Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, πως ειναι δυνατον αφου η Μαρια εκανε εξωσωματικη να ειναι εξωμητριο, ε;;;; Να κολυμπησε και να πηγε προς τα πανω;;; !!!

πρίν από 3 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Η θετικη ενεργεια που παιρνω καθε χρονο κ λιγοστευει. Δυσκολευουν οι καιροι καθε χρονο κ βλεπεις πολλα παιδακια δυστυχισμενα κ με προβληματα λογω οικογενειας,καποια πεινανε..ευτυχως ακομα χαμογελουν! Κ οσο περνουν τα χρονια κ δε μας μονιμοποιουν κ μας εχουν μπαλακια,τοσο σκεφτεσαι να αλλαξεις δουλεια οσο ειναι νωρις ακομα.

Πω πωωωω!... Τι να πω....

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Βρε κορίτσια, πως ειναι δυνατον αφου η Μαρια εκανε εξωσωματικη να ειναι εξωμητριο, ε;;;; Να κολυμπησε και να πηγε προς τα πανω;;; !!!

χοντρικά χοντρικά και πολύ μπακαλίστικα όπως το έχω καταλάβει είναι αν μεταφέρεις τρίτης μέρας που δεν είναι έτοιμα για εμφύτευση ταξιδεύουν οπότε μπορεί να πάνε παντού,δλδ εσύ τα βάζεις πάνω στο ενδομήτριο ενώ ακόμα δεν θα είχαν φτάσει εκεί οπότε σουλατσάρουν. οι βλαστοκύστες δίνουν λίγότερο ποσοστό μικρότερο από τις φυσιολογικές κυήσεις γιατί είναι έτοιμες σχεδόν όπου τις ακουμπήσεις να χωθούν. επίσης αν έχεις κάνει επεμβατική υστεροσκόπηση για ενδομητρίωση ή έχεις θέμα με σάλπιγγες κάτι πάλι γίνεται αν πηγαινοέρχονται αυτά. αλλά γενικά το ποσοστό δεν αυξάνεται πολύ παραπάνω από ότι σε κάθε φυσιολογική κύηση. η μαρία γιατί να έχει εξωμήτριο;

Κράτα το

Κορίτσια  οταν εμεινα εγκυος ,πριν την παλινδρομη ,οταν ο γιατρος μας γεωργια μου εκανε το πρωτο υπερυχο ειπε  "ολα καλα δεν ειναι εξωμητριο" .

Επομενως αυμβαινει και στην εξωσωματικη!

Miss sunny δουλευεις σε παιδικο ή σε δημοτικο σχολειο?

Κι Εγω δουλευω σε παιδικο σταθμο!

πρίν από 5 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Α, μαλιστα. Ετσι μας εγραψε πως της ειπαν και αυριο κατεβαινει στην Αθηνα.

ας έχει πίστη! αν δεν δουν να το σιγουρέψουν ας έχουν πίστη! ειδικά αν το θέμα είναι στις χοριακές και έβαλαν δύο η ελπίδα υπάρχει!

Κράτα το

Διαφημίσεις

31 minutes ago, astrogea said:

Κορίτσια  οταν εμεινα εγκυος ,πριν την παλινδρομη ,οταν ο γιατρος μας γεωργια μου εκανε το πρωτο υπερυχο ειπε  "ολα καλα δεν ειναι εξωμητριο" .

Επομενως αυμβαινει και στην εξωσωματικη!

Miss sunny δουλευεις σε παιδικο ή σε δημοτικο σχολειο?

Κι Εγω δουλευω σε παιδικο σταθμο!

Δημοτικο

Καλησπέρα κορίτσια μου σε όλες! Εύχομαι να είστε όλες καλά. Θα ήθελα να σας πω ότι από την τελευταία μου προσπάθεια, μου έχουν περισσέψει Gonal των 900 μονάδων και μερικές Cetrotride που λήγουν το Μάιο του 2018. Αν κάποια κοπέλα τα χρειάζεται θα χαρώ πολύ να τα δώσω(δωρεάν εννοείται). Αθήνα μένω, όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ.

• Μου αρέσει 3

wVRPp2.pngwTonp3.png

πρίν από 34 λεπτά , butterfly1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου σε όλες! Εύχομαι να είστε όλες καλά. Θα ήθελα να σας πω ότι από την τελευταία μου προσπάθεια, μου έχουν περισσέψει Gonal των 900 μονάδων και μερικές Cetrotride που λήγουν το Μάιο του 2018. Αν κάποια κοπέλα τα χρειάζεται θα χαρώ πολύ να τα δώσω(δωρεάν εννοείται). Αθήνα μένω, όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει π.μ.

Μπραβο σου για τη συγκινητικη προσφορά σου.Ευχομαι οποια τις παρει να ναι τυχερες!!

• Μου αρέσει 2

poWsp2.png

1 hour ago, butterfly1986 said:

Εισαι πολυ καλη butterfly! Με τουτα κ με κεινα ξεχασα πως κι εμενα μου εμειναν 150 μοναδες, ληγουν συντομα, αν καποια κοπελα τις θελει να τις δωσω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

21 minutes ago, Georgia1972 said:

Μα δεν καταλαβαινω τι γινεται με τα likes. Με αφησε να κανω τρια και μετα πορτα παλι!

Κι εγω δεν ξερω τι γινεται, μια μερα δεν μπορεσα να κανω ουτε ενα, αλλη μερα μονο 3 ελεος! 

Γεια σας κουκλακια μου!!!!!

Ελένη μου να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!! Να είναι γερή και ευτυχισμένη!!!!!

Μις μου όλα καλά θα πάνε!!! Έκανες πολύ νωρίς το τεστ λογικό είναι να μην δείξει....

Μαρακι μου εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν!!!! Να γυρίσεις αύριο με ευχάριστα νέα!!!!

Γεωργία μου υπομονη ως το Σάββατο....

Σαμιαμ εσύ την Πέμπτη είπαμε ή τα μπερδεψα????

Μελενια μου έλα να ανεβαίνουμε!!!!! Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!!!!

Πινγκουδακι μου μη δίνεις σημασία σε ότι σου χαλάει την οικογενειακή σου γαλήνη.... Βαθιές αναπνοές!!! Πάρε δύναμη από το στολίδι σου!!!!!!

Λουκουμαδακι πως είσαι????

Αντζη τα ζουζούνια σου καλά?? Νατασακι ο σου σεφ???

Εγώ δεν έχω νεακια κορίτσια μου... Απλά συνεχίζω τη θεραπεία μου και προσεύχομαι να περάσει ο καιρός....

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Calliopi. είπε:

Γεια σας κουκλακια μου!!!!!

Ελένη μου να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!! Να είναι γερή και ευτυχισμένη!!!!!

Μις μου όλα καλά θα πάνε!!! Έκανες πολύ νωρίς το τεστ λογικό είναι να μην δείξει....

Μαρακι μου εύχομαι όλα να πάνε κατ ευχήν!!!! Να γυρίσεις αύριο με ευχάριστα νέα!!!!

Γεωργία μου υπομονη ως το Σάββατο....

Σαμιαμ εσύ την Πέμπτη είπαμε ή τα μπερδεψα????

Μελενια μου έλα να ανεβαίνουμε!!!!! Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο!!!!

Πινγκουδακι μου μη δίνεις σημασία σε ότι σου χαλάει την οικογενειακή σου γαλήνη.... Βαθιές αναπνοές!!! Πάρε δύναμη από το στολίδι σου!!!!!!

Λουκουμαδακι πως είσαι????

Αντζη τα ζουζούνια σου καλά?? Νατασακι ο σου σεφ???

Εγώ δεν έχω νεακια κορίτσια μου... Απλά συνεχίζω τη θεραπεία μου και προσεύχομαι να περάσει ο καιρός....

Κοριτσι εγω σε 8 μερες!η sunny παει Πεμπτη!!! Με το καλο να ξεκινησεις!

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...