Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια. Απλως μου εκανε εντυπωση, πως τις προηγουμενες ημερες δεν βγηκε ουτε σταγονα. Μαλιστα χθες μετακινηθηκα κιολας.

Καλημερα, καλο μηνα κοριτσια μουυυυυ!!! ευχομαι ο,τι καλυτερο να φερει αυτος ο μηνας για ολες!!!

Γεωργια μου η βασκλορ γινεται σαν τσιμεντο μεσα. τις πρωτες μερες δεν ειχα και εγω και μετα απο καποιες μερες εβγαιναν κομματια ολοκληρα, μπλιαξ!!! Μην ανησυχεις, ειναι τα υπολειματα και των προηγουμενων ημερων!!! Μερικες φορες μπορει να βγει και λιγο καφε μην ανησυχησεις αν δεις, συμβαινει. Στο λεω εκ των προτερων. Οσο σκεφτομαι αυτο το μαρκουτσι της βασκλορ ανατριχιαζω!!! ιιιιιιιιιιιιιιιοουυυυυυυυυυυυ!!!! Να σου πω πως εχω πτυχιο και στην τοποτθετηση της βασκλορ, μερικες φορες η κρεμα δεν  μπαινει ολη και μενει λιγο μεσα στο μαρκουτσι και θελει να το πιεσεις μεσα εξω το εμβολο μερικες φορες για απελευθερωθει τελειως οσο το εχεις στον κολπο. εμενα μ ου συνεβαινε συχνα και σε αλλες κοπελες που μιλουσαμε και αυτη ηταν η μονη λυση που βρηκα. Ευρηκα!!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημερα κ καλο μηνα τσουπρες....

Εμας ο μηνας ξεκινησε με εμβόλια...η κορη μου εκανε τη 2η δοση ερυθρας γιατι λενε ειναι σε εξαρση,ο μικρος εκανε του πνευμονιοκοκκου κ εγω με τον αντρα μου το αντιγριπικο...

τωρα κοιμουνται ολοι κ ετσι μπηκα να δω τι κανετε...

Bebouli να χαιρεσαι το αντρακι σου...

Εγω σμρ εμαθα οτι κ η κορη του παιδιατρου μας,η οποια ειναι χρονια παντρεμενη,είναι εγκυος σε διδυμα κ μαλλον ειναι αγορια.

VXtmp2.pngdbarp3.png

πρίν από 38 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Βebouli να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!!!

Τζωρτζινα μου απο το να σηκώνεις δεν βγαζεις τα απαραίτητα καθημερινά εξω;;; Εμεις αυτο κάναμε και τα απλυτα επειδη το πλυσταριο ειναι ταρατσα τα μαζευαμε στο δωματιακη το παιδικό κ τα εβαζε ο άντρας για πλυσιμο απλωμα φυσικά τα ξεχνουσε 2 μέρες κ ψαχναμε τα βρακακια μας μς τοσα που αλλαζα με τα κολπικά ουτρο αλλα κοιμόμουν κ μου πέρναγε η τσαντιλα, όσο για μαγειρεμα με επαιρνε τηλ οτι πλησιαζε για να σουρωσει τα μακαρόνια, μου εκοβε τα φρουτα μου αποβραδυς, μου επαιρνε τις κρεμουλες μου κ εριχνα μεσα στο συστημα μεχρι να ερθει οποτε για φουρνο τα εβαζε εκεινος οταν εσκυβα γινοταν μάχη χαχαχα και σε αυτη την προσπαθεια θέλω να δουλευω κ να κάτσω τέζα μονο αν το πει ο γιατρος αυτο να δω πως θα με αφησει να το κανω ουιουιουι!! Εγω ριχνω οτι συμπτωμα εχω στα φαρμακα εγω επινα χωρις μέτρηση 9 ουτρο ελεγε 2 απο στομα 1 απο κάτω λόγω ιλιγγων εβαζα 2 απο κατω 1 απο στομα έλεος!! ΚΑΙ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ 12 τη μέρα με εστειλε την τελευταια φορά αααα κ μεντρολ 4 τη μερα κ σαλοσπιρ κ κλεξαν 6000 mu ο αιματολόγος μου ειπε μελανιαζες παντου ευκολά; Του λέω πηγαινα για χοριακη κ ελεγα στα κοριτσια να προσέξουν.... Περα απο αυτά η μανα μου εμενα δεν με κατάλαβε κ ειχε την πεθερά κατάκοιτη, κτιζαμε και σηκωνε κουβάδες τσιμέντο κ λογω κλιμακτηρίου νόμιζε όταν αρχισαν τα φτερουγισματα οτι εχει καρκινο ...παει στον γυναικολογο της και της λέει Γιαννούλα κοντεύεις να γεννήσεις με το καλό η κόρη!!!4,5 μηνών με καταλαβε κ ντρεπόταν να το πει γιατι ειχε 1 γιο 15 κ μια κόρη 12...και ετων 47 η κυρία κ να μαι εγώ!!:)

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΥΧΕΡΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

Αγάπη αρχίζεις να γεμίζεις όπως λέω εγω...με την βασκλορ κ μόνο βασκλορ 2 φορές την μερα στην 2η μου προσπαθεια αλλαζα 3 φορες την μέρα κ ολο ξαπλα, πλενομουν τοπικά πρωι βράδυ που την εβαζα και ετρεχε ποταμι ειχα ρωτησει την μαια κ μουνειχε πει μην ανησυχεις όση ειναι να απορροφηθεί αποροφάτε από τον οργανισμό.

Θεα η μαμα!!!! ΕΙδες τοτε τι εργασιες κανανε και εμεις τωρα φοβομαστε να σηκωθουμε απο το κρεβατι! Εμενα η γυναικολογος δεν με αφηνε να κανω τιποτα σε ολη την εγκυμοσυνη λες και ημουν αρρωστη μονο και μονο επειδη ηταν απο εξωσωματικη. ελεος!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

1 minute ago, Eleni1986 said:

Θεα η μαμα!!!! ΕΙδες τοτε τι εργασιες κανανε και εμεις τωρα φοβομαστε να σηκωθουμε απο το κρεβατι! Εμενα η γυναικολογος δεν με αφηνε να κανω τιποτα σε ολη την εγκυμοσυνη λες και ημουν αρρωστη μονο και μονο επειδη ηταν απο εξωσωματικη. ελεος!!

Χαχα ελα ντε! Εμενα η αδερφη μ τη βδομαδα που το μαθε μαζευε ελιες.. Εγω σημερα ξεσκονισα στο χαλαρο με το swiffer κ απο αυριο δουλεια. Δεν περναν οι μερες!

Just now, Miss Sunny είπε:

Χαχα ελα ντε! Εμενα η αδερφη μ τη βδομαδα που το μαθε μαζευε ελιες.. Εγω σημερα ξεσκονισα στο χαλαρο με το swiffer κ απο αυριο δουλεια. Δεν περναν οι μερες!

πωπω υπομονη, το αποτελεμα θα δικαιωσει την αναμονη και ολο το αγχος σου!!!

Εγω σαν σημερα περυσι (Σαββατο) ετοιμαζομουν να μπω Δευτερα για καισαρικη και λεγαμε με τον αντρα μου πως ειναι το τελευταιο Σκ που θα ειμαστε μονοι μας! Αχ πως περασες ενας χρονος!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Χαχαχα Ελένη την ίδια διατριβη έχουμε κάνει με την βασκλόρ γιάξ....κ τα καφετια ιουουυυ....Αστα η μαμά τα είδε όλα η ερμη σε εμένα δεν μπορούσε...ειχαν σπασει ολα τα αγγεία της από τον 7ο...με γέννησε κ της βγήκε η ψυχη εμ 4750 θρεφτάρι κ 56 cm... και 47 ετών αααχχχ

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Eleni1986 said:

πωπω υπομονη, το αποτελεμα θα δικαιωσει την αναμονη και ολο το αγχος σου!!!

Εγω σαν σημερα περυσι (Σαββατο) ετοιμαζομουν να μπω Δευτερα για καισαρικη και λεγαμε με τον αντρα μου πως ειναι το τελευταιο Σκ που θα ειμαστε μονοι μας! Αχ πως περασες ενας χρονος!!!

Πωπω ναι περνα ο καιρος! Τελικα πως ηταν που γινατε 3? Χιχι

1 minute ago, DIMITRAS said:

Χαχαχα Ελένη την ίδια διατριβη έχουμε κάνει με την βασκλόρ γιάξ....κ τα καφετια ιουουυυ....Αστα η μαμά τα είδε όλα η ερμη σε εμένα δεν μπορούσε...ειχαν σπασει ολα τα αγγεία της από τον 7ο...με γέννησε κ της βγήκε η ψυχη εμ 4750 θρεφτάρι κ 56 cm... και 47 ετών αααχχχ

Παναγια μου τεραστια!!! Αχαχα οντως θρεφταρι!

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ και παλι κοριτσια! Ελενακι καλα εκανες και μου το ειπες πως μενει μεσα στο εμβολο γιατι την βαζω το πρωι του ξυπναω για το Τ4 και ειναι σκοταδι ακομα και για να μην ξυπνησω τον αντρα μου δεν αναβω φως. Τωρα αναγκαστικα θα το ελεγχω.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Georgia1972 είπε:

Ευχαριστώ και παλι κοριτσια! Ελενακι καλα εκανες και μου το ειπες πως μενει μεσα στο εμβολο γιατι την βαζω το πρωι του ξυπναω για το Τ4 και ειναι σκοταδι ακομα και για να μην ξυπνησω τον αντρα μου δεν αναβω φως. Τωρα αναγκαστικα θα το ελεγχω.

Ναι εμενα δεν μου το εκανε καθε φορα αλλα αρκετες φορες το ειχα προσεξει και μπαζοβγαζα το εμβολο 2-3 φορες για να φυγει ολη.

πρίν από 12 λεπτά , DIMITRAS είπε:

4750;Κατευθειαν για παιδικο σταθμο και εσυ;;;!!!! Εγω γεννηθηκα 4300 και η μικρη μου 4300 και 10 μερες νωριτερα, δεν ξερω ποσο θα εβγαινε αν επαιρνε ολο τον μηνα....

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Ρε κοριτσια τα like  γιατι τελειώνουν από το 2ο;;;Λεει για 10...χανει  το μετρημα;;;;

Φτιαχνω γιουβετσακι...μιααααμ

πρίν από 8 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Ναι εμενα δεν μου το εκανε καθε φορα αλλα αρκετες φορες το ειχα προσεξει και μπαζοβγαζα το εμβολο 2-3 φορες για να φυγει ολη.

4750;Κατευθειαν για παιδικο σταθμο και εσυ;;;!!!! Εγω γεννηθηκα 4300 και η μικρη μου 4300 και 10 μερες νωριτερα, δεν ξερω ποσο θα εβγαινε αν επαιρνε ολο τον μηνα....

Χμμ ημουν κ μικρη για τα στανταρ της μαμας μου...ο αδερφος μου 6 κιλα....η αδερφη μου 5200 εεε κατιτις επαθε με εμενα με ελεγαν λουκανικο...εβλεπες μεχρι τα 13 , 2 ποδαρακια κ μια κοιλιτσα τουρλωτη παρολα αυτα εφτασα 173 μονο περιμεναν παραπανω στη 3η λυκειου σταθεροποιηθηκα 

Στη βασκλορ τα ίδια τραβουσα κ δωστου τοπικές πλύσεις κ να τρομαζω με τα καφετια ουφ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Πωπω ναι περνα ο καιρος! Τελικα πως ηταν που γινατε 3? Χιχι

Παναγια μου τεραστια!!! Αχαχα οντως θρεφταρι!

Οσο θυμαμαι τη μερα που γυρισαμε σπιτι και την ακουμπησαμε στην ακρη του καναπε μεσα στο καθισματακι του αυτοκινητου και δεν ξεραμε να κανουμε τιποτα, αχ!!! εχω στο μυαλο μου αυτη την εικονα! και οι δυο μας με το βλεμμα " Και τωρα τι κανουμε;;;"!!! Και τελικα ολα ερχονται τοσο φυσικα σαν τα εκανες απο παντα!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Αχ Ελένη μου τι ωραία περιγραφή!!!! Γιατί τελειώνουν τόσο γρήγορα τα λαικ??????????????

Πείτε μας κ οι υπόλοιπες μανουλες την πρώτη μέρα σας στο σπίτι με το μωράκι σας!!!! 

Καλημέρα κ καλό μήνα!

Προσφατα (11 αυγουστου)  εκανα αποξεση μετα απο παλινδρομη κυηση 7 εβδομαδων. Ηταν η πρωτη μ εγκυμοσυνη και ειμαι 39 ετων. Εκανα ολες τις γνωστες εξετασεις θρομβοφιλιας ζακχαρου ορμονικες ΝΚ κυτταρα χωρις να διαπιστωθει κατι. Μετα την επεμβαση αδιαθετησα σε 30 μερες. Υπολογισα γονιμες μερες συμφωνα με τον κυκλο μ (23-25 μερες) εντος του σεπτεμβριου και τις τιμησαμε δεοντος. Στην 18 με 19 μερα του κυκλου μ ειχα μια ελαφρια περιοδο με διαφορα συμπτωματα παρομοια με της εγκυμοσυνης. Εκανα τεστ δυο μερες πριν την αναμενομενη περιοδο κ ηταν αρνητικο. Τωρα διανυω την πρωτη μερα καθυστερησης χωρις πολλα συμπτωματα ενω στην εγκυμοσυνη μ ειχα πολυ εντονη αλλαγη στο στηθος.Μετα απο πολυ διαβασμα αυτο το διαστημα εχω καταλαβει οτι οσες επιθυμουμε ενα μωρακι ολα τα συμπτωματα ειναι εγκυμοσυνης. Προσπαθω να κανω υπομονη και αν συνεχιστει η καθυστερηση να ξανακανω τεστ κ να δω τον γιατρο μ. 

Σας ευχομαι απο καρδιας καθε ευτυχια!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...