Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Sugar86 είπε:

Αρα δεν θα έχεις θέμα με τη Δοτρια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, φαντάζομαι ότι και να σου πω να μη σκέφτεσαι τίποτα είναι αδύνατο! Οποία και να είναι είναι κάποια που θα σε βοηθήσει να κάνεις το δικό σου παιδάκι, ας είναι λοιπόν αυτό το καλύτερο δώρο για τον άντρα σου αλλά και για σένα! 

Ναι. Βρηκαν άλλη δότρια. Ευχαριστω Sugarακι. Προσπαθω. Ελπίζω να παίρνω τη σωστή απόφαση.

Λες τελικα να σε προλάβω; Να είμαστε παρεούλα;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Πήγε ο άντρας μου για την εξεταση. Εγώ στη δουλειά.

Έχει γράψει η ψυχολόγος Ροζινα Παλαιολογου το εξής (σε ελεύθερη αποδοση). Το να αναλυουμε πολύ και να ψάχνουμε τη λεπτομέρεια στο γενεαλογικό δέντρο του μωρού που προήλθε από δανεικό ωάριο είναι σαν να ψάχνουμε σε ένα κέικ τα αυγά, τη ζάχαρη και το γαλα. Τώρα δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ειναι ενα κέικ που πρέπει να απολαύσουμε.

Μας το θύμισε μια κοπέλα από τα δανεικά που το έκανε ποστ. Μου εκανε καλο που το ξαναδιαβασα.

Προσπαθώ να εστιάζω στα θετικά της υπόθεσης...

Εσείς τι κανετε;

• Μου αρέσει 4

4OQ2p3.png

12 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Ναι. Βρηκαν άλλη δότρια. Ευχαριστω Sugarακι. Προσπαθω. Ελπίζω να παίρνω τη σωστή απόφαση.

Λες τελικα να σε προλάβω; Να είμαστε παρεούλα;

Την παίρνεις να είσαι σίγουρη, να σου πω τι μου ο πνευματικός μου γιατί κι εγώ είμαι συνέχεια στην αμφιβολία μήπως κάνω κάτι βιαστικά,μηπως να περιμένω,δεν πρέπει κλπ.οτι οπότε μου έρχονται αυτές οι δεύτερες σκέψεις δεν είναι του Θεού, είναι για να μας ταλαιπωρούν, ήρθαμε σ αυτόν τον κόσμο για να είμαστε ευτυχισμένοι, όσες σκέψεις μας δημιουργούν αμφιβολίες και τύψεις πρέπει να τις διώχνουμε. Και επίσης το ότι έχει προχωρήσει η επιστήμη είναι κάτι που το επέτρεψε ο Ίδιος. Άρα καμία αμφιβολία για τίποτα και ειδικά για κάτι το θεάρεστο όπως είναι η μητροτητα! Ο καθένας προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί και θέλει. Αρκεί να ειμαστε ευτυχισμένοι!Κι από τότε έχω νιώσει πολύ πιο ήρεμη και σίγουρη για την εξωσωματικη!κι εσύ να νιώθεις το ίδιο! 

• Μου αρέσει 3

16 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Νατασσάκι έτσι κ να πεί Μαμά το παιδί χιχι...στανταρ θα μιλήσει γρήγορα ο κύριος..όσο για το σιδέρωμα ασε τα ακουσαν τα ζουζούνια

Μελενάκι μου ναι θα αλλάξω δεν γίνεται τσαντίστηκα που μου είπε αρνητικοποίησα την χοριακή την ώρα που είχα χάσει το χρώμα μου κ μίλησα με την συντονίστρια κ της είπα για παραπάνω διερεύνηση κ όσο σας πήρε με πήρε της ζήτησα ενδοκρινολόγο κ αιματολόγο κ τίποτα..τους ξαναπήρα κ τίποτα ε δεν παίζει άλλο λίγο υπομονή κ από Σεπτέμβριο θα αρχίσω τα πολλά τώρα δεν ξέρω πότε θα αδιαθετήσω δεν ξέρω γενικά πως είμαι..

Καλημερα!! Τι σημαίνει πάλι αυτο, οτι αρνητικό ποίησης την χοριακη; Πρώτη φορά το ακούω... Μήπως αντίστοιχα την θετικοποιεις κι ολας? τι θέλει να πει ο ποιητής?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Spirtoulito είπε:

Καλημερα!! Τι σημαίνει πάλι αυτο, οτι αρνητικό ποίησης την χοριακη; Πρώτη φορά το ακούω... Μήπως αντίστοιχα την θετικοποιεις κι ολας? τι θέλει να πει ο ποιητής?

Καλημέραααα είναι νέα πράγματα αυτά...κ ετσι τσαντίστικα...

Εσύ πως είσαι κορίτσι???

Διαφημίσεις

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Πήγε ο άντρας μου για την εξεταση. Εγώ στη δουλειά.

Έχει γράψει η ψυχολόγος Ροζινα Παλαιολογου το εξής (σε ελεύθερη αποδοση). Το να αναλυουμε πολύ και να ψάχνουμε τη λεπτομέρεια στο γενεαλογικό δέντρο του μωρού που προήλθε από δανεικό ωάριο είναι σαν να ψάχνουμε σε ένα κέικ τα αυγά, τη ζάχαρη και το γαλα. Τώρα δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ειναι ενα κέικ που πρέπει να απολαύσουμε.

Μας το θύμισε μια κοπέλα από τα δανεικά που το έκανε ποστ. Μου εκανε καλο που το ξαναδιαβασα.

Προσπαθώ να εστιάζω στα θετικά της υπόθεσης...

Εσείς τι κανετε;

Γεωργια ίσως ειναι το τυχερό σου αυτο... Εννοώ αυτή η περιπτωση που προέκυψε τοσο απρόοπτα. Επιςης φαντάζομαι οτι πριν καταλήξεις στην συγκεκριμένη λύση το βασανισες αρκετά και ειμαι σίγουρη οτι έλαβες υπόψη ολες τις παραμέτρους. Επομένως μην το ξανασκέφτεσαι τωρα. Κοιτά μπροστά, πάρε μια βαθιά ανάσα κι ολα καλα θα πάνε!! Η αληθεια ειναι οτι όταν τελικά φτάνουμε ένα βήμα πριν την πράγματοποιηση του στόχου/ονείρου μας μας πιάνει λιγο αγωνία... Το βιώνω κι εγω τωρα που ο ερχομός του μωρού ειναι άμεσος.. Μιλάμε οτι δεν κοιμάμαι το βράδυ απο τις διάφορες σκέψεις. Απο την άλλη πιστεύω ειναι φυσιολογικό γιατι πρόκειται να βιώσεις την μεγαλύτερη αλλαγή στην ζωη σου. Κι αυτο πιστεύω οτι εχει να κανει περισσότερο με την μητρότητα, δλδ την ευθύνη και την φροντίδα ενός παιδιού και λιγότερο με τον τροπο που προέκυψε αυτο το παιδί... Άλλωστε να σου πω κατι; Νομιζω οτι ενδεχομένως στην εποχή μας και στην χώρα μας να εξακολουθούν κάποια πράγματα να ειναι ταμπού, αλλα και τωρα και στο μέλλον οι λιγότερο "straightforward" περιπτώσεις θα ειναι ολο και περισσότερες... Σας εχω πει για το ζευγάρι φίλων (άντρες και οι δυο) που πρόσφατα απέκτησαν δυο πανέμορφα μωρά μέσω δότριας και παρένθετης... Τωρα εντάξει, μπορει κάποιος να κάτσει να ηθικολογει ατελείωτα, αλλα δεν εχει νόημα... Ειμαι σίγουρη οτι κάποια χρονια πριν εξίσου ταμπού μπορει να ηταν και η εξωσωματική...

πρίν από 6 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καλημέραααα είναι νέα πράγματα αυτά...κ ετσι τσαντίστικα...

Εσύ πως είσαι κορίτσι???

Εγω ειμαι σε κατ οίκον περιορισμό. Μου ειπε μέσα μέχρι την 35η και μετα βλέπουμε... Προς το παρόν ειμαι στην 32 και 4 (ναι, ειμαι σαν τους φαντάρους που μετράνε μέρες...)!! Προς το παρόν την παλεύω, σε καμια βδομάδα θα δείξει αν θα την παλεύω ακομη... 

Λοιπόν κι εσυ μην μασάς. Πήγαινε κάνε ενδελεχή έλεγχο (οτι δεν έχεις ελέγξει ακομη), ενδεχομένως πάρε και την γνώμη άλλου γιατρού και προχωρά! Ειμαι σίγουρη οτι ολα θα πάνε καλα!!.. Το μπεμπέ έρχεται, θα το δεις!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Sugar86 είπε:

Την παίρνεις να είσαι σίγουρη, να σου πω τι μου ο πνευματικός μου γιατί κι εγώ είμαι συνέχεια στην αμφιβολία μήπως κάνω κάτι βιαστικά,μηπως να περιμένω,δεν πρέπει κλπ.οτι οπότε μου έρχονται αυτές οι δεύτερες σκέψεις δεν είναι του Θεού, είναι για να μας ταλαιπωρούν, ήρθαμε σ αυτόν τον κόσμο για να είμαστε ευτυχισμένοι, όσες σκέψεις μας δημιουργούν αμφιβολίες και τύψεις πρέπει να τις διώχνουμε. Και επίσης το ότι έχει προχωρήσει η επιστήμη είναι κάτι που το επέτρεψε ο Ίδιος. Άρα καμία αμφιβολία για τίποτα και ειδικά για κάτι το θεάρεστο όπως είναι η μητροτητα! Ο καθένας προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί και θέλει. Αρκεί να ειμαστε ευτυχισμένοι!Κι από τότε έχω νιώσει πολύ πιο ήρεμη και σίγουρη για την εξωσωματικη!κι εσύ να νιώθεις το ίδιο! 

Συμπτωματικά αυτή την κουβέντα είχαμε στο γραφείο χθες. Επρεπε να ενημερωσω τον προισταμενο μου για την εκτακτη απουσια μου απο το γραφειο λογω της εξωσωματικης. Ανοιξε λοιπον αυτή η κουβέντα και ενω υποστηριζει γενικως την προσπαθεια μου μιλησαμε για το μεχρι που πρεπει να παρεμβαίνει ο άνθρωπος. Υποστήριξα ακριβώς αυτήν την άποψη που ειπε ο πνευματικος σου αφου και αλλες κοπελες το εχουν αναφερει. Μου απάντησε λοιπόν ενω είναι πολύ θρήσκος σε αντίθεση με μένα που έχω τα υπαρξιακά μου κατά καιρούς πως και τα όπλα ο Θεός επέτρεψε να γίνουν. Του απάντησα πως αυτά μπορεί να τα έχει φτιάξει ο διάβολος, αλλά δεν συμφώνησε. Μάλλον θα είναι από τους συντηρητικούς πιστούς.

Την επομενη φορα που θα  βρεθείς με τον πνευματικό σου του θέτεις σε παρακαλώ αυτό το ερώτημα για να δούμε πως το αντιλαμβάνεται εκεινος;

Spirroulito έχεις δίκιο. Σκέφτομαι και όλα αυτά που ανέφερες. Πολλά και όλα μαζί!

Εσύ μην ανησυχείς. Θα περάσουν οι μερουλες σαν νεράκι!

Δημητρουλα πας σε Κέντρο εξωσωματικης ή σε συνοικιακό γιατρό; Θύμισέ μου!

Πάντως οντως αυτό που σου είπε είναι απίστευτο...

4OQ2p3.png

1 hour ago, Spirtoulito είπε:

Γεωργια ίσως ειναι το τυχερό σου αυτο... Εννοώ αυτή η περιπτωση που προέκυψε τοσο απρόοπτα. Επιςης φαντάζομαι οτι πριν καταλήξεις στην συγκεκριμένη λύση το βασανισες αρκετά και ειμαι σίγουρη οτι έλαβες υπόψη ολες τις παραμέτρους. Επομένως μην το ξανασκέφτεσαι τωρα. Κοιτά μπροστά, πάρε μια βαθιά ανάσα κι ολα καλα θα πάνε!! Η αληθεια ειναι οτι όταν τελικά φτάνουμε ένα βήμα πριν την πράγματοποιηση του στόχου/ονείρου μας μας πιάνει λιγο αγωνία... Το βιώνω κι εγω τωρα που ο ερχομός του μωρού ειναι άμεσος.. Μιλάμε οτι δεν κοιμάμαι το βράδυ απο τις διάφορες σκέψεις. Απο την άλλη πιστεύω ειναι φυσιολογικό γιατι πρόκειται να βιώσεις την μεγαλύτερη αλλαγή στην ζωη σου. Κι αυτο πιστεύω οτι εχει να κανει περισσότερο με την μητρότητα, δλδ την ευθύνη και την φροντίδα ενός παιδιού και λιγότερο με τον τροπο που προέκυψε αυτο το παιδί... Άλλωστε να σου πω κατι; Νομιζω οτι ενδεχομένως στην εποχή μας και στην χώρα μας να εξακολουθούν κάποια πράγματα να ειναι ταμπού, αλλα και τωρα και στο μέλλον οι λιγότερο "straightforward" περιπτώσεις θα ειναι ολο και περισσότερες... Σας εχω πει για το ζευγάρι φίλων (άντρες και οι δυο) που πρόσφατα απέκτησαν δυο πανέμορφα μωρά μέσω δότριας και παρένθετης... Τωρα εντάξει, μπορει κάποιος να κάτσει να ηθικολογει ατελείωτα, αλλα δεν εχει νόημα... Ειμαι σίγουρη οτι κάποια χρονια πριν εξίσου ταμπού μπορει να ηταν και η εξωσωματική...

Εγω ειμαι σε κατ οίκον περιορισμό. Μου ειπε μέσα μέχρι την 35η και μετα βλέπουμε... Προς το παρόν ειμαι στην 32 και 4 (ναι, ειμαι σαν τους φαντάρους που μετράνε μέρες...)!! Προς το παρόν την παλεύω, σε καμια βδομάδα θα δείξει αν θα την παλεύω ακομη... 

Λοιπόν κι εσυ μην μασάς. Πήγαινε κάνε ενδελεχή έλεγχο (οτι δεν έχεις ελέγξει ακομη), ενδεχομένως πάρε και την γνώμη άλλου γιατρού και προχωρά! Ειμαι σίγουρη οτι ολα θα πάνε καλα!!.. Το μπεμπέ έρχεται, θα το δεις!

Καμάρι μου υπομονή άραξε κ σκέψου ότι είσαι σε άδεια!Διακοπές στον καναπέ με παρέα το μωράκι σου!!Αυτό κάνω καμάρι αποκλείω παραμέτρους που δεν εχω ψαξει...αλλάζω κ κέντρο κ κάνω τον Σταυρό μου να είναι όλα καλά! Και ας πάμε με δότη να έχω καλύψει κενά..

Γεωργία μου είμαι με γυναικολόγο που έχει κέντρο εμβρύου οπότε αυτή τη φορά ξέντρο εξωσωματικής καθαρά ήμουν απλή περίπτωση επειδή όλα είναι κομπλέ από μένα γυναικολογικά οπότε προτίμησα να κινηθώ έτσι όταν άρχισα απλά με έμπλεξε ο άνθρωπος έτσι όπως αντιμετώπισε κ αυτή την αποτυχία..δεν πειράζει δόξα το Θεό υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές...

Εσύ κοίτα τα ευχάριστα που έχεις κ όλα θα πάνε καλά κ πάντα όλα γίνοντε ξαφνικά!!!ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ BABY LOADING!!!

• Μου αρέσει 1

Georgia 1972  τ πραγματα ειναι απλα το να κανεις ενα παιδακι να το αγαπησεις κ να  το μεγαλωσεις δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Κανεις κακο σε κανεναν οχι πληγωνεις κανεναν οχι κανεις κατι για πονηρο σκοπο οχι οποτε τι το ανηθικο μπορει να υπαρχει? Επειδη εγινε με την βοηθεια της επιστημης? Ε σημερα ζουμε μεχρι τα 100 με την βοηθεια της επιστημης τι σημαινει αυτο οτι κανουμε κατι ανηθικο? Μην το ψαχνεις δεν υπαρχει κατι ανηθικο σε κατι που γινετε για αγνους σκοπους.

• Μου αρέσει 2

Ναι συμφωνώ. Απλώς υπάρχουν και πιο μοιρολατρες απ' ότι έχω καταλάβει που έχουν την άποψη να τα αφήνουμε όλα στη μοίρα τους αφού έτσι ήρθαν, "αφού ήταν θέλημα Θεου". Φυσικά δε συμφωνώ μ' αυτους, αλλα θα ήθελα και την άποψη κάποιου της εκκλησίας μιας και εγώ δεν έχω πνευματικό.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου θα δω μαστρομηνα κ γεννημα κ θα δω ...πρωτα η αιματολογος ενδοκρινολογος κ μετα το κεντρο κ βασικα πρωτα η περιοδος να ξαλαφρωσει ο οργανισμος μου

Δεν πιστεύω ότι επειδή ζητάμε τη βοήθεια της επιστήμης πάμε ενάντια στον Θεό. Άρα και κάποιος που χρειάζεται μεταμόσχευση πχ νεφρού, πάει ενάντια στο θέλημα του Θεού; Χωρίς την βοήθεια της επιστήμης απλά δε θα ζούσε. Έτσι και κάποιες κοπέλες που θέλουμε πραγματικά παιδάκι και θα του δώσουμε όλη μας την αγάπη, θα βάλει η επιστήμη το χεράκι της. Πόσοι κάνουν παιδάκια απλά με τη μυρωδιά και μετά είναι παρατημένα στο έλεος....

• Μου αρέσει 4

21 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα μικρούλες!

Κορίτσια η ομαδα η δική μου και του αντρα μου ειναι 0+ και της δότριας ΑΒ. Η συντονίστρια μου ειπε πως το παιδι θα έπαιρνε ή 0+ ή ΑΒ. Miss Sunny τι λες; Μου τα ειπε σωστα;...

Πάντως κορίτσια σήμερα αργα το μεσημέρι, μου ξανατηλεφώνησαν! Μου ειπαν πως προέκυψε ένα έκτακτο περιστατικο και να παμε αυριο για προγεννητικό έλεγχο και την Κυριακή ο άντρας μου να ξαναπάει για δείγμα. Μου ζητησαν συγγνωμη για την ξαφνική ειδοποίηση.

Σφίχτηκε το στομαχι μου εκεινη τη στιγμη. Δεν περιμενα να βρουν δότρια τοσο σύντομα... Ποια να είναι;... Ποια να είναι η οικογένεια της;... Συνειδητοποίησα πως πρεπει να κανω το μεγαλο βημα... Αγχωθηκα κάπως... Ήμουν και στη δουλεια...

Αυριο δεν μπορω να παω για τον προγεννητικο. Δουλευω. Μου ειπαν πως μπορω να παω μέχρι τη Δευτερα στις 18.00.

Τουλάχιστον ευτυχως που ο αντρας μου δεν έχει κανενα ταξίδι...

Έχει γενέθλια ο άντρας μου την Κυριακη. Θα ειναι το καλύτερο δώρο γι' αυτον αν πετύχει.

Γεωργία μου αυτό είναι ευχάριστο!!! Μην σε αγχώνει τίποτα! Εύχομαι αυτή τη φορά να προχωρήσει και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα! 

Μακάρι να μπορούσα να το έκανα και εγώ ΣΉΜΕΡΑ! 

Νατάσα η μικρή όλη μέρα με τη σκούπα είναι. Έχει ξετρελαθεί μιλάμε. Αύριο λέμε να πάμε θάλασσα και σκέφτομαι να πάρω και την σκούπα μαζί να σκουπίσει την άμμο.. :-P

Χρυσα πως είσαι? Κλωτσαει ο μπέμπης? 

Φιλιά σε όλες! 

• Μου αρέσει 3

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...