Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Ναι Georgia ,δεν εχω παραπονο.. Με πονανε τα ποδια μου τωρα. Εσυ πως τα πας με το κλωσιμα;;;

Καλα τα παω πιστευω. Βγηκα και 'γω για να παω μεχρι το κεντρο για έλεγχο προγεστερονης, αλλα εως εκεί. Δεν εκανα μεγαλυτερη βολτα.

Τελικα δεν μου τηλεφωνησαν, αρα συνεχιζω τις ιδιες δοσολογιες προγεστερονης.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσούπρες μου τι κάνετε;; Πως είστε;;

εμείς εδω σπίτι...πολύ κρύο για να βγούμε!!!! Μπρρρ...

Μόλις έβγαλα το κεκάκι μου απο τον φούρνο,και μοσχοβολάει όλο το σπίτι... :) 

όποια θέλει ας κοπιάσει!!!! 

Ο μικρούλης μου είναι ξάπλα και παίζει κ κατάφερα να γράψω.

πόσο χαίρομαι που ζωντάνεψε ξανά η παρεούλα μας !!!!! 

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Τι μας κανεις Νατασσακι, τι μας κανεις!!! Μιαμ, μιαμ!

Φτιάξαμε με τον σου-σέφ ενα κέικ ζέβρα υπέροχο!!! 

Τζώρτζια μήπως το νινί θέλει ενα κομμάτι;;;

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Ο σου σεφ ξαναχτυπα μου ήρθε η μυρωδια...αντε θα φτιαξω μια μηλοπιτα αύριο χαχα!!

Είμαι κομμάτια απο τις δουλειές Δευτέρα αρχίζω τον εφιάλτη μου...ντουλάπες!!!Κλωσσούλες απολαύστε την ηρεμία σας πωωω περσυ τέτοια εποχή που ετοιμαζόμουν όλα τα είχα κάνει..Αντε απο αύριο Οκτώβριος....καλό μας μήνα με γλέντια στο φόρουμ μας!!!

• Μου αρέσει 2

50 minutes ago, Georgia1972 said:

Καλα τα παω πιστευω. Βγηκα και 'γω για να παω μεχρι το κεντρο για έλεγχο προγεστερονης, αλλα εως εκεί. Δεν εκανα μεγαλυτερη βολτα.

Τελικα δεν μου τηλεφωνησαν, αρα συνεχιζω τις ιδιες δοσολογιες προγεστερονης.

Ενταξει Γεωργια καλα εκανες, σιγουρα ολα καλα θα βγηκαν! Εμας ενα φιλικο ζευγαρι μας αλεσε σε ενα μπαρακι αλλα εγω δεν το χω,θα παει ο συζυγος.

Νατασα θελω κεικκκκκκκκ!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Σ' ευχαριστώ Calliopi. Και σε σενα όλα να έρθουν με το καλό!

BEBOULI νομιζω πως δεν έχουμε ξανασυναντηθει και αν καταλαβα καλα εχεις θετικο αποτελεσμα! Συγχαρητηρια!

Angie, ωραια τα ψωνια! Ειδικα τα παιδικα! Με 'γεια της!

Μελένια πως πήγε η εξέταση; Καλά;

Miss Sunny, το ευχαριστήθηκες, ε;;;;

Όχι είμαι καινούργια στο forum με της έκτη φορά απέκτησα ένα αγοράκι που είναι τώρα  9 μηνων. Σου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου φορά και να δεις μια μεγαληηηηηηηη χοριακη.

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, BEBOULI said:

Όχι είμαι καινούργια στο forum με της έκτη φορά απέκτησα ένα αγοράκι που είναι τώρα  9 μηνων. Σου εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία σου φορά και να δεις μια μεγαληηηηηηηη χοριακη.

Να σου ζησει ο μπεμπης bebouli!!!!!

Διαφημίσεις

Ποσο καιρο περιμενα να δω το γλυκο μας λουκουμαδακι σε αυτη την πλευρα της τυχερολιστουλας μας!!!!λουκουμαδακι μου γλυκο ευχομαι καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και το κοριτσακι σου να γεμισει ακομα πςρισσοτερη γλυκα τη ζωη σας!!!

Πεταλουδιτσα μας ελειψες!με το καλο τα διδυμακια σου!!δυο αγορια???τρελαααααα σκετη!!!!

Καντι καντι με τα τσιτσιραυλα(τα εγραψα σωστα αραγε?) τι ωραια που εισαι παλι εδω!!!με το καλο να ξεκινησεις και αυτη να ειναι η ΤΥΧΕΡΗ προσπαθεια!!!

Μαρακι μην απογοητευεσαι!δεν ξερω τι ακριβως ισχυει με τις εξωσωματικες αλλα μια ψχοριακη που δεν διπλασιαζεται ακριβως δεν σημαινει παντα το χειροτερο,οπως και μια χοριακη που διπλασιαζεται απολυτα δεν ειναι παντα και η καλυτερη εξελιξη!

Ελενακι με τα μαυρα πατουσινια της φραουλιτσας γελασα πολυ!!(γελασα γτ ακομα δεν εχω φτασει σε αυτο το σταδιο με τον μικρο μου,αργοτερα θα σε νιωσω καλυτερα!)

Νατασακι παλι κεικ???παλι????παντως μια στερηση απο τις συνταγες σου την εχω νιωσει!

Μαρακι τι ωραιες δημιουργιες για τα πρωτα γενεθλια του αγοριουσου!!!αυτο θα πει προκομενο κοριτσι!!

Γεωργια και μις με ηρεμια και οι δυο σας!!!

Καλλιοπη,σουγκαρακι,μελενια και σε ολες τις υπολοιπες στελνω πολλα φιλια!!!

Παω να κανω καμια δουλιτσα τωρα που το αγορακι μου κοιμαται!!!

• Μου αρέσει 4

x6WFp2.pngYIVQp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Να σου ζησει ο μπεμπης bebouli!!!!!

Σ ευχαριστώ παρά πολύ. Από τη θυμάμαι και συ περιμένεις αποτελέσματα και σένα μια μεγαληηηηηη χοριακη

7 minutes ago, BEBOULI said:

Σ ευχαριστώ παρά πολύ. Από τη θυμάμαι και συ περιμένεις αποτελέσματα και σένα μια μεγαληηηηηη χοριακη

Ναι τωρα κλωσσαω. Σε ευχαριστω πολυ!!! ☺

Γεια σου bebouli καλώς ήρθες!!! Να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!!

Δεσποινακι τι καλά που μας ήρθες ξανά!!!!!

Αχ ο σου σεφ θα μας τρελάνει!!!! 

Χαχα μις μου κλωσσα όσο μπορείς!!!! Άντε να ακούσουμε ωραία χοριακουλα!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...