Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

λουκουμαδακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ανατριχιασα!!!! Τι τελεια νεα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγχαρητηρια αγαπη μου, με το καλο να κρατησεις το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!! πωπω εχω τρελαθει!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 58 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

melenia μου τι κάνεις; πως είσαι; έχω να γράψω από τον μάη αλλά σας διάβαζα! καλά είμαι ναι!

άντζυ επιστροφές στα παλιά λημέρια! :-D

να σας πω και τα δικά μου το λοιπόν τώρα που έχω πάρει λίγο τα πάνω μου! ετοιμάστηκα για την δεύτερη διέγερση μπας και μαζέψουμε κανένα ακόμα εμβρυάκι μετά τις αποτυχίες του χειμώνα,πήγα εοππύ πήρα τα δεύτερα φαρμακάκια μου τα τακτοποίησα όμορφα όμορφα δίπλα στο λούρπακ και περίμενα να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω! αλλάαααα η περίοδος αρχές μαίου έμελλε να είναι η τελευταία και μας πρόλαβε μια φυσιολογική σύλληψη που ήρθε τόσο ξαφνικά που έφερε μαζί της έναν ορμονικό πόλεμο και έναν τεράστιο φόβο μετά την πλύση εγκεφάλου του 'δεν μπορώ να κάνω παιδί' που είχε κατσικωθεί στον εγκέφαλό μου!

το αποτέλεσμα ένα μεγάλο μπλοκάρισμα ψυχολογικό με αυπνίες που με τσάκισαν μια άρνηση για όλα μια αποφυγή φόρουμ για να μη διαβάζω άσχημα πράγματα και επηρεάζομαι ακόμα πιο πολύ, μια απότομη διακοπή εμφανίσεων στο γκρουπάκι μας στο φβ παραμόνο περιστασιακά και μια στάση αναμονής γεμάτη άγχος για να δούμε πως θα εξελιχθεί η εγκυμοσύνη. μπήκα στο ρελαντί και περίμενα χωρίς να μπορώ να χαρώ μέχρι να αρχίσουμε να παίρνουμε θετικά νέα για την εξέλιξη! κάθε πονάκι έφερνε άγχος κάθε άσχημη σκέψη γινόταν τεράστια και γενικά από εμένα δεν το περίμενα. νόμιζα ήμουν δυνατή αλλά αχ αυτό το άγχος κορίτσια αχχχχχχ... έχω και την μητέρα μου σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της από θέμα υγείας και όλα έγιναν βουνό! πολύ δύσκολο καλοκαίρι! 

ευτυχώς όμως όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. κλείσαμε την 20η εβδομάδα και περιμένουμε κοριτσάκι! η αυχενική βγήκε πολύ καλή για την ηλικία μου, οι μετρήσεις μας κάθε φορά είναι φυσιολογικές και περιμένουμε την β' επιπέδου στις 12 οκτώβρη να πάρουμε την μεγαλύτερη ανάσα και να αρχίσουμε να κάνουμε αγορές και όνειρα!

να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από δεσποινάκι σουγκαράκι κάντυ και γεωργία που ενώ συζητήσαμε κάποιες στιγμές με μηνύματα τα δικά τους όταν με ρωτούσαν για τα δικά μου τηρούσα μια σιγή ιχθύος και μια φάση αχ κοιτάζω συννεφάκια όλα καλά.. ο φόβος τα νεύρα και το άγχος σε συνδυασμό με τις ορμόνες και τις αυπνίες με κράτησαν μακριά από κουβέντες αλλά σιγά σιγά παίρνω τα πάνω μου συνέρχομαι βλέπω τα πράγματα θετικά με αισιοδοξία και περιμένω και τις πρώτες κλωτσιές να το πάρω χαμπάρι για τα καλά!  ελπίζω να αρχίσω να κοιμάμαι σιγά σιγά να φύγω από την κατάσταση ζόμπι και κούρασης και ανέβα κατέβα της πίεσης να ξελαμπικάρω και να επανέλθω στα φυσιολογικά και χαρούμενα! αυτάαααα! 

Λουκουμαδάκι μου δεν το πιστεύω....  πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!! Τι όμορφα νέα είναι!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα!!!!! Αχ λουκουμαδακι μου όλα τέλεια θα συνεχίσουν!!! Καλώς να το δεχτείς το κοριτσάκι σου!!!! Δεν ξέρω αν είναι θέμα ορμονών αλλά πολύ κλάμα!!όντως τα καλύτερα νέα!!!!!! 

σουγκαράκι αρχίζουν και οι ορμόνες σου να παίρνουν τα πάνω τους χε χε! τα πέρασα δάκρυ κορόμηλο! ευχαριστώ πολύ πολύ! :wub: έρχεται και το δικό σου μεγαλώνει τσουκου τσούκου εκεί μέσα τώρα! 

όσο για τα πονάκια τα είχα και εγώ μέχρι την 7η 8η εβδομάδα όλο κρακ από δω κρικ από εκεί και δώσ'του πόνους περιόδου και γρου γρου εκεί μέσα! νιώθω το άγχος σου αλλά όπως σου είπε ο κέρβερος αυτά θα τα έχεις και αφού είναι από μεριά που δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά σε μια βδομάδα θα δεις το σακουλάκι στη θέση του εκεί που πρέπει! :-D

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

πρίν από 24 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

:wub: ευχαριστώ ελενάκι μου! λουκουμαδάκι μικιό ετοιμάζεται! εύχομαι να είναι τόσο γλυκό όσο η φραουλίτσα μας! :wub:

λουκουμαδακι μικρο ναι!!!! Και θα ειναι μια κουκλα οπως εσυ!!!! Το γερή εννοειται!!! Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα τωρα θα ξεκινησουν τα πραγματικα αλλα και πιο γλυκα ξενυχτια!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σας κορίτσια,

Πως μου ειστε; πολλοι γαμοι τον Οκτωβριο!!! Κι εμεις 4/10 εχουμε επετειο 3 χρονων γαμου (ασε αν προσθεσω και τα προηγουμενα θα απελπιστω :P ) 

Παλι βιαστικα σας διαβαζω γτ δεν ειμαι σε καλη φαση και δεν θελω να χαλαω και την ευχαριστη παρεα. Η χοριακη μου σημερα 649... :( (δεν την βλεπω καλα την επετειο)

Να μου ειστε ολες καλα και να προσεχετε τα εμβρυακια σας!!!

Θα ηθελα να μου δωσετε πληροφοριες οποια θελει δλδ για τα κεντρα εξωσωματικης σας και τους γιατρους σας. Ολοι οι δικοι μου μου λενε οτι πρεπει να παω και αλλου πχ Αθηνα κι οχι να μενω στον ιδιο στη Θεσσαλονικη. Εγω ειμαι απλα μπερδεμενη

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Λουκουμαδακι δεν πρέπει να έχουμε ξαναμιλήσει αλλά έχω ακούσει για σένα από τα κορίτσια που σε έψαχναν.. 

Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό η κούκλα σου και εύχομαι ότι καλύτερο!!!! 

xsSnp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Eleni1986 είπε:

λουκουμαδακι μικρο ναι!!!! Και θα ειναι μια κουκλα οπως εσυ!!!! Το γερή εννοειται!!! Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα τωρα θα ξεκινησουν τα πραγματικα αλλα και πιο γλυκα ξενυχτια!!!!

και πότε θα ξεκουραστούμε μου λες; δεν υποτίθεται οι έγκυες κοιμούνται; έτσι μου είχαν πει χαχα! αντ'αυτού έχω κάνει τη νύχτα μέρα τέσσερις μήνες τώρα σχεδόν κάθε δυο ώρες τσίτα το μάτι αααααντε περίμενε άλλες τόσες να σε ξαναπάρει ο ύπνος! άντε να ξημερώσει! που είναι ο ύπνος μου; :wacko: άλλα μου τάξανε! προσπάθησα για μέρες να μη κοιμάμαι τη μέρα τπτ καμία αλλαγή! ρολόι κάθε βράδυ μετά από δύο τρεις ώρες ύπνο τσαααακ ταβανοθεραπεία! και έρχονται τα ξενύχτια όπως λες! τουλάχιστον θα πιάσει τόπο η τωρινή βραδυνή ''εκπαίδευση''  :lol:

Κράτα το

Just now, Μαρία1430 είπε:

Kαλησπέρα σας κορίτσια,

Πως μου ειστε; πολλοι γαμοι τον Οκτωβριο!!! Κι εμεις 4/10 εχουμε επετειο 3 χρονων γαμου (ασε αν προσθεσω και τα προηγουμενα θα απελπιστω :P ) 

Παλι βιαστικα σας διαβαζω γτ δεν ειμαι σε καλη φαση και δεν θελω να χαλαω και την ευχαριστη παρεα. Η χοριακη μου σημερα 649... :( (δεν την βλεπω καλα την επετειο)

Θα ηθελα να μου δωσετε πληροφοριες οποια θελει δλδ για τα κεντρα εξωσωματικης σας και τους γιατρους σας. Ολοι οι δικοι μου μου λενε οτι πρεπει να παω και αλλου πχ Αθηνα κι οχι να μενω στον ιδιο στη Θεσσαλονικη. Εγω ειμαι απλα μπερδεμενη

Μαρακι μίλησες με τον γιατρο? Τι λέει εκείνος? 

Δεν μας χαλάς την παρέα κορίτσι μου. Γι αυτό είμαστε εδώ! Να στηρίζουμε η μια την άλλη!!! 

xsSnp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Pingu είπε:

Λουκουμαδακι δεν πρέπει να έχουμε ξαναμιλήσει αλλά έχω ακούσει για σένα από τα κορίτσια που σε έψαχναν.. 

Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό η κούκλα σου και εύχομαι ότι καλύτερο!!!! 

γεια σου πίνγκου! ίσα σε είχα προλάβει που σχολιάζαμε το πίγκου το παιδικό! ευχαριστώ πολύ πολύ! και σε σενα καλή συνέχεια και φιλιά στο κοριτσάκι σου (αν δεν μπερδεύομαι έχεις ένα παιδάκι ε;)

Κράτα το

Διαφημίσεις

Just now, λουκουμαδακι είπε:

γεια σου πίνγκου! ίσα σε είχα προλάβει που σχολιάζαμε το πίγκου το παιδικό! ευχαριστώ πολύ πολύ! και σε σενα καλή συνέχεια και φιλιά στο κοριτσάκι σου (αν δεν μπερδεύομαι έχεις ένα παιδάκι ε;)

Ναι μπράβο τώρα το θυμήθηκα. 

Θα της τα δώσω τα φιλιά σου!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! 

xsSnp3.png

πρίν από 4 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

και πότε θα ξεκουραστούμε μου λες; δεν υποτίθεται οι έγκυες κοιμούνται; έτσι μου είχαν πει χαχα! αντ'αυτού έχω κάνει τη νύχτα μέρα τέσσερις μήνες τώρα σχεδόν κάθε δυο ώρες τσίτα το μάτι αααααντε περίμενε άλλες τόσες να σε ξαναπάρει ο ύπνος! άντε να ξημερώσει! που είναι ο ύπνος μου; :wacko: άλλα μου τάξανε! προσπάθησα για μέρες να μη κοιμάμαι τη μέρα τπτ καμία αλλαγή! ρολόι κάθε βράδυ μετά από δύο τρεις ώρες ύπνο τσαααακ ταβανοθεραπεία! και έρχονται τα ξενύχτια όπως λες! τουλάχιστον θα πιάσει τόπο η τωρινή βραδυνή ''εκπαίδευση''  :lol:

Ναι υποτιθεται τους πρωτους 3 μηνες κοιμασαι φουλ, μετα ξεκινουν οι επισκεψεις στην τουαλετα καθε λιγο και λιγακι, οι καουρες, τα πωπουδινια που ξυπνανε τη νυχτα και μεσα στην κοιλια και εχουν κεφακια, ξυπνας καθε φορα που γυρνας πλευρο γιατι δεν ξερεις που να βολεψεις την κοιλαρα και μετα οταν γεννηθει αστα!!! Δεν θυμαμαι ποτε εκλεισα τα ματια μου βραδυ και τα ανοιξα απ ευθειας πρωι! Συνηθιζεται βεβαια!!! Ειναι για καλο, για τα λουκουμακια μας!!!!! Ειδες τα φαρμακα διπλα στο βιταμ επιασαν τοπο!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Kαλησπέρα σας κορίτσια,

Μαρακι κι εγω θα ρωτησω τι ειπε ο γιατρος σου.

4OQ2p3.png

Λουκουμαδακι με το καλο το κοριτσακι σου!!! Ολα να πανε τελεια!!!Εγω ειμαι απο τις εγκυους που κοιμαμαι.Μετα να δω τι θα κανω:-D

Μαρακι μου δεν χαλας καθολου την παρεα. Ο γιατρος τι ειπε.? Θα το παλεψουμε μεχρι τελους!Κατσε να δουμε. 

Σε αλλους γιατρους εχεις απευθυνθει οπως αιματολογο και ενδοκρινολογο? 

RaMVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...