Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μωρε χρυσα κανενας βιος δεν ειναι ανθοσπαρτος ολοι εχουμε τις διαφωνιες μας. Αλλα βρε κοριτσι μου εσυ αμα γεννηθει το παιδι παει θα κλειδωθεις στο σπιτι ετσι οπως τα περιγραφεις. Αντε καμια παιδικη χαρα κ πολυ ειναι. Δεν ειναι ετσι ομως ουτε οι σχεσεις ουτε οι εγκυμοσυνες ουτε η ηλικια σου αυτο θελουμε να σου πουμε. Οι μερες που διανυεις ειναι οι πιο ενδιαφερουσες σε ολη την ζωη σου κ οχι οι πιο βαρετες οπως τις περιγραφεις. Τωρα κανονικα οχι παραπονο δεν επρεπε να εχεις απτον συντροφο σου αλλα να πετατε κ οι δυο στα ουρανια!!! Καθε μερα να κανετε κατι διαφορετικο οταν ειστε μαζι. Σε καθε αδεια να μας λες που πηγατε τι φαγατε τι ψωνισατε τι νεο κανατε κ οχι οτι εγω ειμαι σπιτι δεν εχω τιποτα να κανω ολοι λειπουν ο φιλος μου βγηκε μονος του. Αυτη την περιοδο οχι ουτε παραπονα επρεπε να εχετε μεταξυ σας ουτε μοναξιες θα επρεπε να πετατε.

Το ξέρω ότι μου τα λέτε συμβουλευτικά, αλοίμονο, σιγά μην τα λέτε για το κακό μου :-P θεωρητικά ναι, τώρα είμαι πιο ανέμελη να κάνω ό,τι θέλω. Πρακτικά όμως, μετά θα είμαι πιο άνετη. Το βασικότερο, θα μπορώ να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα και δε θα είμαι ενα βήμα ανά μισή ώρα :-P:-P επιπλέον, μια φορά που θα θέλω να βγω, θα μπορώ να έχω το μωρό μαζί ή να το φυλάει η γιαγιά του ή ο μπαμπάς του.. Αλλά ας μην το συζητάμε αυτό, ας γεννηθεί ο μπεμπάκος με το καλό και θα δούμε!!! Τώρα το θεωρω βασανθστηριο, ζεσταίνομαι πάρα πολύ, δε μπορώ να κινηθω, δε μπορώ να βολευτώ ούτε ορθια, ούτε καθιστή, ούτε ξαπλωτή, όταν κοιμάμαι κάνω φούρλες μέχρι να βολευτώ, μς πιάνει δυσπνοια και εχω ζαλάδες.. Πώς να είμαι χαλαρή; :-\ ούτε δυο μέρες στο χωριό μου δε μπόρεσα να πάω...

Όταν είναι να δω το.αγόρι μου, γενικά, προτιμώ να μείνουμε μαζί, να μιλάμε, να χαλαρώνουμε αγκαλια κλπ, παρά να βγούμε. Χθες δεν ήταν και τόσο ωραία μέρα, ναι... Αλλά δεν πειράζει, αν είναι να είμαστε για πάντα μαζί θα πρέπει να ξέρω ότι δε θα είναι καθε μερα τέλεια..

Πάντως έμαθα κάτι που με στενοχώρησε... Ένας φίλος του (ένα χρόνο μικρότερος) είχε παντρευτεί πέρισυ γιατί άφησε έγκυο την κοπέλα του. Όμως αυτός ήταν τεμπέλης, είχε στο νου του μόνο να βγαίνει κάθε βράδυ με τους φιλους του και να κάνει τσιγαριλίκια. Ο πατέρας της κοπέλας (είναι ευκατάστατος) του βρήκε δουλειά, αλλά αυτός πήγε για μερικές μέρες (ή μια ή μια βδομάδα) και σταμάτησε γιατί λέει δε μπορεί να ξυπνάει πρωί. Ε και απ' ό,τι καταλαβαίνετε χώρισαν.... Δεν ξέρω να είναι όντως έτσι τα πράγματα, αλλά στενοχωρήθηκα πολύ :-\ :-\ :-\ 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Χρυσα τι μονοτονια κ μιζερια ειναι αυτη που σε εχει πιασει????

Αν δεν βγεις τωρα που ειναι καλοκαιρι ποτε θαβγεις?στις 39 ή 40 εβδομαδες ή οταν χειμωνιασει αγκαλια με το λεχωνουδι?

Οσο για τον πολιτικο γαμο κι εμεις πολιτικο καναμε κ δεν το ειδα στιγμη σαν αγγαρεια,ημουν ευτυχισμενη γτ ημουν διπλα στον ανθρωπο που αγαπω κ που σε λιγους μηνες θα γινοταν πατερας του παιδιου μου!!κ δεν πιστευω οτι η διαφορα των συναισθηματων μας εχει να κανει με την ηλικια....ουτε με τον τροπο που βλεπουμε τον πολιτικο γαμο...ισως βεβαια εχει να κανει με το λογο για τον οποιο παντρευτηκαμε!ηταν επιλογη μας κ να παντρευτουμε κ να κανουμε παιδι,δεν "ετυχε" απλα!!!

Οσο για το κλαμπινγκ που πηγες στον 4ο μηνα νομιζω πως απο δω κ περα δυσκολα θα ξαναμπει στις προτεραιοτητες σου...ισως παλι οταν θα φτασει το μωρο στα 4...τοτε σιγουρα θα το κανεις με την ιδια ξεγνοιασια!!!

Παντως το αγορι σου καλο θα ειναι να δει εκεινο τον εαυτο του σιγα σιγα διαφορετικα αφου δεν μπορεις εσυ,ωστε να ειναι σωστος στις υποχρεωσεις του για να μη φτασετε να γινετε βαρος ουτε στους δικους του γονεις ουτε στους δικους σου γτ να ξερεις οι γονεις παντα λενε καποιεςκουβεντες που συνηθως πονανε (κι απο τα λεγομενα σου οι δικοι σου ηδη αρχισαννα λενε)

Γνωμη μου λοιπον να απολαυσεις καθε στιγμη της ομορφης αυτης περιοδου της ζωης σου γιατι ειναι πολυ ομορφη κ οχι βαρετη κ μιζερη οπως την περιγραφεις(τουλαχιστον ετσι ηταν για εμενα που μοιραζομουν καθε στιγμη με τον συντροφο μου,κ ειμαι σιγουρη πολλα κοριτσια θα συμφωνησουν), ναβγεις κ να διασκεδασεις οπως σου ειπε κ η λινα κ να μην καθεσαι κλεισμενη να κλαις τη μοιρα σου...συντροφικοτητα δεν ειναι μονο ο μαξιλαροπολεμος παντως!!!

Εξαλλου εισαι μονο 32 εβδομαδων γτ αισθανεσαι τοσο δυσκινητη που δεν μπορεις να πας ουτε μεχρι το μπανιο?ποσα κιλα εχεις παρει???εχεις αλλες 8 βδομαδες μπροστα σου μην το ξεχνας!

• Μου αρέσει 2

x6WFp2.pngYIVQp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το ξέρω ότι μου τα λέτε συμβουλευτικά, αλοίμονο, σιγά μην τα λέτε για το κακό μου :-P θεωρητικά ναι, τώρα είμαι πιο ανέμελη να κάνω ό,τι θέλω. Πρακτικά όμως, μετά θα είμαι πιο άνετη. Το βασικότερο, θα μπορώ να περπατάω και να κινούμαι πιο άνετα και δε θα είμαι ενα βήμα ανά μισή ώρα :-P:-P επιπλέον, μια φορά που θα θέλω να βγω, θα μπορώ να έχω το μωρό μαζί ή να το φυλάει η γιαγιά του ή ο μπαμπάς του.. Αλλά ας μην το συζητάμε αυτό, ας γεννηθεί ο μπεμπάκος με το καλό και θα δούμε!!! Τώρα το θεωρω βασανθστηριο, ζεσταίνομαι πάρα πολύ, δε μπορώ να κινηθω, δε μπορώ να βολευτώ ούτε ορθια, ούτε καθιστή, ούτε ξαπλωτή, όταν κοιμάμαι κάνω φούρλες μέχρι να βολευτώ, μς πιάνει δυσπνοια και εχω ζαλάδες.. Πώς να είμαι χαλαρή; :-\ ούτε δυο μέρες στο χωριό μου δε μπόρεσα να πάω...

Όταν είναι να δω το.αγόρι μου, γενικά, προτιμώ να μείνουμε μαζί, να μιλάμε, να χαλαρώνουμε αγκαλια κλπ, παρά να βγούμε. Χθες δεν ήταν και τόσο ωραία μέρα, ναι... Αλλά δεν πειράζει, αν είναι να είμαστε για πάντα μαζί θα πρέπει να ξέρω ότι δε θα είναι καθε μερα τέλεια..

Πάντως έμαθα κάτι που με στενοχώρησε... Ένας φίλος του (ένα χρόνο μικρότερος) είχε παντρευτεί πέρισυ γιατί άφησε έγκυο την κοπέλα του. Όμως αυτός ήταν τεμπέλης, είχε στο νου του μόνο να βγαίνει κάθε βράδυ με τους φιλους του και να κάνει τσιγαριλίκια. Ο πατέρας της κοπέλας (είναι ευκατάστατος) του βρήκε δουλειά, αλλά αυτός πήγε για μερικές μέρες (ή μια ή μια βδομάδα) και σταμάτησε γιατί λέει δε μπορεί να ξυπνάει πρωί. Ε και απ' ό,τι καταλαβαίνετε χώρισαν.... Δεν ξέρω να είναι όντως έτσι τα πράγματα, αλλά στενοχωρήθηκα πολύ :-\ :-\ :-\ 

Αχ χρυσακι δεν θελω να σε μαλωνω αλλα με ολα αυτα που λες με αναστατωνεις. Αυτο που επαθε ο φιλος σας ειναι θεμα ανωριμοτητας κ οχι τεμπελιας. Ενα παιδι στην ηλικια σας ειναι λογικο για προτεραιοτητα του να εχει τις εξοδους κ τις κρεπαλες θελει πολυ δουλεια για να τα στερηθεις αυτα 20 χρονων. Το να δουλευεις γιανα ζησεις μια οικογενεια δεν θελει μονο δουλεια θελει κ να εισαι ετοιμος να το κανεις. Το να στερηθει ενα παιδι 20 χρονων τις εξοδους του ειναι σαν να στερεις σε ενα παιδι του δημοτικου το παιχνιδι. Οποτε λογικο να χωρισουν κ να μην μπορει να τα φερει βολτα με την δουλεια κ την οικογενεια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Αχ χρυσακι δεν θελω να σε μαλωνω αλλα με ολα αυτα που λες με αναστατωνεις. Αυτο που επαθε ο φιλος σας ειναι θεμα ανωριμοτητας κ οχι τεμπελιας. Ενα παιδι στην ηλικια σας ειναι λογικο για προτεραιοτητα του να εχει τις εξοδους κ τις κρεπαλες θελει πολυ δουλεια για να τα στερηθεις αυτα 20 χρονων. Το να δουλευεις γιανα ζησεις μια οικογενεια δεν θελει μονο δουλεια θελει κ να εισαι ετοιμος να το κανεις. Το να στερηθει ενα παιδι 20 χρονων τις εξοδους του ειναι σαν να στερεις σε ενα παιδι του δημοτικου το παιχνιδι. Οποτε λογικο να χωρισουν κ να μην μπορει να τα φερει βολτα με την δουλεια κ την οικογενεια.

Το "τεμπελιά" ήταν αυτούσια αναφορα αυτού που μου είπε για την κατάσταση. Ναι συμφωνώ, ελάχιστοι 20χρονοι θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη... Τέλος πάντων, απλά ανέφερα αυτό το γεγονός γιατί ήταν κάτι που με ψιλοσόκαρε.... Τη σκέφτομαι πολύ τη γυναίκα του, 19 χρονών με ένα μωρό και χωρισμένη. Ναι μεν έχει και την άνεση την οικονομική και την υποστίριξης των γονιών της για να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά όσο να πεις, ψυχικά πρέπει να της κόστισε πολύ.... Σίγουρα, βέβαια υπάρχουν και χειρότερα στον κόσμο... Τι να πεις...

πρίν από 28 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Το "τεμπελιά" ήταν αυτούσια αναφορα αυτού που μου είπε για την κατάσταση. Ναι συμφωνώ, ελάχιστοι 20χρονοι θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη... Τέλος πάντων, απλά ανέφερα αυτό το γεγονός γιατί ήταν κάτι που με ψιλοσόκαρε.... Τη σκέφτομαι πολύ τη γυναίκα του, 19 χρονών με ένα μωρό και χωρισμένη. Ναι μεν έχει και την άνεση την οικονομική και την υποστίριξης των γονιών της για να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά όσο να πεις, ψυχικά πρέπει να της κόστισε πολύ.... Σίγουρα, βέβαια υπάρχουν και χειρότερα στον κόσμο... Τι να πεις...

Χρυσακι πιστεψε με οτι η κοπελα σε αυτο το κομματι σταθηκε πολυ τυχερη. Ξεφορτωθηκε γρηγορα εναν ανθρωπο που δεν της ταιριαζε χωρις χασιμο χρονου. Κακα τα ψεματα στα 19 σου το να βρεις τον αντρα της ζωης σου ειναι 1 στις 1000 δηλαδη λαχειο. Σπανια κρατανε οι σχεσεις σε αυτη την ηλικια. Ε το μωρο με αγαπη θα μεγαλωσει μια χαρα.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!! Χρύσα μου με όλη μου την αγάπη διαβάζω ξανά όσα μας έγραψες κ πριν αλλά και πιο παλιά και βλέπω μια κατηφια, μια απαισιοδοξία, σαν να σου έχουν δέσει 50κιλα στο κάθε πόδι κ να μην μπορείς να κουνηθείς.... Γιατί κορίτσι μου γλυκό??? Είσαι φρεσκαδουρα, μια γλύκα, ευγενική και πόσα άλλα ωραία χαρακτηριστικά που δεν τα έχουμε ανακαλύψει και αντι να βουτάς τη ζωή από τα μαλλιά είσαι ένα πλασματακι εύθραυστο και στενάχωρο... Δε θέλω να σχολιάσω το σύζυγό σου, γιατί σύζυγος είναι πλέον κ όχι ο φίλος σου.... Μόνο να πω ότι αφού αποφασίσατε έστω κ για τελείως τυπικούς λόγους να παντρευτείτε τότε σύζυγος σημαίνει ότι αν θέλουμε να προχωρήσει αυτή η σχέση τότε τα βάρη πρέπει να μοιράζονται αλλιώς ο ένας ο ζυγός θα κλαταρει στο τέλος!!! Και αυτό που εννοώ να μοιράζονται είναι τα πάντα... Όταν παντρεύτηκα τον καλό μου ο ιερεας στο τέλος εβγαλε "λόγο" και ανάμεσα στα όσα είπε είναι κ το παρακάτω :

Τώρα δεν υπάρχει δικό μου κ δικό σου, υπάρχει δικό μας!!! Τώρα δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος Μου και ελεύθερος χρόνος Σου, υπάρχει ελεύθερος χρόνος μας!!! 

Ήθελε να πει ότι μετριαζουμε το ΕΓΩ μας γιατί υπάρχει το ΕΜΕΙΣ!!! Εγώ από τα γραφόμενα σου βλέπω ότι προς το παρόν μόνο εσύ μετριαζεις το εγώ σου.... Πρόσεξε όμως μη σου γυρίσει μπούμερανγκ και στο τέλος την ακούσεις κ από πάνω ότι ήσουν πάντα συγκαταβατική... Έχει γίνει αυτό που μόλις σου έγραψα με την κολλητή μου η οποία είναι γυναίκα πολύ δυναμική μορφωμένη και καταξιωμένη στη δουλειά της...

Ότι σου έγραψα το έγραψα με αγάπη κ ελπίζω να μην σε στενοχωρησα!! Αλλά δε θα ήθελα να σε χαιδεψω όπως δε θέλω να με χαϊδεύουν και εμένα!!! 

8 ώρες πρίν, Δέσποινa είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Μου ελειψε η παρεα σας!!!σας διαβαζα καπου καπου αλλα δεν ειχα ιδιαιτερο κουραγιο για να γραψω!

Τα νεα μου ειναι οτι περασα μια σοβαρη περιπετεια με την υγεια μου με εσωτερικη αιμορραγια με ενα επειγον χειρουργειο με 5 μερες μακρια απο το μωρο μου με ...διαφορα αλλα προβληματα αλλα το σημαντικοτερο με τελος καλο!!!ειμαι πλεον γερη στο σπιτι μου και αναρρωνω διπλα στον αντρα μου (που πραγματικα με εσωσε) και στο παιδακι μου!!

Ομολογω πως πραγματικα ολη αυτη η περιπετεια με ταρακουνησε κ καταλαβα ποσο σημαντικη αλλα κ ποσο ευθραυστη ειναι η υγεια μας!!

Απολαυστε καθε στιγμη διπλα στους αγαπημενους σας,!και σιγουρα για ολες θα ερθουν μωρακια!!αισιοδοξια...χαμογελο και ΥΓΕΙΑ!!!!

(Και τωρα παω να διαβασω οσα εχω χασει)

Δέσποινα μου περαστικά σου!!! Σιδερένια!!! Τελος καλό όλα καλά!!!!Με την ευκαιρία χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!! Να έχουμε μια όμορφη κυριακή ζουζούνες!!

Τζώρτζια μου χαίρομαι που όλα είναι καλά,που περάσατε καλά και με το καλό να ξαναφύγετε!!! Δεν μπορείτε να πάτε διακοπές σε πιο κοντινές ημερομηνίες ωστέ να μην τους βλέπετε μόνο μια μέρα;;κρίμα!!

Δεσποινάκι περαστικούλια!!!!

Μαράκι βλέπω να κάνεις πολλά χλμ τώρα που ο μικρός μας περπάτησε.

Λινάκι  και Καλλιοπίτσα συμφωνώ με όλα!!

Χρύσα μήπως τελικά αυτό που σε σόκαρε με την ιστορία του φίλου του άντρα σου είναι πως ταιριάζει με την δική σας σε πολλά σημεία και πιθανόν να έχει την ίδια κατάληξη;

Εμένα δεν με σόκαρε όπως και καμία απο όλες μας που το διαβάσαμε γιατί είναι η πιο φυσιολογική εξέλιξη στις ηλικίες αυτές.Κανένας μα κανένας 20 χρονος δεν θα χαλάσει την  υπόλοιπη ζωή του γιατι δεν σκέφτηκε να βάλει προφυλακτικό να αποφύγει κάτι τέτοιο.Κανένας τους οτι μπούρδα κ να λένε εκείνη την στιγμή δεν είναι έτοιμος να δει τι πραγματικά γίνεται με τον ερχομό ενος παιδιού κ φυσικά εναν γάμο την ώρα που οι κολλητοί του γυρνάνε δεξιά κ αριστερά.Θα την κάνει με ελαφρά πολύ σύντομα,αλλά αυτό πιθανόν το γνωρίζεις γιαυτό κ προφανώς προτιμάς να τα συζητάς σε αγνώστους παρά με τους δικούς σου ανθρώπους.Δύσκολα παραδεχόμαστε τα λάθη μας,και σίγουρα στα 20 η ξεροκεφαλιά και εγώ ξέρω καλύτερα είναι στο κόκκινο.

Μαζί με το μωρό γεννιούνται και άπειρες ευθύνες και αυτές δεν λύνονται ούτε με μαξιλαροπόλεμο ούτε με το παρκάρισμα του μικρού σε παππούδες.Εύχομαι να βρείτε την σωστή λύση οχι για εσάς αλλά για αυτό το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα.

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβαζα τις περασμενες ημερες απο το κινητό που προφανως ειχε κολλησει σε καποια σελίδα και δεν μου έδειξε καθολου τον διαλογο που ειχατε με την ΧρυσαΜ!!!  Γι' αυτο ξεπεταγεται ως ασχετο ενα μηνυμα μου. Πω πωω! Θα πρεπει να φανηκα πολυ αναισθητη! Τελος παντων... Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Χρυσα μου να ζησετε και με το καλο να ερθει και ο μπεμπης σας. Κι εγω με τη σειρα μου θα σε συμβουλευα να προσπαθησεις να κανεις διαφορετικα πραγματα καθε τοσο και αφου εχει ορεξη ο καλος σου να βγαινετε, να το κανεις ακομα και αν νομιζεις πως εκεινος βαριεται. Το προτεινει όμως και το κανει για σενα. Και οταν θα βγειτε θα αλλαξει η διαθεση του. Ακομα και στη θαλασσα, αν δεν μπορεις να κανεις μπανιο, θα πιεις κατι δροσιστικο, θα πλατσουρισεις τα ποδαρακια σου στο νερο, θα δεις κοσμο, θα σε δει κι ο ηλιος που ειναι πολυ καλο για την αναπτυξη του μωρου (οχι το καταμεσημερο) και πιστευω πως θα αλλαξει η διαθεση και τον δυο σας. Επισης επιμενω να παρεις συμβουλες απο καποιον ειδικο γιατι μετα τη γεννα, βλεπω την επιλοχειο καταθλιψη να ερχεται... Δε θελω να σε στενοχωρησω. Παντα συμβουλευτικα αναφερομαι μικρη μου...

Δεσποινιω μου περαστικα σου κοπελα μου. Σιδερενια να 'σαι!

Μαρακι χαιρομαστε παντα να μαθαινουμε νεα σου! Περπατησε ο μικρος;! Μπραβο! Μα πως περναει ο καιρος βρε παιδι μου;

Νατασσακι μου δυστυχως επειδη τα παιδια ερχονται απο το εξωτερικο και εκει η σχολικη περιοδος ειναι διαφορετικη απο τη δικη μας δεν μπορουν να κανουν αλλιως. Αλλα ουτε κι εμεις γιατι παιρνουμε αδεια συμφωνα με το ποτε κλεινει η εταιρεια που δουλευει ο αντρας μου. Τι να γινει; Μπορει στις επομενες διακοπες να τα καταφερουμε καλυτερα.

Βλεπω το τικερακι σου και θα ξαναπω: Μα πως περναει ο καιρος; Εγινε κιολας ο μικρος σου 5 μηνων;! Μωρε μπραβο!...

4OQ2p3.png

πρίν από 21 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Διάβαζα τις περασμενες ημερες απο το κινητό που προφανως ειχε κολλησει σε καποια σελίδα και δεν μου έδειξε καθολου τον διαλογο που ειχατε με την ΧρυσαΜ!!!  Γι' αυτο ξεπεταγεται ως ασχετο ενα μηνυμα μου. Πω πωω! Θα πρεπει να φανηκα πολυ αναισθητη! Τελος παντων... Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Χρυσα μου να ζησετε και με το καλο να ερθει και ο μπεμπης σας. Κι εγω με τη σειρα μου θα σε συμβουλευα να προσπαθησεις να κανεις διαφορετικα πραγματα καθε τοσο και αφου εχει ορεξη ο καλος σου να βγαινετε, να το κανεις ακομα και αν νομιζεις πως εκεινος βαριεται. Το προτεινει όμως και το κανει για σενα. Και οταν θα βγειτε θα αλλαξει η διαθεση του. Ακομα και στη θαλασσα, αν δεν μπορεις να κανεις μπανιο, θα πιεις κατι δροσιστικο, θα πλατσουρισεις τα ποδαρακια σου στο νερο, θα δεις κοσμο, θα σε δει κι ο ηλιος που ειναι πολυ καλο για την αναπτυξη του μωρου (οχι το καταμεσημερο) και πιστευω πως θα αλλαξει η διαθεση και τον δυο σας. Επισης επιμενω να παρεις συμβουλες απο καποιον ειδικο γιατι μετα τη γεννα, βλεπω την επιλοχειο καταθλιψη να ερχεται... Δε θελω να σε στενοχωρησω. Παντα συμβουλευτικα αναφερομαι μικρη μου...

Δεσποινιω μου περαστικα σου κοπελα μου. Σιδερενια να 'σαι!

Μαρακι χαιρομαστε παντα να μαθαινουμε νεα σου! Περπατησε ο μικρος;! Μπραβο! Μα πως περναει ο καιρος βρε παιδι μου;

Νατασσακι μου δυστυχως επειδη τα παιδια ερχονται απο το εξωτερικο και εκει η σχολικη περιοδος ειναι διαφορετικη απο τη δικη μας δεν μπορουν να κανουν αλλιως. Αλλα ουτε κι εμεις γιατι παιρνουμε αδεια συμφωνα με το ποτε κλεινει η εταιρεια που δουλευει ο αντρας μου. Τι να γινει; Μπορει στις επομενες διακοπες να τα καταφερουμε καλυτερα.

Βλεπω το τικερακι σου και θα ξαναπω: Μα πως περναει ο καιρος; Εγινε κιολας ο μικρος σου 5 μηνων;! Μωρε μπραβο!...

Ωωωω κρίμα μωρέ... :( 

Μακάρι στις επόμενες να είστε παρεούλα και να διασκεδάσετε πολύ!!!

Είδες πόσο γρήγορα πέρασε;;ούτε εμείς δεν το πιστεύουμε!!! Πότε ήταν μια σταλίτσα που τον φέραμε και τώρα είναι ενα παιδάκι με εκφράσεις,με γέλια,με γκριμάτσες!!! 

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

3 ώρες πρίν, NatasaP είπε:

Καλημέρα!!! Να έχουμε μια όμορφη κυριακή ζουζούνες!!

Τζώρτζια μου χαίρομαι που όλα είναι καλά,που περάσατε καλά και με το καλό να ξαναφύγετε!!! Δεν μπορείτε να πάτε διακοπές σε πιο κοντινές ημερομηνίες ωστέ να μην τους βλέπετε μόνο μια μέρα;;κρίμα!!

Δεσποινάκι περαστικούλια!!!!

Μαράκι βλέπω να κάνεις πολλά χλμ τώρα που ο μικρός μας περπάτησε.

Λινάκι  και Καλλιοπίτσα συμφωνώ με όλα!!

Χρύσα μήπως τελικά αυτό που σε σόκαρε με την ιστορία του φίλου του άντρα σου είναι πως ταιριάζει με την δική σας σε πολλά σημεία και πιθανόν να έχει την ίδια κατάληξη;

Εμένα δεν με σόκαρε όπως και καμία απο όλες μας που το διαβάσαμε γιατί είναι η πιο φυσιολογική εξέλιξη στις ηλικίες αυτές.Κανένας μα κανένας 20 χρονος δεν θα χαλάσει την  υπόλοιπη ζωή του γιατι δεν σκέφτηκε να βάλει προφυλακτικό να αποφύγει κάτι τέτοιο.Κανένας τους οτι μπούρδα κ να λένε εκείνη την στιγμή δεν είναι έτοιμος να δει τι πραγματικά γίνεται με τον ερχομό ενος παιδιού κ φυσικά εναν γάμο την ώρα που οι κολλητοί του γυρνάνε δεξιά κ αριστερά.Θα την κάνει με ελαφρά πολύ σύντομα,αλλά αυτό πιθανόν το γνωρίζεις γιαυτό κ προφανώς προτιμάς να τα συζητάς σε αγνώστους παρά με τους δικούς σου ανθρώπους.Δύσκολα παραδεχόμαστε τα λάθη μας,και σίγουρα στα 20 η ξεροκεφαλιά και εγώ ξέρω καλύτερα είναι στο κόκκινο.

Μαζί με το μωρό γεννιούνται και άπειρες ευθύνες και αυτές δεν λύνονται ούτε με μαξιλαροπόλεμο ούτε με το παρκάρισμα του μικρού σε παππούδες.Εύχομαι να βρείτε την σωστή λύση οχι για εσάς αλλά για αυτό το παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα.

Δεν είναι έτσι ρε κορίτσια... Πραγματικά, απορώ πώς από ένα παράπονο που έκανα να σας έδωσα την εντύπωση πως το αγόρι μου είναι ρωχάμης... Γιατί έτσι μου τον παρουσιάζετε... Δεν παρεξηγώ καμιά σας εννοείται, διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που γράφω, τα έχω δείξει και στην κολλητή μου και απορούμε από που βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα.

Εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση αυτό το παιδί με το αγόρι μου και δεν καταλαβαίνω πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό. Ο ένας κοιτούσε την πάρτι του και ο άλλος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είμαι καλά. Το αν εγώ μερικές φορές δεν είμαι ικανοποιημένη είναι άλλο θέμα! Μπορεί κι εγώ μερικές φορές να μην τον κάνω χαρούμενο. Όμως το προσπαθώ. Εσείς δηλαδή, όσα χρόνια είστε σε σχέση, δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά που να νιώθετε παραμελημένη; πάντα ήταν όλα τέλεια; συγγνώμη αλλά δεν το πιστεύω...

Εγώ που σας διαβάζω είμαι ένα άτομο με κριτική σκέψη, μπορώ πολύ καλά να διακρίνω ότι δε μου τα λέτε για κακό!! Αλλά αν σας διάβαζε κάποια που δεν είναι σαν εμένα θα σας χαρακτήριζε ως κακοπροαίρετες...

Και θεωρώ πως ήδη δείχνει την υπευθυνότητά του εφ' όσων 1ον) δεν πήγε να κάνει μια απλή θητεία και κοιτάζει να μαζέψει μόρια για να κάνει κάτι μέσα από το στρατό και να μην βγει και είναι ένας άνεργος και 2ον) ενώ ξέρει ότι θα ζοριστούμε πάρα πολύ οικονομικά, δεν έχουμε ούτε οικονομική άνεση (όπως οι γονείς εκείνης της κοπέλας) και είμαστε στο μηδέν, θα μπορούσε να μου πει να το ρίξω ή να πει στους γονείς μου "η κόρη σας μένει σε άλλη πόλη μόνη της, δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί και δεν το αναλαμβάνω". Δεν έκανε τίποτα από τα δυο. Είναι φυσιολογικό λοιπόν, ένας εικοσάχρονος, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και που έχει φορτωθεί ευθύνες που δεν αναβάλονται και να προσπαθεί να τα βγάζει πέρα μόνος του χωρίς να στηρίζεται ούτε στους ίδιους του τους γονείς, να έχει τρικυμία στο κεφάλι του και να κάνει καμιά φορά " λάθη" στη σχέση μας. Και γι' αυτό θεωρώ ότι είναι δικαίωμά του να βγει με τους φίλους του και να μην έχει μια Χρύσα να του έχει βάλει καπίστρι στο λαιμό. Με όλα αυτά που έχει στο κεφάλι του, αν δεν τον αφήνω να κάνει και κάποια πράγματα που θέλει, αν δεν κάνω λίγο στην άκρη τα νάζια μου, θα κρασάρει! Είναι τόσο απλό! Απορώ πώς δεν το σκεφτήκατε έτσι το θέμα...

@Georgia1972, γλυκιά μου :mad: !!! Μην το σκέφτεσαι έτσι, για κανένα λόγο δε σε πέρασα για αναίσθητη...!!!! Έχεις και εσύ τις δικιές σου έγνοιες... Έχω ήδη μιλήσει με το κεντρο μητρικού θηλασμού που έχουμε δωρεάν στο δήμο μας, αλλά όλα τα ραντεβού με τους ψυχολόγους είναι κλεισμένα μέχρι το Σεπτέμβρη... Πρέπει να πάω να μου δώσουν συμβουλές, διότι και εγώ φοβάμαι πως θα την πατήσω...!! Θέλω γενικά να μιλήσω και για τη στιγμή της γέννας και για όλα για όόόόλα αυτά με τρομάζουν πάρα πολύ!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Δεν είναι έτσι ρε κορίτσια... Πραγματικά, απορώ πώς από ένα παράπονο που έκανα να σας έδωσα την εντύπωση πως το αγόρι μου είναι ρωχάμης... Γιατί έτσι μου τον παρουσιάζετε... Δεν παρεξηγώ καμιά σας εννοείται, διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που γράφω, τα έχω δείξει και στην κολλητή μου και απορούμε από που βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα.

Εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση αυτό το παιδί με το αγόρι μου και δεν καταλαβαίνω πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό. Ο ένας κοιτούσε την πάρτι του και ο άλλος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είμαι καλά. Το αν εγώ μερικές φορές δεν είμαι ικανοποιημένη είναι άλλο θέμα! Μπορεί κι εγώ μερικές φορές να μην τον κάνω χαρούμενο. Όμως το προσπαθώ. Εσείς δηλαδή, όσα χρόνια είστε σε σχέση, δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά που να νιώθετε παραμελημένη; πάντα ήταν όλα τέλεια; συγγνώμη αλλά δεν το πιστεύω...

Εγώ που σας διαβάζω είμαι ένα άτομο με κριτική σκέψη, μπορώ πολύ καλά να διακρίνω ότι δε μου τα λέτε για κακό!! Αλλά αν σας διάβαζε κάποια που δεν είναι σαν εμένα θα σας χαρακτήριζε ως κακοπροαίρετες...

Και θεωρώ πως ήδη δείχνει την υπευθυνότητά του εφ' όσων 1ον) δεν πήγε να κάνει μια απλή θητεία και κοιτάζει να μαζέψει μόρια για να κάνει κάτι μέσα από το στρατό και να μην βγει και είναι ένας άνεργος και 2ον) ενώ ξέρει ότι θα ζοριστούμε πάρα πολύ οικονομικά, δεν έχουμε ούτε οικονομική άνεση (όπως οι γονείς εκείνης της κοπέλας) και είμαστε στο μηδέν, θα μπορούσε να μου πει να το ρίξω ή να πει στους γονείς μου "η κόρη σας μένει σε άλλη πόλη μόνη της, δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί και δεν το αναλαμβάνω". Δεν έκανε τίποτα από τα δυο. Είναι φυσιολογικό λοιπόν, ένας εικοσάχρονος, που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και που έχει φορτωθεί ευθύνες που δεν αναβάλονται και να προσπαθεί να τα βγάζει πέρα μόνος του χωρίς να στηρίζεται ούτε στους ίδιους του τους γονείς, να έχει τρικυμία στο κεφάλι του και να κάνει καμιά φορά " λάθη" στη σχέση μας. Και γι' αυτό θεωρώ ότι είναι δικαίωμά του να βγει με τους φίλους του και να μην έχει μια Χρύσα να του έχει βάλει καπίστρι στο λαιμό. Με όλα αυτά που έχει στο κεφάλι του, αν δεν τον αφήνω να κάνει και κάποια πράγματα που θέλει, αν δεν κάνω λίγο στην άκρη τα νάζια μου, θα κρασάρει! Είναι τόσο απλό! Απορώ πώς δεν το σκεφτήκατε έτσι το θέμα...

@Georgia1972, γλυκιά μου :mad: !!! Μην το σκέφτεσαι έτσι, για κανένα λόγο δε σε πέρασα για αναίσθητη...!!!! Έχεις και εσύ τις δικιές σου έγνοιες... Έχω ήδη μιλήσει με το κεντρο μητρικού θηλασμού που έχουμε δωρεάν στο δήμο μας, αλλά όλα τα ραντεβού με τους ψυχολόγους είναι κλεισμένα μέχρι το Σεπτέμβρη... Πρέπει να πάω να μου δώσουν συμβουλές, διότι και εγώ φοβάμαι πως θα την πατήσω...!! Θέλω γενικά να μιλήσω και για τη στιγμή της γέννας και για όλα για όόόόλα αυτά με τρομάζουν πάρα πολύ!!!!

χα χα χα οχι κ ρωχαμης βρε χρυσα. Οχι δεν εχεις καταλαβει οτι εμεις απλως σου λεμε οτι το αγορι σου φερεται φυσιολογικα για την ηλικια του απλα ισως δεν ειναι ετοιμος ακομα για ενα μωρο. Μπορει να μην θελει να το ριξει μπορει να λυπαται κ να μην ειναι στο χαρακτηρα του να σε εγκαταλειψει αλλα ισως να μην ηταν κ το ονειρο της ζωης του να κανει ενα παιδι τωρα κ να δουλευει σαν το σκυλι απτα 20 για νατο μεγαλωσει. Ξερεις οταν ενας ανθρωπος θελει ενα μωρο κ την γυναικα του πραγματικα κανεις απτους δυο αυτην την περιοδο δεν εχει παραπονα κ ανασφαλειες απτο συντροφο του. Ολες μας εχουμε περασει φασεις με τον συντροφο μας απλα θελουμε να σου πουμε οτι οταν μια γυναικα μενει εγκυος απτον ανθρωπο της δεν ειναι φυσιολογικο να νιωθει ετσι αυτη ειναι η περιοδος που κανονικα επρεπε να μην εχεις ιχνος παραπονου κ αυτος ιχνος βαρεμαρας. Το οτι εχεις παραπονα εστω κ για λιγο δειχνει οτι κατι δεν παει καλα. Κ σου λεω κ ξανατονιζω οτι στην φαση που εισαι τωρα επρεπε να πετατε απο χαρα δεν υπαρχει ρουτινα δεν υπαρχει κουραση απο δουλεια δεν ειναι φυσιολογικο να νιωθεις ουτε λεπτο παραμελημενη τωρα.

Κ προς θεου δεν λεμε οτι δεν θα παει καλα το θεμα κανεις δεν ξερει το μελλον απλα λεμε οτι ηταν επιπολαιο να ειστε απροσεχτοι τοσο μικροι κ οτι αυτο ισως στοιχισει την ευτυχια σας. Κ ισως καθως μεγαλωνεις ισως κ στο δευτερο παιδακι σου μετα απο 10 χρονια ελπιζω κ οχι τοσο νωρις καταλαβεις τι θα πει συντροφικοτητα στην εγκυμοσυνη.

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές!!!

Χρύσα το ότι ο άντρας σου λειτούργησε με κοινή λογική κ δεν φέρθηκε ύπουλα λέγοντας ψέματα δεν νομίζω ότι είναι δείγμα υπευθυνότητας αλλά βασικός κανόνας συμπεριφοράς..(φαντάσου να έλεγε ψέματα ότι δεν αυτός έπαιρνε προφυλάξεις κ δεν ξέρει τίποτα για την εγκυμοσύνη...ειδικά αφού πρόκειται για την δεύτερη "τυχαία" εγκυμοσύνη σου)

Καμιά δε θεωρεί το παλικάρι ρωχαμη γτ απλά καμία μας δεν τον ξέρει...όσα λέμε βασίζονται σε αυτά που εσύ περιγράφεις άρα μήπως εσύ τον παρουσιάζεις έτσι???

Τώρα αν σου φαινόμαστε κακοπροαίρετες μιλώντας τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας μάλλον είναι κάτι που θα έπρεπε να σε προβληματίζει κ όχι να σε ενοχλεί.σκεψου ότι κ εσύ σύντομα θα συμβουλεύεις το παιδί σου κ δεν θα είσαι τόσο "μεγάλη" όσο η μαμά σου από την οποία ενοχλούν οι αλήθειες που λέει!!

Και τέλος μπορώ να σου πω υπεύθυνα πως δεν ένιωσα ποτέ παραμελημένη από τον άντρα μου,ειδικά στην περίοδο της εγκυμοσύνης, βέβαια ίσως φταίει το ότι κι εκείνος δεν αισθάνθηκε ποτέ να του βάζω ...καπιστρι γιατί στο χωριό μου αυτά τα έχουμε για τα ζώα και όχι για τον σύντροφό μας!!!! 

• Μου αρέσει 2

x6WFp2.pngYIVQp2.png

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Χρύσα αν ήταν ενα παράπονο όπως λες δεν θα ήταν και άξιο λόγου και δεν θα το συζητούσες καν εδώ.Όμως τα παράπονα σου είναι αρκετό διάστημα  που τα διαβάζουμε.Όπως σου έγραψαν ήδη η Λίνα και η Δέσποινα και θα στο πω και εγώ στην περίοδο αυτή που διανύεις δεν νοείται ούτε να έχεις παράπονα,ούτε αδιαφορίες  και ούτε παραμέληση.Ο άντρας σε οποιαδήποτε ηλικία και αν είναι λοιπόν αν πραγματικά σε θέλει και δεν είναι δίπλα σου απο υποχρέωση τότε στο δείχνει κάθε μέρα με τον τρόπο του.

Δεν το ζητάς ούτε το απαιτείς το κάνει επειδή το θέλει!!!

Όσο για την παραμέληση που όπως βλέπω την θεωρείς κάπως δεδομένη πως υπάρχει στα ζευγάρια θα σου πώ δεν την έχω νιώσει λεπτό απο τον άνθρωπο μου εδώ και 17 χρόνια που  είμαστε μαζί.Ποτέ δεν με έκανε να το αισθανθώ και ταυτόχρονα το ίδιο ισχύει και απο την πλευρά μου.Οι σχέσεις ή ο γάμος είναι ενας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται και τους δύο.Όταν είναι μόνο ο ένας παρέα με την υπομονή του τότε είναι σε αδιέξοδο δυστυχώς και είναι ώρα να φεύγει.

Όσο αφορά το κακοπροαίρετες θα συμφωνήσω με την Δέσποινα πως η αλήθεια πονάει.Σε λίγο θα μας πείς πως ζηλεύουμε γιαυτό και στα λέμε.

Τώρα με το να λες  πως ειναι δικαίωμα του να βγαίνει και Δεν θες να έχει καπίστρι θα σου πω πως φάσκεις κ αντιφάσκεις ...γιατί και τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα μέσα στην νύχτα οταν διασκεδάζει με τους άλλους φαντάρους ή τους φίλους του και αυτό Καπίστρι λέγεται!!! απορώ πως δεν το σκέφτηκες !!

Τέλος θα σου πω πως γράφεις σε ενα θέμα που οι περισσότερες κοπέλες για τον Α ή Β λόγο προσπαθούν να αποκτήσουν αυτό που έχεις και θα έδιναν τα πάντα να είναι στην κατάσταση αυτή .Είναι άδικο λοιπόν να βλέπεις κάποιον να το έχει κ να μην το χαίρεται.Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω σου κ λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει!!! 

Qshbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , NatasaP είπε:

Χρύσα αν ήταν ενα παράπονο όπως λες δεν θα ήταν και άξιο λόγου και δεν θα το συζητούσες καν εδώ.Όμως τα παράπονα σου είναι αρκετό διάστημα  που τα διαβάζουμε.Όπως σου έγραψαν ήδη η Λίνα και η Δέσποινα και θα στο πω και εγώ στην περίοδο αυτή που διανύεις δεν νοείται ούτε να έχεις παράπονα,ούτε αδιαφορίες  και ούτε παραμέληση.Ο άντρας σε οποιαδήποτε ηλικία και αν είναι λοιπόν αν πραγματικά σε θέλει και δεν είναι δίπλα σου απο υποχρέωση τότε στο δείχνει κάθε μέρα με τον τρόπο του.

Δεν το ζητάς ούτε το απαιτείς το κάνει επειδή το θέλει!!!

Όσο για την παραμέληση που όπως βλέπω την θεωρείς κάπως δεδομένη πως υπάρχει στα ζευγάρια θα σου πώ δεν την έχω νιώσει λεπτό απο τον άνθρωπο μου εδώ και 17 χρόνια που  είμαστε μαζί.Ποτέ δεν με έκανε να το αισθανθώ και ταυτόχρονα το ίδιο ισχύει και απο την πλευρά μου.Οι σχέσεις ή ο γάμος είναι ενας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται και τους δύο.Όταν είναι μόνο ο ένας παρέα με την υπομονή του τότε είναι σε αδιέξοδο δυστυχώς και είναι ώρα να φεύγει.

Όσο αφορά το κακοπροαίρετες θα συμφωνήσω με την Δέσποινα πως η αλήθεια πονάει.Σε λίγο θα μας πείς πως ζηλεύουμε γιαυτό και στα λέμε.

Τώρα με το να λες  πως ειναι δικαίωμα του να βγαίνει και Δεν θες να έχει καπίστρι θα σου πω πως φάσκεις κ αντιφάσκεις ...γιατί και τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα μέσα στην νύχτα οταν διασκεδάζει με τους άλλους φαντάρους ή τους φίλους του και αυτό Καπίστρι λέγεται!!! απορώ πως δεν το σκέφτηκες !!

Τέλος θα σου πω πως γράφεις σε ενα θέμα που οι περισσότερες κοπέλες για τον Α ή Β λόγο προσπαθούν να αποκτήσουν αυτό που έχεις και θα έδιναν τα πάντα να είναι στην κατάσταση αυτή .Είναι άδικο λοιπόν να βλέπεις κάποιον να το έχει κ να μην το χαίρεται.Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω σου κ λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει!!! 

Μπαίνω και γράφω αυτά που με απασχολούν. Δεν απαίτησα απο καμιά να ασχοληθεί μαζί μου. Ντροπή να το λες αυτό... Μακάρι να είστε συνέχεια έτσι με τον άντρα σου. Ωστόσο αυτό που έγραψες για εμένα είναι πολύ προσβλητικό και κακό.. Λυπάμαι γι' αυτό.. Αλλά χαίρομαι που βλέπω τέτοιες απόψεις, για να ξέρω τι να δημοσιεύω και τι όχι, να μάθω να μετράω τα λόγια μου. Ή μάλλον, τα γράμματά μου. Καλή συνέχεια σε όλες σας!!!

πρίν από 13 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Μπαίνω και γράφω αυτά που με απασχολούν. Δεν απαίτησα απο καμιά να ασχοληθεί μαζί μου. Ντροπή να το λες αυτό... Μακάρι να είστε συνέχεια έτσι με τον άντρα σου. Ωστόσο αυτό που έγραψες για εμένα είναι πολύ προσβλητικό και κακό.. Λυπάμαι γι' αυτό.. Αλλά χαίρομαι που βλέπω τέτοιες απόψεις, για να ξέρω τι να δημοσιεύω και τι όχι, να μάθω να μετράω τα λόγια μου. Ή μάλλον, τα γράμματά μου. Καλή συνέχεια σε όλες σας!!!

Ποιο ακριβώς είναι το προσβλητικό και το κακό;;θες να το διευκρινήσεις; 

Μάλλον όπως σε βολεύουν τα διαβάζεις!

Καλά κάνεις κ γράφεις αυτά που σε απασχολούν κανείς δεν θα κρίνει αυτό αλλά σε όλα τα υπόλοιπα χρειάζεται και λίγο τάκτ ειδικά οταν τίθεται θέμα για μωρά και εγκυμοσύνες που όλες οι κοπέλες εδω θα έδιναν τα πάντα και κάνουν τα πάντα!!

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...