Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημεριτσες!!!Ευχαρστω αγαπες μου!!!

Απολαυσε το καφεδακι με την ξαδερφουλα Αντζουλινι μου! Γιατι ετσι, το κοριτσι;;; Πωα εχω εγω, ο αντρας της ειναι οκ με τις εξετασεις;Φερτην καλε στην παρεα να την φτιαξουμε εμεις! χιχι!!! Το Σαββατο θα τα κανουμε τα γενεθλια της μικρης που μπορουν ολοι να ερθουν.Αυριο θα της κανουμε την πρωτη δοση του εμβολιου της ιλαρας, θελαμε να της το κανουμε μετα τα γενεθλια για να μη μας κανει πυρετο αλλα ειπε ο γιατρος επειγοντως πριν γιατι ειναι επικινδυνα στα γενεθλια να κολλησει με τοσα παιδακια και τελικα θα το κανουμε αυριο που ειναι 12μηνων + 1μερα( που επιτρεπεται. Αντζουλι μου εσεις με τα βρεφακια που δεν μπορου να να εμβολιαστουν ακομα να προσεχετε πολυ, μην το πηγαινεις στις κουνιες, ειναι επικινδυνο. Και εγω ενω την πηγαινα καθε μερα στις κουνιες το κοψαμε επειδη φοβομασταν, πιανει τις κουνιες, τρωει τα καγκελα και φοβαμαι.

Γεωργια μου κλωσσουλα μουυυυ!!!

Βρε κοριτσια ξεχασα την περπατοπιτα... θα την φτιαξω την Παρασκευη να την μοιρασω στα γενεθλια της να την μοιρασω στους καλεσμενους.

Αντζυ πας σε διαιτολογο;;; Το σκεφτομαι και εγω ρε γαμωτο, με την προλακτινη στα υψη εχει μπλοκαρει ο μεχρι τωρα καλος μεταβολισμος μου και δεν μπορω να χασω γραμμαριο πλεον. μου εχουν μεινει ακομα 10-15 κιλα της εγκυμοσυνης και δεν αντεχω τον εαυτο μου. Η κοιλια μου δε σαν 4 μηνων εγκυος ακομα... Περιμενω να δω τωρα με τη δουλεια που θα ειμαιε εκτος σπιτιου και δεν θα σαβουρωνω ολη μερα μπας και γινει τιποτα αλλιως θα παω και εγω σε διαιτολογο. Δεν εχω και καθολου πειθαρχια ρε γαμωτο γιατι ημουν παντα αδυνατη και δεν εχω κανει ποτε διαιτα. πφφφ!!! Ασε που χωρις περιοδο ακομα εχω φουλ πρηξιμο, κατακρατηση. Ειναι η μονη μου ελπιδα οταν ερθει μπας και ξεπρηστω..

Η στοιβα με τα ασιδερωτα με κοιταζει....γκρρρρ!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρεεεςςςς!!!

Ελένη μου να χαίρεστε το Κατερινοφραουλάκι!!Να είναι γερή τυχερή κ πάντα ασορτί με την μανούλα!!Όταν ξανακάνω ενέσεις θα σε προτιμήσω :) 

Μη μιλάτε για δίαιτες προσπαθώ αλλά όσο είμαι κ εγω στο σπίτι τζίφος...

Κοντεύουν οι χοριακές μας έ???

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια μου!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλημερα!!! 

Ελενη μου να χαιρεσαι τη μικρη σου, παντα υγιης κι ευτυχισμενη!!!

Ξυπνησα κι εγω το πρωι κ ειπα να κανω ενα hometest, ληγουν κιολας. Εννοειται δεν εδειξε τπτ,την ξερω εγω την τυχη μου... Νιωθω οπως οταν ειναι να αδιαθετησω, το στηθος δλδ. Ουτε πρησμενη ειμαι, ουτε μου μυριζουν διαφορα ουτε τπτ.. Μονο τσιμπηματακια νιωθω κ 37 θερμοκρασια. Το κλαψα εγω οταν αρρωστησε ο αντρουλης πριν την ωοληψια.Δυστυχως δε θα ακουλουθησω φαινεται τις τυχερες χοριακες..

Ευχαιστω αγαπουλες!!! Καλε Μις μην το κλαις!!! Οι παλιες της εξωσωματικης θυμαστε την κοπελα που ειχε κανει τεστ μια μερα πριν και ηταν αρνητικο και την αλλh μερα μια τεραστια χοριακη της ταξεως του 300 και ειχε 3δυμα;;;!!!!! Toingggg!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι, περπατόπιτα ε; Δεν την εχω ξανακουσει. Με τι υλικα γινεται; Ειναι αλμυρη ή γλυκια;

Άσε τα κιλά, μεγαλο κεφαλαιο και για μενα. Μια ζωη στη διαιτα! Εμενα παλι με πιανει η βουλιμια οταν ειμαι εξω απ' το σπιτι!

Δημητρούλααααα! Τι κανεις; Τελικα γιατι δεν εχετε σημερα σχολειο;

4OQ2p3.png

4 minutes ago, Eleni1986 said:

Ευχαιστω αγαπουλες!!! Καλε Μις μην το κλαις!!! Οι παλιες της εξωσωματικης θυμαστε την κοπελα που ειχε κανει τεστ μια μερα πριν και ηταν αρνητικο και την αλλh μερα μια τεραστια χοριακη της ταξεως του 300 και ειχε 3δυμα;;;!!!!! Toingggg!!!!

Καλα σιγουρα υπαρχουν κι αυτα, απλα δε νιωθω κατι στο σωμα που που να υποδηλωνει θετικη εξελιξη.Ουτε καν το αιμα εμφυτευσης ειχα..

Το sugarακι τι ενιωθε;

πρίν από 9 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ελενάκι, περπατόπιτα ε; Δεν την εχω ξανακουσει. Με τι υλικα γινεται; Ειναι αλμυρη ή γλυκια;

Άσε τα κιλά, μεγαλο κεφαλαιο και για μενα. Μια ζωη στη διαιτα! Εμενα παλι με πιανει η βουλιμια οταν ειμαι εξω απ' το σπιτι!

Δημητρούλααααα! Τι κανεις; Τελικα γιατι δεν εχετε σημερα σχολειο;

Ειναι εθιμο απο την Βορεια Ελλαδα, Το marakiinlove θα το ξερει. Ειναι απλο σαν κεικ αλλα το στολιζεις πανω με πατουσακια, ποσο μηνων περπατησε  κλπ. και το μοιραζεις σε συγγενεις και φιλους για να κανει σταθερα  βηματα το παιδακι. Καπου εχω διαβασει πως πρεπει να τους το πας τρεχοντας, καπου οτι πρεπει να βαλεις το παιδι να πατησει πανω στην πιτα. Marakiinlove ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Καλα σιγουρα υπαρχουν κι αυτα, απλα δε νιωθω κατι στο σωμα που που να υποδηλωνει θετικη εξελιξη.Ουτε καν το αιμα εμφυτευσης ειχα..

Το sugarακι τι ενιωθε;

Καλε αιμα εμφυτευσης δεν εχουν πολλες!!! Και ολα τα συμπτωματα μπορει να ειναι απο τα φαρμακα οποτε δεν ειναι αξιοπιστα. Πολλες δεν ειχαν κανενα συμπτωμα και ηταν καρα-εγκυες και αλλες με φουλ συμπτωματα και δεν ηταν. Μην προδικαζεις!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!

Ελένη μου να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου! Χρόνια της πολλά κι ευτυχισμένα!

Angie μου κι εσυ να χαιρεσαι το Σοφακι σου που περασε η γιορτή της και την ξεχάσαμε!

Μηπως έχει πωα η ξαδερφη σου;...

Σε ευχαριστω Γεωργια μου.

Δεν ξερω ακριβως τι εχει κ δεν ρωταω κιολας γιατι ειναι χρονια που προσπαθουν κ δεν ειναι κ καλα ψυχολογικα με το ολο θεμα.παντως κατι με το αποθεμα η την ποιοτητα των ωαριων.κατι τετοιο αν εχω καταλαβει καλα.

VXtmp2.pngdbarp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Angie.31 είπε:

Σε ευχαριστω Γεωργια μου.

Δεν ξερω ακριβως τι εχει κ δεν ρωταω κιολας γιατι ειναι χρονια που προσπαθουν κ δεν ειναι κ καλα ψυχολογικα με το ολο θεμα.παντως κατι με το αποθεμα η την ποιοτητα των ωαριων.κατι τετοιο αν εχω καταλαβει καλα.

Ωωωω δεν πρεπει να ειναι χαλια, ολος ο κοσμος ετσι ειναι!!! Ευτχως υπαρχουν  τοσες λυσεις, θα βρει και αυτη την ακρη της!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

7 minutes ago, Eleni1986 said:

Καλε αιμα εμφυτευσης δεν εχουν πολλες!!! Και ολα τα συμπτωματα μπορει να ειναι απο τα φαρμακα οποτε δεν ειναι αξιοπιστα. Πολλες δεν ειχαν κανενα συμπτωμα και ηταν καρα-εγκυες και αλλες με φουλ συμπτωματα και δεν ηταν. Μην προδικαζεις!!!

Καλα σιγουρα απλα κ το στηθος ηταν πιο πρησμενο, τωρα απλα πονα οπως πριν την περιοδο, αρχισα πριν λιγο κ πονους περιοδου. Δεν πειραζει θα παρω μεθαυριο την κουλουρα μου να τελειωνουμε κ κανω γενεθλια κι επετειο με αδεια κοιλια.. Οχι τπτ αλλο θα χω κ περιοδο κ δε θα μπορω να κανω κ τρελες!

πρίν από 11 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Βρε συ! Δεν εχω πει τοσες φορες για τη μαμα μου;;;; Κανενα μα κανενα συμπτωμα σε 3 εγκυμοσυνες!

Αααα! Ελενακι, πολυ ωραιο εθιμο!

Τελειο ακουγεται αυτο με το κανενα συμπτωμα!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...