Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Πππφφφφ!... Ας δουμε τα επισημα αποτελεσματα καλυτερα...

Ναι, παραδοξως ξυπναω νωρις. Ισως επειδη εχω στο μυαλο μου τη ληψη των φαρμακων. Ίσως εχει αρχισει και με πιανει και ο σιδηρος επιτελους.

Αχ, Μαράκι μου! Ειχαν δικιο τα κορίτσια! Δεν ειναι εξωμήτριο. Θα δυναμωσει το μπεμπακι. Θα δεις. Προσοχη, καλη διατροφη και αισιοδοξια! Παιρνεις φαρμακα;

Να ζησετε Μαρακι μου, ευτυχισμενοι και παντα να εχετε χαρες στο σπιτικο σας!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αγαπουλιτσες!!! Φτιχνω και εγω το καφεδακι μου, τα απογευματα δεν σας πολυγραφω γιατι εχω το ταρζανακι και δεν μ αφηνει να κανω τιποτα...Τα διαβαζω ολα ομως!!!

Μις μου και παλι μια τεραστια χοριακη, ασε τα τεστ να λενε !!!!

Μαρακιιιιιιιιιι γιουπιιιιι!!!!!! Ειδατε σακο!!!! οπως και εμεις, που σου ειχα πει! Ακολουθεις την πορεια μου, ευχομαι να συνεχισεις οπως εγω!!!!αχχχ τα λεγαμε εμεις!!! ολα καλα θα πανε!!! Δοξα τω Θεω!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ελενάκι, έκανες διανομη;

Ναι ναι πρωι πρωι!!! Τελειωσανε τα ψεματα!!! Απο Δευτερα δουλεια!!! Πφφφ!!! Απο τη μια ανυπομονω να ξεφυγω λιγο και να δω τους φιλους μου στη δουλεια αλλα οσο πλησιαζουν οι μερες δεν θελω με τιποτα!!! Πρηξιμο παλι, πιεση, αστα!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ναι... Σε καταλαβαινω. Εγω ειμαι σπιτογατα. Μ' αρεσει τωρα που ειμαι στο σπιτακι μου.

Σαν το σπιτακι δεν εχει καλυτερα!!! χιχιχιχι!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημερουδια!!!

Μαρακι τι ευχαριστα νεα!!! Εφ'οσον εδωσε το σημα του το μπεμπεδακι ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις καθολου!

Sanny μου ολα θα πανε μια χαρα. Στελνουμε ολες μας θετικη ενεργεια κ ανυπομονουμε! ♡♡♡

Ελενακι λες να παμε παρεα πρωτη μερα στη δουλεια??? Χιχιχι... θα ειναι η ημερα των Ελενων :) . Κ εγω μια ανυπομονω, μια δε θελω. Χθες κατεβασα τα χειμερινα.Σημερα εχω καθαρισμα σπιτιου κ βαριεμαιαιαι... Αλλα τι να γινει πρεπει να ετοιμαζομαι σιγα-σιγα. Αμα ξεκινησει η δουλεια κ οι εφημεριες αστα.

Sugaraki πως εισαι?

Δημητρουλα μου πως παει με τα σχολιαροπαιδα? Ιδιωτικο ή δημοσιο σχολειο ειναι?

Samiam πλησιαζουν κ τα δικα σου ευχαριστα! Τι χαρα!!!

Pingu μου, Lizaki, Νατασου που μας ξεχασες, γλυκο Λουκουμαδακι να εχετε μια υπεροχη μερα!

Strollitsa εμφανισουουου!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Μαρία1430 said:

Miss Sunny εύχομαι ολόψυχα δακρυα χαρας βα γεμίσουν τα μάτια σου σημερα και σε λίγους μήνες να έχεις θαυματακι στην αγκαλιά σου! 

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ που με σκεφτεστε και στέλνετε θετική ενέργεια. Απο ότι φαίνεται το εμβρυακι μου την παλευει μεσα στη μητρα. (Πολυ καλο το δωρο του στην επετειο μας χθες).

Είναι αρκετα μικρότερο από ότι πρέπει  (φαινεται κι απο τις τιμές της χοριακ ης) αλλα ειδα και σακο και πλασματακι μεσα στο σακο. Πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει δεν μου έδωσαν αλλα ελπίζω να είμαι κι εγω σε αυτό το 20%. Θα κανω και μια χοριακη σήμερα για να μην ξεχνιόμαστε και γυριζω σπιτακι μου.... Υπομονή καμια βδομάδα με δεκα μερες είπαν να δούμε τι θα γίνει

Μαράκι μου πόσο πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!! Σε σκεφτόμουν... Θα περνάς το μεγαλύτερο άγχος... Να σκέφτεσαι θετικά. όλα θα πάνε καλά, μόνο θετική σκέψη να έχεις για να το ακούει το μωράκι σου και να μεγαλώνει!!!

Ελένη μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Αχ να ήμουν κι εγώ σπιτάκι... Τώρα έχω κενό...

Πάντως ο πρωινός γιατρός (αυτός που κάνει τους πρωινούς υπέρηχους, όχι ο γιατρός μου) δεν είδε υγρό. Όμως είχε ένα προβληματισμένο ύφος όσον αφορά την ύπαρξη εγκυμοσύνης. Γενικά εγώ με αυτόν δε μιλάμε, κάνει τη δουλειά του και φεύγω. Του είπε κανείς να εκφράσει προβληματισμό; Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, δε ρώτησα κι έφυγα...

Πάλι δε με αφήνει να κάνω like σήμερα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα!!! Δεν ξέρω γιατί λένε για υπνηλία! Εγώ ξυπνάω από τις 7,ευτυχώς σήμερα ξανακοιμηθηκα λίγο ακόμα! 

Σαννυ μου καλά αποτελέσματα!! Είπαμε η χοριακη είναι η σίγουρη! 

Μαρία μου, πολύ ευχάριστα νέα κορίτσι μου, σιγά σιγά και με υπομονή να τα κατάφερε το μπεμπεδακιιι!!! Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ενωμένοι μια γλυκιά ζωή σας εύχομαι! 

Τι όμορφα τα παιδικά πάρτι!!! Αντε να έρθει κι η σειρά μας!!! 

Γεωργία, Σαμιαμ ανά δύο τρεις μέρες είστε κι εσείς!!! 

Κι εγω σπιτογατα Ελένη , μ αρέσει πολύ που είμαι σπίτι! 

Μελένια, Λιζακι, Νατάσα που όντως χάθηκε, γλυκό λουκουμαδακι, πιγκου, Αστροζεα, αντζι και όσες ξεχνώ να έχουμε μια όμορφη μέρα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μαρακι καλυτερα που εισαι στο σχολειο, να ξεφευγει λιγο το μυαλο.

Σουγκαρακι τι κανεις; Πως νιωθεις;

Καλά είμαι μια χαρά,έχω επιστρέψει κανονικότατα στις δουλειές του σπιτιού. Μόνο βάρη δε σηκώνω, δε νιώθω απολύτως τίποτα, τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό! Βέβαια την πρώτη φορά που ένιωθα δεν ήταν για καλό οπότε τώρα νομίζω χαίρομαι! Εσύ πως είσαι; δύο μέρες ακόμα! 

4 minutes ago, DIMITRAS said:

Αλοοοο 1 χαρα τα παιδακια κελαηδανε πρωι μεσημερι και γω διαιτητης χαχαχα τα μικρα εχουν γελιο με ψοφανε με τα λογάκια τους!!

Μις κοντευουμε ε???

Τον ατελειωτο εχουν οι ωρες! Ενω χτες ημουν αισιοδοξη, στον πρωινο υπερηχο στο κεντρο μαλλον ο γιατρος απο το ενδομητριο ηταν λεει παχυ αλλα εγω καταλαβα οτι εγκυμοσυνη δεν.. Τεσπα σε κανα δυο ωρες θα ξερω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...