Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοπελιτσες!

Sanny μου με το καλο αυριο!!! Ολα θα ειναι πολυ καλα κ θα φωναξουμε ολες μαζι γιουπιιιιι...(που λεει κ το Ελενακι).

Κ το Σαββατο 2ο γιουπιιιι... Ετσι Γεωργουλι??? ;)

Samiam ειναι λογικα τα δακρυα, ειναι χαρας!

Λουκουμαδακι γλυκο μ' αρεσει το πνευμα ανανεωσης που σε διακατεχει!

Υπολοιπες κουκλιτσες σας χαιρετω!

• Μου αρέσει 4

4 hours ago, Sugar86 said:

Την άλλη βδομάδα άσε, μακρινό μου φαίνεται!! 

Σαμιαμ μου εγω που πήγα στο κέντρο με άργησαν πιο πολύ από άλλες φορές έξω, βέβαια αυτή τη φορά και αλλού μου τα άργησαν αλλά ήταν γουρλίδικο τελικά!!! Euromedica πάντως στα βγάζουν σε 3 ώρες! 

Μις καλά αποτελέσματα αύριο!!!! 

Αυτή την πραλινα πολύ τη λιμπιστηκα!!! 

Ευχαριστω sugar!!! Στειλε μπεμπεδοσκονη...

2 minutes ago, Me-Lenia said:

Καλησπερα κοπελιτσες!

Sanny μου με το καλο αυριο!!! Ολα θα ειναι πολυ καλα κ θα φωναξουμε ολες μαζι γιουπιιιιι...(που λεει κ το Ελενακι).

Κ το Σαββατο 2ο γιουπιιιι... Ετσι Γεωργουλι??? ;)

Samiam ειναι λογικα τα δακρυα, ειναι χαρας!

Λουκουμαδακι γλυκο μ' αρεσει το πνευμα ανανεωσης που σε διακατεχει!

Υπολοιπες κουκλιτσες σας χαιρετω!

Ευχαριστω melenia!!

Συγγνωμη αν ξεχασα καποια, σας ευχαριστω ολες!!! Στειλτε μπεμπεδοσκονες!!!

Κι εγω χτες ειχα πολλα "μορμονικα" εκει να δειτε κλαμα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Ελενακι να χαίρεσαι την ζουζουνιτσα σου!!! Πάντα να την καμαρώνετε !!!

Γεωργια μου και Μιss περιμένουμε τα πιο ευχάριστα νεα, να ειναι ένας υπέροχος μήνας με μόνο θετικά αποτελέσματα!

φιλακια σε όλες τις κουκλιτσες!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Georgia1972 said:

Καλή επιτυχια για αυριο miss Sunny! Θα περιμενουμε με αγωνια!

Καληνυχτα κοριτσια!

Ευχαριστω κοριτσια! Μετα τη 1-2 θα ξερω. Να χω σχολασει κιολας..

5 minutes ago, Eleni1986 said:

Καλη επιτυχια Μις!!! Μια τεραστια χοριακη ευχομαι!!!!

Ευχαριστω Ελενη!

Να εχετε ολα τα κοριτσια ονειρα γλυκα!!!

Μις να εχεις τα πιο ευχαριστα νεα αυριο ευχομαι με μια τεραστια χοριακη...

Εγω τους κατεβασα λιγο πλατεια σμρ που ηταν λιγακι καλύτερος ο καιρος κ τωρα που τους βαλαμε για υπνο ειπα να δω τι κανετε...

Αχ πόσο αγχος εχω για τη Μαρια μας.τι να της ειπαν αραγε;

Μαρακι σε καταλαβαινω για τα γενεθλια γιατι στα φετινα γενεθλια της Σοφιας μου ειμασταν 48 ατομα.ευτυχως που ειναι ιουνιο κ μοιραζομαστε μεσα κ εξω.τους εφερα κ κλοουν φετος κ απασχολησε τα πιτσιρικια μεσα στο δωματιο.μια τρέλα επικρατουσε ομως.το ευχαριστηθηκε ομως η μικρη.αφου στη γιορτη της το Σεπτεμβρη που μαζευτηκαμε παλι οι πιο στενοι βεβαια ηθελε παλι να στολισουμε το σπιτι...

Καλο βραδυ μικρες μου...

VXtmp2.pngdbarp3.png

2 minutes ago, Georgia1972 said:

Καλημέρα μικρούλες μου!

Αχ, ας εχουμε ευχαριστα σήμερα!

Καλημερα Γεωργια, καλημερα κοριτσια!

Γεωργια πρωινη πρωινη? 

Ειμαι στο κεντρο να μου κανουν υπερηχο να δουν για το συνδρομο κ μετα θα παω για αιμα, χοριακη κ κατι αλλα. Μη με δειρετε, παλι εκανα τεστ σημερα πρωι κ τπτ..

Miss Sunny εύχομαι ολόψυχα δακρυα χαρας βα γεμίσουν τα μάτια σου σημερα και σε λίγους μήνες να έχεις θαυματακι στην αγκαλιά σου! 

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ που με σκεφτεστε και στέλνετε θετική ενέργεια. Απο ότι φαίνεται το εμβρυακι μου την παλευει μεσα στη μητρα. (Πολυ καλο το δωρο του στην επετειο μας χθες).

Είναι αρκετα μικρότερο από ότι πρέπει  (φαινεται κι απο τις τιμές της χοριακ ης) αλλα ειδα και σακο και πλασματακι μεσα στο σακο. Πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει δεν μου έδωσαν αλλα ελπίζω να είμαι κι εγω σε αυτό το 20%. Θα κανω και μια χοριακη σήμερα για να μην ξεχνιόμαστε και γυριζω σπιτακι μου.... Υπομονή καμια βδομάδα με δεκα μερες είπαν να δούμε τι θα γίνει

• Μου αρέσει 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...