Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Ναι, Ελένη μου πήρα ειδική άδεια που προβλέπεται μέσω ΦΕΚ. Είχα μια αγωνία χθες και προχθες το πρωι γιατι δεν είχαν στείλει το εγκριτικό! Κάποιο μπέρδεμα στην ερμηνεια του ΦΕΚ είχε γινει. Τελικά υποχωρησε η "Εμβρυογεννεσις" και με εξυπηρετησε στελνοντας μια μερα πριν το βεβαιωτικο οτι προχωρω σε αυτην την διαδικασια (να 'ναι καλα οι άνθρωποι) και ετσι προχωρησε και το εγκριτικο. Αγχωθηκα λιγο, αλλα ολα καλα τελικα.

Ο γιατρος ηταν πολύ ευχαριστημένος με τις εξελίξεις. Αφου εκανε εντυπωση και στον αντρα μου ο ενθουσιασμος του! Ειπε να εχω μια καθημερηνοτητα φυσιολογικη, με ηρεμια ομως, χωρις αγχος, χωρις να σηκωνω βαρη και χωρις αποτομες κινησεις. Ευτυχως γιατι ο προηγουμενος γιατρος μου με ειχε σε καθε προσπαθεια 15 μερες στο κρεββατι όπως σας εχω ξαναπει. Με αντιπηκτικες λόγω ακινησιας κλπ....

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Georgia ολα ακουγονται ιδανικα! Πολυ καλο ο γιατρος να σου μεταδιδει ηρεμια κι αισιοδοξια! Θα πανε ολα μια χαρα! Εμενα χτες με επιασε ενα σαν αγχοκαταθλιψοκατι. Σημερα ειμαι οκ, αυριο λεω να βγω στην κοινωνια, θα ρθει κ η μαμα μου (δεν ξερει κατι) οποτε θα ζωντανεψω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ναι, Ελένη μου πήρα ειδική άδεια που προβλέπεται μέσω ΦΕΚ. Είχα μια αγωνία χθες και προχθες το πρωι γιατι δεν είχαν στείλει το εγκριτικό! Κάποιο μπέρδεμα στην ερμηνεια του ΦΕΚ είχε γινει. Τελικά υποχωρησε η "Εμβρυογεννεσις" και με εξυπηρετησε στελνοντας μια μερα πριν το βεβαιωτικο οτι προχωρω σε αυτην την διαδικασια (να 'ναι καλα οι άνθρωποι) και ετσι προχωρησε και το εγκριτικο. Αγχωθηκα λιγο, αλλα ολα καλα τελικα.

Ο γιατρος ηταν πολύ ευχαριστημένος με τις εξελίξεις. Αφου εκανε εντυπωση και στον αντρα μου ο ενθουσιασμος του! Ειπε να εχω μια καθημερηνοτητα φυσιολογικη, με ηρεμια ομως, χωρις αγχος, χωρις να σηκωνω βαρη και χωρις αποτομες κινησεις. Ευτυχως γιατι ο προηγουμενος γιατρος μου με ειχε σε καθε προσπαθεια 15 μερες στο κρεββατι όπως σας εχω ξαναπει. Με αντιπηκτικες λόγω ακινησιας κλπ....

Ελα και εσυ εμβρυογεννεσις;;; δεν το θυμομουν αν το ειχες αναφερει!!! Εισαι σε καλα χερια τοτε!!! Δεν σε φοβαμαι!!! Σιγουρη επιτυχια!!!! Και εμενα τετοιες οδηγιες μου ειχε δωσει! Τελειαααα!!!!

πρίν από 7 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Georgia ολα ακουγονται ιδανικα! Πολυ καλο ο γιατρος να σου μεταδιδει ηρεμια κι αισιοδοξια! Θα πανε ολα μια χαρα! Εμενα χτες με επιασε ενα σαν αγχοκαταθλιψοκατι. Σημερα ειμαι οκ, αυριο λεω να βγω στην κοινωνια, θα ρθει κ η μαμα μου (δεν ξερει κατι) οποτε θα ζωντανεψω!

Λογικο αν εισαι σπιτι, οταν θα βγεις στην κοινωνια θα νιωσεις καλυτερα!!! ΑΚους εκει αγχοκαταθλιψοκατι!!! Εχεις τα τουρλοπωπουδινια στην κοιλιτσα σου και νιωθεις ετσι;;; απαπαπαπαπααα!!!! Δεν το εχετε πει ε; εμενα μονο η πεθερα μου δεν το ξερει ακομα, εχουμε σκοπο να της το πουμε αφου τελειωσουμε οριστικα με τις εξωσωματικες( αν μας δωσει ο Θεος και αλλο) γιατι ειναι πολυ ευαισθητη,στεναχωριεται πολυ και θα αγχωνεται επισης! Ειναι ικανη να κατηγορει τον εαυτο της μην εκανε τιποτα λαθος οσο ηταν ο αντρας μου παιδι και ειχε αυτο το θεμα. Ολοι οι αλλοι το ξερουν.

• Μου αρέσει 2

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Ωραία Miss Sunny. Να πας βολτιτσα να αλλαξεις παραστασεις. Ξερεις ισως να σε επηρεαζουν και οι ορμόνες στην διαθεση. Η μαμα ειναι παντα το στηριγμα μας. Να περασετε ομορφα!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Ελενη τουρλοποπουδινια αχαχαχα! Καλο! Μωρε και ενα να ειναι μια χαρα! Αυριο λεω να κανω κ κανα σοπινγκ ο καιρος ψυχρανε..Γιατι οχι να παρασω πεταχτα κ απο τα μπεμπουδιστικα,απλα για ενθαρρυνση. Δεν το εχουμε πει πουθενα γιατι δε θελω να ανησυχουν, αλλα θελω κ την ησυχια μου. Η μαμα μου ειναι τερας εχεμυθιας, η πεθερα καλη χρυση, αλλα ε,της ξεφευγουν. Δεν το συζητω για κουνιαδα... Σαν τη μαμα μας Georgia κανεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Τι κάνετε τσουπρες? 

Εγώ ετοίμαζα μουσακά (πάει η δίαιτα για αύριο) γιατί θα ερθουν για πσκ μανούλα αδερφή και ανηψια από το χωριό.. 

Όπως τα λες miss sunny.. Σαν τη μανούλα κάνεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Ουφ κοιμησα κ μια μερα το μπεμπη νωρις.Η Σοφια ειναι ξαπλωμενη κ ετσι χαλαρωνω κ εγω...Βεβαια ουτε ενα μπανιο δεν εχω προλαβει ακομη να κανω με τα τρελοπαιδα,τωρα θα παω.Ηθελα να φαω κ ενα γιαουρτακι αλλα ουτε αυτο το προλαβα νωριτερα κ τωρα ειναι πολυ αργα....οποτε ακυρο

Καλο βραδυ ομορφες...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπουλιτσες!!!! Τι κανετε;;; Τι κρυο ειναι αυτο;;;; Πρωτη ημερα με μπουφαν οικογενειακως!!! Θυμαμαι περυσι τετοια μερα μετρουσαμε 4 μερες για να μπω να γεννησω αχχχ και ειχε ζεστη!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημερα κοριτσια, καλημερα Ελενη!!! Καλε ανοιξα να αερισω που ξυπνησα κ τρομαξα! Τι καιρος ειναι αυτος;

Ειδες Ελενη διαφορα; Κ εγω περσι θυμαμαι τελειος καιρος. Ζυγακι η μικρη σου σαν εμενα; Παντα ο καιρος καθε χρονο τετοιες μερες ηταν τελειος,τι να πω!

πρίν από 5 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Καλημερα κοριτσια, καλημερα Ελενη!!! Καλε ανοιξα να αερισω που ξυπνησα κ τρομαξα! Τι καιρος ειναι αυτος;

Ειδες Ελενη διαφορα; Κ εγω περσι θυμαμαι τελειος καιρος. Ζυγακι η μικρη σου σαν εμενα; Παντα ο καιρος καθε χρονο τετοιες μερες ηταν τελειος,τι να πω!

Καλε ναιιιι!!!!! 3 Οκτωβριου που μπηκα στο μαιευτηριο στις 6 το πρωι και πηγα με ραντακι, και φετος.... αστα!!!

Ζυγακι ναι, τα καλυτερα παιδια χαχαχα!!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Καλημέρα όμορφες! Μπρρρ.... ψυχρούλα! Αλλα απο το να ιδρώνω, το προτιμώ.

Ελένακι σε 4 μερες γενέθλια, ε; Πως περναει ο καιρος...

Κορίτσια θελω να σας ρωτησω. Εχω διαβασει πως η εγκυμονουσα δεν κανει να πινει καφε. Αλλου παλι εχω διαβασει  πως κανει εναν την ημερα. Αλλου πως κανει ενας ντεκαφεινε και αλλου πως οχι, γιατι ειναι τετοια η επεξεργασια του που απαγορευται δια ροπαλου.

Τα ιδια και για τα αφεψηματα. Σε άλλα λενε να πινεις, αλλα όχι μαυρο και πρασινο τσαι. Σε αλλα αρθρα πως μπορεις να πινεις χαμομηλι και σε άλλα οχι! Τι γινεται; Τι προβλέπεται τελικα; Θυμαμαι πως οι εγκυουλες μας τον περασμενο χειμωνα έπειναν μονο ζεστο νερο με στυμμενο λεμονι. Αρα τιποτα λοιπον;

Και 'γω ζυγακι ειμαι :). Ταλαιπωρημενο ζωδιακι, ε miss Sunny;

4OQ2p3.png

Ναι Georgia, καλυτερα απο τον καυσωνα, ηθελα να βγω εξω βεβαια. Τωρα για ολα αυτα τα ροφηματα δεν ξερω, μηπως να ρωτουσες τον γιατρο σου ή τις μαιες? Εγω γενικα καφε δεν πινω, μονο ριχνω ελαχιστο το πρωι στο γαλα μου για πιο ωραια γευση. Οι γιατροι θα ξερουν πιο καλα. Καιγεσαι κι εσυ στο ιντερνετ? Ναι, μια ταλαιπωρια την εχουμε αλλα που θα παει!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...