Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κορίτσι μου στον πρωτο κυκλο μετα από εξωσωματική ο δικός μου οργανισμός εχει καθυστερηση...ο δευτερος νωρίτερα... ο 3ος κατεβαίνει κανονικά στις 26 μέρες με 27...αλλά εχω από την ωορηξία ζαλάδες,πρηξίματα, πόνους επειδή λεω εγω τώρα έπεινα cyclacur με τις χούφτες σύν αυτοκόλλητο οιστρογόνων...Κοίτα οι γιατροί επιμένουν σε συνεχόμενες προσπάθειές γι αυτό τον λόγο..οι ορμόνες να μην κατσουν ...να διαβάζει την εγκυμοσύνη ο οργανισμός μας μπας κ μας κατσει για κανα 9μηνο ...λοιπόν ολα καλά θαα μας πάνε θα δείτε:wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Πολύ χαίρομαι που μπαίνετε σε μια σειρά!! Καλή επιτυχία σε όλες!!! Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια φέτος τα Χριστούγεννα να έχετε στην κοιλίτσα σας τα μωρακια σας!!!! 

• Μου αρέσει 4

xsSnp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σας κορίτσια!!! Πολύ χαίρομαι που μπαίνετε σε μια σειρά!! Καλή επιτυχία σε όλες!!! Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια φέτος τα Χριστούγεννα να έχετε στην κοιλίτσα σας τα μωρακια σας!!!! 

ελπιζω να ναι το τελευταιο μας "μακαρι"!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 4

poWsp2.png

2 ώρες πρίν, Me-Lenia είπε:

Γεια σας κοριτσια μου! Τι κανετε? Νεα πολλα βλεπω!!! 

Καταρχας να ευχηθω στο Μαρακι μας τεραστια ανοδο τη Δευτερα στη χοριακη! Εφ'οσον απο τωρα εδειξε την καλη της προθεση η χοριακουλα δεν εχεις παρα να περιμενεις μονο καλα πραγματα! :)

Γεωργουλι μου με το καλο κοριτσακι μου. Αντε να μας πεις τα ευχαριστα σημερα!!! Ολη μου τη θετικη ενεργεια σου στελνω!

Samiam εφτασε η ευλογημενη ημερα!!! Ολα με το καλο αυριο. Οπως λεει κ η Δημητρουλα εσυ μονο ηρεμη κ θετικη να εισαι!

Νατασακι μου ποσο πολυ ευχαριστω τον γλυκο μου μπουτια που στελνει τοση θετικη ενεργεια. Πες του οτι τη χρειαζομαι οσο ποτε! Σβουριχτα φιλια στα μπουτακια του! :wub:

Αχ Αντζυ μου ειμαι σιγουρη πως ποναει η καρδουλα σου μ αυτα που λεει το Σοφακι! Ετσι ειναι ομως αυτοι οι ατιμοι οι αποχωρισμοι! Καλα κανεις κ την αφηνεις ομως,καλο της κανεις! Ο μπεμπακος σου καλα?

Ελενακι μου τι κανετε εσυ κ η φραουλενια-φραουλιτσα??? :wub:

Καλλιοπιτσα, sugaraki?

Δημητρουλα καλη αρχη στις εξετασεις! Α καλη αρχη κ στη δουλιτσα! Super θα πανε ολα!

Εγω κοριτσια μου περασα αυτες τις μερες το κακο μου το χαλι! Απο καπου κολλησα μια πολυ ασχημη γαστρεντεριτιδα. Αφορητοι πονοι στομαχι κ κοιλια, πυρετο κ ασταματητες διαρροιες. ΦΡΙΚΗ!!! Σημερα ειμαι καπως καλυτερα, ευχομαι να τελειωσε το μαρτυριο.

Κατα τ' αλλα εκλεισε ο κυκλος των εξετασεων. Τελος της επομενης εβδομαδας αδιαθετω κ ετοιμαζομαι κ εγω για εμβρυομεταφορα! 

Μελενια μου περαστικα σου κοριτσι μου, αχ πως την πατησες!!! Ευχομαι να εισαι καλυτερα! Με το καλο η εμβρυομεταφορα, ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

1 hour ago, Eleni1986 είπε:

Μελενια μου περαστικα σου κοριτσι μου, αχ πως την πατησες!!! Ευχομαι να εισαι καλυτερα! Με το καλο η εμβρυομεταφορα, ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενακι μου ευτυχως ειμαι καλυτερα. Δεν την παλευα αλλο. Σ' ευχαριστω γλυκια μου για τις ευχες! Μακαρι αυτη τη φορα να γινει κατι! ♡♡♡

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια γλυκα! Πως ειμαστε σήμερα;

Μελενια μου περαστικά σου! Απο τα χειροτερα μου ειναι η γαστρεντεριτιδα!

Πραγματικα όπως τα λεει η Δημητρουλα. Πολλες μαζι θα ειμαστε για εμβρυομεταφορα!

Samiam καλη επιτυχια αυριο κορίτσι μου!!!!

Εμας μας τηλ σημερα και μας ειπαν πως τα πραγματα πηγαν αριστα. Πως εχουμε 5 βλαστοκυστες και πως την Τριτη θα μας ξανατηλεφωνησουν να μας πουν ποσες προχωρησαν. Θα τις καταψυξουν μεχρι να ετοιμαστω κι εγω.

Χαρηκε πολυ και ο αντρουλης μου :).

Αντε να σπασει η γκινια βρε κορίτσια 

• Μου αρέσει 4

4OQ2p3.png

πρίν από 14 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια γλυκα! Πως ειμαστε σήμερα;

Μελενια μου περαστικά σου! Απο τα χειροτερα μου ειναι η γαστρεντεριτιδα!

Πραγματικα όπως τα λεει η Δημητρουλα. Πολλες μαζι θα ειμαστε για εμβρυομεταφορα!

Samiam καλη επιτυχια αυριο κορίτσι μου!!!!

Εμας μας τηλ σημερα και μας ειπαν πως τα πραγματα πηγαν αριστα. Πως εχουμε 5 βλαστοκυστες και πως την Τριτη θα μας ξανατηλεφωνησουν να μας πουν ποσες προχωρησαν. Θα τις καταψυξουν μεχρι να ετοιμαστω κι εγω.

Χαρηκε πολυ και ο αντρουλης μου :).

Αντε να σπασει η γκινια βρε κορίτσια 

Αχχ τελεια Γεωργια μου!!! Αλλα πως σου ειπαν για βλαστοκυστες, χτες δεν τα γονιμοποιησαν;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

αρχισαν οι διαιρεσεις αλλα βλαστοκυστες γινονται στις 5 μερες. Θα περιμενουν να δουν ποσες θα γινουν βλαστοκυστες; Αν ειναι να βαλεις βλαστοκυστες θα πρεπει Δευτερα ή Τριτη να στις βαλουν. 5 γονιμοποιηθηκαν σου ειπαν;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

Λες να μου ειπε εμβρυα και να μη θυμαμαι;... Παιζει κι αυτο! Παντως ειναι 5 γονιμοποιημενα και την Τριτη θα μου πουν ποσα προχωρησαν και θα τα καταψυξουν μεχρι να φτασει το ενδομητριο μου στο επιθυμητο σημειο.

Δημητρουλα μου, μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα για ολες μας!

Α! Μου εχουν τελειωσει και τα like!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Λες να μου ειπε εμβρυα και να μη θυμαμαι;... Παιζει κι αυτο! Παντως ειναι 5 γονιμοποιημενα και την Τριτη θα μου πουν ποσα προχωρησαν και θα τα καταψυξουν μεχρι να φτασει το ενδομητριο μου στο επιθυμητο σημειο.

Δημητρουλα μου, μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα για ολες μας!

Α! Μου εχουν τελειωσει και τα like!

Μαλλον εμβρυα θα σου ειπαν, θα τα αφησουν για βλαστοκυστες η θα τα καταψυξουν 3η μερα; Οι βλαστοκυστες ειναι πιο καλες αλλα εχουν απωλειες, δεν φτανουν ολα σε βλαστοκυστες συνηθως και το κανουν οταν εχουν πολλα εμβρυα. Εχουν περιπου 50% απωλειες. Εγω που ειχα μονο δυο ωαρια δεν μπορουσα να τα αφησω να γινουν βλαστοκυστες γιατι δεν θα μου εμενε τιποτα. Αλλα σιγουρα ειναι πιο καλες!

Εσυ δεν εισαι ετοιμη; δεν σου εκαναν παραλληλα προετοιμασια; Θα τα καταψυξουν δηλαδη για λιγες μερες;

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Ναι. Για λιγες ημερες. Αλλες λεπτομερειες δεν δοθηκαν. Οι πληροφοριες οπως εχω ξαναγραψει δινονται με το σταγονομετρο!

Πινω ciclacur επι 4  ημερες. Την Κυριακη αυξανω την δοσολογια τους και στις 21του μηνος εχω ελεγχο ενδομητριου και οιστραδιολης.

4OQ2p3.png

DIMITRAS καλή αρχή με τη δουλειά!

Georgia τέλεια με τις βλαστοκύστες, μακάρι να προχωρήσουν όλες και να γίνουν μωράκια!

Sugar μην ανησυχείς για το κλώσημα και θα πάνε όλα μια χαρα!

Angie καλή αρχή με το σχολείο!

DIMITRAS καλή αρχή στις εξετάσεις! Να πάνε όλα καλα!

Μελένια περαστικά εύχομαι!

Μαρία εύχομαι τη Δευτέρα με μια τεράστια χοριακή!

Εγώ κανονικά συνεχίζω τις ενέσεις, μου ειπαν οτι όλα πάνε μια χαρα! Σε μια βδομαδα το πολύ θα μου κάνουν ωοληψία. Η μετακίνηση πάντως στο σχολείο κουραστική, ίσως φταίει και το άγχος που έχω με την εξωσωματική.. Αλλά δε μασάμε!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...