Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

μόνο η νατασσαααααα;;; ένιωσα ότι γράφτηκε η λέξη κεφίρ σηκώθηκε η τρίχα μου πατιούνται μόνα τα τους τα πλήκτρα ΕΞΑΛΛΑ!!!! :wacko:

Χαχαχαχαχα!!!! Δεν υπάρχεις!

Τι κάνεις όμορφη; Μας έλειψες!

ΚΕΦΙΡ με ακτινίδιο;;;;!!!!  Ιιιιιιου! Παναγίτσα μου!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχομαι κοριτσια του χρονου τον Οκτωβρη, να γιορτασουμε γενεθλια ή επετειο (εμενα ειναι την ιδια μερα χιχι)  με τουρλοπωπουδινια στα σπιτια μας να κλαινε!!! Κ ολα τα κοριτσια εδω το ιδιο!!!

πρίν από 30 λεπτά , Καντι είπε:

Γεια σας τζουτζουκες!

κι εγω 23/10 επέτειο !

Ρε λουκουμά έχουμε φάει και χειρότερα!!! Κέφιρ με ακτινίδιο καταπινεται άνετα.

Φιλια σε όλες!

Που είσαι εσυυυυυυυ;;;;;

πρίν από 46 λεπτά , λουκουμαδακι είπε:

μόνο η νατασσαααααα;;; ένιωσα ότι γράφτηκε η λέξη κεφίρ σηκώθηκε η τρίχα μου πατιούνται μόνα τα τους τα πλήκτρα ΕΞΑΛΛΑ!!!! :wacko:

Ωχ εδώ είσαι και εσυ;;;; ουπσσσς!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

1 hour ago, Καντι είπε:

Γεια σας τζουτζουκες!

κι εγω 23/10 επέτειο !

Ρε λουκουμά έχουμε φάει και χειρότερα!!! Κέφιρ με ακτινίδιο καταπινεται άνετα.

Φιλια σε όλες!

κάντι άκουσες κεφίρ λες θα έρθουν και τα τσιτσίραυλα ας κάνω ένα καμ μπακ :D

πρίν από 40 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Χαχαχαχαχα!!!! Δεν υπάρχεις!

Τι κάνεις όμορφη; Μας έλειψες!

ΚΕΦΙΡ με ακτινίδιο;;;;!!!!  Ιιιιιιου! Παναγίτσα μου!

χαχα διαβάζω τα όμορφά σας αθόρυβα αλλάααα όπως βλέπεις το κεφίρ χτυπάει νεύρο!

πρίν από 32 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Ωχ εδώ είσαι και εσυ;;;; ουπσσσς!!!

εδώ εδώ! :)

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Μ' αρεσει πολυ ο καιρος αυτος. Αντε να χουχουλιασουμε!!! Για μενα σημαινει να πως φτανει ο χειμωνας και θα φτασουμε στο πολυποθητο!!!

Γεωργια μου νομιζω ολα με μετρο δεν κανουν κακο οπως πχ ενας καφες. Εγω  δεν πινω καθολου καφε λογω του οτι εκοψα και το καπνισμα οποτε εκοψα και καφε. Ουτε τσαγακι.Το θεμα ειναι η καφεινη που μπορει να την παρεις και απο αλλες τροφες οπως η σοκολατα και και τα αναψυκτικα. Αναψυκτικα επινα αναγκαστηκα μερικα βραδια διοτι συγνωμη κιολας ειχα αναγκη να ρευτω. Ε τωρα που χειμωνιαζει ταιριαζει κανα τσαγακι.

Πολλες επετειους εχουμε τον Οκτωμβριο και γενεθλια! Ελπιζω να ειναι ενας τυχερος μηνας και νας μας παει καλα οπως ο Σεπτεμβριος!!

RaMVp2.png

Καλημερα κοριτσακια ζυγουδακια κ μη :P!!!!

Πως ειστε??? Οι κλωσσουλες μας τι κανουν??? Οσο για τον καφε μετα τη εμβρυομεταφορα ειχα ρωτησει τον γιατρο μου κ μου ειχε πει οτι ενας την ημερα επιτρεπεται.

Κοριτσια ψοφοκρυοοοο....

Λουκουμαδακι ποσο καιρο εχουμε να σε δουμε!!!! Εισαι καλα?

Σας φιλωωωω....

Καλημέρα και από μενα, τι κάνετε; εγώ γεωργία έναν καφέ τον πίνω, δε νομίζω ότι πειράζει, πιο πολύ λένε πείρα αν κόψεις απότομα την καφεΐνη. Έχει λίγη ώρα που γύρισα από τη γιατρό, πήγα να δει αν φαίνεται τίποτα γιατί πονάω και φοβάμαι. Δεν είδε τίποτα αλλά μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να μη φανεί, είναι νωρίς. Και σχεδόν με μαλωσε, πως γίνεται να ποναω από τη μεριά που έχω αφαιρέσει τη σαλπιγγα και να είναι εξωμητριο. Απο τι μπορεί να είναι ο πόνος; 

Οχ ελενη μου δεν θελω να φανταστω συνδιασμο 2 λεοντων...βγαζετε άκρη;;;χαχαχα.ευτυχως εγω εχω ζυγο διπλα μου κ καπως ισορροπουμε.

Λουκουμαδακι κ καντι μας λειψατε.τι κανετε κοριτσακια;

Εγω εχω επετειο 26/11.κλεινουμε 6 χρονια γαμου κ πριν το γαμο ειμασταν κ 8 χρονια σχέση. 

Κεφιρ....το εβλεπα στο σουπερ κ σας σκεφτομουν...Δεν εχω δοκιμασει ποτε.με οσα εχω ακουσει απο εσας δεν τολμω...

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Καλημερα κορτσουδες!!! Τι κάνετε? Εγώ εδώ στην κουζίνα μαγείρεμα.. Διευθύνσεις και έρχεται το ταπερακι.. 

Τι αέρας ήταν αυτός το βράδυ? Κοπαναγανε οι τέντες και όλο ξυπναγε η μικρή.. 

Γεωργία μου εμένα ο γιατρος μου είχε επιτρέψει έναν ελληνικό την ημέρα. 

Sugaraki μπορεί να είναι το έντερο.. 

Επετείους διάβασα γενέθλια.. Χαμός.. Εγώ έχω Νοέμβριο.. Τοξοτινα είμαι.. 

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα... Χιχιχι 

Φιλάκια σε όλες!!!! 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

melenia μου τι κάνεις; πως είσαι; έχω να γράψω από τον μάη αλλά σας διάβαζα! καλά είμαι ναι!

άντζυ επιστροφές στα παλιά λημέρια! :-D

να σας πω και τα δικά μου το λοιπόν τώρα που έχω πάρει λίγο τα πάνω μου! ετοιμάστηκα για την δεύτερη διέγερση μπας και μαζέψουμε κανένα ακόμα εμβρυάκι μετά τις αποτυχίες του χειμώνα,πήγα εοππύ πήρα τα δεύτερα φαρμακάκια μου τα τακτοποίησα όμορφα όμορφα δίπλα στο λούρπακ και περίμενα να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω! αλλάαααα η περίοδος αρχές μαίου έμελλε να είναι η τελευταία και μας πρόλαβε μια φυσιολογική σύλληψη που ήρθε τόσο ξαφνικά που έφερε μαζί της έναν ορμονικό πόλεμο και έναν τεράστιο φόβο μετά την πλύση εγκεφάλου του 'δεν μπορώ να κάνω παιδί' που είχε κατσικωθεί στον εγκέφαλό μου!

το αποτέλεσμα ένα μεγάλο μπλοκάρισμα ψυχολογικό με αυπνίες που με τσάκισαν μια άρνηση για όλα μια αποφυγή φόρουμ για να μη διαβάζω άσχημα πράγματα και επηρεάζομαι ακόμα πιο πολύ, μια απότομη διακοπή εμφανίσεων στο γκρουπάκι μας στο φβ παραμόνο περιστασιακά και μια στάση αναμονής γεμάτη άγχος για να δούμε πως θα εξελιχθεί η εγκυμοσύνη. μπήκα στο ρελαντί και περίμενα χωρίς να μπορώ να χαρώ μέχρι να αρχίσουμε να παίρνουμε θετικά νέα για την εξέλιξη! κάθε πονάκι έφερνε άγχος κάθε άσχημη σκέψη γινόταν τεράστια και γενικά από εμένα δεν το περίμενα. νόμιζα ήμουν δυνατή αλλά αχ αυτό το άγχος κορίτσια αχχχχχχ... έχω και την μητέρα μου σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της από θέμα υγείας και όλα έγιναν βουνό! πολύ δύσκολο καλοκαίρι! 

ευτυχώς όμως όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. κλείσαμε την 20η εβδομάδα και περιμένουμε κοριτσάκι! η αυχενική βγήκε πολύ καλή για την ηλικία μου, οι μετρήσεις μας κάθε φορά είναι φυσιολογικές και περιμένουμε την β' επιπέδου στις 12 οκτώβρη να πάρουμε την μεγαλύτερη ανάσα και να αρχίσουμε να κάνουμε αγορές και όνειρα!

να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από δεσποινάκι σουγκαράκι κάντυ και γεωργία που ενώ συζητήσαμε κάποιες στιγμές με μηνύματα τα δικά τους όταν με ρωτούσαν για τα δικά μου τηρούσα μια σιγή ιχθύος και μια φάση αχ κοιτάζω συννεφάκια όλα καλά.. ο φόβος τα νεύρα και το άγχος σε συνδυασμό με τις ορμόνες και τις αυπνίες με κράτησαν μακριά από κουβέντες αλλά σιγά σιγά παίρνω τα πάνω μου συνέρχομαι βλέπω τα πράγματα θετικά με αισιοδοξία και περιμένω και τις πρώτες κλωτσιές να το πάρω χαμπάρι για τα καλά!  ελπίζω να αρχίσω να κοιμάμαι σιγά σιγά να φύγω από την κατάσταση ζόμπι και κούρασης και ανέβα κατέβα της πίεσης να ξελαμπικάρω και να επανέλθω στα φυσιολογικά και χαρούμενα! αυτάαααα! 

• Μου αρέσει 11

Κράτα το

Λουκουμαδακι μου γλυκο εχω τρελαθει!!!! Με το που διαβασα τα νεα σου τσιρηξα στην κυριολεξια: ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!! 

Με το καλο κοριτσακι μου! Ολα να πανε τελεια κ να παρεις στην αγκαλιτσα σου την κουκλιτσα σου! 

Δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο, μα ποσο πολυ χαρηκα! Τα πιο ομορφα νεα της ημερας διαβασα! 

Σε φιλω πολυ-πολυ κ σου ευχομαι τα καλυτερα με ολη τη δυναμη της ψυχης μου! :):D:D:)

• Μου αρέσει 1

Ααααααααααααα!!!!! Τι τέλεια νέα είναι αυτα λουκουμαδάκι μου!!!! Συγχαρητήρια! Αχχχ, συγκινήθηκα!!!! Βούρκωσα!!!!! Μπράβο κοριτσάρα μου!!!  Φτου-φτου σκορδα! Κάθε καλό σου εύχομαι και να έχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσύνη!

Αχ, χαρηκα παρα πολυ!

Νατασσααααααα που είσαι ν' ακούσεις ευχάρισταααααα!!!

(Έχω ξεμείνει κι από like!)

Βάλε μας κι ενα τικερακι :)

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

α ρε κορίτσια ευχαριστώ πολύ πολύ! :-D  περάσαμε πολλά τόσο καιρό φτάνει με τις στεναχώριες, τώρα μία μία να παίρνει σειρά να ακούμε κάθε μέρα ευχάριστα!

Κράτα το

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...