Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τωρα χαλαρωσα λιγο που κοιμηθηκε η μικρη και καταφερα να σας γραψω!

Georgia μου μην ανησυχεις, και εγω εχα ξεχαστει και ειχα κανει βαθυ καθισμα και ψιλοπονεσα αλλα δεν ηταν τιποτα. ενταξει δεν εκανες και κατι τοσο βαρυ,. Μη το σκεφτεσαι. Εμενα δεν με εβαζε να κανω ελεγχο προγεστερονης, καινουργια κολπα ειναι αυτα; Εγω επαιρνα 6 ουτρο τη μερα, vasclor και ciclacur.

Νατασακι μου κεικ εεε;;; μιαμ μιαμ μιαμμμμ!!! αχ τι θα κανω με αυτα τα γλυκα που δεν ηθελα να τα βλεπω πριν την εγκυμοσυνη και τωρα εχω ψυχωση και δεν μπορω να επανελθω στα κιλα μου, αχχχ!!!

Εμενα σε σοδα με βαλατε να κατουρησω για το φυλο να δουμε αν αφρισει ή οχι, η ζαχαρη ειναι για τεστ εγκυμοσυνης, μη μου τα χαλατε!!!

Miss ξεπατωθηκες βρε!!!

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 minutes ago, Καντι said:

Εσυ κορίτσι περιμένεις χοριακη ε;

Σου ευχομαι καλη επιτυχία! Ειναι η πρώτη σου προσπαθεια? πως αισθάνεσαι?

Σε ευχαριστω πολυ!!! Ναι η πρωτη ειναι, ευχομαι κ η τελευταια... Η διαδικασια οκ ηταν αλλα αυτη η αναμονη δεν παλευεται!

11 minutes ago, Eleni1986 said:

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Τωρα χαλαρωσα λιγο που κοιμηθηκε η μικρη και καταφερα να σας γραψω!

Georgia μου μην ανησυχεις, και εγω εχα ξεχαστει και ειχα κανει βαθυ καθισμα και ψιλοπονεσα αλλα δεν ηταν τιποτα. ενταξει δεν εκανες και κατι τοσο βαρυ,. Μη το σκεφτεσαι. Εμενα δεν με εβαζε να κανω ελεγχο προγεστερονης, καινουργια κολπα ειναι αυτα; Εγω επαιρνα 6 ουτρο τη μερα, vasclor και ciclacur.

Νατασακι μου κεικ εεε;;; μιαμ μιαμ μιαμμμμ!!! αχ τι θα κανω με αυτα τα γλυκα που δεν ηθελα να τα βλεπω πριν την εγκυμοσυνη και τωρα εχω ψυχωση και δεν μπορω να επανελθω στα κιλα μου, αχχχ!!!

Εμενα σε σοδα με βαλατε να κατουρησω για το φυλο να δουμε αν αφρισει ή οχι, η ζαχαρη ειναι για τεστ εγκυμοσυνης, μη μου τα χαλατε!!!

Miss ξεπατωθηκες βρε!!!

Ελενη τι ειναι αυτο με τη σοδα?

πρίν από 23 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!! Ναι η πρωτη ειναι, ευχομαι κ η τελευταια... Η διαδικασια οκ ηταν αλλα αυτη η αναμονη δεν παλευεται!

Ελενη τι ειναι αυτο με τη σοδα?

Ενας φυσικος τροπος που διαβασαμε για να μαθεις το φυλου του παιδιου... ξεσκονισαμε τα ντουλαπια να βρουμε σοδα σκονη, την κατουρησαμε και αν αφριζε θα ηταν αγορι, αν οχι κοριτσι(αν θυμαμαι καλα)! Βλακειες βλακειες( εμενα δεν αφρισε παντως) αλλα το γελιο μας το ριξαμε στο φορουμ!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

17 minutes ago, Eleni1986 said:

Ενας φυσικος τροπος που διαβασαμε για να μαθεις το φυλου του παιδιου... ξεσκονισαμε τα ντουλαπια να βρουμε σοδα σκονη, την κατουρησαμε και αν αφριζε θα ηταν αγορι, αν οχι κοριτσι(αν θυμαμαι καλα)! Βλακειες βλακειες( εμενα δεν αφρισε παντως) αλλα το γελιο μας το ριξαμε στο φορουμ!!!!

Αχαχαχα τελειο, πολυ γελιο θα ειχε!

Καλησπερα κοριτσακια....

Εγω κατι τετοιες ωρες ηρεμω από τα τρελοπαιδα μου...

Ελενη μου τι γελιο ειχαμε ρίξει με τη σοδα κ το αφρισμα...

Γεωργια μου δεν νομιζω να εγινε κατι απλα προσπαθησε τωρα που ειναι αρχη να μην σκυβεις.κ οταν θες να σκυβεις με βαθυ καθισμα κ οχι σκυφτη μπροστα.

Πινγκου με γεια τα πραγματάκια που αγοράσατε. Κ εμεις αυτο τον καιρο συνεχως ψωνιζουμε ρουχα κ παπουτσια.τα εξοδα βέβαια δεν το συζητω για 2 παιδια.δέχομαι ενυσχισεις απο γιαγια ,προγιαγια...χαχαχα.οταν πρεπει να τα ψωνισεις ολα εις διπλουν ειναι δυσκολο...

Νατασουλι ασε τα κεικ,τα γλυκα κ τις συνταγες γιατί κανω διαιτα.αρκετα ξεφυγαμε το καλοκαιρι...τωρα εχω επανελθει στο διατροφολογο μου κ συνεχιζω...οποτε συμπαρασταση στην πεινασμενη..

Σας φιλω κ σας καληνυχτιζω ολες...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Απο περιέργεια τι δόσεις παίρνεις? εμενα ποτε δεν μου έχουν ζητήσει να μετρήσω προγεστερονη. Σε ποιο γιατρο εισαι?

Για πες βρε μπεμπουλι τι νομίζεις οτι εκανες διαφορετικό  την 6η φορα και πέτυχες?

Να σηκώσουμε λιγο κεφάλι εμεις με τις πολλές προσπαθειες.

Στη πτώση εξωσωματική κάναμε 12 βλαστοκυστες μέσα σε 5 έμβρυο μεταφορές μεταφέραμε τις 10 χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κάναμε δεύτερη εξωσωματική αποτέλεσμα 8 βλαστοκυστες και τις στείλαμε για προεμφυτευτική    Μόνο δυο ήταν υγειής όπου τις μεταφέραμε και προέκυψε Ο πρίγκιπας μου.

Καλημερούδια μικρούλες μου και καλό μήνα να έχουμε!

Επειδη η ψυχρουλα συνεχιζεται, λεω να κανω σημερα μια ψαροσουπιτσα.

Εσεις τι κανετε; Θα πατε βολτούλες;

Bebouli τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;

(Ακόμα δεν άρχισε η μέρα και έχω ξεμεί ει από likes!)

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Καλο μηνα ευχομαι με πολλες κοιλιτσες να γεμιζουν  με τεραστιες χοριακεςκ πολλες μαμαδες να χαιρονται τα μικρα τους κ να μεγαλωνουν ολο κ πιο πολυ!!!!

Γενικα δε νιωθω κατι παραξενο μεσα μου. Πρησμενη δε με λες, στηθος πονα ετσι κι αλλιως απο το ξεκινημα, μονο προχτες βραδυ κ χτες ενιωσα κατι ενοχλητικα τσιμπηματα (που μπορει να ηταν κ φανταστικα), ηπιους πονους περιοδου αραια κ που.. αυτα!

• Μου αρέσει 1

Εγω Miss Sunny ουτε στο στηθος εχω πονους. Αλλα γενικως δεν ψαχνω για συμπτωματα. Σας εχω ξαναγραψει που η μαμα μου σε 3 εγκυμοσυνες δεν ειχε κανενα συμπτωμα, ε;

4OQ2p3.png

3 hours ago, BEBOULI said:

Στη πτώση εξωσωματική κάναμε 12 βλαστοκυστες μέσα σε 5 έμβρυο μεταφορές μεταφέραμε τις 10 χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κάναμε δεύτερη εξωσωματική αποτέλεσμα 8 βλαστοκυστες και τις στείλαμε για προεμφυτευτική    Μόνο δυο ήταν υγειής όπου τις μεταφέραμε και προέκυψε Ο πρίγκιπας μου.

Bebouli χαρα στο κουραγιο σου, τι αγωνια.. Να χαιρεσαι τον πριγκιπα σου!!!

Διαφημίσεις

Miss Sunny, εσυ βαζεις vasclor; Ενώ σήμερα έμεινα πιο πολλες ωρες στο κρεββατι απο την ωρα που την εβαλα, ειναι η πρωτη φορα που την ειδα στο εσωρουχο. Ελπιζω να πηρε ο οργανισμος όση χρειαζόταν...

4OQ2p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Βebouli να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!!!

Τζωρτζινα μου απο το να σηκώνεις δεν βγαζεις τα απαραίτητα καθημερινά εξω;;; Εμεις αυτο κάναμε και τα απλυτα επειδη το πλυσταριο ειναι ταρατσα τα μαζευαμε στο δωματιακη το παιδικό κ τα εβαζε ο άντρας για πλυσιμο απλωμα φυσικά τα ξεχνουσε 2 μέρες κ ψαχναμε τα βρακακια μας μς τοσα που αλλαζα με τα κολπικά ουτρο αλλα κοιμόμουν κ μου πέρναγε η τσαντιλα, όσο για μαγειρεμα με επαιρνε τηλ οτι πλησιαζε για να σουρωσει τα μακαρόνια, μου εκοβε τα φρουτα μου αποβραδυς, μου επαιρνε τις κρεμουλες μου κ εριχνα μεσα στο συστημα μεχρι να ερθει οποτε για φουρνο τα εβαζε εκεινος οταν εσκυβα γινοταν μάχη χαχαχα και σε αυτη την προσπαθεια θέλω να δουλευω κ να κάτσω τέζα μονο αν το πει ο γιατρος αυτο να δω πως θα με αφησει να το κανω ουιουιουι!! Εγω ριχνω οτι συμπτωμα εχω στα φαρμακα εγω επινα χωρις μέτρηση 9 ουτρο ελεγε 2 απο στομα 1 απο κάτω λόγω ιλιγγων εβαζα 2 απο κατω 1 απο στομα έλεος!! ΚΑΙ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ 12 τη μέρα με εστειλε την τελευταια φορά αααα κ μεντρολ 4 τη μερα κ σαλοσπιρ κ κλεξαν 6000 mu ο αιματολόγος μου ειπε μελανιαζες παντου ευκολά; Του λέω πηγαινα για χοριακη κ ελεγα στα κοριτσια να προσέξουν.... Περα απο αυτά η μανα μου εμενα δεν με κατάλαβε κ ειχε την πεθερά κατάκοιτη, κτιζαμε και σηκωνε κουβάδες τσιμέντο κ λογω κλιμακτηρίου νόμιζε όταν αρχισαν τα φτερουγισματα οτι εχει καρκινο ...παει στον γυναικολογο της και της λέει Γιαννούλα κοντεύεις να γεννήσεις με το καλό η κόρη!!!4,5 μηνών με καταλαβε κ ντρεπόταν να το πει γιατι ειχε 1 γιο 15 κ μια κόρη 12...και ετων 47 η κυρία κ να μαι εγώ!!:)

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΥΧΕΡΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

πρίν από 12 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Miss Sunny, εσυ βαζεις vasclor; Ενώ σήμερα έμεινα πιο πολλες ωρες στο κρεββατι απο την ωρα που την εβαλα, ειναι η πρωτη φορα που την ειδα στο εσωρουχο. Ελπιζω να πηρε ο οργανισμος όση χρειαζόταν...

Αγάπη αρχίζεις να γεμίζεις όπως λέω εγω...με την βασκλορ κ μόνο βασκλορ 2 φορές την μερα στην 2η μου προσπαθεια αλλαζα 3 φορες την μέρα κ ολο ξαπλα, πλενομουν τοπικά πρωι βράδυ που την εβαζα και ετρεχε ποταμι ειχα ρωτησει την μαια κ μουνειχε πει μην ανησυχεις όση ειναι να απορροφηθεί αποροφάτε από τον οργανισμό.

8 minutes ago, Georgia1972 said:

Οχι δεν ξερω τι ειναι αυτο.. Βαζω 4 utro τη μερα κολπικα. Αλλες φορες το βρισκω αρκετο στο εσωρουχο ή σκουπισμα αλλες οχι τοσο. Φανταζομαι οτι οι δοσεις που παιρνουμε ειναι υπολογισμενες κ με βαση αυτο που απορριπτουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...