Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα στις όμορφες μελλοντικές αισιόδοξες μανούλες!!!

Γεωργία μου 1 καφέ την ημέρα μπορείς...αλλά ελαφρύ, ντεκαφεινέ οχι...ασε που εμένα τα φάρμακα η η ψιλογκαστρεια που ενοιωθα την τελευταια φορά με εκανε να θέλω γαλα με καφε...κοινως 1 ποτήρι γάλα με 1 κουταλια νεςκαφέ...βοηθουσε κ την τουαλετα με τόση προγεστερόνη....

Όσο για τον καιρό ..και εγω θυμάμαι πέρυσι 7 Οκτωβρίου που έκανα εμβρυομεταφορά είχε λιακάδα κ ήμουν με ανοιξιατικο πουλοβεράκι κ ειχα σκάσει!!!Για μένα ο Οκτώβριος ήταν τυχερός πήρα την πρώτη θετική χοριακή 3 μέρες πριν την επετειο μας...είμασταν 3 μέρες αγκαλια με την κοιλιά μου..χαχαχα κ όσο ανέβαινε τόσο την πασπατευαμε να γίνει μεγάλο μωράκι...ε που θα πάει θα μου ερθει το λουλούδι μου ....

Αντε μελαγχώλησα πάλι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Μπρρρ.... ψυχρούλα! Αλλα απο το να ιδρώνω, το προτιμώ.

Ελένακι σε 4 μερες γενέθλια, ε; Πως περναει ο καιρος...

Κορίτσια θελω να σας ρωτησω. Εχω διαβασει πως η εγκυμονουσα δεν κανει να πινει καφε. Αλλου παλι εχω διαβασει  πως κανει εναν την ημερα. Αλλου πως κανει ενας ντεκαφεινε και αλλου πως οχι, γιατι ειναι τετοια η επεξεργασια του που απαγορευται δια ροπαλου.

Τα ιδια και για τα αφεψηματα. Σε άλλα λενε να πινεις, αλλα όχι μαυρο και πρασινο. Σε αλλα αρθρα πως μπορεις να πινεις χαμομηλι και σε άλλα οχι! Τι γινεται; Τι προβλέπεται τελικα; Θυμαμαι πως οι εγκυουλες μας τον περασμενο χειμωνα έπειναν μονο ζεστο νερο με στυμμενο λεμονι. Αρα τιποτα λοιπον;

Και 'γω ζυγακι ειμαι :). Ταλαιπωρημενο ζωδιακι, ε miss Sunny;

Καλημερα Γεωργια μου!!! Ζυγακι και εσυ;;; αχχχ!!!! Οι ζυγοι ειναι δικαιοι λενε και το βλεπω και στη μικρη ενα φιλακι στη μαμα και αμεσως ενα και στον μπαμπα, δικαια πραγματα χαχα!!! Περασε ενας χρονος, αστα!!!

Οσο για τον καφε, εγω ειχα κοψει τον κανονικο λογω του οτι με πειραζε πολυ στις κρισεις πανικου και επινα ντεκαφ πολυ καιρο πριν( μια γουλια πινω μη φανταστεις), λενε οτι ειναι επεξεργασμενος βεβαια πολυ. Μετα αρχισαν οι ανακατωσουρες και δεν μπορουσα να πιω και να ηθελα... Αλλα θεωρω πως δεν χρειαζεται να τον κοψεις, ενας καφες επιτρεπεται, δεν ειναι κακο!!! Ε ενταξει μην πιεις και φραπε που ειναι χαλια, αλλα εναν γαλλικο, ελληνικο, εσπρεσο δεν πειραζει. Να εχεις μια φυσιολογικη ζωη οπως πριν!

πρίν από 2 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καλημέρα στις όμορφες μελλοντικές αισιόδοξες μανούλες!!!

Γεωργία μου 1 καφέ την ημέρα μπορείς...αλλά ελαφρύ, ντεκαφεινέ οχι...ασε που εμένα τα φάρμακα η η ψιλογκαστρεια που ενοιωθα την τελευταια φορά με εκανε να θέλω γαλα με καφε...κοινως 1 ποτήρι γάλα με 1 κουταλια νεςκαφέ...βοηθουσε κ την τουαλετα με τόση προγεστερόνη....

Όσο για τον καιρό ..και εγω θυμάμαι πέρυσι 7 Οκτωβρίου που έκανα εμβρυομεταφορά είχε λιακάδα κ ήμουν με ανοιξιατικο πουλοβεράκι κ ειχα σκάσει!!!Για μένα ο Οκτώβριος ήταν τυχερός πήρα την πρώτη θετική χοριακή 3 μέρες πριν την επετειο μας...είμασταν 3 μέρες αγκαλια με την κοιλιά μου..χαχαχα κ όσο ανέβαινε τόσο την πασπατευαμε να γίνει μεγάλο μωράκι...ε που θα πάει θα μου ερθει το λουλούδι μου ....

Αντε μελαγχώλησα πάλι!!!

Δημητρουλιιιιι!!!! Πως να μην μελαγχολησεις με τετοιο καιρο, εγω με το που ανοιγω τα παραθυρα και βλεπω τετοιο καιρο με πιανει ιλιγγος!!! Τοσο πολυ επηρεαζομαι!

Εγω ετοιμαζομαι να παω λαικη με τον πεθερο μου και κατι αλλες μικροδουλιτσες. Πληττω Αλλα αντε, Παρασκευη σημερα, γουπιιιι!!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Θα ερθει DIMITRA θα το δεις! Κι εσυ επετειο Οκτωβριο εχεις; Κι εγω!

Ναι Ελενη πιστευω οτι οι ζυγοι ειναι πολυ δικαιοι. Αμα δω κατι θα το πω αν δεν ειναι δικαιο. Και αναποφασιστοι επισης... Μη με βαλεις να διαλεξω πχ μερος για βολτα, καλυτερα πηγαινε με εσυ οπου θες.

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσουδες....τι κανετε;;;

Εγω συνεχιζω το σιδερο που δεν λεει να τελειωσει...

Ζυγακι ειναι κ ο αντρας μου κ οντως ειναι πολυ καλο παιδι,ηρεμος,δίκαιος.οσον αφορα ψωνια κλπ δεν πολυασχολειται κ μου λεει διάλεξε κ κανε οτι θες εσυ κ εμενα με βολευει αυτο γιατι σαν λιονταρακι εγω θελω να περνανε ολα απο το χερι μου.δεν θα αντεχα να διαλεξει κατι εκεινος χωρις να το εγκρινω πρωτα....χαχαχα.Αλλααααααααα με αντεχει....αυτο εχει σημασια.

Ο καιρος πολυ κρυος σμρ.Δεν ηξερα πως να ντυσω κ τη Σοφια μου στο σχολειο.τελικα της εβαλα χειμωνιατικη λεπτη μπλουζιτσα...ελπιζω να μην ζεσταινεται στην ταξη της.

Δημητρουλι μην μην σκεφτεσαι τα παλια.ολες τα εχουμε περασει κ η προηγουμενες αποτυχίες μας μονο πονο μας προκαλούν. Εγω προσπαθω να μην τα σκεφτομαι...

Ελενη μου χρονιζει το κοριτσακι σου...μεγαλωνουν κ δεν χορταινεις να παρακολουθεις την εξελιξη τους...

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Αχαχαχα! Miss Sunny ποσο δικιο έχεις! Ακριβώς έτσι. Και ναι. Εχουμε ανεπτυγμενο το αισθημα του δικαιου :)

Επετειο γαμου κι εμεις τον Οτωβριο κορίτσια!

Ωστε, λετε να πινω κανεναν ελαφρυ που και που, ε; Τσαι με μελακι ισως;...

Οσο για το θεμα της τουαλετας, δραμα τα πραγματα!... Κατι η προγεστερονη, κατι ο σιδηρος, ειναι 4η μερα που δεν....

Δημητρουλα μου, μην μελαγχολεις σε παρακαλω. Όλα θα γινουν στην ωρα τους!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angie.31 είπε:

Καλημερα κοριτσουδες....τι κανετε;;;

Εγω συνεχιζω το σιδερο που δεν λεει να τελειωσει...

Ζυγακι ειναι κ ο αντρας μου κ οντως ειναι πολυ καλο παιδι,ηρεμος,δίκαιος.οσον αφορα ψωνια κλπ δεν πολυασχολειται κ μου λεει διάλεξε κ κανε οτι θες εσυ κ εμενα με βολευει αυτο γιατι σαν λιονταρακι εγω θελω να περνανε ολα απο το χερι μου.δεν θα αντεχα να διαλεξει κατι εκεινος χωρις να το εγκρινω πρωτα....χαχαχα.Αλλααααααααα με αντεχει....αυτο εχει σημασια.

Ο καιρος πολυ κρυος σμρ.Δεν ηξερα πως να ντυσω κ τη Σοφια μου στο σχολειο.τελικα της εβαλα χειμωνιατικη λεπτη μπλουζιτσα...ελπιζω να μην ζεσταινεται στην ταξη της.

Δημητρουλι μην μην σκεφτεσαι τα παλια.ολες τα εχουμε περασει κ η προηγουμενες αποτυχίες μας μονο πονο μας προκαλούν. Εγω προσπαθω να μην τα σκεφτομαι...

Ελενη μου χρονιζει το κοριτσακι σου...μεγαλωνουν κ δεν χορταινεις να παρακολουθεις την εξελιξη τους...

Αντζυ μου και εσυ λιονταρακι;;;; αχχ!!! Και εγω και ο αντρας μου λιονταρακια ειμαστε!!! Μυλος γινεται, καταλαβαινεις!!!! χαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Αχαχαχα! Miss Sunny ποσο δικιο έχεις! Ακριβώς έτσι. Και ναι. Εχουμε ανεπτυγμενο το αισθημα του δικαιου :)

Επετειο γαμου κι εμεις τον Οτωβριο κορίτσια!

Ωστε, λετε να πινω κανεναν ελαφρυ που και που, ε; Τσαι με μελακι ισως;...

Οσο για το θεμα της τουαλετας, δραμα τα πραγματα!... Κατι η προγεστερονη, κατι ο σιδηρος, ειναι 4η μερα που δεν....

Δημητρουλα μου, μην μελαγχολεις σε παρακαλω. Όλα θα γινουν στην ωρα τους!

Το εχω πει πολλες φορες, ελπιζω να μην βλεπει η Νατασσα!!!! ΚΕΦΙΡ, θα σωθεις!!!! Εμενα με εσωσε σε ολη την εγκυμοσυνη και απ οταν το ξεκινησα μου περασε και η δισκοιλιοτητα και οι κολικοι που ειχα και διπλωνομουν. Το μισω σαν γευση, το επινα με κλειστη μυτη σαν φαρμακο, ουτε ακτινιδια, ουτε δαμασκηνα, ουτε τιποτα δεν με βοηθουσαν..... ελα ρε μην βαρατεεεε!!!!!

Ποτε εχετε επετειο;;;

• Μου αρέσει 3

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Χαχα Λιονταρακι κ εγω ο αντρας Ιχθυς...εχει μπλεξει ε;;;;

Μελαγχωλώ δεν μελαγχωλώ κάποια ακρη θα βρεθει δεν γινεται αλλιώς!!!

Επέτειο 24-10-09 κλεινουμε 8 χρονια γάμου...πωωωωω και 10 χρονια σχεση απαπα με εφαγε :-D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Χαχα Λιονταρακι κ εγω ο αντρας Ιχθυς...εχει μπλεξει ε;;;;

Μελαγχωλώ δεν μελαγχωλώ κάποια ακρη θα βρεθει δεν γινεται αλλιώς!!!

Επέτειο 24-10-09 κλεινουμε 8 χρονια γάμου...πωωωωω και 10 χρονια σχεση απαπα με εφαγε :-D

Πωπω σε τυλιξε για τα καλα!!!! Να τα εκατοστησετε κοριτσι μου!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Miss Sunny είπε:

Το κεφιρ προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ!!! Κανει πολυ καλο πιστευω..

Εγω ειχα φτασει σε σημειο εθισμου, αν δεν ειχα με επιανε τρέλα, τι θα κανω αν με πιασει κολικος και δεν εχω να πιω! τον εστελνα τον αντρα μου μεσανυχτα στο 24ωρο μαρκετ να μου φερει( ευτυχως ειναι απεναντι).  Σαν χαπακι ενα πραγμα!!!

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Το εχω πει πολλες φορες, ελπιζω να μην βλεπει η Νατασσα!!!! ΚΕΦΙΡ, θα σωθεις!!!! Εμενα με εσωσε σε ολη την εγκυμοσυνη και απ οταν το ξεκινησα μου περασε και η δισκοιλιοτητα και οι κολικοι που ειχα και διπλωνομουν. Το μισω σαν γευση, το επινα με κλειστη μυτη σαν φαρμακο, ουτε ακτινιδια, ουτε δαμασκηνα, ουτε τιποτα δεν με βοηθουσαν..... ελα ρε μην βαρατεεεε!!!!!

Ποτε εχετε επετειο;;;

μόνο η νατασσαααααα;;; ένιωσα ότι γράφτηκε η λέξη κεφίρ σηκώθηκε η τρίχα μου πατιούνται μόνα τα τους τα πλήκτρα ΕΞΑΛΛΑ!!!! :wacko:

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...