Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι Calliopi μου. Σκεφτομαι που και που αν οι κινησεις που κανω ειναι επιβλαβεις αλλα αφου ειπε ο γιατρος κανονικη καθημερινοτητα με ηρεμια, υποθετω πως δεν κανω κακο.

Εσυ τι κανεις;

4OQ2p3.png

πρίν από 8 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλα ειμαι Calliopi μου. Σκεφτομαι που και που αν οι κινησεις που κανω ειναι επιβλαβεις αλλα αφου ειπε ο γιατρος κανονικη καθημερινοτητα με ηρεμια, υποθετω πως δεν κανω κακο.

Εσυ τι κανεις;

Όχι γλυκιά μου τι κακό να κάνεις.... Ήρεμες κινήσεις, όχι βάρη(Γκουχ γκουχ σουγκαρακι!!!!!!), Πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία και όλα θα πάνε σούπερ!!!!!

Εμείς ήρθαμε σκ στο χωριό.... Και αύριο έρχεται η κουμπάρα μου από το εξωτερικό να μας δει και την περιμένω πως κ πως....

• Μου αρέσει 2

Αχ, τι ωραιες αυτες οι εξορμήσεις! Με το καλο να τη δεχτεις και να περασετε τελεια!

Να μωρε, ξεχαστηκα και σηκωσα ενα 2λιτρο μπουκαλι με λαδι απο το κατω ντουλαπι και ενιωσα ενα τραβηγμα κατω δεξια. Αλλα δε νομιζω να ειναι τιποτα, ετσι δεν ειναι; Δεν ειναι δα και κανενα βαρος φοβερο και τρομερο, ε;...

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Καλα τα παω πιστευω. Βγηκα και 'γω για να παω μεχρι το κεντρο για έλεγχο προγεστερονης, αλλα εως εκεί. Δεν εκανα μεγαλυτερη βολτα.

Τελικα δεν μου τηλεφωνησαν, αρα συνεχιζω τις ιδιες δοσολογιες προγεστερονης.

Απο περιέργεια τι δόσεις παίρνεις? εμενα ποτε δεν μου έχουν ζητήσει να μετρήσω προγεστερονη. Σε ποιο γιατρο εισαι?

1 hour ago, BEBOULI είπε:

Όχι είμαι καινούργια στο forum με της έκτη φορά απέκτησα ένα αγοράκι που είναι τώρα  9 μηνων. Σου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου φορά και να δεις μια μεγαληηηηηηηη χοριακη.

Για πες βρε μπεμπουλι τι νομίζεις οτι εκανες διαφορετικό  την 6η φορα και πέτυχες?

Να σηκώσουμε λιγο κεφάλι εμεις με τις πολλές προσπαθειες.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κι εμενα Καντι ο προηγουμενος γιατρος μου δεν με μετρουσε. Τωρα ειμαι στον Μαστρομηνα. Πινω 3 utrogestan των 200 mg και βαζω καθε πρωι μια κολπικη κρεμα που λεγεται vasclor.

4OQ2p3.png

Όχι Γεωργία μου δε νομίζω να σε έβλαψε.... Απλά από εδώ κ πέρα άσε τα βάρη για το σύζυγο!!!!!!

Καλές είναι ναι αναζωογονητικές.. Ευτυχώς απέχει μολις 15 λεπτά από το κέντρο και μας είναι εύκολο να πηγαινοερχομαστε και να χαλαρώνουμε.... Βλέπεις εδώ οι αποστάσεις είναι μικρές και σε ελάχιστο χρόνο μπορούμε να απολαμβάνουμε την ηρεμία μας....

• Μου αρέσει 1

Εχετε δικιο κοριτσια, αλλα ελειπε δυστυχως εκεινη την ωρα ο αντρουλης μου... Ας ελπισουμε πως δεν εγινε τιποτα.

Αυτο που επρεπε να εχω κανει ειναι να ειχα βρει ενα μικροτερο μπουκαλι και να γεμισω εκεινο με λαδι. Βλακεια μου! Το ξεχασα! Τελος παντων. Μεγαλυτερη προσοχη απο δω και περα.

Σας καληνυχτιζω τωρα κοριτσια μου!

Ονειρα γλυκά!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!! 

Σήμερα πήγα και εγώ για ψώνια με την αδερφή μου και την ανηψια μου! Πήρα ρουχαλάκια και παπούτσια στην μικρή γιατί έχει πιάσει κρύο απότομα και δεν είχα τίποτα.. Ξεποδαριστηκα αλλά το ευχαριστήθηκα..  

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Κι εμενα Καντι ο προηγουμενος γιατρος μου δεν με μετρουσε. Τωρα ειμαι στον Μαστρομηνα. Πινω 3 utrogestan των 200 mg και βαζω καθε πρωι μια κολπικη κρεμα που λεγεται vasclor.

Εντάξει τα γνωστά κανεις, απλα αναρωτιέμαι τι μπορείς να πάθεις σε υπερδοσολογια προγεστερονης. Εγω να φανταστείς έπαιρνα τα utro Kai εκανα ενέσεις Prolutex. Εκτος αν αυτο που τους νοιάζει ειναι μηπως δεν σου ειναι αρκετή η δόση που παίρνεις.

Με το λάδι μην αγχώνεσαι ειναι πολυ λίγα τα δυο κιλά.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καληνυχτα Γεωργια μην το σκεφτεσαι, ξεκουρασου να κοιμηθουν κ τα εμβρυακια χιχι!

1 minute ago, Καντι said:

Εντάξει τα γνωστά κανεις, απλα αναρωτιέμαι τι μπορείς να πάθεις σε υπερδοσολογια προγεστερονης. Εγω να φανταστείς έπαιρνα τα utro Kai εκανα ενέσεις Prolutex. Εκτος αν αυτο που τους νοιάζει ειναι μηπως δεν σου ειναι αρκετή η δόση που παίρνεις.

Εμενα μετα την ωοληψια επινα 4 utro τη μερα απο το στομα κ μετα την εμβρυομεταφορα κολπικα. 

πρίν από 18 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Καληνυχτα Γεωργια μην το σκεφτεσαι, ξεκουρασου να κοιμηθουν κ τα εμβρυακια χιχι!

Εμενα μετα την ωοληψια επινα 4 utro τη μερα απο το στομα κ μετα την εμβρυομεταφορα κολπικα. 

Εσυ κορίτσι περιμένεις χοριακη ε;

Σου ευχομαι καλη επιτυχία! Ειναι η πρώτη σου προσπαθεια? πως αισθάνεσαι?

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...