Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Sugar86 είπε:

Ξςρω κι εγώ μωρέ και την πρώτη φορά που ήμουν ξάπλα δεν έγινε και τίποτα, τώρα λέω να είμαι πιο χαλαρή να αιματωνεται κι η μητρα! Γέλασα με το κλωσιμα!! Πάντως φοβάμαι ρε κορίτσια πάλι το αρνητικό! 

Δεν σου προτεινω γενικα να εισαι ξαπλα, αλλα την πρωτη- δευτερη μερα να σηκωνεσαι αλλα σαν να εισαι λιγο αρρωστη, απο τριτη μερα βγες φυσικα. εγω αυτο ακολουθησα!!! Ερχεται η τυχερηηη προσπαθεια!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καραμελακι εννοω κ μπερδευτηκα.γεννηθηκαν κ τα 3 ετσι;γιατι γενικα ειναι κυηση υψηλου κινδυνου.

Σουγκαρακι κ εγω ειμαι της αποψης να μην σηκωθεις την ιδια μερα.

Καλο βραδυ κ απο εμενα

VXtmp2.pngdbarp3.png

10 ώρες πρίν, Eleni1986 είπε:

Καλησπερα!!!!

Μαρακι αν σου εβαλαν 2-3 εμβρυα το αιμα μπορει να ειναι απο καποιο απο ολα που δεν κρατηθηκε και να εχει μεινει το αλλο. Ευχομαι να ειναι αυτο, οπως ολα δειχνουνκαλα πανε! Οσο για τους πονους ειναι φυσιολογικο, εγω διπλωνομουν απο τον πονο απο την προγεστερονη στην αρχη, επηρεαζε το εντερο, το αδρανει(που χτυπαει στη μεση) και νομιζα πως ηταν απο τη μητρα ο πονος αλλα δεν ηταν. Ολα σουπερ θα ειναι!!!

Γεωργια μου και εμας την ιδια μερα μας ενημερωσαν για τη γονιμοποιηση και την επομενη πρωι πρωι αν γονιμοποιηθηκαν, διαιρεσεις και ποτε παμε για μεταφορα. Ευχομαι να εχεις οσα περισσοτερα εμβρυακι γινεται με αριστες διαιρεσεις και μορφολογια!!!

Σουγκαρ να κατσεις να κλωσησεις τα αυγα σου, οχι πρωτη μερα, μην το ριψοκινδυνευσεις γιατι αν παει κατι στραβα( χτυπαω ξυλο) θα κατηγορεις τον εαυτο σου μια ζωη που πηγες και θα αναρωτιεσαι αν εφταιγε αυτο! Οι γαμοι και οι βαπτισεις δεν τελειωνουν και απο δικαιολογιες ενα σωρο υπαρχουν! Προτεραιοτητα εχει το μωρακι τωρα!!!

2 εμβρυακια μου εβαλαν (2 και 4 κυτταρων). Δεν θελω να ειμαι αχαριστη αλλα θελω να ελπιζω οτι προχωρησανκαι τα 2. Ή κανουμε θετικες σκεψεις ή οχι. Βέβαια και το ενα να κρατηθηκε και το αλλο να μην τα καταφερε αρκει να γεννηθει και να ειναι υγιες!

Αιμα κανονικο δεν ειχα μονο λιγες καφε εκκρισεις. Μου ειπαν να παρω prolutex (ενεσιμη προγεστερονη) την οποια παρηγγειλα και περιμενω σημερα. Θα τις παρω εννοειται αλλα ευελπιστω να μην ξαναδω τπτ. 

Sugar δεν ειμαι η καταλληλη να σου πω τι θα κανεις... Αν μπορεις να κατσεις σπιτι σου κατσε. Εμεις πηγαμε και κοιμηθηκαμε. Το χρειαζομασταν. Μολις ξυπνησαμε (5 ωρες μετα) ομως δεν με κρατουσε το σπιτι (βεβαια δεν ημουν στο σπιτι μου). Ήθελα να βγω εξω να περπατησω λιγακι και να πιω καφε. Και δεν θα πω ψεματα. Το εκανα και πηρα και πηρα τα γνωστα τσουρεκια απο τη Θεσσαλονικη και ανεβηκε η διαθεση και τα χαιδεψα τα κυτταρακια μου και τους ελεγα οτι ανυπομονω να τα νιωσω και να τα δω! 11 μερες μετα και στη φαση που ειμαι που αγωνιω δε νιωθω οτι εκανα κατι κακο γτ ολα γινονταν σε χαλαρους ρυθμους και νομιζω οτι θα εκανα τα ιδια και παλι.

Καλημερα και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια!!!

• Μου αρέσει 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Καλημέρα κοριτσόπουλα...τι κανετε;

εμεις σημερα πηγαμε πρώτη φορα στο σχολείο χωρις κλάμματα.βεβαια με το που πάτησε το πόδι της λεει στη δασκάλα της "εγω αυριο δεν θα έρθω γιατι δεν εχουμε σχολείο".Γελουσε η καημένη η δασκάλα της...Ας ξεθαρεψει λιγο τωρα κ αργοτερα που θα πιάσουν τα κρύα κ οι ιώσεις δεν θα την πηγαίνω τοσο τακτικά...

Σουγκαρινι χωρις εξωσωματικη θυμαμαι στον κυκλο πριν μείνω εγκυος ειχα παρει σερπαφαρ κ ενεσεις  Μενοπουρ για να κανω ωορηξια κ έπεφτε θυμαμαι πρωι.κανουμε λοιπον ελευθερα με τον άντρα μου κ ενω ειχα 2 ωάρια δεν μένω εγκυος.στον επόμενο λοιπον κυκλο παλι η ιδια διαδικασία πέφτει η ωορηξια πρωι,κανουμε ελευθερα κ λεω δεν θα κανω τπτ.πηρα αδεια απο τη δουλεια κ έκατσα σχεδόν ολη τη μερα σε εναν καναπέ κ τσουπ να το θαυματακι εγινε κ εχω τωρα το αγορακι μου...

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κανετε;

τα ομορφα μωρα σας;;;

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια...στράτα εσεις που έχετε αγόρια χρησιμοποιήσατε;εγω στην κόρη μου ναι ομως για τα αγόρια εχω ακούσει πως δεν κανει για τα γεννητικά τους οργανα,ισχύει;έχετε ακούσει κατι τέτοιο;

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα! Μάλλον αυτό θα κάνω την άρρωστη το σκ που θα είναι κι ο άντρας μου στο σπίτι και μετά στους φυσιολογικός ρυθμούς! Πολύ γέλασα με τη μικρή αντζι!! Απίστευτη! 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσακια καλημερα!

Sugar νομιζω οτι ειναι καλο τελικα να εισαι σε κινηση,εννοειται με προσοχη,αλλα εγω περπατουσα κ εξω κανονικα απο τη δευτερη μερα. Ευχομαι ολα να πανε καλα αυτη τη φορα,να εχεις αισιοδοξια οσο μπορεις!!

Εγω εχω θεμα με την περιοδο απο χτες εχω ιχνη αλλα δε λεει να κατεβει κανονικα!κ σημερα λιγο πιο πολυ αλλα ροη σχεοδν μηδεν!Θα μιλησω με το γιατρο σημερα για να ξεκινησω, αν συνεχισει κ μεγαλωσει η ροη, προετοιμασια για εμβρυομεταφορα.

Μου ειπε να κανω προληπτικα λογω της προηγουμενης αποβολης innohep και να παιρνω κ μικρη δοση κορτιζονης,ενω η αιματολογος μου προτεινε μονο σαλοσπιρ των 100 κ οτι απο τις εξετασεις μου δε χρειαζεται κατι αλλο. Κ τωρα τι κανω??ιδου η απορια.

poWsp2.png

Κοριτσακια καλησπέρααααα

Αδιαθέτησα σήμερα οπότε από Δευτέρα αρχιζω εξετάσεις!!!

Κορίτσια μου εχω καταλήξει ότι μετά την εμβρυομεταφορά κανουμε ότι μας χαλαρώνει..ας είναι περίπατος ας είναι οτιδήποτε στη τελική εαν ειναι να πιάσει πιάνει...απλά το θέμα θέλει ηρεμία τίποτα άλλο!!!Μακρυά από κακές σκέψεις λοιπόν κ η καθεμιά μας θα ευλογηθεί :wub:

• Μου αρέσει 6

Μαρακι αφου σταματησαν κιολας οι εκκρισεις ειναι ακομα πιο θετικο! Βεβαια ξερω και φιλη μου που ειχε αιμα που τις ετρεχε απο τα ποδια και δεν ηταν τιποτα. Γιουπιιιι!!!Ποτε πας παλι για χοριακη;

Αντζυ μου αχ το Σοφουλινι πλακα που εχει!!!!

samiam μου καλυτερα να κανεις τις ενεσεις που ειναι πιο δυνατες για να εισαι καλυμενη, ουτως ή αλλως δεν σε επηρεαζει καπου αρνητικα.

Δημητρα μου με το καλο οι εξετασεις!!! Ξουτ Ξουτ οι κακες σκεψεις!!!

• Μου αρέσει 4

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Eleni1986 είπε:

Μαρακι αφου σταματησαν κιολας οι εκκρισεις ειναι ακομα πιο θετικο! Βεβαια ξερω και φιλη μου που ειχε αιμα που τις ετρεχε απο τα ποδια και δεν ηταν τιποτα. Γιουπιιιι!!!Ποτε πας παλι για χοριακη;

Αντζυ μου αχ το Σοφουλινι πλακα που εχει!!!!

samiam μου καλυτερα να κανεις τις ενεσεις που ειναι πιο δυνατες για να εισαι καλυμενη, ουτως ή αλλως δεν σε επηρεαζει καπου αρνητικα.

ο Γιατρος μου ειπε οτι θελει να καλυψει το κομματι το γυναικολογικο κ της αποβολης. Παρολο που δεν εχω θεμα θρομβοφιλιας δε θελει να ρισκαρει επομενη αποβολη σε μικρους παραγοντες που πολλες φορες δε φαινονται.

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Σαμιαμ κάνε ότι σου είπε ο γιατρός σου, ρώτα και την αιματολογο αν πειράζει να κάνεις τις ενέσεις για να είσαι πιο καλυμμένη. Αντε ετοιμάσου κι ετ. 

Δημητρουλα τι εξετάσεις θα κάνεις; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , samiam είπε:

ο Γιατρος μου ειπε οτι θελει να καλυψει το κομματι το γυναικολογικο κ της αποβολης. Παρολο που δεν εχω θεμα θρομβοφιλιας δε θελει να ρισκαρει επομενη αποβολη σε μικρους παραγοντες που πολλες φορες δε φαινονται.

Ναι καταλαβαινω το σκεπτικο του γιατρου, το σαλοσπιρ ειναι πιο light οποτε καλυτερα οι ενεσεις για να εισαι καλυμμενη αφου εχεις ιστορικο αποβολης.

• Μου αρέσει 1

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Γεια σας κοριτσια μου! Τι κανετε? Νεα πολλα βλεπω!!! 

Καταρχας να ευχηθω στο Μαρακι μας τεραστια ανοδο τη Δευτερα στη χοριακη! Εφ'οσον απο τωρα εδειξε την καλη της προθεση η χοριακουλα δεν εχεις παρα να περιμενεις μονο καλα πραγματα! :)

Γεωργουλι μου με το καλο κοριτσακι μου. Αντε να μας πεις τα ευχαριστα σημερα!!! Ολη μου τη θετικη ενεργεια σου στελνω!

Samiam εφτασε η ευλογημενη ημερα!!! Ολα με το καλο αυριο. Οπως λεει κ η Δημητρουλα εσυ μονο ηρεμη κ θετικη να εισαι!

Νατασακι μου ποσο πολυ ευχαριστω τον γλυκο μου μπουτια που στελνει τοση θετικη ενεργεια. Πες του οτι τη χρειαζομαι οσο ποτε! Σβουριχτα φιλια στα μπουτακια του! :wub:

Αχ Αντζυ μου ειμαι σιγουρη πως ποναει η καρδουλα σου μ αυτα που λεει το Σοφακι! Ετσι ειναι ομως αυτοι οι ατιμοι οι αποχωρισμοι! Καλα κανεις κ την αφηνεις ομως,καλο της κανεις! Ο μπεμπακος σου καλα?

Ελενακι μου τι κανετε εσυ κ η φραουλενια-φραουλιτσα??? :wub:

Καλλιοπιτσα, sugaraki?

Δημητρουλα καλη αρχη στις εξετασεις! Α καλη αρχη κ στη δουλιτσα! Super θα πανε ολα!

Εγω κοριτσια μου περασα αυτες τις μερες το κακο μου το χαλι! Απο καπου κολλησα μια πολυ ασχημη γαστρεντεριτιδα. Αφορητοι πονοι στομαχι κ κοιλια, πυρετο κ ασταματητες διαρροιες. ΦΡΙΚΗ!!! Σημερα ειμαι καπως καλυτερα, ευχομαι να τελειωσε το μαρτυριο.

Κατα τ' αλλα εκλεισε ο κυκλος των εξετασεων. Τελος της επομενης εβδομαδας αδιαθετω κ ετοιμαζομαι κ εγω για εμβρυομεταφορα! 

• Μου αρέσει 5

Λοιπόν βλέπω να μπαίνουμε δυναμικάααα της εμβρυοματαφοράς θα γινει!!!!!:wub:

Αυτή τη φορα θα είμαι αναίσθητη σε αυτό εχω καταλήξει...δεν παει άλλο...θα τα δώσω όλα κ ότι βγει...ας είναι καλές οι σαραντοεξετάσεις μου κ βουρρρρρ!!! Οι εξετάσεις μου εχουν να κάνουν με θρομβοφιλία κ νκ στο αίμα...ας τελειωσει η κυρα κόκκινη κ όλα καλά:cool: Ευτυχώς μου ήρθε ακριβώς στις 27 ημέρες κ όταν πάω στο κέντρο θα είμαι στην ωορηξία 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , DIMITRAS είπε:

Λοιπόν βλέπω να μπαίνουμε δυναμικάααα της εμβρυοματαφοράς θα γινει!!!!!:wub:

Αυτή τη φορα θα είμαι αναίσθητη σε αυτό εχω καταλήξει...δεν παει άλλο...θα τα δώσω όλα κ ότι βγει...ας είναι καλές οι σαραντοεξετάσεις μου κ βουρρρρρ!!! Οι εξετάσεις μου εχουν να κάνουν με θρομβοφιλία κ νκ στο αίμα...ας τελειωσει η κυρα κόκκινη κ όλα καλά:cool: Ευτυχώς μου ήρθε ακριβώς στις 27 ημέρες κ όταν πάω στο κέντρο θα είμαι στην ωορηξία 

Μπραβο!!!!!ολα καλα θα πανε!!εκανες ο,τι ηταν δυνατο,τωρα αστο να κυλησει!

εμενα γιατι δε μου κατεβαινει η περιοδος?εχω πολυ λιγο ακομα...πρωτη φορα

• Μου αρέσει 3

poWsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...