Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Georgia1972 είπε:

Είδες λοιπόν; Προχωράει η επιστήμη και είναι σύμμαχός μας! Όλα θα γίνουν όταν πρέπει.

Και συ Δημητρούλα μου αυτή τη φορά θα κάνεις την τυχερη και τελευταία προσπάθεια!

:wub:

1 hour ago, Calliopi. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Είστε καλά??? Μπορεί να έβρεξε κ να μας στέρησε το μπανάκι, τουλάχιστον δρόσισε....

Μελενάκι μου ξέρω ότι ο καιρός δε βοηθάει όμως δε θέλω να το βάλεις κάτω!!! Σήμερα με τόσα μέσα όλα μπορούν να συμβούν!!! Να έχεις πίστη και υπομονή καλή μου!!! Σύντομα θα μας πεις τα ευχάριστα και θα κάνουμε όλες πάρτυ!!!!

Sugar καλή επιτυχία για αύριο!!!!

Καλλιοπη μου ποσο πολυ σ' ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια να ηξερες!!! Μακαρι να γινουν ολα οπως τα λες!!! Κ σ' εσενα ολα να ερθουν γρηγορα κ ευκολα, στο ευχομαι ολοψυχα! :) ♡♡♡

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Είδες λοιπόν; Προχωράει η επιστήμη και είναι σύμμαχός μας! Όλα θα γίνουν όταν πρέπει.

Και συ Δημητρούλα μου αυτή τη φορά θα κάνεις την τυχερη και τελευταία προσπάθεια!

Καλημερες κοριτσάρες 

Μακάρι Γεωργία μου γιατί να πέρνω θετικό κ η χαρά να κρατάει λίγες μέρες σκοτώνει την υπομονή κ τα νεύρα αλλά οχι τη λαχτάρα! Εχω βγάλει πλάνο να αδιαθετήσω τον επόμενο μήνα, να πάω αιματολόγο και τον Σεπτέμβριο να πάω από το Κέντρο κ να αρχίσω τις διαδικασίες αποφεύγω τον Αυγουστο σαν τρελλή δεν θα σπασω τα νευρα μου! Θα πάρω απλά στην επιτροπή να δώ για πότε εχω ημερομηνια ραντεβου κ εχει ο Θεός!! 

Sugar μου καλή επιτυχία!!!! Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ να σε ευλογήσει κ να σε προστατέψει κ όλες τις εγκυούλες μας!!

Ας μας πάνε σε όλες καλά κ να γεμίσουμε αγκαλίτσες!

• Μου αρέσει 3

Καλημερα! Πως ειστε? Χαλια ο καιρος κοριτσια. Εδω τουλαχιστον ειναι χειμερινος κ κρυος!

Απο ψυχολογια ειμαι λιγο καλυτερα αν κ μια ανησυχια μεσα μου την εχω. Ειναι που ξεκιναει κ αυτη η δουλεια απο Σεπτεμβρη κ φοβαμαι μη κ δεν μου δινουν αδεια να κατεβαινω Αθηνα. Φετος που ειχα ολο το χρονο ελευθερο δε μας βοηθησε η τυχη.

Σημερα ειπα κ εγω στον αντρα μου να ρωτησει για αιματολογο κ σκεφτομαι να παω κ σε ενδοκρινολογο. Απο τις εξετασεις που εχω κανει ως τωρα δε φαινεται τιποτα αλλα καλου-κακου ας τα κανω ολα να ξεμπερδευω!

Δημητρουλι μου εχεις δικιο, μα η λαχταρα ειναι μεγαλυτερη κ αυτη θα μας καθοδηγησει!!!

Βοηθεια μας η Αγια Μαρινα!

Sugar μου περιμενουμε νεα σου! Πολυ ωραια ημερα σου ετυχε! :)

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια μου γύρισα! Τελικά όντως δεν ήταν τίποτα, πολύ γρήγορα! Ένα λεπτό μα τόσο σημαντικό! Την άλλη Τετάρτη ή χοριακη! Τώρα περιμένω οδηγίες για τα φάρμακα, 3 μέρες ξάπλα η χαλαρά στο σπίτι και σκ θα φύγω αλλά μου απαγόρευσαν το μπάνιο!

Όταν βγήκα έβαλα τα κλάματα, τώρα είμαι καλά, όταν θα πλησιάζουν οι μέρες δε θα την παλεύω καθόλου! 

Να μας ευλόγησει όλες η Αγία Μαρίνα να γίνουμε μανούλες ! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Sugar86 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα! Τελικά όντως δεν ήταν τίποτα, πολύ γρήγορα! Ένα λεπτό μα τόσο σημαντικό! Την άλλη Τετάρτη ή χοριακη! Τώρα περιμένω οδηγίες για τα φάρμακα, 3 μέρες ξάπλα η χαλαρά στο σπίτι και σκ θα φύγω αλλά μου απαγόρευσαν το μπάνιο!

Όταν βγήκα έβαλα τα κλάματα, τώρα είμαι καλά, όταν θα πλησιάζουν οι μέρες δε θα την παλεύω καθόλου! 

Καλως την :):):) !!!

Καλοστεριωτα κοριτσακι μου! Με το καλο να παρεις μια τεραααααστια χοριακη σε λιγες ημερες!

Ειναι λογικο που εβαλες τα κλαματα. Ειναι εντονα συγκινησιακα φορτισμενη η συγκεκριμενη. Κ εγω το εχω παθει!!!

Αντε τωρα καλες ξαπλες κ ομορφες σκεψεις!!! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Sugar86 είπε:

Μπράβο Sugarάκι! Καλοστέργιωτα να 'ναι!

Νωρίς δε σου ζηταει χοριακή; Εμένα πάντα μου ζητούσαν τη 15η ημέρα.

4OQ2p3.png

Συννεφιασμένες καλησπέρες κορίτσια μου!!!! Είστε καλά???

Μελενια μου ελπίζω να μη σου δημιουργήσουν πρόβλημα και έξτρα άγχος και να μπορείς να ανεβαίνεις στο γιατρό σου...

Δήμητρα άσε τον Αύγουστο για χαλάρωση και μπανάκια... Και ξανά το Σεπτέμβρη στο ψητό!!!  :-D :wink:

Sugar μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Τώρα απόλαυσε 3 μέρες χαλάρωσης...!!! Και την Τετάρτη εύχομαι μια τεράστια χοριακή...!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Calliopi. είπε:

Συννεφιασμένες καλησπέρες κορίτσια μου!!!! Είστε καλά???

Μελενια μου ελπίζω να μη σου δημιουργήσουν πρόβλημα και έξτρα άγχος και να μπορείς να ανεβαίνεις στο γιατρό σου...

Δήμητρα άσε τον Αύγουστο για χαλάρωση και μπανάκια... Και ξανά το Σεπτέμβρη στο ψητό!!!  :-D :wink:

Sugar μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Τώρα απόλαυσε 3 μέρες χαλάρωσης...!!! Και την Τετάρτη εύχομαι μια τεράστια χοριακή...!!!!

Καλησπερα Καλλιοπη μου.

Κ εγω αυτο ευχομαι κ ελπιζω, κυριως να μη μου δημιουργουν εξτρα αγχος. Ειναι κ ο χαρακτηρας μου τετοιος που ερχομαι σε δυσκολη θεση οταν καταλαβω οτι ενοχλουνται ειτε οι συναδελφοι, ειτε ο διευθυντης. Ευχομαι να εχουν κατανοηση κ να μην αντιμετωπισω προβλημα. Θα δουμε...

Θετική σκέψη!!! Ελπίζω να έχεις να κάνεις με ανθρώπους που έχουν κατανόηση!!! Όπως και να έχει όμως εσύ θα είσαι προσηλωμένη στον στόχο σου!!!!  Στο μωράκι σου δηλαδή!!!!! :wink:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Calliopi. είπε:

Θετική σκέψη!!! Ελπίζω να έχεις να κάνεις με ανθρώπους που έχουν κατανόηση!!! Όπως και να έχει όμως εσύ θα είσαι προσηλωμένη στον στόχο σου!!!!  Στο μωράκι σου δηλαδή!!!!! :wink:

Κ εγω αυτο λεω :) πανω απ' ολα ο στοχος μου κ ας κανουν οι αλλοι αυτο που θεωρουν σωστο! ;)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κανετε;

Μελένια μου κι εγώ έτσι είμαι σαν κι εσενα. Ο άντρας μου ήθελε αυτή το φορά να μην πούμε σε κανέναν ότι κάνουμε άλλη μια προσπάθεια. Αλλα μπορώ να μην ενημερώσω στη δουλεια για την απουσία μου;

Και σκέφτομαι ό,τι κι εσυ. Να μην ενοχλήσω. Ο προισταμενος μου ειπε καλή επιτυχια αλλα με ρωτησε 2 φορες για ποσο θα λειψω. Η κοπέλα που αντικαθιστω κάποιες φορες με ρωτησε γιατι δεν το πηγαμε απο Σεπ να εχουν τελειωσει οι άδειες. Και ευτυχως επεσε το διαστημα με την ηδη προγραμματισμενη για το καλοκαιρι αδεια. Ελεγα απλως αν μεινω εγκυος να παρω καμια εβδομαδα ακομη για να δεσει καλα το "γλυκο". Τωρα σκεφτομαι να μην τη ζητησω. Ελπιζω να μην αρχισουν οι μουρμουρες και η γλωσσοφαγια!... θα μου πειτε, ας δουμε πρωτα τι θα πετυχουμε και βλεπουμε.

Έτσι μου 'ρχεται αν ειμαι εγκυος με το καλο να χτυπησω κανενα μηνα άδεια και να πανε να κουρευονται! Παντα εβαζα μπροστα τη δουλεια. Και ισως αν δεν το εκανα να ειχα σημερα παιδι απο δικα μου ωαρια. Εχασα χρονο. Τωρα πρεπει να βαλω μπροστα απ' ολους την οικογενεια μου! Αυτο να κανεις κι εσυ Μελενια μου! Πρωτα θα κοιταξεις το σπιτι σου!

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Γιωργία μου συμφωνώ πως πανω από όλα η οικογένεια μας!!! Μη σκέφτεσαι πως εσύ φταις για κάτι... Την εκάστοτε στιγμή παίρνουμε αποφάσεις που θεωρούμε ότι είναι σωστές...!!! Μπορεί να έριξες το βάρος σου στη δουλειά όμως αυτό δε συνάδει με την δυσκολία σας να αποκτήσετε μωράκι...

Μη γεμίζουμε το μυαλό μας με αρνητικές σκέψεις!!! Τόσο καιρό που σας διαβάζω ειλικρινά σας θαυμάζω για την υπομονή σας, την καλοσύνη σας, την ευγένεια της ψυχής σας!!! Σίγουρα θα γίνουμε μανούλες (έβαλα κ τον εαυτό μου μέσα κ ας ξεκινήσω πιο μετά τις προσπάθειες)!!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 21 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κανετε;

Μελένια μου κι εγώ έτσι είμαι σαν κι εσενα. Ο άντρας μου ήθελε αυτή το φορά να μην πούμε σε κανέναν ότι κάνουμε άλλη μια προσπάθεια. Αλλα μπορώ να μην ενημερώσω στη δουλεια για την απουσία μου;

Και σκέφτομαι ό,τι κι εσυ. Να μην ενοχλήσω. Ο προισταμενος μου ειπε καλή επιτυχια αλλα με ρωτησε 2 φορες για ποσο θα λειψω. Η κοπέλα που αντικαθιστω κάποιες φορες με ρωτησε γιατι δεν το πηγαμε απο Σεπ να εχουν τελειωσει οι άδειες. Και ευτυχως επεσε το διαστημα με την ηδη προγραμματισμενη για το καλοκαιρι αδεια. Ελεγα απλως αν μεινω εγκυος να παρω καμια εβδομαδα ακομη για να δεσει καλα το "γλυκο". Τωρα σκεφτομαι να μην τη ζητησω. Ελπιζω να μην αρχισουν οι μουρμουρες και η γλωσσοφαγια!... θα μου πειτε, ας δουμε πρωτα τι θα πετυχουμε και βλεπουμε.

Έτσι μου 'ρχεται αν ειμαι εγκυος με το καλο να χτυπησω κανενα μηνα άδεια και να πανε να κουρευονται! Παντα εβαζα μπροστα τη δουλεια. Και ισως αν δεν το εκανα να ειχα σημερα παιδι απο δικα μου ωαρια. Εχασα χρονο. Τωρα πρεπει να βαλω μπροστα απ' ολους την οικογενεια μου! Αυτο να κανεις κι εσυ Μελενια μου! Πρωτα θα κοιταξεις το σπιτι σου!

Αχ ποσο σε καταλαβαινω! Κ εγω γι αυτο κυριως ψαχτηκα μετα απο 2 χρονια προσπαθειων. Φοβομουν τι θα πουν κ πως θα το παρουν αν ζηταω αδεια απ' τη δουλεια. Βλακειες μας! Λες κ θα μας δωσουν το παρασημο οτι ημασταν αψογες στην εργασια μας. Ενας λογος που αφησα τον περασμενο χρονο κενο ηταν για να μην δινω λογαριασμο για ποιο λογο θελω αδειες κλπ. Αυτη τη φορα ομως το δουλευω πολυ μεσα μου, πρεπει να υπερασπιστω τα συμφεροντα της οικογενειας μου. 

Εγω σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατ'ευχην κ να παρεις οσο πιο πολυ αδεια γινεται. Ετσι τους πρεπει εφ'οσον εχουν τετοια συμπεριφορα.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Sugar86 είπε:

Καλοστεριωτα κοπέλα μου!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πανε όλα τέλεια!!! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Calliopi. είπε:

Γιωργία μου συμφωνώ πως πανω από όλα η οικογένεια μας!!! Μη σκέφτεσαι πως εσύ φταις για κάτι... Την εκάστοτε στιγμή παίρνουμε αποφάσεις που θεωρούμε ότι είναι σωστές...!!! Μπορεί να έριξες το βάρος σου στη δουλειά όμως αυτό δε συνάδει με την δυσκολία σας να αποκτήσετε μωράκι...

Μη γεμίζουμε το μυαλό μας με αρνητικές σκέψεις!!! Τόσο καιρό που σας διαβάζω ειλικρινά σας θαυμάζω για την υπομονή σας, την καλοσύνη σας, την ευγένεια της ψυχής σας!!! Σίγουρα θα γίνουμε μανούλες (έβαλα κ τον εαυτό μου μέσα κ ας ξεκινήσω πιο μετά τις προσπάθειες)!!!!

Ευχαριστουμε Calliopi για τα καλα σου λογια, αλλα εγω προσωπικα έχασα χρονο βαζοντας μπροστα τη δουλεια μου. Και στις ηλικιες γυρω στα 40 καθε χρονος που χανεται κοστιζει στη γονιμοτητα... Τέλος παντων, εγινε ό,τι έγινε.... Ας ελπισουμε πως θα γινουν  ολα οπως τα λες.

πρίν από 33 λεπτά , Me-Lenia είπε:

Αχ ποσο σε καταλαβαινω! Κ εγω γι αυτο κυριως ψαχτηκα μετα απο 2 χρονια προσπαθειων. Φοβομουν τι θα πουν κ πως θα το παρουν αν ζηταω αδεια απ' τη δουλεια. Βλακειες μας! Λες κ θα μας δωσουν το παρασημο οτι ημασταν αψογες στην εργασια μας. Ενας λογος που αφησα τον περασμενο χρονο κενο ηταν για να μην δινω λογαριασμο για ποιο λογο θελω αδειες κλπ. Αυτη τη φορα ομως το δουλευω πολυ μεσα μου, πρεπει να υπερασπιστω τα συμφεροντα της οικογενειας μου. 

Εγω σου ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα κατ'ευχην κ να παρεις οσο πιο πολυ αδεια γινεται. Ετσι τους πρεπει εφ'οσον εχουν τετοια συμπεριφορα.

Επισης Μελενια μου. Ναι, αυτο να κανεις! Πρωτα ο στοχος σου!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...