Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Melenia ποτε με το καλο η εμβρυομεταφορα; Με το καλο κι ο διορισμος!

Ευχαριστω Sunny μου! Δεν μου εχουν πει ακομα ημερομηνια. Σημερα ειναι η 4η μερα που παιρνω cyclacur,  την Πεμπτη μου ειπαν να κανω υπερηχο κ να επικοινωνησω μαζι τους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Θα πανε ολα καλα, θα το δεις!!! Μπηκε το φθινοπωρο κ θα χουμε τελεια νεα!

Georgia Πεμπτη η εμβρυομεταφορα ε;;

Μακαρι sunny μου για ολες μας. Ολες μας εχουμε ταλαιπωρηθει αρκετα κ μας αξιζει να χαμογελασουμε επιτελους. :)

• Μου αρέσει 2

Με λένια μου για πάμε!!Δεν εχω κάνει κάτι με τους γιατρούς σιγά σιγά είπαμε..Στο σχολικό χαμός καλά παιδάκια!!!Ετοιμάζεσαι ε???Αντε με το καλό κ συ!!!

Εγώ μου φαίνεται θα μείνω τελευταία κ καταιδρωμένη χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Με λένια μου για πάμε!!Δεν εχω κάνει κάτι με τους γιατρούς σιγά σιγά είπαμε..Στο σχολικό χαμός καλά παιδάκια!!!Ετοιμάζεσαι ε???Αντε με το καλό κ συ!!!

Εγώ μου φαίνεται θα μείνω τελευταία κ καταιδρωμένη χαχαχα

Αγαπημενη μου σ' ευχαριστω! Ειχα συνηθισει να πηγαινουμε παντα μαζι στις προσπαθειες κ τωρα μου λειπεις! Ολα καλα θα μας πανε Δημητρουλα μου, που θα παει.... ♡♡♡♡♡ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Με το καλό Μελένια, αντε κι η Γεωργία την Πέμπτη! 

Κι όλες σιγά σιγά να προχωράμε βρε κορίτσια!! 

Με ξεσηκωσστε με τις ντουλάπες κι είπα να ξεκινήσω κι εγώ! Είναι το πιο βαρετό!! Χίλιες φορές γενική το σπίτι παρά ντουλάπες και σιδερο!!! 

• Μου αρέσει 1

@Sugar86 καλέ κατσε στα αβγα σου εσυ ασε τις ντουλαπες μονη σου δεν εχει...αντε ξετσουμησες;;;;

Μελενια δεν πειραζει θα εχεις καλή παρέαααα...κ φυσικα εδω κ εγω:)

• Μου αρέσει 2

τσουπριτσες μου, μολις γυρισα απο τον παιδιατρο που πηγα να μου γραψει τις εξετασεις του χρονου της μικρης( θα τις κανουμε το Σαββατο, προβλεπεται να γινεται μυλος) και το εμβολιο για την ιλαρα που θα κανουμε την αλλη εβδομαδα, φαρμακειο να το παραγγειλω και σπιτι!!!

Μελενια μου με το καλο ο διορισμος, ερχεται και η σειρα σου!!! μας ελειψες!!!

Δημητρουλα μου τελευταια και καλυτερη ομως!!! Σε βλεπω για διδυμα- τριδυμα και να μας κοροιδευεις ολες!!!

Σουγκαρ κατσε καλααααα!!!! Ασε τις ντουλαπες και μην σκυβεις!!! Μην ξεθαρευεις, θα σε μαυρισω!!!! χιχι!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Κοριτσια χτες γιορταζε η Παναγια η εγκυμονουσα να το θυμαστε οσες πηρατε τα θετικα σας, να σας προστατευει εσας και τα μωρακια σας με μια τελεια εγκυμοσυνη.
 Εγω οταν εκανα την χοριακη μου ηταν του Αγιου Συμεων προστατη των εγκυων και των εμβρυων, δεν το ξεχνω με τιποτα.

• Μου αρέσει 5

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

22 minutes ago, Eleni1986 said:

Κοριτσια χτες γιορταζε η Παναγια η εγκυμονουσα να το θυμαστε οσες πηρατε τα θετικα σας, να σας προστατευει εσας και τα μωρακια σας με μια τελεια εγκυμοσυνη.
 Εγω οταν εκανα την χοριακη μου ηταν του Αγιου Συμεων προστατη των εγκυων και των εμβρυων, δεν το ξεχνω με τιποτα.

Αληθεια Ελενη;; Τι ωραιο νεο! Εγω θελω να επισκεφτω την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου. Ξερει καμια σας τι ωρες ειναι ανοιχτη; Το καλοκαιρι που εκανα υστετρο ηταν κ μια κοπελα που εκανε εμβρυομεταφορα κ μου δωσε σταυρουδακι απο την Αγια.. Δεν ξερω ομως τι απεγινε η κοπελα, μακαρι τωρα ναναι εγγυουλα!

Διαφημίσεις

Ναι Δημητρουλα μου, ολες μαζι ενωμενες κ δε μας πτοει τιποτα!!!

Sugaraki κ Ελενακι σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες. 

Ελενακι μου κ εμενα μου λειψατε πολυ! 

Sunny αν ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις τις ωρες επισκεψιμοτητας της Μονης. Εγω ετσι το ειχα βρει οταν πηγα αλλα τωρα δεν τις θυμαμαι. 

Οσο για εσενα Ζαχαριτσα ασε τις ντουλαπες για κανεναν αλλο. Εσυ χαλαρα!!! :)

• Μου αρέσει 1

Βρε κοριτσια, εσεις μετα την εμβρυομεταφορα τι τρωγατε? Με εκραξε η μαια που χτες εφαγα πιτσα, πιο πολυ κατι δυναμωτικο μου ειπε πχ σουποειδη. Πηγα τωρα να φαω λαχταριστη κοτοσουπα κ πηγα να ξερασω κ την παρατησα. Εφτιαξα μανιταροσουπα κ στανιαρα κ θελω να φαω κ την υπολοιπη πιτσα. Αχ,τι θα κανω νηστικια θα μεινω..

πρίν από 35 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Βρε κοριτσια, εσεις μετα την εμβρυομεταφορα τι τρωγατε? Με εκραξε η μαια που χτες εφαγα πιτσα, πιο πολυ κατι δυναμωτικο μου ειπε πχ σουποειδη. Πηγα τωρα να φαω λαχταριστη κοτοσουπα κ πηγα να ξερασω κ την παρατησα. Εφτιαξα μανιταροσουπα κ στανιαρα κ θελω να φαω κ την υπολοιπη πιτσα. Αχ,τι θα κανω νηστικια θα μεινω..

εγω εφαγα ο,τι σαβουρα υπηρχε και δεν υπηρχε αλλα δεν το προτεινω κιολας!χαχα!!! θα σου ελεγα να μην αλλαξεις κατι στη διατροφη σου αλλα εχεις το θεμα με το υγρο γιαυτο σου ειπα να προσεχεις τι τρως. Πιτσα, μιαμ μιαμ μου τρεχουν τα σαλια! Και που εμεινε Πιτσα πολυ ειναι, εμας δεν μενει ουτε ψιχουλο για την αλλη μερα! Μiss Ποσο χρονων εισαι, αν επιτρεπεται;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Γειά σας κορίτσια διάβασα πολλά και νομίζω δεν τα θυμάμαι όλα.. 

Miss sunny μπορείς να πάρεις αυγά να τα βράζεις και να τρως μόνο τα ασπράδια. Το έκανα και εγώ στην εγκυμοσύνη αλλά για άλλο λόγο. Εγώ είχα ιστορικό προεκλαμψιας και έπρεπε να τρώω ασπράδια για το λεύκωμα. 

Sugaraki άσε τις ντουλάπες για κανέναν άλλον.. 

Δημητρουλα τελευταία θα είμαι εγώ που θα πάω για του χρόνου.. 

xsSnp3.png

sunny ηΑγ Ειρήνη είναι καθημερινά ως τις 6μμ πήγαινε θα ηρεμήσεις δίνει δύναμη πολύ!! Πάρε την ζώνη το τάμα κ το μήλο κ φυσικά λαδάκι βάζω κάθε φορά στην κοιλίτσα κ γλυτώνω τα χειρότερα..

Ελενίτσα μου μακάρι να βγείς αληθινή κ αν εχω κάτι να λύνεται κ αν βρεθεί πάλι σπέρμα να είναι τυχερό κ αν πάμε με ξένο να πετύχουμε κατευθείαν!!

Οσο για το φαγητό την 2η φορά είχα μπει στο ψυγείο κ ετρωγα ότι υπηρχε 80 ευρώ τη βδομάδα θέλαμε για τα καλούδια μου..την 3η φορά που πάλι το ένιωσα ότι πέτυχα κ ας μην....εχασα 2 με 3 κιλά μόνο φρούτα κ ψητά ήθελα κ όλα αναλατα λόγω κορτιζόνης...

Τσιριμπομ κοινώς εχω γίνει 

Πινγκού κάτσε μη πάμε μαζι ...χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...