Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Miss τι ωρα σου ειπαν;

Εγω τελειωσα τα τυροπιτακια μου, για ενα λοχο εφτιαξα παλι!!!Πως τα καταφερνω ετσι!!!Το ζυμαρακι μου για την σπανακοτυροπιτα ξεκουραζεται και θα ετοιμασω την σουπερ γεμιση σε λιγακι. Εχω ενα καρο δουλειες στο σπιτι( τις ντουλαπες ακομα να τις τελειωσω, σιδερο εκκρεμει,πατωμα στα υπνοδωματια τριψιμο αρμων) και εγω ασχολουμαι με μαγειρεματα και πιτες!!!πφφφφ!!!! Μας χαλασε και το πλυντηριο( 4 χρονια το δουλευαμε μονο και οχι και συνεχεια) και αυριο μας ερχεται το καινουργιο πλυντηριο- στεγνωτηριο. Μεχρι τωρα ειχε αναλαβει ο συζυγος τα πλυντηρια(ρουχων, πιατων) αλλα τα εβαζε ολα τουρλου και ολα τα ασπρα μου τα γαριασε και ετσι λεω να το αναλαβω εγω πλεον, εχω μελετη!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ειστε θεες! Θελω ολες να τακαταφερουμε να παμε βολτα με καροτσια!εεε??? Σημερα ανεβηκα λιγο ψυχολογικα βγηκα κ πηγα hondos!!

Δεν εχω κανενα συμπτωμα κ η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι μηπως παω μετα την Τεταρτη για χοριακη!! Sunny σε νιωθω.ανασες!!!

poWsp2.png

Ελενη μετα τη μια,θα μου ρθει μειλ απο το μικροβιολογικο. Θα οδηγαω βεβαια,μια ωρα κ κατι γ το σπιτι. Πολυ προκομενη Ελενη μου, σε θαυμαζω!

Samiam αναζωογονητικα τα hondos!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sugar86 είπε:

Καλά είμαι μια χαρά,έχω επιστρέψει κανονικότατα στις δουλειές του σπιτιού. Μόνο βάρη δε σηκώνω, δε νιώθω απολύτως τίποτα, τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό! Βέβαια την πρώτη φορά που ένιωθα δεν ήταν για καλό οπότε τώρα νομίζω χαίρομαι! Εσύ πως είσαι; δύο μέρες ακόμα! 

Και 'γω δεν αισθανομαι απολυτως τιποτα. Ελπιζω απλως να εχω μοίασει στη μαμα μου.

Θελω να βαλω καμια σκουπα, χωρις να σηκωνω καρεκλες, κλπ. Οσα βλεπει η πεθερα δηλαδη. Να κανω κανενα ξεσκονισμα... Θα δω.

Συναισθηματικως... προσπαθω να μη σκεφτομαι.

Ελενάκι μην αγχωνεσαι. Πιασ' τα ενα-ενα συμφωνα με τη διαθεση που εχεις και όλα θα γινουν.

Samiam ωραια ψυχοθεραπεια τα ψωνια!

Miss Sunny,  φτανει επιτελους η ωρα!!! Εχουμε σταυρωσει δαχτυλακια και περιμενουμε!

4OQ2p3.png

Καληαπερα κοριτσακια....

Γεωργια μου ακριβως οτι βκεπει η πεθερα να κανεις...

Μαρακι θα τα καταφερει το μπεμπουλινι σου.εχε πιστη κ αισιοδοξια κ ολα θα εξελιχθουν οπως πρεπει...

Μις περιμενουμε με αγωνια....αντεεεεεε ακομα να σου στειλουν;;;

Αχ ελενη κ μελενια ποσο σας καταλαβαινω οσον αφορα τη δουλεια...εγω που το πηρα κ απο την αρχη με αναρρωτικες συνήθισα δίπλα στα παιδακια μου κ μου φαινεται βουνο που επιστρεφω μεσα Γεναρη.καθομαι κ 1,5 χρονο.απλα εχω ασχημο ωραριο κ δουλευω μετα τις 12 κ ετσι επιστρεφω βραδυ κ δεν τα βλεπω ολη μερα κ θα μου λειπουν...

Σουγκαρινι γλυκο μεγαλωνει κ το δικο σου νινι.σε λιγες μερες θα το δειτε κιολας το ζουζουνι σας.θυμαμαι που εμεις το λεγαμε φακη στην αρχη,μετα έγινε φασολι,μετα γιγαντας κλπ χαχαχα.τρελαμενες χαζομαμαδες...

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Μις ακομα;;;;;; αντε τρελανε μας!!!!! Ετοιμη η προεργασια της πιτας και στο φουρνο για ψησιμο!!! Πρωτη φορα ανοιγω φυλο( μου βγηκε ο κω....).. εχω και ηπειρωτισσα πεθερα που φτιαχνει τελειες πιτες και φοβαμαι την συγκριση χεχε!!!

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Κοριτσακια....καλα κ κακα, ή μονο κακα δεν εχω ιδεα... 35 η χοριακη 2 εβδομαδες μετα την ωοληψια... Τι λετε? Κατι εγινε αλλα παει ε? Το ειδα στο μειλ δε με εχουν παρει τηλ....

• Μου αρέσει 2

Το καλο ειναι πως έχουμε τιμή! Μπραβο!  Πιστευω πως θα δυναμωσει. Ελένη κι εσυ 30 δεν ειχες ή θυμαμαι λαθος;

Επισης πιστευω πως θελει ηρεμια και καλη διατροφη για να δυναμωσει.Φανταζομαι καποιος θα σου τηλεφωνησει, ετσι;

4OQ2p3.png

πρίν από 3 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Κοριτσακια....καλα κ κακα, ή μονο κακα δεν εχω ιδεα... 35 η χοριακη 2 εβδομαδες μετα την ωοληψια... Τι λετε? Κατι εγινε αλλα παει ε? Το ειδα στο μειλ δε με εχουν παρει τηλ....

Κοριτσάκι μου περίμενε τηλέφωνο και μεθαύριο λογικά πάλι χοριακη. Εμένα μου είχαν πει ότι πάνω από 10 είναι θετική, και από το κέντρο πάνω από 30 είναι γι αυτούς θετική η χοριακη, οπότε γλυκιά μου είσαι μέσα, υπομονή και θα ανέβει!!!! Θετική είναι!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Δεν ξερω βρε κοριτσια μεχρι την προηγουμενη Πεμπτη μου χαν πει θα γινοταν η εμφυτευση.. Μια βδομαδα τωρα τοσο λιγο ανεβηκε; Μεχρι χτες ειχα πονους περιοδου κ τσιμπηματακια, σημερα ειναι πιο ανυποφοροι οι πονοι κ τσιμπηματακια γιοκ... Μαλλον κατι εγινε αλλα τελικα αρχισε να πεφτει... Επισης προγεστερονη 10,1.

10 minutes ago, Georgia1972 said:

Το καλο ειναι πως έχουμε τιμή! Μπραβο!  Πιστευω πως θα δυναμωσει. Ελένη κι εσυ 30 δεν ειχες ή θυμαμαι λαθος;

Επισης πιστευω πως θελει ηρεμια και καλη διατροφη για να δυναμωσει.Φανταζομαι καποιος θα σου τηλεφωνησει, ετσι;

Ναι θα παρουν απλα θα πρεπει να τα δει ο γιατρος..

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι θετικη!!!!! Συγχαρητηρια! Λογικα ειναι καθυστερημενη εμφυτευση, γιαυτο ειναι τοσο!!! Γεωργια εγω ειχα 119 νομιζω αλλα η γυναικα ενος συναδελφου ειχε 30 και εχουν τον κουκλο τους τωρα.Ελα να ανεβαινουμεεε!!!! Μονο θετικα αυτο τον μηνα!!!!! οοοοολεεεεε!!!

• Μου αρέσει 4

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Μπράβο κοριτσι. Συγχαρητήρια!!!!

Είναι θετικό και αυτό έχει σημασία. Τόσες κοπέλες με χοριακή χαμηλή και πήραν τα πάνω τους. 

Καλά απότελέσματα στη Γεωργία το Σάββατί και στη siamsiam την Τετάρτη>

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...