Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , MelinaFo είπε:

Να ειστε καλα βρε κοριτσια μακαρι να πιασουν οι ευχες σας!

Και γω εδω εχω διαβασει για διαστηματα μηνων μετα απο αποξεση υποθετω οτι διαφερει καθε περιπτωση ισως στις 7 εβδομαδες να μην συμβαινουν τρομερες αλλαγες. Να προσθεσω πως εκτος απο αντιβιωση μετα την αποξεση μ εδωσε και μιτροταν για 4 μερες ωστε να επανελθει η το μεγεθος της μητρας. 

Καλα αυτο δεν σημαινει πως ολες οι περιπτωσεις καταληγουν ετσι, σιγουρα πολλες δεν εχουν θεμα και πιανουν και αμεσως παιδι και ειναι ολα μια χαρα! Σου εδωσε μιτροταν για να κανει συσπασεις η μητρα και να επανελθει στο μεγεθος της. Τωρα τι εχεις σκοπο να κανεις; θα επαναλαβες το τεστ;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eleni1986 είπε:

Καλα αυτο δεν σημαινει πως ολες οι περιπτωσεις καταληγουν ετσι, σιγουρα πολλες δεν εχουν θεμα και πιανουν και αμεσως παιδι και ειναι ολα μια χαρα! Σου εδωσε μιτροταν για να κανει συσπασεις η μητρα και να επανελθει στο μεγεθος της. Τωρα τι εχεις σκοπο να κανεις; θα επαναλαβες το τεστ;

Ελενη μ ειμαι σε αναμονη αν δεν αδιαθετησω σε μια δυο μερες και τεστ θα κανω κ στον γιατρο θα παω. Κρατιεμαι και κανω υπομονη, γτ εχω ενα αρνητικο οποτε κραταω μικρο καλαθι ...

tpnxp3.png

2 hours ago, Calliopi. said:

Άντε μις θα είσαι η επόμενη με τα υπέροχα νέα....!

Σε ευχαριστω calliopi αν κ δεν το βλεπω δε νιωθω τπτ, θα δειξει. Εν τω μεταξυ πριν εβαλε θερμομετρο ο συζυγος καπως ενιωθε, τελικα ηταν οκ, βαζω κι εγω για πλακα 37,3 αλλα νιωθω οκ. Τι να πω..

Νομιζω πως τα δεκατα δειχνουν συλληψη,  ετσι δεν ειναι;

Εγω παλι απο το μεσημερι εχω το νεροχυτη βουλωμενο και εκανα διαφορες πατεντες και συνειδητοποιησα πως απο κατω, στο ντουλαπι, πεφτει σταγονα-σταγονα νερο! Αμαν πια αυτη η γκαντεμια μου! Τι να κανω; να μην τα μαζεψω; Έκαναενα βαθυ καθισμα και κουτσα στραβα μαζεψα όσα μπορουσα. Τωρα εχω βαλει εναν κουβα απο κατω μεχρι να ερθει ο αντρας μου. Πφφφφ!!!....

Ελπιζω να μην εκανα ζημια...

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Πωπωωω ρε κοριτσια τι αγωνια ειναι αυτη με τις εγκυμοσυνες...μιλουσα με την πεθερα μ ειναι 65 χρονων εκανε 3 παιδια κ ζητημα να ειδε δεκα φορες τον γυναικολογο συνολικα...τωρα κανουμε δεκαδες εξετασεις πριν καν μεινουμε εγκυες, συγχυση εξοδα αναζητηση ...

tpnxp3.png

19 minutes ago, Georgia1972 said:

Νομιζω πως τα δεκατα δειχνουν συλληψη,  ετσι δεν ειναι;

Εγω παλι απο το μεσημερι εχω το νεροχυτη βουλωμενο και εκανα διαφορες πατεντες και συνειδητοποιησα πως απο κατω, στο ντουλαπι, πεφτει σταγονα-σταγονα νερο! Αμαν πια αυτη η γκαντεμια μου! Τι να κανω; να μην τα μαζεψω; Έκαναενα βαθυ καθισμα και κουτσα στραβα μαζεψα όσα μπορουσα. Τωρα εχω βαλει εναν κουβα απο κατω μεχρι να ερθει ο αντρας μου. Πφφφφ!!!....

Ελπιζω να μην εκανα ζημια...

Ξερω γω τι δειχνουν κι αυτα τα παλιοδεκατα... Εγω με το που περναω το 37 νιωθω ναμαι του θανατα, εκτος αν τα χω καιρο λογω συνδρομου.

Βουλωσε δλδ ο νεροχυτης; Ωχ αστο οπως ειναι να ρθει ο συζυγος. Μην ανησυχεις με το καθισμα, εχω κανει εγω καθισματα. Τι αγωνια τραβαμε κι εμεις...

7 minutes ago, MelinaFo said:

Πωπωωω ρε κοριτσια τι αγωνια ειναι αυτη με τις εγκυμοσυνες...μιλουσα με την πεθερα μ ειναι 65 χρονων εκανε 3 παιδια κ ζητημα να ειδε δεκα φορες τον γυναικολογο συνολικα...τωρα κανουμε δεκαδες εξετασεις πριν καν μεινουμε εγκυες, συγχυση εξοδα αναζητηση ...

Αστα βρε Μελινα. Εμενα η μαμα μου τη δευτερη φορα πηγε απλα για να γεννησει.. Ισως καλυτερα να μην ειχαμε ιδεα τι μας γινεται τι να πω..

13 ώρες πρίν, BEBOULI είπε:

Στη πτώση εξωσωματική κάναμε 12 βλαστοκυστες μέσα σε 5 έμβρυο μεταφορές μεταφέραμε τις 10 χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κάναμε δεύτερη εξωσωματική αποτέλεσμα 8 βλαστοκυστες και τις στείλαμε για προεμφυτευτική    Μόνο δυο ήταν υγειής όπου τις μεταφέραμε και προέκυψε Ο πρίγκιπας μου.

Πολυ σημαντική κίνηση!

Που τις στείλατε? τι στοίχισε?

το σκέφτομαι πολυ έντονα αυτο το κομμάτι του προεμφυτευτικου. Κι εγω 10 έμβρυα εχω βάλει μεχρι στιγμής με μηδενικές χοριακες. Οι 4 άριστες βλαστοκυστες. Απλα το κόστος με προβληματίζει και οτι και μη υγειη έμβρυα εμφυτεύονται, σε άλλες κοπέλες μηπως το θεμα τελικα ειναι στην μήτρα.

Ευχαριστω για την απάντηση να χαίρεσαι το αγοράκι σου

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Sunny τα δεκατα ειναι απο την προγεστερόνη no worries εγω ειχα θετικο με δεκατα αλλα μιλαμε ειχε φτασει κ 37,8 κ ξαπλωσα κρεββατι αντι καναπε...

Γεωργιτσα μου ε συμβαινουν κ αυτα οκ ο αντρας θα ερθει μπομπ ο μαστορας,

Μελινα μου ετσι ειναι αγωνια συνεχεια εμεις

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Καντι είπε:

Πολυ σημαντική κίνηση!

Που τις στείλατε? τι στοίχισε?

το σκέφτομαι πολυ έντονα αυτο το κομμάτι του προεμφυτευτικου. Κι εγω 10 έμβρυα εχω βάλει μεχρι στιγμής με μηδενικές χοριακες. Οι 4 άριστες βλαστοκυστες. Απλα το κόστος με προβληματίζει και οτι και μη υγειη έμβρυα εμφυτεύονται, σε άλλες κοπέλες μηπως το θεμα τελικα ειναι στην μήτρα.

Ευχαριστω για την απάντηση να χαίρεσαι το αγοράκι σου

Προτού κάνουμε την προεμφυτευτική είχαμε κάνει σχεδόν όλες τις εξετάσεις και δεν βρίσκαμε τίποτα και από το κέντρο μου το πρότειναν. Το κόστος για τα 8 έμβρυα ήταν 2400. Σου εύχομαι πολύ γρήγορα να αποκτήσεις και συ το δικό σου θαυματακι-α

πρίν από 22 λεπτά , BEBOULI είπε:

Προτού κάνουμε την προεμφυτευτική είχαμε κάνει σχεδόν όλες τις εξετάσεις και δεν βρίσκαμε τίποτα και από το κέντρο μου το πρότειναν. Το κόστος για τα 8 έμβρυα ήταν 2400. Σου εύχομαι πολύ γρήγορα να αποκτήσεις και συ το δικό σου θαυματακι-α

Ποιος ηταν ο γιατρός σου? Κι εγω που ρώτησα μου ειπε περιπου τα 8 έμβρυα 2.000.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!!!!! Πολλα τα νεα εχω δει,sugar καλη εγκυμοσυνη,ολα να πανε κατ ευχην!

Γεωργια υπομονη για τα καλυτερα,δεν εμεινε πολυ,μονο θετικά στο εξης!

Sunny μην εισαι απαισιοδοξη,κρατα ελπιδα!

Η Μαρια περνάει δυσκολα,πολυ ζορι ολο αυτό.Σε σκοτωνει..τι να πω εύχομαι η τύχη να χαμογελάσει.

Μελένια καλη επιτυχία κ σε σενα!!

Αυριο παω για ετ. Ρε παιδια εγω τα χω δει ολα με τις ηπαρινες,πολυ μελανιασμα κ απλωνεται! 4 μερες δεν κανω κ 3 κανω! Με ριχνει πολυ ψυχολογικα..τα χω δοκιμασει ολα,αν θελει να μελανιασει δε γινεται τπτ! 

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

πρίν από 17 λεπτά , samiam είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!!!!! Πολλα τα νεα εχω δει,sugar καλη εγκυμοσυνη,ολα να πανε κατ ευχην!

Γεωργια υπομονη για τα καλυτερα,δεν εμεινε πολυ,μονο θετικά στο εξης!

Sunny μην εισαι απαισιοδοξη,κρατα ελπιδα!

Η Μαρια περνάει δυσκολα,πολυ ζορι ολο αυτό.Σε σκοτωνει..τι να πω εύχομαι η τύχη να χαμογελάσει.

Μελένια καλη επιτυχία κ σε σενα!!

Αυριο παω για ετ. Ρε παιδια εγω τα χω δει ολα με τις ηπαρινες,πολυ μελανιασμα κ απλωνεται! 4 μερες δεν κανω κ 3 κανω! Με ριχνει πολυ ψυχολογικα..τα χω δοκιμασει ολα,αν θελει να μελανιασει δε γινεται τπτ! 

Samiam με το καλο αυριο να τα υποδεχτεις!

Γεωργια μου θα σε μαλωσω, ασετο σπιτι να πλημμυρισει, αυτο φτιαχνει. Αυτες ειναιοιπιο σημαντικες μερες σου, δεν χωρουν λαθη.

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...