Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Ναι sugarακι την Πεμπτη.. Λετε να κανω Τεταρτη απο μονη μου??? Εσυ πως νιωθεις εγγυουλα;

Κοίτα εγώ την προηγούμενη έκανα ένα τεστπου είχα, αλλά για χοριακη να περιμένεις. Δε μου είχες πει ότι έχεις και εσύ κάποια; τι να σου πω ακόμα δεν το έχω καταλάβει, ούτε το έχω πιστέψει, την άλλη Δευτέρα έχω γιατρό, εκεί θα φανεί! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , samiam είπε:

Μα ποσο ωραιες βολτες αυτες! Εχω μια φιλη κ παμε τη μικρη της βολτα,μολις δει νερο τσαλαβουταει μεσα!φοβερηη

Εγω που δε θελω να κανω νωρις?! Κανε Πεμπτη μια κ καλη! Ολα καλα θα ναι!!! 

Είναι οντως ωραια αλλα μεχρι καποια ηλικια εχει πολυυυυυυ τρεξιμο.εμεις να φανταστεις φετος που η κορη μου ειναι 4 μπορουσα κ καθομουν λιγο στο παγκακι κ ελεγα κ καμια κουβεντα με τις αλλες μαμαδες.του χρονου θα εχει παλι τρεξιμο γιατι θα εχει περπατησει ο μπεμπης μου

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

Πόπο αυτήν την εβδομάδα θα περιμένουμε πολλές χοριακες. Damian καλοστεργιοτα όσο για την κοιλιτσα βάλε βιτάμ. Έτσι μου είχαν πει από το κέντρο για τις μελανιές. Εγώ από Δευτέρα ξεκινάω ξανά δουλειά μετά από 10 μήνες που είχα άδεια!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα αγαπουλιτσες!  Τωρα εφυγαν οι δικοι μου! πηραν στη μικρη το πρωυο της ποδηλατο τρικυκλο! Η μικρη ξετρελαθηκε! 

Samiam  με το καλο μια τεραστια χοριακη! Λιγες μερες οντως αφου δενεβαλες βλαδτοκυστες. Παντως πολυ καλες διαιρεσςισ μπραβο. Εμενα ηταν 3ης ημερας 6 και 12. Καμια 8 δηλαδη οπως ειναι κανονικα.

Γεωργια, μις, κλωσσατε?

Σουγκαρ πως νιωθεις?

Δημητρουλιιιι πανε οι γαριδες, ηταν υπεροχες. Δεν ειναι αδικως γνωστες σε ολο τον κοσμο οι  γαριδες γαμπαρη.

Οσο για τις μελανιες δεν ξερω αν εχει να κανει το καθε δερμ εμενα εκανε στην αρχη αλλα μετα καθολου. 10 μηνες καθε μερα μια χαρα ημουν. Ελαφροχερα εεε!!!!και να μελανιαζε ομως δεν με ενοιαζε, περνουσε μετα.

• Μου αρέσει 3

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Καλησπερα αγαπουλιτσες!  Τωρα εφυγαν οι δικοι μου! πηραν στη μικρη το πρωυο της ποδηλατο τρικυκλο! Η μικρη ξετρελαθηκε! 

Samiam  με το καλο μια τεραστια χοριακη! Λιγες μερες οντως αφου δενεβαλες βλαδτοκυστες. Παντως πολυ καλες διαιρεσςισ μπραβο. Εμενα ηταν 3ης ημερας 6 και 12. Καμια 8 δηλαδη οπως ειναι κανονικα.

Γεωργια, μις, κλωσσατε?

Σουγκαρ πως νιωθεις?

Δημητρουλιιιι πανε οι γαριδες, ηταν υπεροχες. Δεν ειναι αδικως γνωστες σε ολο τον κοσμο οι  γαριδες γαμπαρη.

Οσο για τις μελανιες δεν ξερω αν εχει να κανει το καθε δερμ εμενα εκανε στην αρχη αλλα μετα καθολου. 10 μηνες καθε μερα μια χαρα ημουν. Ελαφροχερα εεε!!!!και να μελανιαζε ομως δεν με ενοιαζε, περνουσε μετα.

Μη μου λες τετοια κ θα ρθω να με τρυπας! Μηπως μετα παθαινει ανοσια? Χα, μ'εκανες κ γελασα

poWsp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Γεωργια, μις, κλωσσατε?

Σουγκαρ πως νιωθεις?

Κλωσσάμε! Κλωσσάμε! Τι ωραια ιδεα να εχετε ιδια φορεματακια! Ξεχασα το μεσημερι να στο γραψω. Τι χρωμα θα εχουν;

Ε! Ειμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως! Τα μορίδια της Samiam τα ειπα παλι βλαστοκύστες! 

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

1 hour ago, Eleni1986 said:

Γεωργια, μις, κλωσσατε?

Σουγκαρ πως νιωθεις?

Κλωσαμε, κλωσαμε! Χαχα! Οντως τα ιδια φορεματακια θα ειναι τρελα! Τι ωραια τα κοριτσακια βαζουν φορεματακια, κορδελακια ειναι μουρλια!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Γεωργια μου ανεπιδεκτη!!χαχα! Δεν ειναι ουτε μοριδια, μοριδια ειναι τεταρτης μερας που εβαλες εσυ. Της τριτης ημερας ειναι τριτης μερας, δεν ονομαζονται καπως. Αλλοι βαζουν και δυο ημερων.

Τα φορεματα ειναι μακρυα ροζ εμπριμε, με νερα απο αλλα χρωματα. Θα σας στειλω φωτογραφια οταν τα φορεσουμε. Σε εναν γαμο που πηγαμε μας εφτιαξε τουαλετες κοκκινες και μας κοιταζαν ολοι καλα καλα. ειχε πολυ πλακα. Θα τις περασω στο pc και θα σας στειλω σε μηνυμα.

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημερουδιτσεςςς!!!!! πηγα την μικρη και τον αντρα μου και μολις μπηκα σπιτι και φτιαχνω καφεδακι!!!!Αυτη τη στιγμη περυσι ημουν στην αναμονη στο Ιασω και περιμενα με την μπλε μου ρομπιτσα να αδειασει χειρουργειο να μπω!!! πφφφφ!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημερα ομορφουλες μου...

Πηγα τη Σοφια μου σχολειο κ μολις γυρισα.Σε λιγο θα ερθει κ μια ξαδερφη μου για καφεδακι.Αυτη η καημενουλα προσπαθει γυρω στα 6 χρονια για παιδι κ δεν μπορουν.εχουν κανει 2 εξωσωματικες σε φυσικο κυκλο χωρις ορμονες,μια κανονικη ή δυο με ορμονες κ παλι τπτ.καποιο θεμα εχει εκεινη.κ είναι μικρουλα.31 ειναι τωρα.Εχει αλλαξει ποσους γυναικολογους.

Τα νεα σας;

πρίν από 8 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Καλημερουδιτσεςςς!!!!! πηγα την μικρη και τον αντρα μου και μολις μπηκα σπιτι και φτιαχνω καφεδακι!!!!Αυτη τη στιγμη περυσι ημουν στην αναμονη στο Ιασω και περιμενα με την μπλε μου ρομπιτσα να αδειασει χειρουργειο να μπω!!! πφφφφ!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Πολυχρονο το κοριτσακι σας Ελενη μου...Να την χαιρεστε τη φραουλενια σας κ να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.Το παρτυ σας ποτε ειναι;

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!

Ελένη μου να χαιρεσαι το κοριτσάκι σου! Χρόνια της πολλά κι ευτυχισμένα!

Angie μου κι εσυ να χαιρεσαι το Σοφακι σου που περασε η γιορτή της και την ξεχάσαμε!

Μηπως έχει πωα η ξαδερφη σου;...

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...