Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

1 minute ago, Georgia1972 said:

:) Οχι, καλα ειμαι. Αλλα ειμαι προετοιμασμενη για ολα. Το εχω περασει τοσες φορες που δεν εχω συναισθηματικες εξαρσεις.

Τωρα θα ειναι η τυχερη σου!!! Ποσες φορες Γεωργια? Εισαι πολυ δυνατη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα τσουπριτσες...τι κανετε;

Σαμιαμ περαστικα κοριτσακι.

Μις σανυ αντε αυριο θα ακουσουμε τα πιο ευχαριστα νεα...αγωνιουμεεεεε

Γεωργια μου εχω πολυ καλο προαισθημα για εσενα.ελπιζω να μην πεσω εξω...Σαββατο λοιπον ειναι η τυχερη σου μερα...

Μαρια μου τι ωρα εχεις γυναικολογο; να μπεις να μας ενημερωσεις οταν μπορεσεις.

Σουγκαρινι κ εσυ αυτη την εβδομαδα εχεις υπερηχο; 

Δεσποινιω,Μαρακι,Ελενη,Μελενια,Καλιοπη,πινγκου,λουκουμαδακι,Νατασουλι,Δημητρουλα,αστρατζεα κ αν ξεχνω καποια συγχωρεστε με σας στελνω την καλημερα μου κ τα φιλια μου

• Μου αρέσει 3

VXtmp2.pngdbarp3.png

30 minutes ago, Georgia1972 said:

Ευχαριστω καλη μου. Προσπαθω. Ειναι η 5η φορα.

Αλλα και τοσες αλλες που προσπαθουσαμε με φυσιολογικη συλληψη που εκλαψα πανω απ' τα τεστ εγκυμοσυνης...

Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι το Σαββατο να εισαι η πιο ευτυχισμενη εγγυουλα! Ολα θα πανε καλα!!!! Δεν περναν κι οι μερες...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , samiam είπε:

Ρε κοριτσια που θα πατε για χοριακη? Σε μικροβιολογικο ή στο κεντρο? Εγω εδω αυτα που εχω τις βγαζουν μετα τις 6!

Συνηθως στο κεντρο που εκανες την εξωσωματικη τα βγαζουν πιο νωρις.

Καλημερα κοριτσια μου.

Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Ελενιτσα μου χρονια πολλα στη μικρουλα σου.Να ειναι παντα γερη, ευτυχισμενη και τυχερη στη ζωη της.Να την καμαρωνετε καθε μερα

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου δεν θα το κανω στο σπιτι τελικα. ηθελα πολυ για να μαγειρεψω αλλα θα ειμαστε γυρω στα 35 ατομα και δεν πολυ χωραμε και επισης την Δευτερα επιστρεφω στη δουλεια οποτε θα ηταν πολυ δυσκολο να μαζεψω τα ασυμαζευτα!!! Οποτε ειπαμε τελικα να το κανουμε εξω στο μαγαζι ενος ξαδερφου του αντρα μου, να τους κανουμε το τραπεζι και να κοψουμε και την τουρτα.

Τι καλο θα φατε σημερα(εκτος της Δημητρας της τυχερης);;; Εμεις εχουμε σουπα γαλοπουλα απο την πεθερα μου, λιγες γαριδες που ειχα κρατησει για την Γεωργια και δεν ηρθε να ις φαει( :P ) αν τρωγονται ακομα και κανω και μια καρμποναρα. διαιτητικα παλι!!!!

Αααα και ψαροσουπα για την μικρη!!!

Το βραδυ εχουμε παιδιατρο να δει την μικρη, τις εξετασεις της και να της κανει την πρωτη δοση του εμβολιου της ιλαρας. Αν προλαβω σημερα θα ανοιξω φυλλο να φτιαξω μια σπανακοτυροπιτα. και αυριο εχω να φτιαξω την περπατοπιτα και μαζι με τα δωρακια που εχω φτιαξει για τα μικρα του παρτυ εχω παρει ομορφα πολυχρωμα βαζακια να τους φτιαξω υπεροχη σπιτικη πραλινα φουντουκιου.

Θελω να φτιαξω και τυροπιτακια για τα ανηψια του αντρα μου που τους αρεσουν και θα παει αυριο ο πεθερος μου.

Νατασσα ακους;;; Παιρνω και σου μοιαζω!!!!

• Μου αρέσει 3

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Αχαχα! Μηπως να ερθω σημερα που εχετε και ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ;;;;  ΜΙΑΜ! ΜΙΑΜ!

Καλύτερα που το κάνεις έξω να το ευχαριστηθεις χωρις να κουραστεις και να αγχωθεις για την επιτυχια του.

Α! Και λίγη από την πραλίνα θα ήθελα παρακαλώ! :)

4OQ2p3.png

1 hour ago, Eleni1986 said:

Γεωργια μου δεν θα το κανω στο σπιτι τελικα. ηθελα πολυ για να μαγειρεψω αλλα θα ειμαστε γυρω στα 35 ατομα και δεν πολυ χωραμε και επισης την Δευτερα επιστρεφω στη δουλεια οποτε θα ηταν πολυ δυσκολο να μαζεψω τα ασυμαζευτα!!! Οποτε ειπαμε τελικα να το κανουμε εξω στο μαγαζι ενος ξαδερφου του αντρα μου, να τους κανουμε το τραπεζι και να κοψουμε και την τουρτα.

Τι καλο θα φατε σημερα(εκτος της Δημητρας της τυχερης);;; Εμεις εχουμε σουπα γαλοπουλα απο την πεθερα μου, λιγες γαριδες που ειχα κρατησει για την Γεωργια και δεν ηρθε να ις φαει( :P ) αν τρωγονται ακομα και κανω και μια καρμποναρα. διαιτητικα παλι!!!!

Αααα και ψαροσουπα για την μικρη!!!

Το βραδυ εχουμε παιδιατρο να δει την μικρη, τις εξετασεις της και να της κανει την πρωτη δοση του εμβολιου της ιλαρας. Αν προλαβω σημερα θα ανοιξω φυλλο να φτιαξω μια σπανακοτυροπιτα. και αυριο εχω να φτιαξω την περπατοπιτα και μαζι με τα δωρακια που εχω φτιαξει για τα μικρα του παρτυ εχω παρει ομορφα πολυχρωμα βαζακια να τους φτιαξω υπεροχη σπιτικη πραλινα φουντουκιου.

Θελω να φτιαξω και τυροπιτακια για τα ανηψια του αντρα μου που τους αρεσουν και θα παει αυριο ο πεθερος μου.

Νατασσα ακους;;; Παιρνω και σου μοιαζω!!!!

Αχ τι προκομενα κοριτσια ειστε!!! Γλυκα, πιτες... Εγω τπτ απ'ολα αυτα ενα φαι κ αυτο..χαχα!

Αχ Ελενη μου λίγη πραλίνα φουντουκιου θα ηθελα κ εγω...μιαμ μιαμ

κανω διαιτα,περιμενω να αδιαθέτησω κ απο εχτες με εχει πιάσει μια μανία για γλυκαααααααα.....ζαλίζομαι απο τη λιγουρια...

.Η αλήθεια πως κ εμενα μου αρέσει πιο πολυ μεσα γιατι μπορω να κανω πιο πολλα πράγματα,να στολίζω, να μαγειρέψω κλπ κλπ ομως εξω ειναι πιο βολικά.ουτε λερώνεις το σπιτι ουτε τπτ.τα 2α γενεθλια της Σοφιας τα ειχα κανει εξω σε παιδότοπο εξω με φουσκωτά κ περάσαμε τελεια.Να περαςετε τελεια ευχομαι...

πρίν από 12 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Αχ τι προκομενα κοριτσια ειστε!!! Γλυκα, πιτες... Εγω τπτ απ'ολα αυτα ενα φαι κ αυτο..χαχα!

Χαχαχα μην ανησυχείς μις μου....εγω πολλές φορές δεν προλαβαίνω ουτε το φαΐ να κανω κ ετσι βολεύομαι κ μου φέρνουν οι δικοί μου...απολαυση

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...