Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

11 minutes ago, Eleni1986 said:

Οσο θυμαμαι τη μερα που γυρισαμε σπιτι και την ακουμπησαμε στην ακρη του καναπε μεσα στο καθισματακι του αυτοκινητου και δεν ξεραμε να κανουμε τιποτα, αχ!!! εχω στο μυαλο μου αυτη την εικονα! και οι δυο μας με το βλεμμα " Και τωρα τι κανουμε;;;"!!! Και τελικα ολα ερχονται τοσο φυσικα σαν τα εκανες απο παντα!

Αχ, τι υπεροχη στιγμη!!! Οταν μενετε οι 3 σας εντελως εκει συνειδητοποιεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρούλα έξι κιλά ο αδελφος;;;!!!  Ουαου! Καλα η μανα σου δεν παιζεται λεμε!

MelinaFo καλώς ήρθες και σου εύχομαι να εισαι οντως εγκυουλα!

Ελενακι μου πολυ ωραια συναισθηματα, ετσι;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Καλημέρα κ καλό μήνα!

Προσφατα (11 αυγουστου)  εκανα αποξεση μετα απο παλινδρομη κυηση 7 εβδομαδων. Ηταν η πρωτη μ εγκυμοσυνη και ειμαι 39 ετων. Εκανα ολες τις γνωστες εξετασεις θρομβοφιλιας ζακχαρου ορμονικες ΝΚ κυτταρα χωρις να διαπιστωθει κατι. Μετα την επεμβαση αδιαθετησα σε 30 μερες. Υπολογισα γονιμες μερες συμφωνα με τον κυκλο μ (23-25 μερες) εντος του σεπτεμβριου και τις τιμησαμε δεοντος. Στην 18 με 19 μερα του κυκλου μ ειχα μια ελαφρια περιοδο με διαφορα συμπτωματα παρομοια με της εγκυμοσυνης. Εκανα τεστ δυο μερες πριν την αναμενομενη περιοδο κ ηταν αρνητικο. Τωρα διανυω την πρωτη μερα καθυστερησης χωρις πολλα συμπτωματα ενω στην εγκυμοσυνη μ ειχα πολυ εντονη αλλαγη στο στηθος.Μετα απο πολυ διαβασμα αυτο το διαστημα εχω καταλαβει οτι οσες επιθυμουμε ενα μωρακι ολα τα συμπτωματα ειναι εγκυμοσυνης. Προσπαθω να κανω υπομονη και αν συνεχιστει η καθυστερηση να ξανακανω τεστ κ να δω τον γιατρο μ. 

Σας ευχομαι απο καρδιας καθε ευτυχια!

καλως ορισες!! αφου εμεινες μια φορα εγκυος θα ξαναμεινεις σιγουρα. μια πολυ καλη μου φιλη ειχε παλλινδρομη στα 39 της κ μετα απο 3 μηνες εμεινε παλι εγκυος κ τωρα ειναι στον 5 μηνα!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Miss Sunny είπε:

Χαχα ελα ντε! Εμενα η αδερφη μ τη βδομαδα που το μαθε μαζευε ελιες.. Εγω σημερα ξεσκονισα στο χαλαρο με το swiffer κ απο αυριο δουλεια. Δεν περναν οι μερες!

Κοριτσακι ποτε εχεις χοριακη;

πρίν από 20 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μακαρι linaa & GEORGIA1972

Το ευχομαι σε ολες!!!Δυστυχως εμας τις μεγαλυτερες μας κυνηγαει και ο χρονος

Μελινα σου εύχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα....

Απλα σκεφτομουν αν κανει μετα απο αποξεση να μεινεις αμεσως.εγω ειχα μια αποβολη που ομως δεν χρειαστηκε να κανω αποξεση γιατι ηταν 5η-6η εβδομαδα κ ετσι καθαρισε μονος ο οργανισμος μου κ η χοριακη μηδενιστηκε αμεσως.ομως θυμάμαι μου ειχε πει ο γυναικολογος μου οτι εαν εκανα αποξεση θα μπορουσα μετα τον 4ο μηνα να κανω ελεύθερα για να μεινω εγκυος.εσενα τι σου εχει πει;

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Angie.31 είπε:

Απλα σκεφτομουν αν κανει μετα απο αποξεση να μεινεις αμεσως.εγω ειχα μια αποβολη που ομως δεν χρειαστηκε να κανω αποξεση γιατι ηταν 5η-6η εβδομαδα κ ετσι καθαρισε μονος ο οργανισμος μου κ η χοριακη μηδενιστηκε αμεσως.ομως θυμάμαι μου ειχε πει ο γυναικολογος μου οτι εαν εκανα αποξεση θα μπορουσα μετα τον 4ο μηνα να κανω ελεύθερα για να μεινω εγκυος.εσενα τι σου εχει πει;

Angie.31

15 μερες μετα την αποξεση καναμε υπερηχο και ειχαμε και τα αποτελεσματα απο ορμονικες αιματολογικες και καλλιεργεια κολπικου υγρου. Ολες οι εξετασεις ηταν καλες. Ακομα να σου πω οτι απεβαλα μερικως και καναμε αποξεση γτ υπηρχαν καποιοι ιστοι. Οποτε η οδηγια της γιατρου μ ηταν να ξεκινησουμε αμεσα προσπαθειες δηλαδη μετα τις 15 μερες και ταυτοχρονα να τσεκαρω σε ειδικη αιματολογο τα γνωστα θρομβοφιλια νκ λεμφοκυτταρα, αντιπηκτικο λυκου κτλ. Ειλικρινα δεν ειχα καμια παρενεργεια μετα την επεμβαση, ελαχιστο αιμα, καθολου πονο. Τελος η γιατρος μ τονισε δυο πραγματα 

1.δεν διαθετουμε χρονο λογω της ηλικιας μ οποτε ξεκινα μ ειπε αμεσα δεν υπαρχει κανενας κινδυνος

2. Απο στατικες των τελευταιων χρονων οι εγκυμοσυνες που επιτυγχανονται στο πρωτο εξαμηνο μετα την αποβολη εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι ολοκληρωμενες

Τα παραπανω ειναι η προσφατη προσωπικη μ εμπειρια

tpnxp3.png

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Angie.31

15 μερες μετα την αποξεση καναμε υπερηχο και ειχαμε και τα αποτελεσματα απο ορμονικες αιματολογικες και καλλιεργεια κολπικου υγρου. Ολες οι εξετασεις ηταν καλες. Ακομα να σου πω οτι απεβαλα μερικως και καναμε αποξεση γτ υπηρχαν καποιοι ιστοι. Οποτε η οδηγια της γιατρου μ ηταν να ξεκινησουμε αμεσα προσπαθειες δηλαδη μετα τις 15 μερες και ταυτοχρονα να τσεκαρω σε ειδικη αιματολογο τα γνωστα θρομβοφιλια νκ λεμφοκυτταρα, αντιπηκτικο λυκου κτλ. Ειλικρινα δεν ειχα καμια παρενεργεια μετα την επεμβαση, ελαχιστο αιμα, καθολου πονο. Τελος η γιατρος μ τονισε δυο πραγματα 

1.δεν διαθετουμε χρονο λογω της ηλικιας μ οποτε ξεκινα μ ειπε αμεσα δεν υπαρχει κανενας κινδυνος

2. Απο στατικες των τελευταιων χρονων οι εγκυμοσυνες που επιτυγχανονται στο πρωτο εξαμηνο μετα την αποβολη εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι ολοκληρωμενες

Καλη επιτυχια τοτε κοριτσακι....βουρ στο ψητο.

Θυμαμαι εμενα που επεφτε η ωορηξια μου πρωι κ ξυπνουσα τον αντρα μου πριν φυγει για τη δουλεια....πολυ γελιο .σαν τους κυνηγημενους.κ πολυυυυ νυστα.

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Angie.31

Καλως ηρθες!!!! Ευχομαι πραγματικα να εισαι εγκυος και το τεστ να μην εδειξε θετικο λογω καθυστερημενης εμφυτευσης!!!

Αυτο με το οτι πρεπει να περιμενεις καποιους μηνες μεχρι να επανελθει ο γιατρος και εγω το εχω ακουσει, οπως και μετα απο γεννα πρεπει να περασει ενα εξαμηνο. Διαφορετικα υπαρχουν πιθανοτητες χρωμοσωματικων ανωμαλιων στο εμβρυο και αποβολων. Οσο για την ηλικια οκ δεν εισαι και 50. Και αφου εμεινες εγκυος θ ξαναμεινεις συντομα ( αν δεν εισαι ηδη βεβαια)!!! Μην αγχωνεσαι!!! Το αγχος ειναι καταστροφικο για τη γονιμοτητα.

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

3 hours ago, Angie.31 said:

Την Πεμπτη Angie..

4 hours ago, MelinaFo said:

Καλημέρα κ καλό μήνα!

Προσφατα (11 αυγουστου)  εκανα αποξεση μετα απο παλινδρομη κυηση 7 εβδομαδων. Ηταν η πρωτη μ εγκυμοσυνη και ειμαι 39 ετων. Εκανα ολες τις γνωστες εξετασεις θρομβοφιλιας ζακχαρου ορμονικες ΝΚ κυτταρα χωρις να διαπιστωθει κατι. Μετα την επεμβαση αδιαθετησα σε 30 μερες. Υπολογισα γονιμες μερες συμφωνα με τον κυκλο μ (23-25 μερες) εντος του σεπτεμβριου και τις τιμησαμε δεοντος. Στην 18 με 19 μερα του κυκλου μ ειχα μια ελαφρια περιοδο με διαφορα συμπτωματα παρομοια με της εγκυμοσυνης. Εκανα τεστ δυο μερες πριν την αναμενομενη περιοδο κ ηταν αρνητικο. Τωρα διανυω την πρωτη μερα καθυστερησης χωρις πολλα συμπτωματα ενω στην εγκυμοσυνη μ ειχα πολυ εντονη αλλαγη στο στηθος.Μετα απο πολυ διαβασμα αυτο το διαστημα εχω καταλαβει οτι οσες επιθυμουμε ενα μωρακι ολα τα συμπτωματα ειναι εγκυμοσυνης. Προσπαθω να κανω υπομονη και αν συνεχιστει η καθυστερηση να ξανακανω τεστ κ να δω τον γιατρο μ. 

Σας ευχομαι απο καρδιας καθε ευτυχια!

Μελινα ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγγυουλα!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!! 

Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα απ ότι διάβασα γιατί είχα μια πολύ άσχημη μέρα με τσακωμούς κλάματα και νεύρα.. 

Μελίνα καλώς ήρθες και εύχομαι να είσαι έγκυος και το τεστ να έδειξε αρνητικό επειδή ήταν νωρίς. 

Καλλιόπη μου εμείς πήραμε την μικρή στο σπίτι μετά από 23 μέρες από την μενν ένα τόσο δα πλασματακι 2,300! Την ακουμπησαμε με το πορτ μπεμπε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού και την κοιτούσαμε και λέγαμε τώρα τι κάνουμε?? Όταν μετά ξυπνησε και εκλαψε έλεγα τώρα γιατί κλαίει??? Όμως μέρα με τη μέρα ήξερα γιατί ακριβώς εκλαιγε. Η φύση μας οδήγησε.. Τώρα λέω αν καταφέρουμε και κάνουμε δεύτερο θα είναι παιχνιδάκι.. 

Φιλάκια σε όλες και συγνώμη που δεν γράφω σε κάθε μία ξεχωριστά.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Να ειστε καλα βρε κοριτσια μακαρι να πιασουν οι ευχες σας!

Και γω εδω εχω διαβασει για διαστηματα μηνων μετα απο αποξεση υποθετω οτι διαφερει καθε περιπτωση ισως στις 7 εβδομαδες να μην συμβαινουν τρομερες αλλαγες. Να προσθεσω πως εκτος απο αντιβιωση μετα την αποξεση μ εδωσε και μιτροταν για 4 μερες ωστε να επανελθει η το μεγεθος της μητρας. 

tpnxp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σας κορίτσια!! 

Δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα απ ότι διάβασα γιατί είχα μια πολύ άσχημη μέρα με τσακωμούς κλάματα και νεύρα.. 

Μελίνα καλώς ήρθες και εύχομαι να είσαι έγκυος και το τεστ να έδειξε αρνητικό επειδή ήταν νωρίς. 

Καλλιόπη μου εμείς πήραμε την μικρή στο σπίτι μετά από 23 μέρες από την μενν ένα τόσο δα πλασματακι 2,300! Την ακουμπησαμε με το πορτ μπεμπε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού και την κοιτούσαμε και λέγαμε τώρα τι κάνουμε?? Όταν μετά ξυπνησε και εκλαψε έλεγα τώρα γιατί κλαίει??? Όμως μέρα με τη μέρα ήξερα γιατί ακριβώς εκλαιγε. Η φύση μας οδήγησε.. Τώρα λέω αν καταφέρουμε και κάνουμε δεύτερο θα είναι παιχνιδάκι.. 

Φιλάκια σε όλες και συγνώμη που δεν γράφω σε κάθε μία ξεχωριστά.. 

Γιατι ετσι γλυκουλα μου; τι σου εκαναν;;; :(

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...