καλα. Ο,τι ειναι να κανει το εμβρυο θα το κανει...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολες!!! Μιλησα με το κεντρο μου ειπαν να κανω επανεξεταση Σαββατο. Να ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη δλδ η καθε γυναικα εχει τη δικη της χοριακη, αν ηταν πιο πανω θα ηταν καλυτερα αλλα δε σημαινει οτι δε θα παει καλα! Κ οτι γυναικες με μεγαλες χοριακες στο τελος δεν παει καλα. Ο,τι ειναι να κανει το εμβρυο θα το κανει...

Είδες.. Ολα καλα θα πάνε, μαζί με τη Γεωργία!! Εσυ χαλαρή και ξεκούραση!! 

1 hour ago, Miss Sunny είπε:

Κοριτσακια....καλα κ κακα, ή μονο κακα δεν εχω ιδεα... 35 η χοριακη 2 εβδομαδες μετα την ωοληψια... Τι λετε? Κατι εγινε αλλα παει ε? Το ειδα στο μειλ δε με εχουν παρει τηλ....

Μπράβοοοοο!!!Εύχομαι και στα υπόλοιπα κορίτσια που περιμένουν καλή επιτυχία!!!

Just now, Georgia1972 είπε:

Ευχαριστουμεεεε!

Μπαίνω και  διαβάζω τα νεάκια σας!!!Με το καλόοοο!!!Θα συμφωνήσω ότι μια μεγάλη χοριακή δεν λεει απαραίτητα κάτι και ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...