Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Ναι miss Sunny, στην ουσια ειναι δυο μερουλες, αλλα υπολογιζω μεχρι και τη στιγμη της χοριακης. Ο οργανισμος συνεχιζει να δουλευει. Ποτε δεν ξερεις πιο ειναι το κομβικο σημειο! Εν τω μεταξυ ρωταω το πρωι τον αντρα μου αν εχει καποια διαισθηση. Και μου ειπε πως δεν μου λεει μην το γρουσουζεψει. Και με παιρνει πριν απο λιγο και μου λεει: Ειμαι σε ενα φαρμακειο. Να φερω κανενα τεστ εγκυμοσυνης; Αχαχα! Δεν κρατιεται. Του ειπα οχι. Μια και καλη.

Μαράκι μακαρι αυριο να τους αποστομωσεις όλους!

Marakiinlove καλές ετοιμασιες και σε σενα!

Samiam! Πως παει το κλώσσημα! Χιχιχιχι!

Πεινας, ε; Εγώ πάλι εχω χασει την όρεξή μου. Αντε, ίσως ενα γαργαλητο το πρωι, αλλα αν αργησω το πρωινο, περναει κιολας. Λετε να ειναι απ' τα φαρμακα; Δε λεω πως ειναι συμπτωμα, για τους λογους που ολες εχουμε προαναφερει.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 minutes ago, Georgia1972 said:

Ναι miss Sunny, στην ουσια ειναι δυο μερουλες, αλλα υπολογιζω μεχρι και τη στιγμη της χοριακης. Ο οργανισμος συνεχιζει να δουλευει. Ποτε δεν ξερεις πιο ειναι το κομβικο σημειο! Εν τω μεταξυ ρωταω το πρωι τον αντρα μου αν εχει καποια διαισθηση. Και μου ειπε πως δεν μου λεει μην το γρουσουζεψει. Και με παιρνει πριν απο λιγο και μου λεει: Ειμαι σε ενα φαρμακειο. Να φερω κανενα τεστ εγκυμοσυνης; Αχαχα! Δεν κρατιεται. Του ειπα οχι. Μια και καλη.

Μαράκι μακαρι αυριο να τους αποστομωσεις όλους!

Marakiinlove καλές ετοιμασιες και σε σενα!

Samiam! Πως παει το κλώσσημα! Χιχιχιχι!

Πεινας, ε; Εγώ πάλι εχω χασει την όρεξή μου. Αντε, ίσως ενα γαργαλητο το πρωι, αλλα αν αργησω το πρωινο, περναει κιολας. Λετε να ειναι απ' τα φαρμακα; Δε λεω πως ειναι συμπτωμα, για τους λογους που ολες εχουμε προαναφερει.

Οχι οχι μη σου παρει τεστ. Παντως το προαισθημα μου για σενα ειναι καλο! Μετα απο αρνητικο τεστ (που θαναι το δικο μου νιωθω τετοιο πονο περιοδου απεριγραπτο), ερχεται θετικο στο φορουμ, θα δεις!!!

1 hour ago, samiam said:

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη να χαιρεσαι τη μικρη! Ολυ συγκινητικη μερα,φοβερο πώς αλλαζουν ολα σε λιγες στιγμες!

Μαρία κανε υπομονή,νομιζω σε αυτη τη φαση μονο υπερηχος θα δειξει..το οτι δεν πονας μαλλον ειναι καλο!!!!

Μις θυμισε μου ποια προσπαθεια ειναι αυτη? Μην προδικαζεις,περιμενε μεχρι την Πεμπτη κ βλεπουμε!

Εγω σημερα νυσταζω πολυυ κ πειναωω.Απο Πεμπτη λεω ναρχισω να κυκλοφορω,ε? Καθαρα ψυχολογικο ειναι νομιζω.Οτι γινει εγινε

Samiam η πρωτη μου ειναι, να δω ποσες ακομα!

πρίν από 5 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Οχι οχι μη σου παρει τεστ. Παντως το προαισθημα μου για σενα ειναι καλο! Μετα απο αρνητικο τεστ (που θαναι το δικο μου νιωθω τετοιο πονο περιοδου απεριγραπτο), ερχεται θετικο στο φορουμ, θα δεις!!!

Samiam η πρωτη μου ειναι, να δω ποσες ακομα!

Αντε καλε!! Σταματα!!αισιοδοξιαααααα

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

2 ώρες πρίν, Miss Sunny είπε:

Κοριτσια καλημερα!!! 

Ελενη μου να χαιρεσαι τη μικρη σου, παντα υγιης κι ευτυχισμενη!!!

Ξυπνησα κι εγω το πρωι κ ειπα να κανω ενα hometest, ληγουν κιολας. Εννοειται δεν εδειξε τπτ,την ξερω εγω την τυχη μου... Νιωθω οπως οταν ειναι να αδιαθετησω, το στηθος δλδ. Ουτε πρησμενη ειμαι, ουτε μου μυριζουν διαφορα ουτε τπτ.. Μονο τσιμπηματακια νιωθω κ 37 θερμοκρασια. Το κλαψα εγω οταν αρρωστησε ο αντρουλης πριν την ωοληψια.Δυστυχως δε θα ακουλουθησω φαινεται τις τυχερες χοριακες..

Βρε σαννυ εγώ την προηγούμενη έκανα τεστ και φαίνοταν με το ζόρι, την ψάχναμε τη γραμμούλα με τον άντρα μου, εσύ το έκανες 2 μέρες πιο πριν, κι από συμπτώματα δεν έχω τίποτα, ούτε και τώρα, μόνο στήθος πολύ πρησμενο, πόνους περιόδου που έρχονται και φεύγουν, και ο πόνος που ένιωθα είναι λόγω χειρουργείου, αλλιώς νομίζω ότι δεν είμαι εγκυος σε σημείο που ανησυχω! Α και ούτε εγώ είδα αίμα! 

Δε μπορείς να ξέρεις μέχρι τη χοριακη! 

Ελενακι να τη χαίρεσαι τη μπουμπουκα σου!! Να ναι γερή και ευτυχισμένη! 

Μαρία μου εύχομαι το καλύτερο για σένα αύριο, το εξωμητριο όντως συνοδεύεται από πονο, τώρα τιμές χοριακες δεν ξέρω γιατί εγώ είχα 500 και σε 4 μέρες 3000.ουτε αίμα ούτε τίποτα, αλλά είχα ρήξη με αφορητους πόνους,μακάρι κορίτσι μου να δείτε κάτι! 

Καλό κλωσημα και στις 3 σάς ακόμα!! Γεωργία, Σαμιαμ, σαννυ. 

Τα φιλιά μου σε όλες!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα! 

Ελενακι να χαιρεσαι το φραουλακι! Χιλιοχρονη, γερη κ ευτυχισμενη να ειναι. Κ εσεις να καμαρωνετε το βλασταρι σας!

Samiam καλοστεριωτα κοριτσακι μου! Τεραστια χοριακη ευχομαι. 

Sunny μου δε νομιζω πως καμμια μας εν'οψει χοριακης εχει θετικο προαισθημα. Ολες χεσ...νες πανψ μας ειμαστε. Κ οπως μου ειπε κ η ψυχολογος μου εδω φοβομαστε οταν περιμενουμε αποτελεσματα εξετασεων στα μαθηματα, στη χοριακη δε θα εχουμε αγωνια???

Μαρακι να δεις που το μωρακι μεγαλωνει μεσα στη μητρα σου κ εσυ στεναχωριεσαι! Ολα να ειναι τελεια γλυκια μου!!!

Γεωργουλι μπραβο που αρνηθηκες το τεστ. Το Σαββατο ερχεται με μεγαλα νουμερα!!!

Sugaritsa ερχεται η ημερα του υπερηχου..  τι χαρα!!!! ♡♡♡

Αντζουλινι φιλακια στα μπεμπακια σου. 

Μαρακι βορειοελλαδιτικο καλες ετοιμασιες γενεθλιων!!! Παντα χαρες στο σπιτι σου!

Δημητρουλονι καλη ξεκουραση σημερα. 

Νατασα που εισαι παλι??? Μας ελειψες.

Pingudaki τι κανει το κοριτσι σου? Εσυ εισαι πιο ηρεμη μετα τα προχθεσινα? Μακρυα απο τοξικους ανθρωπους! 

Lizakiii πως εισαι? 

Οσο για μενα... ο φοβος τα ερμα κρατα, που λεει κ ο σοφος λαος! :(

Σας φιλω!!!

• Μου αρέσει 3

Αχ! Μελενια μου, τελος τα likes... Τι κανεις; Αισιοδοξια ειπαμε!

Miss Sunny! Ειδες τι ειπε η Sugar!  Ηρεμια και ψυχραιμία λοιπον! Και να σου πω κυρα δασκαλα για να'χουμε καλο 'ρωτημα! Που εισαι και αποσχολεις το μυαλουδακι σου με τετοιες σκεψεις;! Δεν εισαι στην ταξη σου;;;; (χι χι χι!). Αντλησε θετικη ενεργεια απο τα πιτσιρικακια εκει και να δεις που ολα θα ειναι καλα :).

4OQ2p3.png

καλημέρα κορίτσια! πεταλουδάκι κάντυ νατασάκι και μαράκι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! βρε κάντι τα τσιτσίραυλα δεν ξεχνιούνται με τίποτα! :lol:

γεωργία χοριακή το σάββατο ε; σαμιαμ έβαλες χθες είδα εμβρυάκια; καλοστέριωτα! ποιες άλλες περιμένουν; μις σάνυ είσαι πιο νωρίς σε χοριακή; κορίτσια εγώ πριν το θετικό τεστ όλα μα όλα ήταν ίδια σα να πρόκειται να αδιαθετήσω! καμία απολύτως διαφορά. πονάκια κράμπες πρησμένο στήθος νεύρα σπυράκια κλππ κλπ! και επειδή δεν πρόσεχα καθόλου έκανα χίλιες δυο ταρζανιές μια βδομάδα! ρόλο δεν παίζει τελικά! το ενδομήτριο είναι σαν σφουγγάρι πάνε και κολλάνε πάνω και ότι και αν κάνεις αν αρχίσουν να εμπεδώνονται είναι σε τέτοια φάση που δεν τα κουνάει κανείς και τίποτα γεωργία μου! πιο πολύ νομίζω για ψυχολογικούς λόγους συνιστούν ξεκούραση σε αυτή τη φάση! αργότερα που αποκτούν βάρος σαν έμβρυα θέλουν την προσοχή τους!

στο φραουλάκι μας χρόνια πολλά πολλά με υγεία και αγάπη και πολλά φιλάκια!

μελένια σούγκαρ τι κάνετε;

σούγκαρ πότε πας;

• Μου αρέσει 5

Κράτα το

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεια σου λουκουμαδακι! Ναι το Σαββατο! Αχ, μακαρι να εχουμε κι εμεις καλα αποτελεσματα οπως τα λες!

Εσυ πως νιωθεις;

καλύτερα! λίγος ύπνος παραπάνω μετά από κούραση είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία! είπαμε ευτυχισμένοι όσοι κοιμούνται 7ωρο 8ωρο αχχχχ! θα έχεις καλά αποτελέσματα σε πιστεύω πάρα πολύ!!!

πρίν από 7 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Γεια σου γλυκο λουκουμαδακι! Εδω προσπαθω να ειμαι ηρεμη αλλα σημερα με πηρε απο κατω... Αχ αυτες οι ψυχολογικες μεταπτωσεις. Μακαρι να ειχαν τελος!

άστα να πάνε,η μελαγχολία κατσικώνεται η ρημάδα.. σε νιώθω απόλυτα..

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...