Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Kaλησπερα και καλο μηνα κοριτσια!!κι επειδη προχθες μιλουσατε για επετειους να ενημερωσω πως κι εμεις αυτο το μηνα εχουμε την πρωτη μας επετειο!(περασε ενας χρονος σχεδον απο ολη την περιπετεια του πολιτικου γαμου μας με την κοιλια τουρλα)!!

Σαμιαμ επειδη εχω κανει διατριββ με τις ηπαρινες και στην εγκυμοσυνη και στο χειρουργειο το καλοκαιρι,το μυστικο για να μην μελανιαζει ειναι να μην τριβεις το σημειο μετα την ενεση!απλα με το βαμβακι που χρησιμοποιησες αρχικα μετα πιεζεις ελαφρα το σημειο!και να τις κανεις εναλλαξ τη μια μερα απο τη μια πλευρα την επομενη απο την αλλη!!(κατα προτιμηση οχι στο ιδιο σημειο οπως τις εκανα περιπου εγω και γελουσε ο γιατρος μου!αλλα τι να εκανα που με την κοιλια στο στομα δεν ειχα κοαι την καλυτερη ορατοτητα!)

Γεωργιααααααααα προσεχε οσο περισσοτερο μπορεις χωρις υπερβολες αλλα και χωρις να ξεχνιεσαι!!

• Μου αρέσει 1

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Δέσποινa είπε:

Kaλησπερα και καλο μηνα κοριτσια!!κι επειδη προχθες μιλουσατε για επετειους να ενημερωσω πως κι εμεις αυτο το μηνα εχουμε την πρωτη μας επετειο!(περασε ενας χρονος σχεδον απο ολη την περιπετεια του πολιτικου γαμου μας με την κοιλια τουρλα)!!

Σαμιαμ επειδη εχω κανει διατριββ με τις ηπαρινες και στην εγκυμοσυνη και στο χειρουργειο το καλοκαιρι,το μυστικο για να μην μελανιαζει ειναι να μην τριβεις το σημειο μετα την ενεση!απλα με το βαμβακι που χρησιμοποιησες αρχικα μετα πιεζεις ελαφρα το σημειο!και να τις κανεις εναλλαξ τη μια μερα απο τη μια πλευρα την επομενη απο την αλλη!!(κατα προτιμηση οχι στο ιδιο σημειο οπως τις εκανα περιπου εγω και γελουσε ο γιατρος μου!αλλα τι να εκανα που με την κοιλια στο στομα δεν ειχα κοαι την καλυτερη ορατοτητα!)

Γεωργιααααααααα προσεχε οσο περισσοτερο μπορεις χωρις υπερβολες αλλα και χωρις να ξεχνιεσαι!!

Να σαι καλα για τις συμβουλες,ολα αυτα κανω κ παλι εχω μωλωπες...κ ποναει για ολη μερα μετα.Κατι θα βρω δεν μπορει!!Φιλιαα

poWsp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον.. 

Γεωργία μου έπεσες μέσα.. Η πεθερά! Η γυναίκα είναι για το γιατρο.. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι.. Είμαι καλύτερα τώρα μιας και είχαμε κανονίσει να πάμε σε έναν ξάδερφο του άντρα μου που έχουν ένα κοριτσάκι 6 μηνών μικρότερο από την δικιά μου και παίζανε τόσο ωραία που τις έβλεπα και χαιρόμουν.. 

Θα επανέλθω αύριο με καλύτερη ψυχολογία!

Καληνύχτα κορίτσια καλό ξημέρωμα!!! 

xsSnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ήλιο βλεπω εξω. Επιτελους! Τι κανετε; 

Ευτυχως ανελαβε εχθες ο αντρουλης-Μπομπ ο μαστορας και εν μερει λυθηκε το θεμα. Ένα μικρομερεμετι εμεινε. Τωρα πως θα καθαρισει το ντουλαπι... ο Θεος και η ψυχη μας. Θα δινω οδηγιες κι ο,τι γινει.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 1 λεπτό , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ήλιο βλεπω εξω. Επιτελους! Τι κανετε; 

Ευτυχως ανελαβε εχθες ο αντρουλης-Μπομπ ο μαστορας και εν μερει λυθηκε το θεμα. Ένα μικρομερεμετι εμεινε. Τωρα πως θα καθαρισει το ντουλαπι... ο Θεος και η ψυχη μας. Θα δινω οδηγιες κι ο,τι γινει.

Καλημερουδιτσες!!! μολις παρεδωσα τον αντρα μου και τη μικρη, φτιαχνω καφε και επανερχομαι!!!! Ηλιος;;; που;;;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου πως εισαι σημερα;;;  Κατι αρχιζω να βλεπω και εγω στο Βυρωνα. εχω κατεβασμενες τις τεντες λογω του αερα των τελευταιων ημερων και δεν φωτιζει πολυ και οταν βγηκα εξω δεν προσεξα γιατι κοιμομουν ορθια....

Σαν καλημεριζω με το τραγουδι που χορεψα με τον αντρα μου πριν 2μιση μηνες στον γαμο μου, μεσα σε καπνους και μπουρμπουληθρες το παραμυθι μας...

• Μου αρέσει 4

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημερα ομορφα κοριτσακια....

Σαμιαμ καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου.με το καλο να ακουσουμε σε λιγες μερες μια τεραστια χοριακη κ απο εσενα...

Γεωργιτσα ασε τα μαστορέματα βρε κοριτσι...θελει λιγη προσοχη η ολη κατάσταση...

Ελενακι τι ρομαντικες ηταν όλες αυτες οι στιγμες....κ εγω πολλές φορες σκεφτομαι ολη μας την κοινη πορεια απο τοτε που γνωριστηκαμε μέχρι εδω που εχουμε φτασει κ ειναι οντως συγκυνητικο...

Παω να ριξω ενα σφουγγαρισμα κ επανερχομαι...

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα κοριτσια απο το σχολειο! Εφαγα τρελη κινηση ολα καλα. Αποψε απο το αγχος δεν κοιμηθηκα καλα..

Γεωργια μια χαρα ο αντρουλης σου!Ξεκουρασου ε!

Ελενη τι συγκινητικο...

Σαμιαμ με το καλο τα εμβρυακια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια, και εγω τα σκεφτομαι και χαιρομαι μονη μου! εχω ρομαντικη διαθεση σημερα! Περιμενω τους γονεις μου να ερθουν σε κανα δυο ωρες! η μαμα μου μας φτιαχνει  ιδια φορεματα για εμενα και την μικρη για το Σαββατο που θα κανουμε τα αυριανα γενεθλια της μικρης. αχ σαν αυριο γεννησα το κοριτσακι μου, δεν το πιστευω! Ευτυχως τωρα με το περπατημα κουραζεται πολυ, δεν σταματαει ολη μερα και πεφτει ξερη και κοιμαται αρκετες ωρες τα βραδια.

Μις Πολυ κινηση σημερα, θα ξεχαστεις θα δεις!!!

Εγω αυτο το μπλουζακι ηθελα να χορεψουμε(πεθαινω για το σολο του), σαν πιο εναλλακτικη που ειμαι αλλα μιλαει για χωρισμο και απορριφθηκε... Το τραγουδι εισοδου δεν σας το βαζω γιατι θα τρομαξετε!!

• Μου αρέσει 3

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Angie και Miss Sunny τεμπελιες θα κανω σημερα. Εχω και φαγακι απο χθες.... θα λιωσω στα πρωιναδικα! Αχαχαχα!

Miss Sunny κουραγιο μεχρι το σχολασμα και μετα θα απολαυσεις ξεκουραση :)

Αχ, Ελενακι μου θυμιζεις τα νιατα μου με το still got the blues...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 7 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Angie και Miss Sunny τεμπελιες θα κανω σημερα. Εχω και φαγακι απο χθες.... θα λιωσω στα πρωιναδικα! Αχαχαχα!

Miss Sunny κουραγιο μεχρι το σχολασμα και μετα θα απολαυσεις ξεκουραση :)

Αχ, Ελενακι μου θυμιζεις τα νιατα μου με το still got the blues...

Να τεμπελιασεις οσο πιο πολυ μπορεις, ναι! χαχα τα νιατα της λεει!!!Ατιθασο νιατο εισαι και τωρα!!!!

Εγω θα φτιαξω γαριδομακαροναδα σημερα με μαυρες γαριδες γαμπαρη που φεραμε απο το χωριο.

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Πωπωπωωωωω! Μηπως να πεταχτω μεχρι το πατρικο μου που ειναι κοντα σου και να τσιμπησω τη νοστημια; Μιαμ! Μιαμ!

Αντε ελα μαναρακι μου!!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...