Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Αυτο το πραγμα με το αγχος κ τα ονειρα δεν παλευεται!!! Ολη την ημερα μια χαρα κ το βραδυ βγαινει ολο το αγχος απ το υποσυνειδητο! ΕΛΕΟΣ!!! 

Εχεις δικιο που μπερδευεσαι sugaraki με τοσες εξελιξεις στην παρεα μας, πως να μην μπερδευτεις. :D . Ναι σημερα στη μια το μεσημερι εχω τον υπερηχο. Μετα θα μιλησω με το κεντρο κ βλεπουμε!!!

Εσυ κατσε ησυχη γιατι πραγματικα ησυχια δεν εχεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερω εναν κυριο που μετα το ντουζ τρελη φαγουρα. Παιρνει κατι σαπουνια ειδικα νομιζω sebamed τα λενε. Ορεξη ειχαμε να τα δινουμε κ για σαπουνια.. Μιλαμε ξεπετσιαστηκα!

πρίν από 20 λεπτά , Sugar86 είπε:

Ναι από 500σε 4 μέρες 3.000 

Ναι και η αποτομη αυξηση ειναι σημαδι, αλλα εχει και πονο! Εσυ ομως πονας εκει που δεν υπαρχει σαλπιγγα. Αλλα οποιος εχει καει.... το καταλαβαινω... Βεβαια με την εξωσωματικη μειωνονται οι πιθανοτητες εξωμητριας κυησης αφου παρακαμπτεται το κομματι της σαλπιγγας και μπαινουν απ ευθειας στη μητρα αλλα αν υπαρχουν συμφυσεις στη σαλπιγγα μπορει να ρουφηξει το εμβρυο και να υπαρξει εξωμητριο. αλλα ειναι πολυ λιγοτερες οι πιθανοτητες.

Just now, Miss Sunny είπε:

Ξερω εναν κυριο που μετα το ντουζ τρελη φαγουρα. Παιρνει κατι σαπουνια ειδικα νομιζω sebamed τα λενε. Ορεξη ειχαμε να τα δινουμε κ για σαπουνια.. Μιλαμε ξεπετσιαστηκα!

Ωχ μηπως ειναι ο αντρας μου;;;; χαχαχα!!!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eleni1986 είπε:

ωωωω τελεια!!!! ΑΝτε καλη αρχη! Ποτε ξεκινας;;;

Ευχαριστω Ελενακι μου. Αν κ δε σου κρυβω πως μ' ελουσε κρυος ιδρωτας. Λογικα θα ξεκινησω τελος Οκτωβρη!

Αχ Ελενακι τι θα κανω??? Ολα μαζι μου ερχονται.

Καλημερα αγαπημενες μου! 

Γεωργια μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια!!!! Να υποδεχτεις τα εμβρυακια σου και να κατσουν εκει για 9 μηνες!!

Sugaraki μου μπραβο!!Ολα καλα θα πανε! 

Μελενια μου συγχαρητηρια για το διορισμο σου και ενα καλο ενδομητριο για σημερα!!

RaMVp2.png

πρίν από 3 λεπτά , lizaki1111 είπε:

Καλημερα αγαπημενες μου! 

Γεωργια μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα τελεια!!!! Να υποδεχτεις τα εμβρυακια σου και να κατσουν εκει για 9 μηνες!!

Sugaraki μου μπραβο!!Ολα καλα θα πανε! 

Μελενια μου συγχαρητηρια για το διορισμο σου και ενα καλο ενδομητριο για σημερα!!

Καλημερα Λιζακι μου. Σ' ευχαριστω πολυ! Μακαρι να ερθουν ολα με το καλο.

Τι κανει ο κοριτσαρος??? Σου ριχνει καμμια κλωτσια :):D ???

Just now, Me-Lenia είπε:

Καλημερα Λιζακι μου. Σ' ευχαριστω πολυ! Μακαρι να ερθουν ολα με το καλο.

Τι κανει ο κοριτσαρος??? Σου ριχνει καμμια κλωτσια :):D ???

ολα καλα θα πανε ειναι να μην γυρισει η τυχη!!!

Ναι μια χαρα ειναι!!! Κλωτσαει και ποσο χαιρομαι!! Βεβαι ειναι πιο πολυ βραδυνη.Τωρα εφαγα το γλυκακι μου και περιμενω χα! χα! 

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Ευχαριστω Ελενακι μου. Αν κ δε σου κρυβω πως μ' ελουσε κρυος ιδρωτας. Λογικα θα ξεκινησω τελος Οκτωβρη!

Αχ Ελενακι τι θα κανω??? Ολα μαζι μου ερχονται.

Οι αλλαγες παντα φερνουν αγχος αλλα αν ειναι για καλο οπως στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να πετας! Ολα πανε καλα και ετσι θα συνεχισουν! Μονο επιτυχιες στη ζωη σου απο εδω και περα!!!

Εγω διεκοψα λιγο το σιδερο για να βαλω το φαγακι στο φουρνο. Κοτοπουλακι ρολο με πατατουλες λεμονατες στο φουρνο εχει σημερα το μενου.

πρίν από 12 λεπτά , lizaki1111 είπε:

ολα καλα θα πανε ειναι να μην γυρισει η τυχη!!!

Ναι μια χαρα ειναι!!! Κλωτσαει και ποσο χαιρομαι!! Βεβαι ειναι πιο πολυ βραδυνη.Τωρα εφαγα το γλυκακι μου και περιμενω χα! χα! 

Λιζακι κλωτσαει το κοριτσι εε!!! αχχχχ!!!! εμενα δεν κουνουσε με το γλυκο θυμαμαι. πιο πολυ με το ροδακινο, γινοταν χαμος! ακομα τρελαινεται για ροδακινο!

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Eleni1986 είπε:

Οι αλλαγες παντα φερνουν αγχος αλλα αν ειναι για καλο οπως στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να πετας! Ολα πανε καλα και ετσι θα συνεχισουν! Μονο επιτυχιες στη ζωη σου απο εδω και περα!!!

Εγω διεκοψα λιγο το σιδερο για να βαλω το φαγακι στο φουρνο. Κοτοπουλακι ρολο με πατατουλες λεμονατες στο φουρνο εχει σημερα το μενου.

Λιζακι κλωτσαει το κοριτσι εε!!! αχχχχ!!!! εμενα δεν κουνουσε με το γλυκο θυμαμαι. πιο πολυ με το ροδακινο, γινοταν χαμος! ακομα τρελαινεται για ροδακινο!

A ωραια Ελενη μου θα το δοκιμασω και εγω το ροδακινο! Μ'αρεσει και εμενα παρα πολυ!!

• Μου αρέσει 1

RaMVp2.png

Οχι Ελενη, ειναι μεγαλος κυριος αυτος που ξυνεται, σχεδον 70, αχαχα! Το φαγητο σου με εστειλε!

Melenia συγχαρητηρια, καλο ξεκινημα! Κ καλο ενδομητριο θα εχεις κ διορισμος σουπερ!!

Πηγα και στην παθολογο να μου γραψει χαρτι, με εξετασε κ λιγο, ρε κοριτσια πως μας ζουλανε ετσι, λες κ ζυμωνουν καρβελι, φοβηθηκα για τα εμβρυακια αδικαιολογητα μαλλον. Τι να κανουν κι αυτα αραγε.. Τπτ δε νιωθω...

Καλημερα κοριτσάκια!!!! Διάβασα τόσα πολλά που δεν θυμάμαι τίποτα!!!!! Αλτσχαιμερ... 

Γεωργία μου έφτασε η μεγάλη μέρα!!!!! Με το καλό να τα δεχτείς!!! 

Sugaraki μου φαίνεται ότι το θες το ξυλάκι σου.. Κάτσε στ αυγά σου... :-P

Μελενια μου καλή αρχή!!! Και καλά αποτελέσματα με τον υπέρηχο!!! 

Μαρακι υπομονή κορίτσι μου και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.. 

Δημητρουλα καλημέρα! 

Νατασσάκι τρως πολλές απουσίες... Χιχιχι.. Φιλάκια στον κουκλο σου!!! 

Καλλιόπη τι κάνεις? 

Angie μου πως είστε εσείς? 

Εμείς είμαστε μια χαρά σήμερα δόξα τω Θεό!! Έπεσε και ο πυρετός.. 

Φιλάκια σε όλες!!! Ποια ξέχασα? 

Την miss sunny.. Καλημέρα και σε σένα!!! 

• Μου αρέσει 4

xsSnp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Pingu είπε:

Καλημερα κοριτσάκια!!!! Διάβασα τόσα πολλά που δεν θυμάμαι τίποτα!!!!! Αλτσχαιμερ... 

Γεωργία μου έφτασε η μεγάλη μέρα!!!!! Με το καλό να τα δεχτείς!!! 

Sugaraki μου φαίνεται ότι το θες το ξυλάκι σου.. Κάτσε στ αυγά σου... :-P

Μελενια μου καλή αρχή!!! Και καλά αποτελέσματα με τον υπέρηχο!!! 

Μαρακι υπομονή κορίτσι μου και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.. 

Δημητρουλα καλημέρα! 

Νατασσάκι τρως πολλές απουσίες... Χιχιχι.. Φιλάκια στον κουκλο σου!!! 

Καλλιόπη τι κάνεις? 

Angie μου πως είστε εσείς? 

Εμείς είμαστε μια χαρά σήμερα δόξα τω Θεό!! Έπεσε και ο πυρετός.. 

Φιλάκια σε όλες!!! Ποια ξέχασα? 

Την miss sunny.. Καλημέρα και σε σένα!!! 

Γειά σου lizaki!!! Σε ξέχασα συγνώμη... :)

xsSnp3.png

2 ώρες πρίν, Eleni1986 είπε:

Ναι και η αποτομη αυξηση ειναι σημαδι, αλλα εχει και πονο! Εσυ ομως πονας εκει που δεν υπαρχει σαλπιγγα. Αλλα οποιος εχει καει.... το καταλαβαινω... Βεβαια με την εξωσωματικη μειωνονται οι πιθανοτητες εξωμητριας κυησης αφου παρακαμπτεται το κομματι της σαλπιγγας και μπαινουν απ ευθειας στη μητρα αλλα αν υπαρχουν συμφυσεις στη σαλπιγγα μπορει να ρουφηξει το εμβρυο και να υπαρξει εξωμητριο. αλλα ειναι πολυ λιγοτερες οι πιθανοτητες.

Ωχ μηπως ειναι ο αντρας μου;;;; χαχαχα!!!

Είσαι εξπέρ τελικά, γενικές γνώσεις. Χαχαχχα δεν ήταν και πολύ απότομη αύξηση αν το σκεφτείς ότι διπλασιαζεται κάθε 2 μερες, ηταν 1000 και κάτι πες και μετά 3000.συμφησεις δεν έχω γιατί με καθάρισαν και στην πρώτη επέμβαση  και μετά το εξωμητριο με ξανάνοιξα και δε φαινόταν και τίποτα στους υπερυχους. Θα ξαναπάρω τη γιατρό σήμερα να με δει νωρίτερα να μου φύγει. 

2 ώρες πρίν, Me-Lenia είπε:

Κοριτσιααααα να τα ονειραααα μολις με ειδοποιησαν οτι ξεκινησε ο διορισμος μου!!!!

Μπράβο κοριτσάκι, συγχαρητήρια!!! Όλα τα ευχαριστα μαζί!! Ίσα ίσα μετά την εμβρυομεταφορά, να κατσεις και 2,3 βδομάδες και τσουπ μετά δουλίτσα! Τέλεια!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...