Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Νομίζω σήμερα είναι η μέρα του σίδερου και του πλυσίματος... Μπαίνω κ εγώ στη λίστα σας αν και θέλω τόσο πολύ να ξαπλώσω και να μην κάνω τίποτα...

Γεωργία μου το φαγητό πέτυχε... Την επόμενη φορά που θα έχω αμφιβολιες πριν ξεκινήσω θα ρωτώ!!!

Μελενια μου και sugarακι καλώς μας ήρθατε !!!!! 

Πολύ χαίρομαι που ζωντανεύουμε ξανά!!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άλοοοο κορίτσια!!!!!

Έφτιαξα χυμούλη σπέσιαλ και κάθομαι εξω στην δροσιά.Ο μπουτάκιας κοιμάται και εγω λίγο χαλαρώνω.

Μελένια μου,πως είσαι;;πως περάσατε;;

Σουγκαρίνι άλοοο!!!!

Λιζάκι καλά κάνεις....τα πιο όμορφα ραντεβού είναι αυτά!!!! Και μόνο στην σκέψη χαμογελάω και εγώ!!!!

Σάμιαμ με το καλό να ξεκινήσετε!!!!Άντε σιγά σιγά πρίν μπει το νέο έτος να έχουμε εγκυμοσύνες πολλές!!!!

Τζώρτζια μου απίστευτο αυτό με την βάρδια.Ευτυχώς αυτή την φορά έχεις χρόνο να πάρεις μια ανάσα.Το κέντρο νομίζω είναι ανοικτό.

Καλλιοπίτσα τα φίλησα τα πατούσια τα αφράτα πολλές φορές!!!το φαγητό ήμουν σίγουρη πως θα έβγαινε τέλειο.Αχαχα εννοείτε δίνει τις καλύτερες συμβουλές κ για αλμυρά κ γλυκά πιάτα!!!! 

• Μου αρέσει 6

Qshbp2.png

Καλησπερα κοριτσια κι απο εμενα!!!

Δροσισε αρκετα ο καιρος εδω κ ηταν μια χαρα ευκαιρια για πλυσιματα κ σιδερο σημερα!(σιδερωσα δυο πλυντηρια και εχω αλλα δυο σε αναμονη για αυριο)

Τα νεα μας ειναι οτι δυστυχως μια πυρκαγια απο τη δευτερα το απογευμα εκαψε αρκετα στρεμματα δασους αλλα ευτυχως πλεον ειναι υπο ελεγχο!

Ο μικρος μας μεγαλωνει,βγαλαμε και το τριτο δοντακι και πλεον τρωμε κανονικα στερεες τροφες( με μια μεγαληηηη αδυναμια στα φρουτα,κατι το οποιο μαλλον δεν πηρε απο τη μαμα του)

Νατασακι η μαμα αναλαμβανει τα ποτα πλεον και ο μικρος μπομπιρας τα φαγητα???πασας θα ειναι ο μπαμπας σας με τετοιο διδυμο!!!

Λιζα αάαχχχ ποσο μου λειψανε αυτα τα ομορφα ραντεβουδακια!!με το καλο να δειτε ποσο μεγαλωσε το μωρο σας!

Μελενια και Τζορτζια με το μαλακο τις δουλειες...μην ξεχνατε πως μολις γυρισατε απο διακοπες!!

Samiam  εχω απολυτη εμπιστοσυνη στη δικη μου ενδοκρινολογο αλλα δεν ειναι στην αθηνα!! :(

Θα συμφωνησω με τη νατασα!αντε να ακουμε σιγα σιγα για πολλες νεες εγκυμοσυνες!!

• Μου αρέσει 3

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Γυρίσαμε και εμείς εχτές και φεύγουμε πάλι την Τρίτη. Ξεκουραστικα στην μανούλα μου και ηρέμησα!! 

Μια από τα ίδια και εγώ πλυντήρια και σίδερο... 

Φιλάκια πολλά σε όλες!!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσα μου αν θυμαμαι καλα ειχαν βαλει χαρτι πως θα λειτουργουν μεχρι 2 ΣΕΠ με προσωπικο ασφαλειας, αλλα ουτως ή άλλως το τμημα που με ενδιαφερει θα ξεκινησει σιγουρα απο ΣΕΠ. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφέρον :).

Δεσποινιω τι κριμα κι αυτο το καλοκαιρι με τις φωτιες!... Τι να πω... Παντως το μπεμπακι σου ξεπεταχτηκε κι αυτο! Μπραβο σας!

Χρυσα καλως ηρθες! Και καλη συνεχεια! Χα χα! Μη μου πεις πως θα πας στην πολυαγαπημενη πεθερουλα;;;!!!! Χα χα!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 40 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Νατασσα μου αν θυμαμαι καλα ειχαν βαλει χαρτι πως θα λειτουργουν μεχρι 2 ΣΕΠ με προσωπικο ασφαλειας, αλλα ουτως ή άλλως το τμημα που με ενδιαφερει θα ξεκινησει σιγουρα απο ΣΕΠ. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφέρον :).

Δεσποινιω τι κριμα κι αυτο το καλοκαιρι με τις φωτιες!... Τι να πω... Παντως το μπεμπακι σου ξεπεταχτηκε κι αυτο! Μπραβο σας!

Χρυσα καλως ηρθες! Και καλη συνεχεια! Χα χα! Μη μου πεις πως θα πας στην πολυαγαπημενη πεθερουλα;;;!!!! Χα χα!

Ευχαριστώ Γεωργία μου! 

Δυστυχώς θα πάμε 2 μέρες στην λατρεμένη πεθερά γιατί έρχεται και η αδερφή του άντρα μου απο Αγγλία και θα πάει εκεί. Μετά θα πάμε με την αδερφή του 2 μέρες Λευκάδα.. Όσο ηρέμησα, ηρέμησα.. Φτάνει! 

xsSnp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Αχ γλυκιά μου Pingu βλέπω ότι ανυπομονείς!!!

Δεσποινάκι μου τι ωραία που μεγαλώνει το ζουζούνι σου!!!

Τι γίνεται με τα ρούχα βρε κορίτσια? 2 άτομα είμαστε και μου έχει άλλο ένα πλυντήριο και 2 για σίδερο... Σήμερα ανοίγει και το μικροβιολογικό που πάω και θα κάνω καλλιέργεια για το μύκητα... Στις 26/9 έχω ραντεβού με δερματολόγο για να μου πει τι να κάνω κ μετά βουυυυυυυρ για μπεμπάκι!!!!΄Ελπίζω μην τύχει τίποτα άλλο.. :?

Με αφορμή το χυμό του Νατασακίου μας να σας ρωτήσω μην τυχόν και ξέρετε... Αξίζει να πάρω αποχυμωτή? Να φτιάνω χυμούς γιατί τα φρούτα δεν τα πολυτρώω ή χάνουν όλες τις βιταμίνες τους και δεν αξίζει...?

5 ώρες πρίν, Calliopi. είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Αχ γλυκιά μου Pingu βλέπω ότι ανυπομονείς!!!

Δεσποινάκι μου τι ωραία που μεγαλώνει το ζουζούνι σου!!!

Τι γίνεται με τα ρούχα βρε κορίτσια? 2 άτομα είμαστε και μου έχει άλλο ένα πλυντήριο και 2 για σίδερο... Σήμερα ανοίγει και το μικροβιολογικό που πάω και θα κάνω καλλιέργεια για το μύκητα... Στις 26/9 έχω ραντεβού με δερματολόγο για να μου πει τι να κάνω κ μετά βουυυυυυυρ για μπεμπάκι!!!!΄Ελπίζω μην τύχει τίποτα άλλο.. :?

Με αφορμή το χυμό του Νατασακίου μας να σας ρωτήσω μην τυχόν και ξέρετε... Αξίζει να πάρω αποχυμωτή? Να φτιάνω χυμούς γιατί τα φρούτα δεν τα πολυτρώω ή χάνουν όλες τις βιταμίνες τους και δεν αξίζει...?

Μες στην τρελή χαρά είμαι... 

Απ όσο ξέρω αν καταναλώσεις γρήγορα τον χυμό δεν χάνει τις βιταμίνες. Και όσο να ναι από το τίποτα καλό είναι κ αυτό! 

xsSnp3.png

Γεια σας μικρουλες μου. Πως τα πατε;

Calliopi θα σου πω τι μου ειπε ο γιατρος μου για τους χυμους. Αν εχει κανεις θεμα με τον διαβητη και με τις θερμιδες καλο ειναι να προτιμα το φρουτο απο τον χυμο, γιατι με το φρουτο λαμβανονται περισσοτερες φυτικες ινες, λιγοτρες θερμιδες, σακχαρα και υδατανθρακες αφου τρως ενα-δυο τη φορα, ενω για να συμπληρωθει ενα ποτηρι με χυμο καταναλωνονται περισσοτερα φρουτα.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Γεια σας μικρουλες μου. Πως τα πατε;

Calliopi θα σου πω τι μου ειπε ο γιατρος μου για τους χυμους. Αν εχει κανεις θεμα με τον διαβητη και με τις θερμιδες καλο ειναι να προτιμα το φρουτο απο τον χυμο, γιατι με το φρουτο λαμβανονται περισσοτερες φυτικες ινες, λιγοτρες θερμιδες, σακχαρα και υδατανθρακες αφου τρως ενα-δυο τη φορα, ενω για να συμπληρωθει ενα ποτηρι με χυμο καταναλωνονται περισσοτερα φρουτα.

Ούτε εγώ το είχα σκεφτεί.. Πολύ σωστό! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Διαβάζω το φόρουμ και αποφάσισα κι εγώ να γράψω σήμερα!

έχω ένα αγοράκι 4 χρονών και προσπαθούμε με τον άντρα μου για δεύτερο παιδάκι εδώ και 10 μήνες! Όχι εντατικά όμως οι επαφές.

Κι ενώ τον γιο μου τον έπιασα με την πρώτη, αυτή τη φορά δεν λέει να έρθει το μπεμπέ.

Οπότε έχει αρχίσει να με παίρνει σιγά σιγά από κάτω. Πλέον τι μέρες που αναμένω να μου έρθει η περίοδος, αγχώνομαι γιατί δεν θέλω να δω πάλι αίμα. Σταθερό κύκλο δεν έχω για να πάω με βάση τις γόνιμες μέρες (κι επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν δυσκολευτηκάμε, δεν είχα μπει στη διαδικασία να ψάξω π.χ. ότι υπάρχει το τεστ ωορηξίας).

Πλέον άφησα περιθώριο μέχρι τα Χριστούγεννα με πλάνο εντατικών επαφών, τεστ ωορηξίας και ο,τι άλλο μπορώ να σκεφτώ χχααχχχα

Εάν δεν έρθει μέχρι τότε το μπεμπέ, πιστεύω πως θα είναι η ώρα να επισκεφτώ τον γυναικολόγο μου!

Εύχομαι σε όλες σας ό,τι καλύτερο!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρες στα κορίτσια τα όμορφαααα:wub:

Εχω χαθείλιγάκι αλλά σας διαβάζω !!!

Τα νέα μου έχω αιματολόγο 31-8 αν κ θα είμαι στην ωορηξία ...πάω να πάρω οδηγίες για να ξεκινήσω σιγά σιγά!! Ε λογικά θα κλείσω κ γυναικολόγο να δω τι μπορώ να κάνω κ με χαρτιά επιτροπής ας πάρω έγκριση κ έχει ο Θεός..

Σας φιλά γλυκά όλες κ άντε να φουσκώνουν οι κοιλίτσες!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!!! Είστε καλά? Καλώς μας ήρθες Λία!!! Εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις το 2ο παιδάκι σου!!! Μη σε παίρνει από κάτω, εφόσον έχεις 1 παιδάκι θα έρθει και το 2ο!!!

Δημητρούλα μου καλά αποτελέσματα με τον αιματολόγο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...