Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ρε κοριτσακια πεινασα με τις γαριδες... Εγω επεστρεψα, με το ζορι εβγαλα τις 2 τελευταιες ωρες ζαλιζομουν απιστευτα..

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω, Πεμπτη εχω χοριακη που ειναι 28η μερα. Εμενα ο κυκλος μου ειναι 26 ή 27 μερες. Αν δεν εχει γινει κατι τελικα (χτυπα ξυλο!) θα αδιαθετησω απο μονη μου πριν την Πεμπτη??

Γυρισα κ γω λοιπον!!!!!! Πολλύυυυυς κοσμος σημερα! Χαμος σε ωοληψιες κ ετ!

Δε μου εφτανε οτι εχω γινει μπλε μαυρη σε ολη την κοιλια,μου δωσε κ προγεστερονη επιπροσθετα ενεσιμη.ειλικρινα δεν παιζει να χω παρει ποτε τοοοσα φαρμακα.Την προηγουμενη φορα γκρινιαζα για τα ουτροζεσταν.παρε τωρα να χεις...

Αυτος εκει πανω μονο τα ασχημα θα στελνει? Δε με λυπαται αλλο? Με πιανει παραπονο. Χοριακη 11/10.νωρις δεν ειναι? 2 3ων ημερων βαλαμε,το ενα 8 κυτταρων κ το αλλο 9.

• Μου αρέσει 4

poWsp2.png

Καλοστεριωτες οι βλαστοκύστες σου Samiam! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Χμμμ... κι εμενα σαν νωρις να μου φαινεται, αλλα δεν ξερουν αυτοι που ειναι η δουλεια τους;

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Αλλλλοοοοοοο βλεπω γαριδες εμβρυομεταφορες χαμοοοοςςςς!!! Ελενη ρομαντζαρεις ε;;;;

Samiam 3ων ημερων είπες; εμενα με εβαζε σε 14 μερες να κανω χοριακη αλλα ο καθενας τα κανει αλλιως...καλοστεριωτα τα μπουμπουκια σου απλα με χαμηλη χοριακη μη τρομαξεις θα μπορει να σου δειξει απο 40 κ πανω στις μερες του κυκλου που θα εισαι!! Οσο για τις μελανιες ασταααα απαπα δεν ηθελα να βλεπω την κοιλιά μου αλλα σε φεύγουν γρηγορα σπανε αγγεια κ ψαχνεις να βρεις καπου να τρυπήσεις θα πηγαινεις πιο κει κ να προσπαθεις να εχει ψαχνο να μην πονας εστω

• Μου αρέσει 1

Γεωργιτσα μου!!!!!Εχω κλεισιμο μήνα κοβω τιμολογια...2 ολοκληρα, προσπαθω να μαζεψω λεφτα για τις εφοριες:shock:, χαλιαααααα το κεφαλάκι μου ευτυχώς αύριο δεν εχουμε σχολειο ηρεμια κ ντουλάπες!!!

πρίν από 44 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Αλλλλοοοοοοο βλεπω γαριδες εμβρυομεταφορες χαμοοοοςςςς!!! Ελενη ρομαντζαρεις ε;;;;

Samiam 3ων ημερων είπες; εμενα με εβαζε σε 14 μερες να κανω χοριακη αλλα ο καθενας τα κανει αλλιως...καλοστεριωτα τα μπουμπουκια σου απλα με χαμηλη χοριακη μη τρομαξεις θα μπορει να σου δειξει απο 40 κ πανω στις μερες του κυκλου που θα εισαι!! Οσο για τις μελανιες ασταααα απαπα δεν ηθελα να βλεπω την κοιλιά μου αλλα σε φεύγουν γρηγορα σπανε αγγεια κ ψαχνεις να βρεις καπου να τρυπήσεις θα πηγαινεις πιο κει κ να προσπαθεις να εχει ψαχνο να μην πονας εστω

Αχ....ποναει η κοιλια μου κ δεν εχω κ λιπος! Κ την αλλη φορα ετσι νωρις εκανα.....βγηκε 37 κ μετα 127

poWsp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Eleni1986 είπε:

ευχαριστω κοριτσια, και εγω τα σκεφτομαι και χαιρομαι μονη μου! εχω ρομαντικη διαθεση σημερα! Περιμενω τους γονεις μου να ερθουν σε κανα δυο ωρες! η μαμα μου μας φτιαχνει  ιδια φορεματα για εμενα και την μικρη για το Σαββατο που θα κανουμε τα αυριανα γενεθλια της μικρης. αχ σαν αυριο γεννησα το κοριτσακι μου, δεν το πιστευω! Ευτυχως τωρα με το περπατημα κουραζεται πολυ, δεν σταματαει ολη μερα και πεφτει ξερη και κοιμαται αρκετες ωρες τα βραδια.

Μις Πολυ κινηση σημερα, θα ξεχαστεις θα δεις!!!

Εγω αυτο το μπλουζακι ηθελα να χορεψουμε(πεθαινω για το σολο του), σαν πιο εναλλακτικη που ειμαι αλλα μιλαει για χωρισμο και απορριφθηκε... Το τραγουδι εισοδου δεν σας το βαζω γιατι θα τρομαξετε!!

Τι ωραία που θα είστε ασορτί!!!!! Τρελα!!!! 

1 ώρα πρίν, samiam είπε:

Δε μου εφτανε οτι εχω γινει μπλε μαυρη σε ολη την κοιλια,μου δωσε κ προγεστερονη επιπροσθετα ενεσιμη.ειλικρινα δεν παιζει να χω παρει ποτε τοοοσα φαρμακα.Την προηγουμενη φορα γκρινιαζα για τα ουτροζεσταν.παρε τωρα να χεις...

Αυτος εκει πανω μονο τα ασχημα θα στελνει? Δε με λυπαται αλλο? Με πιανει παραπονο. Χοριακη 11/10.νωρις δεν ειναι? 2 3ων ημερων βαλαμε,το ενα 8 κυτταρων κ το αλλο 9.

Καλοστεριωτα Σαμιαμ μου, όλα καλά να πάνε αυτή τη φορά!! Κι εγώ στις 9 μέρες έκανα, δεν χαίρεσαι που δε περιμένεις παραπάνω μέρες;; 

Εμείς είχαμε επέτειο Σεπτεμβρίο, μήνας γάμου, γενεθλίων και εμβρυομεταφορά ς!!! 

Εγώ για φαγάκι σκέφτομαι κανέλονια με σπανάκι, η πατάτες φουρνου σκέτες γιατί το αγόρι μου νηστευει αυτή τη βδομάδα! 

Σαννυ την Πέμπτη εσύ χοριακη;Αντε 3 μέρες!! Γεωργία εσύ πότε έχεις; 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, samiam said:

Samiam καλοστεριωτα τα εμβρυακια!!! Με μια τεραστια χοριακη!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα τσουπρες...

Ψυχρουλα εχει.ηθελα να παω λιγο τη Σοφια μου πλατεια αλλα δεν ειναι καταλληλος ο καιρος.ουφ ξεκινησαμε να κλεινομαστε...

Σημερα ξεκιναει κ το nomads.αντε να δουμε τι λεει κ αυτο.

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

19 minutes ago, Sugar86 said:

Τι ωραία που θα είστε ασορτί!!!!! Τρελα!!!! 

Καλοστεριωτα Σαμιαμ μου, όλα καλά να πάνε αυτή τη φορά!! Κι εγώ στις 9 μέρες έκανα, δεν χαίρεσαι που δε περιμένεις παραπάνω μέρες;; 

Εμείς είχαμε επέτειο Σεπτεμβρίο, μήνας γάμου, γενεθλίων και εμβρυομεταφορά ς!!! 

Εγώ για φαγάκι σκέφτομαι κανέλονια με σπανάκι, η πατάτες φουρνου σκέτες γιατί το αγόρι μου νηστευει αυτή τη βδομάδα! 

Σαννυ την Πέμπτη εσύ χοριακη;Αντε 3 μέρες!! Γεωργία εσύ πότε έχεις; 

Ναι sugarακι την Πεμπτη.. Λετε να κανω Τεταρτη απο μονη μου??? Εσυ πως νιωθεις εγγυουλα;

• Μου αρέσει 1

Just now, Angie.31 είπε:

Καλησπερα τσουπρες...

Ψυχρουλα εχει.ηθελα να παω λιγο τη Σοφια μου πλατεια αλλα δεν ειναι καταλληλος ο καιρος.ουφ ξεκινησαμε να κλεινομαστε...

Σημερα ξεκιναει κ το nomads.αντε να δουμε τι λεει κ αυτο.

Μα ποσο ωραιες βολτες αυτες! Εχω μια φιλη κ παμε τη μικρη της βολτα,μολις δει νερο τσαλαβουταει μεσα!φοβερηη

πρίν από 1 λεπτό , Miss Sunny είπε:

Ναι sugarακι την Πεμπτη.. Λετε να κανω Τεταρτη απο μονη μου??? Εσυ πως νιωθεις εγγυουλα;

Εγω που δε θελω να κανω νωρις?! Κανε Πεμπτη μια κ καλη! Ολα καλα θα ναι!!! 

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...