Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια γλυκά! Μια χαρα σας βρισκω :). Φτου-φτου σκόρδα!

Ιωσουλες περνανε, διορισμοι ξεκινάνε, μετρήσεις προχωρανε! Μπράβο στην ομάδα μας!

Το Sugarακι θελει τον Γερμανό του τελικα!

Σας ευχαριστώ για πολλοστή φορα για την υποστήριξη και τη θετική ενεργεια που μου στέλνετε! Εύχομαι να έχετε όλα τα καλά του Θεου.

Γυρίσαμε κι εμεις πριν απο καμια ωρίτσα. Ήταν καλύτερη η εμπειρία από ό,τι τις προηγούμενες φορες.

Στο όνειρο έβλεπα πως ειχα αργήσει και δεν προλαβαινα να παω για την εμβρυομεταφορά και γαριδα το ματι από τις 06.00 το πρωι όπως έπαθε προχθες η Sugar! Αλλα ευτυχώς όλα καλά. Στις 7/10 έχω χοριακή. Απο αυριο ξεκιναω και την Vasclor.

Κλώσημα λοιπον τωρα κι εγω μικρούλες μου!

Miss Sunny και μενα με επιανε φαγουρα μετα το ντους και παντα τον Σεπ. Μπορει να ει αι οι λογοι που λενε τα κοριτσια, αλλα μπορει και καμια αλλεργιουλα. Όταν με έπιανε, αλλαζα αφρολουτρο και μου περνουσε. Τωρα, ηταν συμπτωση; Δεν ξερω. Αλλα δεν το αλλαζεις μηπως πιασει; Και πιστευω πως το πιο αθωο απ' ολα ειναι το πρασινο σαπουνι.

Τα φιλιά μου σε όλες!

• Μου αρέσει 5

4OQ2p3.png

Just now, Georgia1972 είπε:

Ιωσουλες περνανε, διορισμοι ξεκινάνε, μετρήσεις προχωρανε! Μπράβο στην ομάδα μας!

Σας ευχαριστώ για πολλοστή φορα για την υποστήριξη και τη θετική ενεργεια που μου στέλνετε! Εύχομαι να έχετε όλα τα καλά του Θεου.

Γυρίσαμε κι εμεις πριν απο καμια ωρίτσα. Ήταν καλύτερη η εμπειρία από ό,τι τις προηγούμενες φορες.

Στο όνειρο έβλεπα πως ειχα αργήσει και δεν προλαβαινα να παω για την εμβρυομεταφορά και γαριδα το ματι από τις 06.00 το πρωι όπως έπαθε προχθες η Sugar! Αλλα ευτυχώς όλα καλά. Στις 7/10 έχω χοριακή. Απο αυριο ξεκιναω και την Vasclor.

Miss Sunny και μενα με επιανε φαγουρα μετα το ντους και παντα τον Σεπ. Μπορει να ει αι οι λογοι που λενε τα κοριτσια, αλλα μπορει και καμια αλλεργιουλα. Όταν με έπιανε, αλλαζα αφρολουτρο και μου περνουσε. Τωρα, ηταν συμπτωση; Δεν ξερω. Αλλα δεν το αλλαζεις μηπως πιασει; Και πιστευω πως το πιο αθωο απ' ολα ειναι το πρασινο σαπουνι.

Τα φιλιά μου σε όλες!

Γεωργια μουυυυυυυ αντε καλο κλωσημα τωρα και εσυ!!!! Ποσα σου εβαλαν τελικα; Αχ τελεια εμπειρια!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Τα φιλιά μου σε όλες!

Να ναι καλοστέργιωτα Γεωργία μου, καλό κλωσιμα λοιπόν και σε σένα, αντε μια μια ****

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Me-Lenia είπε:

Κοριτσιααααα να τα ονειραααα μολις με ειδοποιησαν οτι ξεκινησε ο διορισμος μου!!!!

Τέλεια νεα κοριτσακι μου....ειδες η τυχη σου χαμογελααααααα

Θα εχεις κ αλλες επιτυχιες οπου να ναι....

2 ώρες πρίν, Pingu είπε:

Καλημερα κοριτσάκια!!!! Διάβασα τόσα πολλά που δεν θυμάμαι τίποτα!!!!! Αλτσχαιμερ... 

Γεωργία μου έφτασε η μεγάλη μέρα!!!!! Με το καλό να τα δεχτείς!!! 

Sugaraki μου φαίνεται ότι το θες το ξυλάκι σου.. Κάτσε στ αυγά σου... :-P

Μελενια μου καλή αρχή!!! Και καλά αποτελέσματα με τον υπέρηχο!!! 

Μαρακι υπομονή κορίτσι μου και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.. 

Δημητρουλα καλημέρα! 

Νατασσάκι τρως πολλές απουσίες... Χιχιχι.. Φιλάκια στον κουκλο σου!!! 

Καλλιόπη τι κάνεις? 

Angie μου πως είστε εσείς? 

Εμείς είμαστε μια χαρά σήμερα δόξα τω Θεό!! Έπεσε και ο πυρετός.. 

Φιλάκια σε όλες!!! Ποια ξέχασα? 

Την miss sunny.. Καλημέρα και σε σένα!!! 

Καλυτερα ειμαστε μικρη μου.ηδη η Σοφια μου απο εχτες ηεκινησε παλι κ πηγαινει σχολειο.ο μικρουλης μου εχει λιγο βουλωμενη μυτουλα ακομη κ λιγακι βηχα ομως τουλαχιστον μπορει κ κοιμαται το μαναρακι μου...

Πολυ χαιρομαι που κ εσεις ειστε καλυτερα.ασε μην ξεκιναμε πια απο τοσο νωρις τις ιωσεις...

πρίν από 25 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Τα φιλιά μου σε όλες!

Γεωργια μου καλη επιτυχια....καλοστεριωτα λοιπον να ειναι τα μικρουλια σου.αχ ποση αγωνια εχω για ολες σας...

Ευχομαι να ακουσουμε τα πιο ευχαριστα νεα απο ολες σας...θελω να δω τεραστιες χοριακουλες κ πολλαααααα μωρακια. ...

Σας φιλω ολες....

• Μου αρέσει 2

VXtmp2.pngdbarp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Σ' ευχαριστώ Ελένη μου. Δύο έβαλαν τελικά και περιμενει και ενα για μελλοντικη χρήση. Για να δουμε τι θα δουμε!

γιουπι γιουπι γιουπιιιιιι!!!! πηρες αδεια απο τη δουλεια; Τι οδηγιες σου εδωσε ο γιατρουλης;

Τεραστιααααα χοριακη ευχομαι!!!! Θα κανεις χοριακη τη μερα που θα κανουμε τα γενεθλια της Κατερινουλας!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Georgiaaaaaa συγχαρητηρια, καλο κλωσημα!!! Και με μια τεραστια χοριακη ευχομαι!!! Αχ, αντε!

Μαλλον θα ταν απο το αγχος, δεν το χω ξαναπαθει...Εχω ενα πρασινο σαπουνι θα βαζω αυτο.

• Μου αρέσει 1

Καλό κλωσημα Γεωργία μου!!!!! Εύχομαι να μείνουν στην κοιλίτσα σου για τους επόμενους 9 μήνες!! 

Sugar και Μαρία έχετε χοριακη αύριο? 

πρίν από 54 λεπτά , Angie.31 είπε:

Τέλεια νεα κοριτσακι μου....ειδες η τυχη σου χαμογελααααααα

Θα εχεις κ αλλες επιτυχιες οπου να ναι....

Καλυτερα ειμαστε μικρη μου.ηδη η Σοφια μου απο εχτες ηεκινησε παλι κ πηγαινει σχολειο.ο μικρουλης μου εχει λιγο βουλωμενη μυτουλα ακομη κ λιγακι βηχα ομως τουλαχιστον μπορει κ κοιμαται το μαναρακι μου...

Πολυ χαιρομαι που κ εσεις ειστε καλυτερα.ασε μην ξεκιναμε πια απο τοσο νωρις τις ιωσεις...

Γεωργια μου καλη επιτυχια....καλοστεριωτα λοιπον να ειναι τα μικρουλια σου.αχ ποση αγωνια εχω για ολες σας...

Ευχομαι να ακουσουμε τα πιο ευχαριστα νεα απο ολες σας...θελω να δω τεραστιες χοριακουλες κ πολλαααααα μωρακια. ...

Σας φιλω ολες....

Περαστικά μικρή μου!! Ξεκίνησαν πολύ νωρίς οι ιώσεις φέτος.. Μακάρι να είναι η πρώτη και η τελευταία.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Pingu είπε:

Καλό κλωσημα Γεωργία μου!!!!! Εύχομαι να μείνουν στην κοιλίτσα σου για τους επόμενους 9 μήνες!! 

Sugar και Μαρία έχετε χοριακη αύριο? 

Περαστικά μικρή μου!! Ξεκίνησαν πολύ νωρίς οι ιώσεις φέτος.. Μακάρι να είναι η πρώτη και η τελευταία.. 

Εγώ δεν ξαναεχω χοριακη, μου είπαν ότι δε χρειάζεται,

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Γεωργιααααα.... καλοστεριωτα τα βλαστοκυστακια σου!!! Με το καλο μια τεραααααστια χοριακη!!! Αντε κ το ονειρο για διδυμακια μπηκε σε εφαρμογη!!! Τωρα ηρεμια κ οοοολα θα πανε τελεια!!!!

Αντζη μου σ' ευχαριστω παρα πολυ. Μακαρι να πανε ολα πολυ καλα.Ειμαι κ χαρουμενη κ καπως αγχωμενη αλλα σκεφτομαι θετικα. Πολυ ωραια που επανερχεστε παλι στους ρυθμους σας μετα την ιωσουλα. 

Sunny, Pingu, Sugaraki σας ευχαριστω πολυ-πολυ!!! Αντε επιτελους να χαμογελασουμε κ λιγο.

Το ενδομητριο μου αναπτυσσεται καλα. Ειμαι στην 7η μερα του κυκλου κ ειναι 6mm το Σαββατο εχουμε επαναληψη υπερηχου.

Νατασσακι που εισαι????

• Μου αρέσει 5

πρίν από 23 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Γεωργιααααα.... καλοστεριωτα τα βλαστοκυστακια σου!!! Με το καλο μια τεραααααστια χοριακη!!! Αντε κ το ονειρο για διδυμακια μπηκε σε εφαρμογη!!! Τωρα ηρεμια κ οοοολα θα πανε τελεια!!!!

Αντζη μου σ' ευχαριστω παρα πολυ. Μακαρι να πανε ολα πολυ καλα.Ειμαι κ χαρουμενη κ καπως αγχωμενη αλλα σκεφτομαι θετικα. Πολυ ωραια που επανερχεστε παλι στους ρυθμους σας μετα την ιωσουλα. 

Sunny, Pingu, Sugaraki σας ευχαριστω πολυ-πολυ!!! Αντε επιτελους να χαμογελασουμε κ λιγο.

Το ενδομητριο μου αναπτυσσεται καλα. Ειμαι στην 7η μερα του κυκλου κ ειναι 6mm το Σαββατο εχουμε επαναληψη υπερηχου.

Νατασσακι που εισαι????

Αντε Μελένια μου, ωραία, από βδομάδα θα η μάλλον τη μεθεπόμενη ετοιμάζεσαι κι εσύ!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Sugar86 είπε:

Αντε Μελένια μου, ωραία, από βδομάδα θα η μάλλον τη μεθεπόμενη ετοιμάζεσαι κι εσύ!!!!!

Ναι Sugaraki ετσι υπολογιζω κ εγω. Ιδανικα θα ηταν στο τελος της ερχομενης εβδομαδας για να εχουμε το σ/κ με το μερος μας να παρει ο αντρας μου πιο ευκολα αδεια. Οποτε μας πουνε ομως.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Me-Lenia είπε:

Νατασσακι που εισαι????

Αντε τελεια! Κοντευεις!!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...