Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Σας διάβαζα αλλά δεν είχα μυαλό να σας γραψω. 

Γεωργία μου εύχομαι μια τεράστια χοριακη το Σάββατο!!! Μέσα από την καρδιά μου.. 

Miss sunny μην βιάζεσαι. Και εγώ δεν είχα συμπτώματα. Νόμιζα ότι θα αδιαθετησω αλλά δεν.. 

Μαρακι εύχομαι αύριο να δεις το σπορακι μέσα στην μήτρα να μεγαλώνει! Και εγώ έχω ακούσει ότι το εξωμητριο έχει πόνους. 

Ελένη μου να χαίρεσαι την φραουλιτσα σου!!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!! 

Μελενια μακάρι να μπορούσα να ήμουν μακριά τους.. Δυστυχώς τους έχω πολύ κοντά.. 

Samiam καλή επιτυχία!!! 

Δημητρουλα Νατασσάκι Καλλιόπη Angie astrogea και όποια ξεχνάω φιλάκια πολλά! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα γεωργία μου την έκοψε χωρίς έλεγχο,τουλάχιστον την D. και όλα τα συμπληρώματα. μόνο φυλικό και τα υπόλοιπα βάση εξετάσεων τα πηγαίνει. αν λειπουν καλώς αν όχι δεν δίνει. αλλά για την d τώρα που το λες δεν την ανέφερε ξανά.

Κράτα το

Καλέ κυρία Γεωργία δίνουν βιταμίνη d και στα νεογέννητα νομίζω μπορεί να μας τη κοψουν με ασβεστιο η αδερφη μου επαιρνε κ μαγνησιο κ ολα τα καλα της αρχης τηε εγκυμοσύνης με το μαγνησιο γελάγαμε δεν αρεσε στην μικρη κ κλωτσαγε ο γιος χαμπαρι σε όλα 

Λουκουμαδένια μου τώρα που ρίζωσε το λουκουμαδάκι θα αρχίσεις άλλα εξαρτάται κ απο τον ντόκτορα!!

πρίν από 54 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ααααχχχ!... Ευχαριστω βρε κοριτσια για τη θετική ενέργεια!

Κορίτσια να ρωτησω, οσες ειχατε προβλημα με την D3, παιρνατε κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;

Γεωργια σημερα ειχα αυτο το θεμα. Ημουν στην ενδοκρινολογο κ μιλησαμε κ με γυναικολογο. Η βιταμινη D3 συνεχιζεις κανονικα. Εμενα μαλιστα μου την αυξησε κιολας. Τη Β12 μου κοψανε.

Διαφημίσεις

Pingu μην τους δινεις σημασια κοιτα τον αντρουλη σου και το παιδακι σου!εγω μετα απο 15 χρονια που τους εκοψα τον αερα με αφησαν ησυχη!

Εχω τσακωθει αμετρητες φορες για την πεθερα  με τον ανδρα μου και καταλαβα οτι επρεπε να  ρης ειχα φερθει  διαφορετικα και να της απαντουσα οπως της αξιζε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καλέ κυρία Γεωργία δίνουν βιταμίνη d και στα νεογέννητα νομίζω μπορεί να μας τη κοψουν με ασβεστιο η αδερφη μου επαιρνε κ μαγνησιο κ ολα τα καλα της αρχης τηε εγκυμοσύνης με το μαγνησιο γελάγαμε δεν αρεσε στην μικρη κ κλωτσαγε ο γιος χαμπαρι σε όλα 

Λουκουμαδένια μου τώρα που ρίζωσε το λουκουμαδάκι θα αρχίσεις άλλα εξαρτάται κ απο τον ντόκτορα!!

έκανα αιμοσφαιρίνη ασβέστιο και κάτι άλλα όλα καλά δεν μου έδωσε κάτι αλλά μου είπε ότι από τον έκτο θα ξεκινήσω κανονικά τότε θα τραβάει το μπεμπέ και θα χρειαστώ! περιμένω!

Κράτα το

1 hour ago, λουκουμαδακι said:

καλημέρα κορίτσια! πεταλουδάκι κάντυ νατασάκι και μαράκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! βρε κάντι τα τσιτσίραυλα δεν ξεχνιούνται με τίποτα! :lol:

γεωργία χοριακή το σάββατο ε; σαμιαμ έβαλες χθες είδα εμβρυάκια; καλοστέριωτα! ποιες άλλες περιμένουν; μις σάνυ είσαι πιο νωρίς σε χοριακή; κορίτσια εγώ πριν το θετικό τεστ όλα μα όλα ήταν ίδια σα να πρόκειται να αδιαθετήσω! καμία απολύτως διαφορά. πονάκια κράμπες πρησμένο στήθος νεύρα σπυράκια κλππ κλπ! και επειδή δεν πρόσεχα καθόλου έκανα χίλιες δυο ταρζανιές μια βδομάδα! ρόλο δεν παίζει τελικά! το ενδομήτριο είναι σαν σφουγγάρι πάνε και κολλάνε πάνω και ότι και αν κάνεις αν αρχίσουν να εμπεδώνονται είναι σε τέτοια φάση που δεν τα κουνάει κανείς και τίποτα γεωργία μου! πιο πολύ νομίζω για ψυχολογικούς λόγους συνιστούν ξεκούραση σε αυτή τη φάση! αργότερα που αποκτούν βάρος σαν έμβρυα θέλουν την προσοχή τους!

στο φραουλάκι μας χρόνια πολλά πολλά με υγεία και αγάπη και πολλά φιλάκια!

μελένια σούγκαρ τι κάνετε;

σούγκαρ πότε πας;

Ευχαριστω κοριτσια κι εσενα λουκουμαδακι! Εμενα λουκουμαδακι ειναι ολα ιδια οπως πριν αδιαθετησω, απλα τωρα νιωθω πιο εντονα τους πονους περιοδου μαζι με τσιμπιματα, λογικο με τοσα φαρμακα. Ε μεθαυριο κοντος ψαλμος...κ βλεπουμε!

πρίν από 1 λεπτό , λουκουμαδακι είπε:

έκανα αιμοσφαιρίνη ασβέστιο και κάτι άλλα όλα καλά δεν μου έδωσε κάτι αλλά μου είπε ότι από τον έκτο θα ξεκινήσω κανονικά τότε θα τραβάει το μπεμπέ και θα χρειαστώ! περιμένω!

Ετσι θα σε ρουφήξει το φουσκωτο μας λουκουμαδάκιιιι!!!!

Ειδες τελικά άνοιξα το θέμα μαμάδες Φεβρουαρίου 18 και σου έφερα γούριιιιι δεν μπορείς να φανταστεις τη χαρά μου κάνεις κ κοριτσάκι που θέλω :)

Κορίτσια δοκίμασα ενα κόκκινο φουστάνι που μου είχε πάρει δώρο ο άντρας Πρωτοχρονια του 2016...ελαστικό...ψαχνω για κορσε αν το βάλω με καλτσον ιουουουουου κ είμαι 6 κιλά πάνω :mad:

2 hours ago, Georgia1972 said:

Αχ! Μελενια μου, τελος τα likes... Τι κανεις; Αισιοδοξια ειπαμε!

Miss Sunny! Ειδες τι ειπε η Sugar!  Ηρεμια και ψυχραιμία λοιπον! Και να σου πω κυρα δασκαλα για να'χουμε καλο 'ρωτημα! Που εισαι και αποσχολεις το μυαλουδακι σου με τετοιες σκεψεις;! Δεν εισαι στην ταξη σου;;;; (χι χι χι!). Αντλησε θετικη ενεργεια απο τα πιτσιρικακια εκει και να δεις που ολα θα ειναι καλα :).

Ναι βρε σχολειο ημουν απλα εχουμε κ κενα, οποτε. Να σου πω την αληθεια πολλα ειναι πολυ χαριτωμενα,αλλα ομως με αυτα που κανουν λεω μεσα μου...ειμαι σιγουρη?? Αχαχαχα! Ειναι δυσκολο παντως να σου λενε τα παιδακια πως σ'αγαπανε κι εσυ να θες τοσο παιδακια δικα σου...

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Ευχαριστω κοριτσια κι εσενα λουκουμαδακι! Εμενα λουκουμαδακι ειναι ολα ιδια οπως πριν αδιαθετησω, απλα τωρα νιωθω πιο εντονα τους πονους περιοδου μαζι με τσιμπιματα, λογικο με τοσα φαρμακα. Ε μεθαυριο κοντος ψαλμος...κ βλεπουμε!

σάνι ακριβώς έτσι! εγώ το έπαιζα και έξυπνη έλεγα πςςςςς κάτι θα είναι διαφορετικό θα το καταλάβω το ένστικτοοοο! μπααα! μια μουτζίτσα πήρα,όλα ίδια! χαμπάαααρι! εύχομαι μια γεμάτη χορταστική χοριακή! :-D

πρίν από 7 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Ετσι θα σε ρουφήξει το φουσκωτο μας λουκουμαδάκιιιι!!!!

Ειδες τελικά άνοιξα το θέμα μαμάδες Φεβρουαρίου 18 και σου έφερα γούριιιιι δεν μπορείς να φανταστεις τη χαρά μου κάνεις κ κοριτσάκι που θέλω :)

Κορίτσια δοκίμασα ενα κόκκινο φουστάνι που μου είχε πάρει δώρο ο άντρας Πρωτοχρονια του 2016...ελαστικό...ψαχνω για κορσε αν το βάλω με καλτσον ιουουουουου κ είμαι 6 κιλά πάνω :mad:

καλέ ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα; έλεγα χα πήγα και σχολίασα και πρώτη πρώτη μου έφερε γούρι! :-D

αχ κορσές..είχα βάλει στο γάμο μου μπρρρρρρ πολύ σφίξιμο πολύ ζόρι! καλύτερα βρες ένα καλσόν από τα καινούρια που σηκώνουν γλουτό σμιλεύουν κοιλιά ρουφάνε τούρμπο ισιώνουν πατικώνουν!

• Μου αρέσει 2

Κράτα το

πρίν από 5 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Ναι βρε σχολειο ημουν απλα εχουμε κ κενα, οποτε. Να σου πω την αληθεια πολλα ειναι πολυ χαριτωμενα,αλλα ομως με αυτα που κανουν λεω μεσα μου...ειμαι σιγουρη?? Αχαχαχα! Ειναι δυσκολο παντως να σου λενε τα παιδακια πως σ'αγαπανε κι εσυ να θες τοσο παιδακια δικα σου...

Με αυτα που κανουν, ε;;; Και εκει ειναι που περναει η γνωστη φραση απ' το μυαλο σου: Α ρε Ηρώδη! Δεν τα προλαβες όλα!... Αχαχααχα! Έλα! Αστειευομαι!

Ειναι δυσκολο να διαχειριστεις τοσα συναισθηματα. Ειμαι σιγουρη. Όμως παιρνεις και θετικη ενεργεια, ετσι δεν ειναι;

Αχαχαχαα! Πολυ γελασα μετην περιγραφη του καλσον λουκουμαδάκι!!!

Δεν ξερω αν θα παω στον ιδιο γιατρο. Ειναι πολυ καλος στους τοκετους αλλα ειναι αποτομος πολλες φορες και με νευριαζει. Επισης καναμε τις πρωτες εξωσωματικες μ' εκεινον και τωρα ντρεπομαι. Αλλα δινει εμφαση στον φυσιολογικο τοκετο και ξεσκονιζει τις γυναικες στις εξετασεις. Όμως δεν ξεγενναει σε δημοσιο, το οποιο αν υπαρξει εγκυμοσυνη, θα μας βολευε.

4OQ2p3.png

1 minute ago, Georgia1972 said:

Με αυτα που κανουν, ε;;; Και εκει ειναι που περναει η γνωστη φραση απ' το μυαλο σου: Α ρε Ηρώδη! Δεν τα προλαβες όλα!... Αχαχααχα! Έλα! Αστειευομαι!

Ειναι δυσκολο να διαχειριστεις τοσα συναισθηματα. Ειμαι σιγουρη. Όμως παιρνεις και θετικη ενεργεια, ετσι δεν ειναι;

Η θετικη ενεργεια που παιρνω καθε χρονο κ λιγοστευει. Δυσκολευουν οι καιροι καθε χρονο κ βλεπεις πολλα παιδακια δυστυχισμενα κ με προβληματα λογω οικογενειας,καποια πεινανε..ευτυχως ακομα χαμογελουν! Κ οσο περνουν τα χρονια κ δε μας μονιμοποιουν κ μας εχουν μπαλακια,τοσο σκεφτεσαι να αλλαξεις δουλεια οσο ειναι νωρις ακομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...