Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Αχαχαχα ενταξει, θα το κανω κι αυτο, σε ευχαριστω πολυ! Ναι μου δωσαν καποιες εκθεσεις απο το κεντρο κλπ.

Με πηραν πριν κ μου παν οτι απο τα υπολοιπα 10, τα 3 χτες εγιναν καλες βλαστοκυστες κ τις κατεψυξαν κ περιμεναν κ σημερα κ εγιναν κ αλλες 2 κακες (πεταμα) κ αλλες 2 μετριες κ μας ρωτησαν αν θελουμε να τις καταψυξουμε και ειπαμε ναι. Αυτα!

Τελεια Sunny 5 αδελφακια περιμενουν!!! Τι ωραιαααα.... ♡♡♡♡

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, Μελενια θα περιμενουν εκει τα καημενα, να δουμε τι προκοπη θα κανουν τα τωρινα.. Παντως καπου διαβασα νομιζω οτι οι ξεπαγωμενες βλαστοκυστες, εχουν πιο καλες πιθανοτητες, για σενα το λεω, εχεις ξαναβαλει ξεπαγωμενες;

πρίν από 5 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Ναι, Μελενια θα περιμενουν εκει τα καημενα, να δουμε τι προκοπη θα κανουν τα τωρινα.. Παντως καπου διαβασα νομιζω οτι οι ξεπαγωμενες βλαστοκυστες, εχουν πιο καλες πιθανοτητες, για σενα το λεω, εχεις ξαναβαλει ξεπαγωμενες;

Ετσι λενε κ εγω το ευχομαι! 

Ναι εχω βαλει αλλες δυο φορες βλαστοκυστες την πρωτη οχι κατεψυγμενες, τη δευτερη ναι. Αυτες ειναι οι τελευταιες που μας εχουν μεινει. Μακαρι να ειναι οι τυχερες... ο Θεουλης ξερει. 

• Μου αρέσει 2

Τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα??εχω πολυ καιρο να γραψω!μπαινω σας διαβαζω αλλα η ψυχολογια μου δυστυχως ακομα δοκιμαζεται....

Χαρηκα ομως τοσο πολυ με τα νεα σας!!!

Σουγκαρακι και Μαρακι συγχαρητηρια!!ευχομαι ολοψυχα ηρεμες και τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!με το καλο κοριτσια μου!!!

Μις να στεριωσουν καλα τα μοριδια και να εξελιχθουν σε δυο μικρα εμβρυα που σε 9 μηνες θα ειναι δυο υπεροχα μωρακια στην αγκαλια σας!!

Γεωργια μου εφτασε η μεγαλη μερα???αυριο????με το καλοοοοοοοο!!!!

Μελενια ερχεται και η σειρα σου εεε??πρωτα ο διορισμος και μετα το νινι!!!!!

Ελενακι περπατησε η φραουλιτσα?????τελειαααααα!!!!(καλο τρεξιμο και στη μαμα απο δω και περα)

Λιζακι μεγαλωνει η μπουμπου???τι υπεροχα αυτα τα ραντεβου στο γυναικολογο για να δεις το μωρο σου!!!

Πινγκου περαστικα στη μικρουλα σου!

Καλλιοπη μου,νατασακι,δημητρουλα και στα υπολοιπα κοριτσια σας  στελνω πολλα πολλα φιλια!!!!

• Μου αρέσει 6

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Δεσποινακι μου ευχαριστω πολυ! 

Ο χρονος θα βελτιωσει τη διαθεση σου. Σφιξε το μπεμπακι σου στην αγκαλιτσα σου κ ολα θα ειναι καλυτερα.

Φιλακια κ στους δυο σας!!!

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Eleni1986 είπε:

Παστιτσακι, μιαμμμ!!!

Κοριτσια μπορω να πω και επισημα οτι περπατησαμε!!! ειχε 10 μερες που εκανε 5-6 βηματα και μολις μετρησα 20 βηματα και συνεχεια! Γιουπιιιιι!!!! Ετοιμαζω περπατοπιτα, που ειστε να σας κερασω!!!!!;;;;

Ελενάκι μου! Καλως ήρθες στον κόσμο μας!!!!!! θα γίνεις μοντελάκι με το τρεξιμο που θα ριξεις από εδω και πέρα!!!!!! εμενα εχει 1,5 μηνα που περπατησε και πλέον ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΟΟ!!!!!! χαχαχαχαχα!!!!!

Κορίτσια μου το κρυουλάκι αρχισε και για εμας εδω στα βόρεια!!! Και ο μικρος δεν σκεπάζεται με τιποτα! Με το που τον σκεπαζω το βράδυ στον υπνο τ κλαίει με αναφιλητά!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

1 hour ago, Me-Lenia said:

Ετσι λενε κ εγω το ευχομαι! 

Ναι εχω βαλει αλλες δυο φορες βλαστοκυστες την πρωτη οχι κατεψυγμενες, τη δευτερη ναι. Αυτες ειναι οι τελευταιες που μας εχουν μεινει. Μακαρι να ειναι οι τυχερες... ο Θεουλης ξερει. 

Μακαρι να ειναι και οι τυχερες κ συντομα!!! Και οπως ειπαν κ τα κοριτσια, νατα ακουω κι εγω, να μηνκαθομαστε ξαπλα να κλωσαμε, ας κανουμε κ κατι χαλαρο..

• Μου αρέσει 1

Δέσποινακι μου ευχαριστώ πολύ, κι εσύ με τον καιρό και το μικρακι σου καλύτερα! 

Marakiinlove που είσαι βόρεια κι έχει ψύχρα; εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και σήμερα έχουμε ήλιο! Άσε που ακούω βροχές από τα κοριτσια και ζηλεύω!! 

Η χοριακη μου σήμερα 644, το έχουν βάλει σκοπό να με δοκιμάζουν στην υπομονή, από τις 2 παλι τώρα τα πήρα τα αποτελέσματα! Χαχα 

Αύριο είναι η Γεωργία με εμβρυομεταφορά και η Μελένια με υπερυχο; έχουμε κάποια άλλη; 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 4 λεπτά , Sugar86 είπε:

Marakiinlove που είσαι βόρεια κι έχει ψύχρα; εγώ Θεσσαλονίκη είμαι και σήμερα έχουμε ήλιο! Άσε που ακούω βροχές από τα κοριτσια και ζηλεύω!! 

Η χοριακη μου σήμερα 644, το έχουν βάλει σκοπό να με δοκιμάζουν στην υπομονή, από τις 2 παλι τώρα τα πήρα τα αποτελέσματα! Χαχα 

Αύριο είναι η Γεωργία με εμβρυομεταφορά και η Μελένια με υπερυχο; έχουμε κάποια άλλη; 

Μπράβο sugaraki!!! Δεν πειράζει το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.. 

Το Μαράκι που χάθηκε? Ελπίζω να είναι καλά!! 

Η μικρουλα μου ανέβασε 37κ 8.. Έχει εξαντληθεί η καημενουλα μου και τώρα κοιμάται.. 

xsSnp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Pingu είπε:

Μπράβο sugaraki!!! Δεν πειράζει το καλό το πράγμα αργεί να γίνει.. 

Το Μαράκι που χάθηκε? Ελπίζω να είναι καλά!! 

Η μικρουλα μου ανέβασε 37κ 8.. Έχει εξαντληθεί η καημενουλα μου και τώρα κοιμάται.. 

Μα τι εχετε πάθει η μανούλες με τα μικρά σας;; Περαστικά της! 

Σαννυ τώρα το είδα το μήνυμα, πολύ καλά πήγαν και τα άλλα εμβρυάκια, αντε μπράβο,! 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Sugar86 είπε:

Μα τι εχετε πάθει η μανούλες με τα μικρά σας;; Περαστικά της! 

Σαννυ τώρα το είδα το μήνυμα, πολύ καλά πήγαν και τα άλλα εμβρυάκια, αντε μπράβο,! 

Ευχαριστώ κοπέλα μου.. 

Αστα με αυτές τις ιώσεις. Και έχουμε όλο το χειμώνα μπροστά μας.. 

xsSnp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Sugar86 είπε:

Ολεεεεεεε μπραβο ζαχαρενια μας ουφ ησυχαζω απι σενα σιγα σιγα....

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα ζουζούνες μου! Εδω είμαι κι εγώ. Τι κάνετε;

Sugarάκι μπράβο!!! Φτου-φτου σκόρδα Παναγία μου!

Όντως... Τι να γίνεται με το Μαράκι;....

Ελένη μου μπράβο και σε σας που περπατήσατε. Απο σήμερα σε θελω με αθλητικη περιβολή και πανέτοιμη για το 'κατοσταρι! Αχαχαχαχα!!!

Pingu περαστικα... Και καποια κοπελα ειπε για γαστρεντεριτιδα... Νομίζω πως επιασε τον αντρα μου. Τρεμω στην ιδεα και μονο και τον αποφευγω πως και τι, σε περιπτωση που ειναι, για να μην κολλήσω!

Δεσποινιω μου κουραγιο κοπέλα μου... Χρειαζεσαι χρονο... Ελπιζω να βοηθαμε καπου και να ξεχνιεσαι...

Miss Sunny ωραιες οι εξελίξεις σας! Μπραβο σας!

Δημητρούλα με το καλό να βρεθει μια σταθερη δουλεια να ηρεμησεις. Ασε και προχθες που πηγα για εναν καθαρισμο στον ΩΡΛ ηταν σκασμενος ο ανθρωπος με τον γιο του. Πτυχιο, μεταπτυχιακο, γλώσσες! Και απο δουλεια τιποτα!... Δυστυχως...

Ελπίζω να μην ξεχασα καμια κοπέλα.

Πολλα φιλιά 

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Sugar τελειαααα.... μπραβο!!! Μας κανεις πολυ χαρουμενες.

Pingu περαστικα στη μικρουλα σου. Αχ μωρε το γλυκουλι, ταλαιπωρια. 

Γεωργια μου με το καλο αυριο! Ολα να πανε κατ' ευχην!!! Εγω ειχα περασει γαστρεντεριτιδα πριν καμμια εβδομαδα. Μην πολυπλησιαζεις τον αντρουλη σου. Να κοιμαστε χωριστα αυτες τις ημερες. Περαστικα του.

• Μου αρέσει 1

Ρε Κορίτσια πονάω σήμερα, μπορεί να είμαι και υπερβολική αλλά δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο είναι φυσιολογικός ο πόνος και πότε ανησυχούμε, πονάω στο κόκκαλο της λεκάνης από μέσα, και λόγω προϊστορίας φοβάμαι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...