Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Sugar86 είπε:

Ρε Κορίτσια πονάω σήμερα, μπορεί να είμαι και υπερβολική αλλά δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο είναι φυσιολογικός ο πόνος και πότε ανησυχούμε, πονάω στο κόκκαλο της λεκάνης από μέσα, και λόγω προϊστορίας φοβάμαι. 

Sugar δε νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις. Αν ομως κατι δε σου αρεσει παρε στο κεντρο να το πεις για να σε ησυχασουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sugarακι παρε το κεντρο κ θα σου πουν. Δε θα ειναι κατι. Πολυ καλη η χοριακη!

Georgia υπαρχουν σιγουρα ιωσεις κλπ. 2 μερες πριν την ωοληψια ο συζυγος με 39 κ πονους στο εντερο κ ειχε αντικτυπο στο σπερμα.. Μην πολυπλησιαζεις κ περαστικα. Εγω κατι δεκατακια ειχα..

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Έφτασε 38,3 η μικρουλα μου και της έδωσα ντεπονακι. Έχω και την πεθερά που το παίζει γιατρος και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θα ανεβάσει πολύ πυρετό το βράδυ και άλλα τέτοια ωραία... 

Γεωργία μου με το καλό αύριο!!! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Περαστικά στον άντρα σου.. 

Sugaraki πάρε ένα τηλέφωνο στο κέντρο να καθησυχαστεις.. 

xsSnp3.png

Γεια σας κοριτσια,εισαστε πολλες και δεν σας προλαβαινω!δεν θυμαμαι πολλα αλλα που θα παει θα αας μαθω!!!

Georgia εισαι ετοιμη για αυριο!καλη επιτυχια και φιλια να δωσεις στο μαρακι.

Sugaaaarrrrrr!!!διπλη χαρα  θα εχεις.!!!!!μεθαυριο θα παει 1500!!

Pigu αρχισαν  και σε εμας στον παιδικο , οι ιωσεις απο σημερα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ!!!!

Πως πας με την πανα?

Οταν αποφασισεις να την  κοψετε να την πηγαινεις  συνεχεια τουαλετα ..Πιστευω οτι σε δυο εβδομαδες απο το ξεκινημα της προσπαθειας και εφοσον τα λεει βεβαια ,θα τα εχετε καταφερει

Εγω εχω στο σχολειο παιδι που θα γινει 4 το φεβρουαριο και φοραει ακομα πανα.

πρίν από 15 λεπτά , astrogea είπε:

Γεια σας κοριτσια,εισαστε πολλες και δεν σας προλαβαινω!δεν θυμαμαι πολλα αλλα που θα παει θα αας μαθω!!!

Georgia εισαι ετοιμη για αυριο!καλη επιτυχια και φιλια να δωσεις στο μαρακι.

Sugaaaarrrrrr!!!διπλη χαρα  θα εχεις.!!!!!μεθαυριο θα παει 1500!!

Pigu αρχισαν  και σε εμας στον παιδικο , οι ιωσεις απο σημερα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ!!!!

Πως πας με την πανα?

Οταν αποφασισεις να την  κοψετε να την πηγαινεις  συνεχεια τουαλετα ..Πιστευω οτι σε δυο εβδομαδες απο το ξεκινημα της προσπαθειας και εφοσον τα λεει βεβαια ,θα τα εχετε καταφερει

Εγω εχω στο σχολειο παιδι που θα γινει 4 το φεβρουαριο και φοραει ακομα πανα.

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! 

Μια τα κάνει μια όχι. Τα λέει αλλά αφού τα έχει κάνει.. Το κακό είναι ότι κάθεται μόνο όταν είμαστε μόνες. Και έχω την πεθερά που ενώ ξέρει ότι τι γίνεται έρχεται και την ξεσηκώνει.. Που θα πάει θα τα καταφέρουμε.. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Σουγκαρ καλα σου λεω εγω ετοιμασε τα ολα διπλα! Διπλες κουνιες, διπλα καροτσια!!!! αχ τελειαααα!!!Οσο για τον πονο μην ανησυχεις, εγω διπλωνομουν απο τον πονο και ηταν τελικα απο την προγεστερονη!

Δεσποινακι μου γλυκο, δεν περασες και λιγα κοριτσι μου!!! Ρουφα τον ζουζουνακο και θα περασουν ολα!!!

Pingu ταλαιπωρειται το μαναρακι, αχ!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Χαιρεται χαιρεται!!!! Ειστε καλα κουκλακια μου???

Δε θυμαμαι ποια κοπελα με ρωτησε, αλλα η θεραπεια που κανω αφορα ονυχομυκητιαση...

Γεωργια μου καλη επιτυχια για αυριο!!!!!!!! 

Μελενια μου καλα αποτελεσματα στον υπερηχο, θα περιμενουμε νεα!!!!

Μις μου πως εισαι? 

Σουγκαρακι μου μια χαρα η χοριακουλα σου!!!

Δεσποινακι μου υπομονη κ θα δεις θα επανακαμψεις!!!!

Το Νατασακι κ το Μαρακι που ειναι???

Αντζη και Πινγκου περαστικα στα ζουζουνακια σας...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Pingu είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!! 

Μια τα κάνει μια όχι. Τα λέει αλλά αφού τα έχει κάνει.. Το κακό είναι ότι κάθεται μόνο όταν είμαστε μόνες. Και έχω την πεθερά που ενώ ξέρει ότι τι γίνεται έρχεται και την ξεσηκώνει.. Που θα πάει θα τα καταφέρουμε.. 

Λενε οτι οταν το παιδι λεει εκανα τσισα( πανω του) η θελω τσισα εινα ετοιμο.

Αλλα μην αγχωνεσαι γιατι ξεκιναει απο τα 2 με 2.5 οπου μπορουν να ελεγχουν τους σφυγκτηρες τους αλλα ειναι φυσιολογικο και στα 3.

ΣΤα κακα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.Ξεκινα με τα τσισα.

Φιλακια..

πρίν από 30 λεπτά , astrogea είπε:

Λενε οτι οταν το παιδι λεει εκανα τσισα( πανω του) η θελω τσισα εινα ετοιμο.

Αλλα μην αγχωνεσαι γιατι ξεκιναει απο τα 2 με 2.5 οπου μπορουν να ελεγχουν τους σφυγκτηρες τους αλλα ειναι φυσιολογικο και στα 3.

ΣΤα κακα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.Ξεκινα με τα τσισα.

Φιλακια..

Και εγώ για τσισα την ξεκίνησα και τελικά όσες φορές τα έχει κάνει έχει κάνει κακά.. Σήμερα ειδικά που έχει και διαρροια έκατσε αρκετά στο γιογιό. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Φιλάκια!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπερα!

Ακουω τελειες χοριακες ευχομαι ολόψυχα να υποδεχτειτε τα υγιη μωράκια σας. Ακουω εμβρυομεταφορες ωοληψιες και γενικά ευχαριστα πράγματα.

Δεν εχω δει ολα τα μηνύματα σας αφου προς το παρόν προσπαθώ να στηριξω εμενα που χανω το εμβρυακι μου. Δεν θέλω να σας χαλασω και το κλίμα.... Εμείς δεν ανεβαινουμε φυσιολογικά. Μετα το 400 της Δευτέρας σήμερα πηγε μονο 585. Το αίσθημα της απώλειας δεν είναι ευκολο και δεν ξέρω πως θα το διαχειριστω παλι. Ευχαριστώ για ολα κι εύχομαι τα καλύτερα σε ολες. Εμενα η τυχη με έχει μουτζωσει

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Μακαρι να πανε ολα καλα. Σήμερα υπηρξε ανατροπή στο πρόγραμμά μου και τρεχω και δεν φτανω! Αύριο  μου ειπαν να ειμαστε εκει κατα τις 11.30.

Μαράκι μου μην προτρεχεις βρε κορίτσι μου... Μιλησες με τον γιατρο σου; Ανεβαίνει παντως η τιμη. Για περιμενε να δουμε.

4OQ2p3.png

Καλησπερα ομορφες...

Πιγκου περαστικα στην μικρουλα σου...ειναι οντως μια ιωση γαστρεντεριτιδας,το περασαμε κ εγω κ ο αντρας μου κ κραταει μονο μια μερα.ευτυχως δεν καναμε πυρετο.

Σουγκαρινι τελειααααααα...μην σε αμησυχουν τα πονακια ειναι φυσιολογικα.τουλαχιστον εμενα έτσι μου ελεγε ο γυναικολογος μου γιατι ειδικα στην 1η μου εγκυμοσυνη τον επαιρνα καθε λιγο κ λιγακι κ τον ζάλιζα.

Γεωργιτσα ετοιμη για αυριο;;;σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενέργεια. ..

Μις σανυ πηγαινε για ψωνια...ειναι το καλυτερο φαρμακο οταν δεν θες να σκεφτεσαι....χαχαχα

Μαρακι μου κανε λιγο υπομονη να δεις πως θα εξελιχθει βρε κοριτσακι μου.

Μελενια,καλιοπακι,ελενη,μαρακι,Νατασουλι, Δεσποινιω κ σε οσες ξεχνώ στελνω τα φιλια μου...

Καλο βραδυ...

• Μου αρέσει 3

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...