Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Μπαίνω κάθε λίγο και λιγάκι, απλά δε μπορώ να συντονιστώ με αυτά που γράφετε. Δε φταίτε εσείς απλά εμένα η ψυχολογία μου δεν είναι καλά και απλώς κοιτάζω τα κειμενα χωρίς να βγάζω νόημα.

Δε θέλω να σας τρομάξω, δεν έγινε κάτι με τον μπέμπη, δόξα τω Θεώ είναι καλά! Ίσως να είναι ορμονικό το θέμα. Δεν έχω όρεξη για τίποτα, ούτε και για φαγητό, το μόνο που θέλω είναι να είμαι μόνη μου. Νιώθω πως θέλω να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Μόνη μου παρηγοριά είναι ο μπεμπάκος μου, να δείτε ο γλυκός μου, όταν είμαι στεναχωρημένη δεν κουνιέται, δεν κάνει τίποτα, σα να μη θέλει να με ενοχλήσει, το χρυσούλι μου! Γενικά όμως όλο και κάτι κάνει. Βέβαια, επειδή με έχουν πιάσει και κάτι εντερικα, δε μπορώ να διακρίνω αν κουνιεται ο μπέμπης ή το έντερο.

Τι να σας πω κορίτσια, έχω περάσει στη φάση της σχιζοφρένιας... Και φυσικά πάντα μου φταίει το αγόρι μου. Δεν του κάνω γκρίνιες, ούτε του έχω πει ότι δεν είμαι καλά. Με ακούει λίγο θλιμμένη όταν μιλάμε, αλλά του λέω ότι είμαι από τον ύπνο. Δε μπορώ να πω ότι δε μ' αγαπάει ή ότι δε νοιάζεται... Μου φαίνεται ότι με έχει λίγο δεδομένη.. Ψυχολόγισα την κατάσταση και κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα... Σήμερα απλά δεν ήθελα να του μιλήσω! Χθες βγήκε με φίλους του για σουβλάκια, τον πήρα τηλέφωνο, δεν απαντησε, τον ξαναπήρα (επειδή ήταν περασμένες δώδεκα και προφανώς ανησύχησα που δεν το σήκωσε) και μου είπε ότι ήταν για μπίρες και σφηνάκια. Ναι με πείραξε! Με πείραξε γιατί υποτίθεται ότι δεν έχει λεφτά, γιατί ζήλευα που ήταν έξω και εγώ δεν έχω να πάω ούτε για νερό στο περίπτερο, γιατί ζήλεψα που άκουγα γυναικείες φωνές, γιατί ανησύχησα που δεν το σήκωσε, γιατί πήγε χωρίς καν να μου αναφέρει κάτι... Με βρίσκετε παράλογη; ε ίσως είμαι... Παρ' όλ' αυτά του είπα "καλα να περάσεις και να προσέχεις" και το κλείσαμε... Εε κατά τι μια και δύο παρά τον πήρα να του πω ότι θα κοιμηθώ και εκείνος μου είπε ότι ήταβ για κρέπες.. Και τι ζήτησα ρε κορίτσια; να μου στείλει όταν γυρίσει για να ξέρω ότι είναι καλά. Κακό είναι; εε δεν έστειλε.. Δεν πειράζει, μου ειπε ότι έπεσε για ύπνο. Ωστόσο τον πείραξε που πετάχτηκα 4 παρά απ0 τον ύπνο μου να δω αν μου έστειλε και άρχισε να με κατηγορεί! Και επειδή τα πήρα εκείνη τη στιγμή (με έπνιξε το άδικο) μου το έκλεισε!!!!! Δεν άντεχε να ακούσει την γκρίνια μου προφανως... Εγώ απλά του έστειλα "νιώθεις εντάξει τώρα που μου το έκλεισες;" και μου έστειλε "απλά σ αγαπάω μονο αυτό έχω να πω" σα να μου λέει σε γράφω στα τέτοια μου και μη μου τα ζαλίζεις.... Δεν απαντησα εννοείται!!! 

Συγγνώμη για το σεντόνι απλά νιώθω πως αν δε τα γράψω σε κάποιον θα σκάσω. Να τα ξεστομίσω δε μπορώ, με πνηγουν δάκρια...

Βρε κοριτσάκι μου γλυκό, κάτι οι ορμόνες σου, κάτι η απόσταση, κάτι τα νιάτα που σας κάνουν και βράζετε κάνουν την κατάσταση με φαίνεται τραγική. Όμως πιστεύω πως δεν είναι.

Το να κρύβεις συνεχώς τις ανησυχίες σου, να του δίνεις την εντύπωση πως όλα είναι καλά και έπειτα να τρελαίνεσαι δε νομίζω πως έχει θετικό αποτέλεσμα. Μίλησέ του ήρεμα εξηγώντας του πως αυτή την περίοδο είσαι περισσότερο ευαίσθητη λόγω των ορμονών και χρειάζεσαι ουσιαστική στήριξη. Μην περιμένεις να το καταλάβει μόνος του. Πες του πως έχεις ανάγκη να έρθει και λίγο στην Πάτρα. Για να παρεις κι εσυ δυναμη. Ξέρω πως το έχεις πει, αλλά ξαναπες το οχι ομως να ακουστει ως γκρινια. Εσυ ξερεις τα κουμπια του. Και ως προς το οικονομικο, παρε τη βοήθεια των γονιων σου. Δεν ειναι καλο να νοιώθεις απο παντου πιεση.

Δεν ξερω αν βοήθησα καλή μου (Δεν είμαι και πολύ καλή σ' αυτά!) αλλά μόνο με ψυχραιμία και ήρεμο διάλογο θα βρεθεί λύση.

• Μου αρέσει 4

4OQ2p3.png

πρίν από 6 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Βρε κοριτσάκι μου γλυκό, κάτι οι ορμόνες σου, κάτι η απόσταση, κάτι τα νιάτα που σας κάνουν και βράζετε κάνουν την κατάσταση με φαίνεται τραγική. Όμως πιστεύω πως δεν είναι.

Το να κρύβεις συνεχώς τις ανησυχίες σου, να του δίνεις την εντύπωση πως όλα είναι καλά και έπειτα να τρελαίνεσαι δε νομίζω πως έχει θετικό αποτέλεσμα. Μίλησέ του ήρεμα εξηγώντας του πως αυτή την περίοδο είσαι περισσότερο ευαίσθητη λόγω των ορμονών και χρειάζεσαι ουσιαστική στήριξη. Μην περιμένεις να το καταλάβει μόνος του. Πες του πως έχεις ανάγκη να έρθει και λίγο στην Πάτρα. Για να παρεις κι εσυ δυναμη. Ξέρω πως το έχεις πει, αλλά ξαναπες το οχι ομως να ακουστει ως γκρινια. Εσυ ξερεις τα κουμπια του. Και ως προς το οικονομικο, παρε τη βοήθεια των γονιων σου. Δεν ειναι καλο να νοιώθεις απο παντου πιεση.

Δεν ξερω αν βοήθησα καλή μου (Δεν είμαι και πολύ καλή σ' αυτά!) αλλά μόνο με ψυχραιμία και ήρεμο διάλογο θα βρεθεί λύση.

Τώρα δεν είμαι στην Πατρα. Έχω έρθει Αθήνα.. Είμαστε δηλαδή στην ίδια πόλη αλλά και πάλι δεν τον βλέπω :-P ξέρεις κάτι, αλήθεια δεν του γκρινκάζω. Δεν του φωνάζω, δεν του κάνω παράπονα, δεν του κρατάω μούτρα. Γενικώς δεν λέω τίποτα! Διότι πολύ απλά με το που πάω να φέρω μια μικρή αντίρρηση το θεωρεί γκρίνια... Του είχα πει πριν κάτι μέρες ότι είναι άδικο να με λέει γκρινιάρα με το που λέω ένα "μα" και εκείνος μου είπε "ε και γιατί πρέπει να το πεις; γιατί δεν το κρατάς μεσα σου μια φορά; πρέπει να το πεις;". Τι να του πεις δηλαδή; :-P

Και γενικά δε θέλω να του λέω τίποτα γιατί δε με καλύπτει να κάνει πράγματα επειδή του τα είπα εγώ. Αν εκείνος δε νιώθει την αναγκη να έρθει να με δει, ποιος ο λόγος να το θίξω το θέμα;;;

Όσον αφορά το οικονομικό, δε νιώθω άνετα να ζητήσω από τους γονείς μου. Ήδη μου έδωσαν 130€ με τα οποία κάλυψα τα ιατρικά μου έξοδα (φάρμακα, γιατρός) και τα έξοδα του γάμου (παράβολα, αγγελία κ.α.).. Έχουν και εκεινοι τα δικά τους εξοδα. Το θεωρώ αχαριστία να ζητήσω λεφτά για να βγω απο τη στιγμή που οι ίδιοι δουλεύουν μέρα νύχτα.

Συγγνώμη που σας ζαλίζω ρε κορίτσια, αν θέλετε προσπεράστε τα μηνυματά μου. Ξέρω ότι φαντάζουν ανόητα μπροστά στα δικά σας προβλήματα!!! Τα γράφω έτσι γιατί νιώθω ότι μου φεύγει ένα βάρος.

Δεν ειναι ανόητα και να μας λες ο,τι θέλεις. Πιστεύω πως όλα τα κορίτσια θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν.

Αν ηδη σε βοηθουν οικονομικα οι γονεις σου, ok.

Πάντως το ότι όταν εκφράζουμε τη γνώμη μας, οι άντρες το εκλαμβάνουν ως γκρινια, είναι σύνηθες!

Δηλ πόσο καιρό είσαι εδω; Δςν εδειξε καθολου ενθουσιασμο που εμαθε πως ηρθες;! Πόσες υπηρεσίες κάνει την εβδομαδα;

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Δεν ειναι ανόητα και να μας λες ο,τι θέλεις. Πιστεύω πως όλα τα κορίτσια θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν.

Αν ηδη σε βοηθουν οικονομικα οι γονεις σου, ok.

Πάντως το ότι όταν εκφράζουμε τη γνώμη μας, οι άντρες το εκλαμβάνουν ως γκρινια, είναι σύνηθες!

Δηλ πόσο καιρό είσαι εδω; Δςν εδειξε καθολου ενθουσιασμο που εμαθε πως ηρθες;! Πόσες υπηρεσίες κάνει την εβδομαδα;

Από τις 21 Ιουνίου είμαι εδώ. Τον έχω δει 3 φορές. Σχεδόν κάθε μέρα έχει έξοδο, αλλά δεν έρχεται. Δείχνει ενθουσιασμό αλλά μόνο όταν με βλέπει. Γενικά με έχει στο φτύσιμο λιγουλάκι. Ζητημα να μιλήσουμε 5 λεπτά όλη τη μέρα και μιλάμε ελάχιστα με μηνύματα. Βασικά κυρίως εγώ του στέλνω και συνηθως δεν απαντάει. 

Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για να μην βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Έχει έξοδο κάθε μέρα αλλά δεν είναι στην Αθήνα, έτσι δεν ειναι; Πρέπει να είναι κάπου προς Κάλαμο, Άγιο Ανδρέα; Κάπου προς τα εκεί αν δεν κάνω λάθος. Έχει δικό του μεταφορικό μεσο;

Ποσά μνμ του στελνεις; Μήπως τον "βομβαρδιζεις" με μνμ και κάπου κουραζεται; Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ρίξω το βαρος σε σένα, αλλα απλώς επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψη.

4OQ2p3.png

πρίν από 16 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Από τις 21 Ιουνίου είμαι εδώ. Τον έχω δει 3 φορές. Σχεδόν κάθε μέρα έχει έξοδο, αλλά δεν έρχεται. Δείχνει ενθουσιασμό αλλά μόνο όταν με βλέπει. Γενικά με έχει στο φτύσιμο λιγουλάκι. Ζητημα να μιλήσουμε 5 λεπτά όλη τη μέρα και μιλάμε ελάχιστα με μηνύματα. Βασικά κυρίως εγώ του στέλνω και συνηθως δεν απαντάει. 

Να σου πω κατι βρε χρυσακι ολα αυτα που κανει το αγορι σου ειναι λιγο της ηλικιας τα εχω περασει κ εγω καρμπον τα ιδια κ το συμπερασμα ειναι οτι το ενδιαφερον μπορει να υπαρχει για εσενα αλλα κ η διασκεδαση  ειναι μεγαλη προτεραιοτητα του. τωρα το οτι δεν ερχετε να σε βλεπει ειναι πολυ κριμα τι να πω καλο  ειναι να μην στεναχωριεσαι γιατι πολυ πιθανο να ειναι μια φαση που περναει κ ο στρατος ειναι κ περιεργο πραγμα τους βγαινει λιγο αυτο να βγαινουμε σηνεχεια. Δεν θελω να τον δικαιολογω δεν εχει δικιο σε αυτα που κανει αλλα ειστε κ πολυ μικροι ακομα για να τα αντιμετωπισει ολα οπως τα εχεις φανταστει.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 25 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για να μην βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Έχει έξοδο κάθε μέρα αλλά δεν είναι στην Αθήνα, έτσι δεν ειναι; Πρέπει να είναι κάπου προς Κάλαμο, Άγιο Ανδρέα; Κάπου προς τα εκεί αν δεν κάνω λάθος. Έχει δικό του μεταφορικό μεσο;

Ποσά μνμ του στελνεις; Μήπως τον "βομβαρδιζεις" με μνμ και κάπου κουραζεται; Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ρίξω το βαρος σε σένα, αλλα απλώς επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψη.

Κάπου κοντά στη Ραφήνα είναι αυτό νομίζω. Τι να τον βομβαρδίζω καλέ, απαπα, ούτε εγώ δεν τα μπορώ αυτά!!! Του στέλνω συνήθως ένα το πρωί που ξυπνάω και ένα το απογευματάκι. Μην ανησυχείς, καταλαβαίνω γιατί τα λες αυτά και δεν το παρεξηγώ. Γενικά βλέπω ότι με έχει δεδομένη. Τέλος πάντων... Δεν πειράζει...

Απλά όλο αυτό σε συνδυασμό με τις ορμόνες μου με έχουν ξετινάξει, με την έννοια ότι δεν έχω όρεξη να φάω, είμαι συνέχεια σκεπτική χωρίς να μιλάω, ίσα ίσα που σηκονομαι να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι και ξανακάθομαι και κυρίως θέλω να μένω συνέχεια μόνη μου!!! Και κάθε φορά που τα σκέφτομαι με πιανουν κλάματα... 

Μορμονικά που λέει και ο Φατσέας :-P:-P:-P τι να πω... Θα περάσει...

Μακρυουτσικα δηλ. Έχει μεταφορικό μεσο;

Τέλος πάντων.

Λοιπον σκεπτομαι το εξης. Υπάρχουν προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης στους Δήμους. Είναι δωρεάν. Θα σε συμβούλευα να πάρεις μια πιο σωστη συμβουλή από εκει. Οι επαγγελματίες γνωρίζουν καλύτερα και περισσότερα. Ετσι θα ανακουφιστεις και θα βοηθηθείς ισως ακολουθώντας και άλλους τρόπους σκεψης. Δεν εννοώ φυσικά πως ο τρόπος σκέψης σου δεν είναι σωστός. Απλώς μπορεί να σε βοηθήσουν να εξετασεις το κάθε θέμα από άλλη οπτική γωνία. Πήγαινε και η κουμπάρα μου παλαιότερα και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Είχε αλλάξει κατά πολύ η ψυχολογία της προς το καλύτερο φυσικά.

Δώσε προτεραιότητα στην καλή σου ψυχολογία μικρη μου για να ειναι καλα και το μωρακι σου γιατι τα καταλαβαινει ολα και μην προσπαθείς ολομοναχη.

Δεν ειναι τιποτα κακο. Πήγαινε απλώς να τα βγάλεις από μέσα σου και πάρε οτι μπορείς.

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μακρυουτσικα δηλ. Έχει μεταφορικό μεσο;

Τέλος πάντων.

Λοιπον σκεπτομαι το εξης. Υπάρχουν προγράμματα ψυχολογικής υποστήριξης στους Δήμους. Είναι δωρεάν. Θα σε συμβούλευα να πάρεις μια πιο σωστη συμβουλή από εκει. Οι επαγγελματίες γνωρίζουν καλύτερα και περισσότερα. Ετσι θα ανακουφιστεις και θα βοηθηθείς ισως ακολουθώντας και άλλους τρόπους σκεψης. Δεν εννοώ φυσικά πως ο τρόπος σκέψης σου δεν είναι σωστός. Απλώς μπορεί να σε βοηθήσουν να εξετασεις το κάθε θέμα από άλλη οπτική γωνία. Πήγαινε και η κουμπάρα μου παλαιότερα και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Είχε αλλάξει κατά πολύ η ψυχολογία της προς το καλύτερο φυσικά.

Δώσε προτεραιότητα στην καλή σου ψυχολογία μικρη μου για να ειναι καλα και το μωρακι σου γιατι τα καταλαβαινει ολα και μην προσπαθείς ολομοναχη.

Δεν ειναι τιποτα κακο. Πήγαινε απλώς να τα βγάλεις από μέσα σου και πάρε οτι μπορείς.

Έχει ένα αμαξι. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ!

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλα ολα αυτα που περιγράφεις ΧρυσαΜ ειναι φυσιολογικά και οι έξοδοι και τα σφινακια ειναι της ηλικίας σας, το μωρο ειναι αυτό που αλλάζει ολα τα δεδομένα και την περπατημένη οδό. Αν δεν κανω λάθος το θέλατε και οι δυο, δεν έτυχε ετσι δεν ειναι? 

Ποιο ειναι το πλάνο σας απο εδώ και πέρα, γιατι θα πρεπει να ξέρεις κι εσυ μεχρι ποτε θα κανεις υπομονη. 

Επιπλεον για το οικονομικό κομμάτι πρεπει να εισαι ξεκάθαρη θα του πεις έδωσα 130 ευρώ σε γιατρους και φαρμακα, ζητά απο τους γονείς σου τα μισά γιατι δεν μπορούν οι δικοί μου να τα επιφορτιστούν ολα. αυτα τα χρήματα ειναι ψίχουλα μπροστά στα έξοδα που έρχονται και γενικως πρεπει να κάνετε τα κουμάντα σας.

Σιγουρα οι ορμόνες σε έχουν ταράξει αλλα την εγκυμοσυνη δεν μπορείς να την τραβήξεις μονη σου αν ηταν κοινή απόφαση.

• Μου αρέσει 3

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κ προσπαθησε χρυσακι να βρεις να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν. βρες ενα χομπι που να συναναστρεφεσε κ με αλλο κοσμο πχ υπαρχουν μαθηματα ζωγραφικης ή μαθηματα για να φτιαχνεις κοσμηματα πλεξιμο κτλ νομιζω θα σου κανει καλο δεν ειναι τοσο ακριβα εχει ο δημος προγραμματα με 15 -20 ευρω το μηνα ανοιξε λιγο κ τον κυκλο σου το οτι εισαι εγκυος δεν σημαινει οτι πρεπει να περιμενεις το αγορι σου μεσα στο σπιτι ποτε θα σε παρει τηλεφωνο.

• Μου αρέσει 3

Συμφωνω με την Καντι αν κ το δυσκολο κομματι σε αυτη την ηλικια ειναι το τι θελω κ το τι δεν θελω. Συνηθως οι αποφασεις σε αυτη την ηλικια ειναι λιγο αναλαφρες οπως κ τα νιατα χωρις πλανο κ συνειδητη σκεψη μετα στην πραξη ειναι δυσκολη η προσαρμογη σε ενα αλλο στιλ ζωης.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...