Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Απο το κεντρο εξωσωματικης περιμενω να με παρει ο γιατρος τηλ να μου μιλησει και να μου δωσει οδηγιες. Παντα μεσημερι με παιρνει.

Σε αιματολογο και ενδοκρινολογο οχι δεν εχω απευθυνθει. Τι ελεγχουμε με αυτους τους γιατρους;

Μου φαινεται οτι εχω πορεια με γιατρους ακομη. 

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Απο το κεντρο εξωσωματικης περιμενω να με παρει ο γιατρος τηλ να μου μιλησει και να μου δωσει οδηγιες. Παντα μεσημερι με παιρνει.

Σε αιματολογο και ενδοκρινολογο οχι δεν εχω απευθυνθει. Τι ελεγχουμε με αυτους τους γιατρους;

μαράκι καλησπέρα! δεν έχουμε μιλήσει ποτέ,αν επιτρέπεται σε ποιό κέντρο είσαι; με ποιόν γιατρό; η χοριακή σου δεν ανεβαίνει καλά;

πρίν από 5 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Λουκουμαδακι με το καλο το κοριτσακι σου!!! Ολα να πανε τελεια!!!Εγω ειμαι απο τις εγκυους που κοιμαμαι.Μετα να δω τι θα κανω:-D

Μαρακι μου δεν χαλας καθολου την παρεα. Ο γιατρος τι ειπε.? Θα το παλεψουμε μεχρι τελους!Κατσε να δουμε. 

Σε αλλους γιατρους εχεις απευθυνθει οπως αιματολογο και ενδοκρινολογο? 

ευχαριστώ λιζάκι με το καλό και η δική σου μπουμπού! αχ είσαι τυχερή! :-D

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

πρίν από 36 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

σουγκαράκι αρχίζουν και οι ορμόνες σου να παίρνουν τα πάνω τους χε χε! τα πέρασα δάκρυ κορόμηλο! ευχαριστώ πολύ πολύ! :wub: έρχεται και το δικό σου μεγαλώνει τσουκου τσούκου εκεί μέσα τώρα! 

όσο για τα πονάκια τα είχα και εγώ μέχρι την 7η 8η εβδομάδα όλο κρακ από δω κρικ από εκεί και δώσ'του πόνους περιόδου και γρου γρου εκεί μέσα! νιώθω το άγχος σου αλλά όπως σου είπε ο κέρβερος αυτά θα τα έχεις και αφού είναι από μεριά που δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά σε μια βδομάδα θα δεις το σακουλάκι στη θέση του εκεί που πρέπει! :-D

Χαχα με μαλωσε κιόλας ο κέρβερος !!!μπορεί να είναι και από την αλλαγή του καιρού ο πόνος, όλα τα χειρουργεία λένε πονάνε!! Αχ βρε λουκουμαδακι μας έλειψες αλλά επέστρεψες καλύτερα από ποτέ!!! Είστε δύο τα λουκουμαδάκια τώρα!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Sugar86 είπε:

Χαχα με μαλωσε κιόλας ο κέρβερος !!!μπορεί να είναι και από την αλλαγή του καιρού ο πόνος, όλα τα χειρουργεία λένε πονάνε!! Αχ βρε λουκουμαδακι μας έλειψες αλλά επέστρεψες καλύτερα από ποτέ!!! Είστε δύο τα λουκουμαδάκια τώρα!!!! 

έφαγα και εγώ το κραξιματάκι μου στην αρχή χαχα! αλλάαααα όταν πέρασα έναν καλό ντουβρουτζά με την πίεση και το ζόρι του άγχους με έβαλε κάτω και ήταν πολύ υποστηρικτική χαλαρωτική ανθρώπινη (σαν το άλιεν μου φαινόταν..) οπότε να ξέρεις όταν δεν ανησυχεί κράζει και όταν όντως υπάρχει θέμα γίνεται 'μητρική'.. οπότε όσο κράζει όλα βαίνουν καλώς! :lol: 

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

πρίν από 11 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

μαράκι καλησπέρα! δεν έχουμε μιλήσει ποτέ,αν επιτρέπεται σε ποιό κέντρο είσαι; με ποιόν γιατρό; η χοριακή σου δεν ανεβαίνει καλά;

ευχαριστώ λιζάκι με το καλό και η δική σου μπουμπού! αχ είσαι τυχερή! :-D

σου εστειλα μηνυμα για να μην γραφω ανοιχτα ονοματα

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Μαρακι μου κανε υπομονη να δουμε τι θα πει κ ο γιατρος σου. Ποτε μη σκεφτεσαι οτι "βαραινεις" εμας κ απομακρυνεσαι. Ολες μας εχουμε περασει δυσκολες στιγμες κ βρισκουμε παρηγορια η μια στην αλλη. Γι αυτο μαζευτηκαμε ολες εδω. Τοσο για τα δυσκολα, οσο κ για τις χαρες που ερχονται μετα τις ταλαιπωριες! 

Υπομονη κ πιστη! :)

• Μου αρέσει 5

Ο γιατρος ειπε να σταματησω τα utrogestan & τις ενεσεις prolutex μηπως και ερθει περιοδος και αν το επιτρεψει ο καιρος να παω αυριο να κανω εναν υπερηχο μηπως δουμε τπτ

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

εχεις κανει ποτε εξεταση για θρομβοφιλια;

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Eleni1986 είπε:

εχεις κανει ποτε εξεταση για θρομβοφιλια;

Οχι γτ θεωρηθηκε τυχαια η πρωτη παλινδρομη κυηση.... Τωρα με βλεπω να κανω που παμε για τη δευτερη αποτυχια

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Οχι γτ θεωρηθηκε τυχαια η πρωτη παλινδρομη κυηση.... Τωρα με βλεπω να κανω που παμε για τη δευτερη αποτυχια

Ναι, οι γιατροι σε βαουν να κανεις ελεγχο θρομβοφιλιας μετα τις δυο αποτυχιες, το θεωρω τραγικο απλα! Πρεπει δηλαδη να περασεις ολη αυτη την ταλαιπωρια, σωματικη και ψυχικη κυριως για να τις κανεις;!!! Μια απλη εξεταση αιματος ειναι, ακριβη αλλα σημαντικη.

Εμενα τα αποτελεσματα τωνεξετασεων( θετικα) βγηκαν σχεδον ταυτοχρονα με τη στιγμη που αρχισε να μην ανεβαινει φυσιολογικα η χοριακη και ξεκινησα αμεσως ενεσεις. Δεν ξερω αν επαιξε ρολο.

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Λουκουμαδακιιιιιιι....πολλαπλασιαστηκες;;;;;Κλαιω...πνιγηκα...ε επιβεβαιωνεις οτι θαυματα γίνοντε....δεν υπαρχεις γλυκεια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μαράκι δεν ξερω τι να πω ευχομαι να γινει το θαυματακι σου κ να πανε ολα καλά:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...