Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Miss Sunny είπε:

Καλα σιγουρα απλα κ το στηθος ηταν πιο πρησμενο, τωρα απλα πονα οπως πριν την περιοδο, αρχισα πριν λιγο κ πονους περιοδου. Δεν πειραζει θα παρω μεθαυριο την κουλουρα μου να τελειωνουμε κ κανω γενεθλια κι επετειο με αδεια κοιλια.. Οχι τπτ αλλο θα χω κ περιοδο κ δε θα μπορω να κανω κ τρελες!

Εμενα δεν μουπρηστηκε ποτε το στηθος στην εγκυμοσυνη, και πονους περιοδου ειχα ολο το πρωτο τριμηνο απο τα φαρμακα, την προγεστερονη δηλαδη. ουτε τρελες ουτε τιποτα, γεματη κοιλιτσα θα εχεις!!! τρελες μετα πο δυο χρονια παλι χαχα!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Ελενη μου ναι πηγαινω σε διαιτολογο.καποια στιγμη ειχα κολλήσει κ εγω κ ετσι το αποφασισα.εχασα 13 κιλα πριν το καλοκαιρι.κ τωρα θελω αλλα 20 που μου περισσευουν ακόμα απο την εγκυμοσυνη στην κορη μου.

Εμεις την κυριακη ειχαμε εμβόλιο. Τη 2η δοση της ιλαρας η Σοφια.

Τι ειναι το πωα;το ανεφερε κ η Γεωργια πριν

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα κοριτσια πως μου ειστε?

Γενεθλια, χοριακες, εμβρυομεταφορες πολυ ομορφα και χαρουμενα πραγματα!!!

Ελενη να την χαιρεσαι!!! Ολα τα καλα του κοσμου να την βρουν στη ζωη της

Γεωργία και Miss Sunny υπομονη και σε λιγο θα παρετε μια απο τις μεγαλυτερες χαρες στη ζωη σας!!!

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 5 λεπτά , Angie.31 είπε:

Ελενη μου ναι πηγαινω σε διαιτολογο.καποια στιγμη ειχα κολλήσει κ εγω κ ετσι το αποφασισα.εχασα 13 κιλα πριν το καλοκαιρι.κ τωρα θελω αλλα 20 που μου περισσευουν ακόμα απο την εγκυμοσυνη στην κορη μου.

Εμεις την κυριακη ειχαμε εμβόλιο. Τη 2η δοση της ιλαρας η Σοφια.

Τι ειναι το πωα;το ανεφερε κ η Γεωργια πριν

Προωρη Ωοθηκικη Ανεπαρκεια. Σημαινει οτι δεν υπαρχει μεγαλο αποθεμα ωαριων. οι ωοθηκες εχουν την  δικη τους ηλικια. Εγω ειμαι 31 αλλα οι ωοθηκες μου παιζει να ειναι και 40αρας. Μπαινεις προωρα σε κλιμακτηριο( οχι παντα βεβαια) και ειναι κληρονομικο. Εμενα οπως φαινεται το ειχε η γιαγια μου που της εχω και το ονομα...της πηρα και τη χαρη...πφφφ!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου δεν εχουμε σχολειο λόγω Αγίου Διονυσίου Αεροπαγήτη...απέναντι από το σχολείο...κλειστά δικαστήρια..εφοριες...τα πάντα στο Κέντρο!!

Ηλιαχτιδα είναι νωρίς υπομονηηηηηηη ααααα για να μην ψαχνομαστε με τοσα χάπια

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Γεωργία και Miss Sunny υπομονη και σε λιγο θα παρετε μια απο τις μεγαλυτερες χαρες στη ζωη σας!!!

Μαρακι μου Ευχαριστω πολυ !!!που εισαιιιιι;;;; ανησυχησαμε!!!! Τι εγινε με εσενα;;;;;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

13 minutes ago, Georgia1972 said:

Περιμενε Miss Sunny. Ακομα εχεις 3 μερες μπροστα σου. Ειναι νωρις.

2 μερες Georgia..

14 minutes ago, Eleni1986 said:

Εμενα δεν μουπρηστηκε ποτε το στηθος στην εγκυμοσυνη, και πονους περιοδου ειχα ολο το πρωτο τριμηνο απο τα φαρμακα, την προγεστερονη δηλαδη. ουτε τρελες ουτε τιποτα, γεματη κοιλιτσα θα εχεις!!! τρελες μετα πο δυο χρονια παλι χαχα!!!

Ναι ε? Αρα η καθεμία θα έχει τα δικά της.

Εγώ παντως εξακοπουθώ να έχω το προαίσθημα της αποτυχίας... Δε βαριέσαι θα αρχίσω τα τσιπουρα μη σας πω θα καπνίζω και λίγο όπως πριν χρόνια... Είδαμε και την υγιεινή ζωή...

3 minutes ago, Μαρία1430 said:

Καλημέρα Μαρία, αναρωτιόμουν τι κάνεις; Καλά εγώ λύπη θα πάρω αλλά δε βαριέσαι, υγεία να χουμε...

Κορίτσια συγγνώμη αν σας έπρηξα και σας ευχαριστώ που μου γράψατε. Δε με προβλημάτισε τόσο το τεστ όσο το σώμα μου, μακάρι να διαψευστώ. Μεθαύριο πάντως θα ξέρουμε σίγουρα!

Just now, Eleni1986 είπε:

Μαρακι μου Ευχαριστω πολυ !!!που εισαιιιιι;;;; ανησυχησαμε!!!! Τι εγινε με εσενα;;;;;

Εγω μαζευω τον εαυτο μου και προσπαθω να ανασυγκροτηθω...

οπως ισως θυμαστε την Τεταρτη ειχα χοριακη 585 και την Παρασκευη 649 κι αφου ημουν προετοιμασμενη για τα ολα χθες ηρθε κι εδειξε 954. Ολοι μου λενε οτι ειναι τιμες εξωμητριου.

Αυριο φευγω για Αθηνα να παω σε καποιον γιατρο μηπως μπορεσουμε να δουμε τι παιζει. Η πλακα ειναι οτι μεσα στο σ/κ ελαττωθηκε η καφε ροη κι αρχισε να με ποναει το στηθος το οποιο πρηστηκε και να ξαναεχω πονακια περιοδου. Μπερδεμενη νιωθω πολυ γτ ενω μου ειπαν οτι λογικα μετραμε αντιστροφα αυτο αυξηθηκε περισσοτερο. Ααααα και την Παρασκευη αρχισα κατι αντιπηκτικες ενεσεις (γτ ετσι μου κολλησε στο κεφαλι κι επειδη τις ειχα) παρολο που 4 γιατροι μου ειπαν οτι δεν εχει νοημα σε αυτη τη φαση.

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Κοριτσια 11 παρα τεταρτο ειναι και 11.05 γεννησα. Τα σκεφτομαι ολα, περνουν απο το μυαλο μου και τρελαινομαι!!!

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

οπως ισως θυμαστε την Τεταρτη ειχα χοριακη 585 και την Παρασκευη 649 κι αφου ημουν προετοιμασμενη για τα ολα χθες ηρθε κι εδειξε 954. Ολοι μου λενε οτι ειναι τιμες εξωμητριου.

Αυριο φευγω για Αθηνα να παω σε καποιον γιατρο μηπως μπορεσουμε να δουμε τι παιζει. Η πλακα ειναι οτι μεσα στο σ/κ ελαττωθηκε η καφε ροη κι αρχισε να με ποναει το στηθος το οποιο πρηστηκε και να ξαναεχω πονακια περιοδου. Μπερδεμενη νιωθω πολυ γτ ενω μου ειπαν οτι λογικα μετραμε αντιστροφα αυτο αυξηθηκε περισσοτερο. Ααααα και την Παρασκευη αρχισα κατι αντιπηκτικες ενεσεις (γτ ετσι μου κολλησε στο κεφαλι κι επειδη τις ειχα) παρολο που 4 γιατροι μου ειπαν οτι δεν εχει νοημα σε αυτη τη φαση.

Α Μαρακι αυριο θα πας!!! Και πως ρε παιδι μου χωρις πονο εξωμητριο γινεται; αυριο θα δειτε σιγουρα τι παιζει με τετοια χοριακη. Ευχομαι πραγματικα να δεις ενα τελειο ενδομητριο σακουλακι και να τους διαψευσει ολους!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημέρα κοριτσακια όμορφα!!! Σημερα πολύ χαλαρα στη δουλεια καθως τα δικαστηρια ειναι κλειστα γιατι ειναι του Διονυσιου του αρεοπαγίτου(δεν ξερω αν σας εχω πει αλλα εχουμε ενα καφε απεναντι απο τα δικαστηρια της πόλης) οπότε αφησα τον μικρο στην πεθερα μου και ηρθα στο μαγαζι να τελειωσω με το μενου των γενεθλίων και κάτι εκτυπώσεις!! Πρέπει να βάλω ποπο κάτω και να τελειωσω γτ σαν πολλους να εχω καλέσει και την αλλη εβδομαδα απο δευτερα θα μαγειρευω!!!!!!

Ελενάκι μου να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Και εγω θυμαμαι περσυ τετοιο καιρο ειχα σκάσει!!!!!! διένυα την 39η εβδομάδα και τελικα γεννησα 40+6!!!

Πολύ ομορφη ιδεα αυτη με τα φορεματακια!! Θα ειστε κουκλες!!!!!!

πες καμια ιδεα απο τον μπουφε σου!!!!

Μισ μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα!!! Ακομα νωρις ειναι!! Εγω σκεψου με 2 μερες καθυστερηση και ειχα 90 χοριακη!! αν εκανα και νωριτερα το τεστ σιγα να εδειχνε!!!! και εμενα ποτε δεν μου μυρισε τιποτα!! Ούτε αναγουλες ειχα(αυτα συμβαινουν περιπου 6η-7η εβδομαδα) μην ψαχνεις συμπτωματα!!!!!

Θεμα περπατοπιτα τωρα, εγω εκανα του αγιου φανουριου μια φανουροπιτα και την ονομασα και περπατόπιτα!!! την μοίρασε ο παππας στους πιστους!!!! αλλα όντως ειναι πολύ ωραιο εθιμο!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Μαράκι μου νομιζω οι τιμές ενδομήτριου ειναι αυτες που εχουν απο την αρχη ανεξήγητη αυξηση... απο οτι θυμαμαι και παλια με το σουγκαράκι!!! Πχ 90 - 500 -1500....Δεν ειμαι και σίγουρη όμως! Γτ δεν πας σε ενα γυναικολογο και εκει να σε δει πρωτα?? Αχ μαρακι να δεις που τιποτα δεν ειναι!!! Μια χαρα τα παει το μπεμπέκι!! Ολα τα κοριτσια δεν ειχαν τέλειους διπλασιασμους!!!

Και θυμασαι εναν γιατρουλι που σε ειχε δει και ειχε πει κατι σαν να παει να γινει στην κοιλιτσα????

Και αυτο που λεει το ελενακι οτι το εξωμητριο συνοδευεται και με πονους!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

πρίν από 8 λεπτά , marakiinlove είπε:

Καλημέρα κοριτσακια όμορφα!!! Σημερα πολύ χαλαρα στη δουλεια καθως τα δικαστηρια ειναι κλειστα γιατι ειναι του Διονυσιου του αρεοπαγίτου(δεν ξερω αν σας εχω πει αλλα εχουμε ενα καφε απεναντι απο τα δικαστηρια της πόλης) οπότε αφησα τον μικρο στην πεθερα μου και ηρθα στο μαγαζι να τελειωσω με το μενου των γενεθλίων και κάτι εκτυπώσεις!! Πρέπει να βάλω ποπο κάτω και να τελειωσω γτ σαν πολλους να εχω καλέσει και την αλλη εβδομαδα απο δευτερα θα μαγειρευω!!!!!!

Ελενάκι μου να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Και εγω θυμαμαι περσυ τετοιο καιρο ειχα σκάσει!!!!!! διένυα την 39η εβδομάδα και τελικα γεννησα 40+6!!!

Πολύ ομορφη ιδεα αυτη με τα φορεματακια!! Θα ειστε κουκλες!!!!!!

πες καμια ιδεα απο τον μπουφε σου!!!!

Μισ μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα!!! Ακομα νωρις ειναι!! Εγω σκεψου με 2 μερες καθυστερηση και ειχα 90 χοριακη!! αν εκανα και νωριτερα το τεστ σιγα να εδειχνε!!!! και εμενα ποτε δεν μου μυρισε τιποτα!! Ούτε αναγουλες ειχα(αυτα συμβαινουν περιπου 6η-7η εβδομαδα) μην ψαχνεις συμπτωματα!!!!!

Θεμα περπατοπιτα τωρα, εγω εκανα του αγιου φανουριου μια φανουροπιτα και την ονομασα και περπατόπιτα!!! την μοίρασε ο παππας στους πιστους!!!! αλλα όντως ειναι πολύ ωραιο εθιμο!!!!

Μαράκι μου νομιζω οι τιμές ενδομήτριου ειναι αυτες που εχουν απο την αρχη ανεξήγητη αυξηση... απο οτι θυμαμαι και παλια με το σουγκαράκι!!! Πχ 90 - 500 -1500....Δεν ειμαι και σίγουρη όμως! Γτ δεν πας σε ενα γυναικολογο και εκει να σε δει πρωτα?? Αχ μαρακι να δεις που τιποτα δεν ειναι!!! Μια χαρα τα παει το μπεμπέκι!! Ολα τα κοριτσια δεν ειχαν τέλειους διπλασιασμους!!!

Και θυμασαι εναν γιατρουλι που σε ειχε δει και ειχε πει κατι σαν να παει να γινει στην κοιλιτσα????

Και αυτο που λεει το ελενακι οτι το εξωμητριο συνοδευεται και με πονους!!!

Δεν παω εδω σε γυναικολογο για τον πολυ απλο λογο οτι δεν υπαρχει γυναικολογος μονιμα στο νησι. Ερχεται καθε 2-3 εβδομαδες για μια μερα καποιος

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Δεν παω εδω σε γυναικολογο για τον πολυ απλο λογο οτι δεν υπαρχει γυναικολογος μονιμα στο νησι. Ερχεται καθε 2-3 εβδομαδες για μια μερα καποιος

Αχ Θεε μου απιστευτο!!!!! Εν ετη 2017 και να μην βρισκεις γιατρο!!! Τι να πω βρε κοριτσι μου!!!!!! Σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ολα να πα΄νε καλα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ελενη να χαιρεσαι τη μικρη! Ολυ συγκινητικη μερα,φοβερο πώς αλλαζουν ολα σε λιγες στιγμες!

Μαρία κανε υπομονή,νομιζω σε αυτη τη φαση μονο υπερηχος θα δειξει..το οτι δεν πονας μαλλον ειναι καλο!!!!

Μις θυμισε μου ποια προσπαθεια ειναι αυτη? Μην προδικαζεις,περιμενε μεχρι την Πεμπτη κ βλεπουμε!

Εγω σημερα νυσταζω πολυυ κ πειναωω.Απο Πεμπτη λεω ναρχισω να κυκλοφορω,ε? Καθαρα ψυχολογικο ειναι νομιζω.Οτι γινει εγινε

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...