Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Καντουλα μου αγάπη μου πως είσαι καρδιά μου??Αντε για πάμε ξεκινάμε??Εγω μονο γιατρο κ αιματολογικες θα κανω θα κατσω να ηρεμήσω κ θα δω...Σε φιλώ γλυκά γλυκά!!!

Ξεκινάμε απο την αρχη και να δούμε που θα πάμε......

εσυ κοριτσάκι πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , astrogea είπε:

Καληνυχτα σε ολα τα κοριτσια ,απο μια λιονταρινα που εχει παντρευτει εναν ζυγο  και  συμπασχει ,χαιρεται και κατανοει τις ανησυχιες σας!!

Λιονταρι με Ζυγο και εσεις, ε; Πολύ παιζει αυτος ο συνδυασμος στην ομαδα μας! Η αληθεια ειναι πως εμεις τα ζυγακια  ταιριαζουμε με λιονταρια. 

Καλή σου νυχτα λοιπον Astrogea...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

18 minutes ago, Lia21 said:

Σαννυ διάβασα νομίζω από σένα ότι θες να πας στην Αγία Ειρήνη! Εγώ θα πάω αύριο, έχω νηστέψει κιόλας! 2 μήνες πριν μείνω έγκυος στο καμάρι μου, είχα φάει το μηλαράκι της Αγίας και είχα προσευχηθεί να μας έχει γερούς και να βοηθήσει σε σοβαρότατα οικογενειακά προβλήματα που είχα τότε. Ε λοιπόν δεν περίμενα βρε κορίτσια όλα αυτά που έγιναν στη συνέχεια. Μου συνέβη το καλύτερο σενάριο που θα μπορούσα να φανταστώ, πράγματα ουτοπικά για μένα. Δεν είμαι θρησκόληπτη, ούτε θεωρώ τώρα ότι θα φάω το μηλαράκι της Αγίας , οπότε να μείνω ήσυχη, θα μείνω έγκυος, αλλά η πίστη και η αγνή προσευχή βοηθάει πιστεύω περισσότερο στην ψυχική μας ηρεμία. Αύριο λοιπόν θα μνημονευσώ στην προσευχή μου στην Αγία και όλες εσάς που προσδοκάτε ένα μωράκι, όπως εγώ.

Σ'ευχαριστω πολυ Λια μου, να εισαι καλα!!! Αυριο μεχρι τι ωρα εινα ανοιχτη; Μηπως ξερεις κ για Κυριακες;

Ευακι  butterfly τα συγχαρητηρια μου, με το καλο!!!

Εγω κοριτσια με τετοιο καιρο δεν πηγα σημερα καπου τελικα, αυριο ομως αν δε βρεχει θα παω, οσο κλωσησα κλωσησα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Καντι είπε:

Ξεκινάω πάλι με μια απο τα ίδια..... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. 

Τι γλυκιά η ζουζου που σουρνεται παντού!!!

Τι ωραία πεταλουδακι ολα επι δυο, τελεια!!!

Εισαι στον ιδιο γιατρο εκει μακρυα ή αλλαξες; θα κανεις πρωτοκολο παλι;

Η φραουλιτσα σουρνεται παντου, ειναι πολυ πολυ ζωηρη, δεν φανταζεσαι! Δεν ξερω που εμοιασε!!!

πρίν από 10 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ Λια μου, να εισαι καλα!!! Αυριο μεχρι τι ωρα εινα ανοιχτη; Μηπως ξερεις κ για Κυριακες;

Εγω κοριτσια με τετοιο καιρο δεν πηγα σημερα καπου τελικα, αυριο ομως αν δε βρεχει θα παω, οσο κλωσησα κλωσησα!!!

παρε τους δρομους κοριτσι μου!!!!!αντε μπραβο!!!!!

πρίν από 16 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Miss τι τρως αυτες τις μερες δεν μας εχεις πει....

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

35 minutes ago, Eleni1986 said:

Η φραουλιτσα σουρνεται παντου, ειναι πολυ πολυ ζωηρη, δεν φανταζεσαι! Δεν ξερω που εμοιασε!!!

παρε τους δρομους κοριτσι μου!!!!!αντε μπραβο!!!!!

Miss τι τρως αυτες τις μερες δεν μας εχεις πει....

Διαφορα μαγειρευτα κ πριν λιγο σουβλακια, σκετα ομως οχι πιτα...

Διαφημίσεις

Μωρουδοκαλησπέρες!!!!!!! 

Τι να πρωτοσχολιάσω που ξαναείδα ολα τα κορίτσια μας  ....

Λουκουμαδάκι....συγχαρητήρια μανουλίτσα!!!!! Με το καλό το αγγελουδάκι σας!!!!! Ξέρεις πόσο χαρούμενη είμαι,το χαμόγελο μου είναι μέχρι τα αυτιά !!!! :) 

Καλέ ζάχαρη κατουράγαμε οχι σόδα!!!! Μην δίνουμε λάθος οδηγίες παρακαλώ!!!!!

Πέθανα απο τα γέλια με τα τσιτσίραυλα...τι εποχή τότε..πόσα γέλια κάναμε :):) 

Πεταλουδίτσα με τα δυό μωρουδάκια σου,πως είσαι;;;

Κάντυ κάντυ;;;;; 

Τζώρτζιααααα καλοστέριωτα αγάπη!!!!!! 

Μελένια,Πιγκού,Δήμητρα,Μίςς,Ευάκι,Λία,Μαράκι καλό χειμώνα!!!Ελενάκι έλιωσα με το ξυπολιταριό!!!! 

Εμείς τα ίδια ..παιδική χαρά είμαστε..όλη μέρα εγώ τραγούδι κ χορό κ ο μικρός όλο γέλια.... Σας φιλώ γλυκά!!!!! 

• Μου αρέσει 6

Qshbp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες τι ωραία όλες εμφανιστήκατε!!!

Κάντι μου με το καλό θα τα καταφέρουμε.:) Εγω είμαι σε φάση αναζήτησης σταθερής δουλειάς, θα φρικάρω στο σπίτι αφού δεν παίζει να κάνουμε κάτι φέτος να είναι καλά το φορολογικό μας σύστημα που βγήκα άνεργη με δάνειο να πληρώνω κ απο πάνω τέλεια!! Έχω γράψει αιματολογικες ελεγχο θρομβοφιλίας και έχω κλείσει ραντεβου σε κέντρο ώστε να δούμε τι θα μας πουν πάλι κ να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας δύο παλλίνδρομες σε 7 μήνες δεν είναι λίγο μου κόπηκαν λίγο τα φτερά αλλά θα τα πιάσω κ εγω απο την αρχή τελευταίες προσπάθειες απο τον ΕΟΠΥΥ είναι κάποια απο τις 2 ελπίζω να μου φέρει πυρέξ:)

Ελενάκι η φραουλίτσα εξερευνεί η κοπέλα να το ξυπόλητο τάγμα...

Σας φιλώ όλες γλυκά γλυκά καλό μας ΣΚ

10 ώρες πρίν, Eleni1986 είπε:

Όχι σε τοπικό γιατρο πλέον. Το ξαναλέω ήμουν παρά πολυ ευχαριστημένη απο Κυπρο, αλλα εφ οσον ολα ηταν τελεια κι ο γιατρός εκεί ειχε μόνο να προτείνει πλέον  προεμφυτευτικο, θα συνεχίσω εδώ που θα μου βγει πολυ πιο οικονομικά.

πρίν από 21 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες τι ωραία όλες εμφανιστήκατε!!!

Κάντι μου με το καλό θα τα καταφέρουμε.:) Εγω είμαι σε φάση αναζήτησης σταθερής δουλειάς, θα φρικάρω στο σπίτι αφού δεν παίζει να κάνουμε κάτι φέτος να είναι καλά το φορολογικό μας σύστημα που βγήκα άνεργη με δάνειο να πληρώνω κ απο πάνω τέλεια!! Έχω γράψει αιματολογικες ελεγχο θρομβοφιλίας και έχω κλείσει ραντεβου σε κέντρο ώστε να δούμε τι θα μας πουν πάλι κ να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας δύο παλλίνδρομες σε 7 μήνες δεν είναι λίγο μου κόπηκαν λίγο τα φτερά αλλά θα τα πιάσω κ εγω απο την αρχή τελευταίες προσπάθειες απο τον ΕΟΠΥΥ είναι κάποια απο τις 2 ελπίζω να μου φέρει πυρέξ:)

Άντε βρε κορίτσι σειρά μας φέτος. Ξεσκονίσου απο εξετασεις και μετα ξανά ξεκινάς!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Καντι είπε:

Όχι σε τοπικό γιατρο πλέον. Το ξαναλέω ήμουν παρά πολυ ευχαριστημένη απο Κυπρο, αλλα εφ οσον ολα ηταν τελεια κι ο γιατρός εκεί ειχε μόνο να προτείνει πλέον  προεμφυτευτικο, θα συνεχίσω εδώ που θα μου βγει πολυ πιο οικονομικά.

Άντε βρε κορίτσι σειρά μας φέτος. Ξεσκονίσου απο εξετασεις και μετα ξανά ξεκινάς!

Ε ναι βρε κορίτσι δεν γίνεται 3 προσπάθειες σε 1 χρόνο κ ο γιατρος μου έλεγε ξανά Ιούλιο ε κάτσε θα πάθω τίποτα...τώρα σταθεροποιείται ο κύκλος μου να ισιώσω λιγάκι φαντάσου άτυπη περίοδος Ιούνιο μόνο προγεστερόνη εβγαζα Ιούλιο πλημμύρα Αύγουστο νωρίτερα αλλά κανονική ροή και Σεπτέμβριο μικρή ροή ας συνέρθει το σύστημα λίγο γιατι με τις καθυστερήσεις κ τις παρολίγο εγκυμοσύνες τα εχει φτυσει κ ο ντοκ δεν εξηγούσε δεν πειράζει ολα καλά!!

Καλημέρα κουκλίτσες μου! Πως είμαστε σήμερα;

Εγω εχω παρει το utrogestan και μια υπνηλία κατα τα γνωστα, την εχω. Πήγα και το πρωι στο κεντρο για ελεγχο προγεστερονης. Εφαγα και το γιαουρτακι μου με τα δημητριακα μου και εχω παρει σειρα τα υπόλοιπα φαρμακα και.... άσπρο πάτο!

Νατασσάκι μου σ' ευχαριστω! Για να δουμε αυτη τη φορα. Πολλα φιλακια στα μπουταρίνια και στην κοιλιτσα του μπεμπακου σου!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπριτσες....τι κανετε;;;

Τι μουντος καιρος ειναι αυτος;με ριχνει πολυ ψυχολογικα...πριν λιγο σηκωθηκα να φανταστείτε.ειπα σμρ που δεν εχουμε σχολειο να χαλαρωσω λιιιιιιγο παραπανω.κοιμουνται ακομα κ τα βλασταρια μου...

Λουκουμαδακι επειδη ανεφερες οτι δεν κοιμασαι τη νυχτα.Εγω ειλικρινα κουραστηκα πολυ με τις αυπνιες μου.μεχρι τις 5-6 το πρωι ξυπνια....ασε δραμα.προς το τελος κοιμομουν πιο πολυ απ'οτι στην αρχη...

Τι σχεδια εχετε για σημερα;

Εμεις θα φαμε στους γονεις μου το μεσημερι κ το απογευμα θα κανει τραπέζι η θεια μου για τα γενεθλια της.

VXtmp2.pngdbarp3.png

Κοριτσιά καλημέρα και απο μένα.Στην αναμονη για την 3η προσπάθεια μετα απο ενα αρνητικό και μια παλλινδρομη και ετοιμαζόμουν για Αυτο το μηνα  .Όλα ετοιμα φαρμακα/συριγγες και λογω απροοπτου φόρτου εργασιας στη δουλεία  θα πρεπει να παω για Νοέμβρη. Αγχωθηκα ,στεναχωρήθηκα.

Αναποδιές πάλι:-(

Αυτη η αναμονή σκοτώνει.Καλη επιτυχία σε όλες μας!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!!!!! εγω εστειλα βολτα τον μικρο με την αδερφη του αντρα μου και μαζευω τα καλοκαιρινα του!!!!οι ετοιμασιες για τα γενεθλια προχωρανε με σταθερους  μην πω αργους ρυθμους!!!!!

μου εχουν μεινει να φτιαξω τις γιρλαντες, τα κουτια δωρων, τα πιατα, να στολισω τα ποτηρια με τα αυτοκόλλητα, τα μπουκαλακια με το νερο, τις σαπουνόφουσκες και ααααλλα ακομα!!!!! Τελικα αποφασισα την τουρτα να την παρω ετοιμη και ετσι την εχω παραγγειλει γτ δεν θα προλαβαινα με τπτ!!!!!

Απο παγωνια δεν το συζητω!!!!!!

• Μου αρέσει 1

OFubp3.png

TyB7p3.png

Γεια σου Ioralora. Καλως ήρθες! Κάθε εμπόδιο για καλό θα σου πω! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Μπορεί τότε να είναι καλύτερες οι συνθηκες για την προσπάθειά σου. Μην πέφτεις! Η αναμονή σε εξαντλει. Το ξέρω πολύ καλά. Αλλα μονο με θετική σκέψη θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Με το καλό Μαράκι οι ετοιμασίες σας! Τι ευχάριστες στιγμές, έτσι;

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...