Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου! Πως ειστε?

Δημητρουλι Θεος ο ξαδελφος!!! Μπραβο του, τετοιοι ανθρωποι μαλιστα! 

Γεωργια μου κ εγω ψοφια ειμαι αυτες τις ημερες. Βεβαια παω γυρευοντας, ολη την ημερα τριγυριζω κ οταν βρεθω σπιτι κανω δουλειες. Ποιος μου φταιει... :-P . Απο Σεπτεμβρη που θα γυρισω στη δουλεια να με δω. Χαχαχα... εκει να δεις πτωμα! Απο το γιατρο ειχες κανενα νεο?

Μιςς πολυ καλα κανεις κ χαιρεσαι το καλοκαιρι σου! Οπως λεει κ η Δημητρα το νοημα ειναι να χαιρομαστε την καθε στιγμη. Θα ερθουν κ τα μπεμπακια, δε μπορει!

Υπολοιπες κουκλιτσες φιλακιαααα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Me leniaaaaa ουου φιλάκιααααα 

Νατάσσα φίλα μπρατσοκοιλομπουτάκιαααα 

Sugar κομπλέ είμαστε;

Γεωργίτσα τα διάβασα τα πήρα στο κρανίο κ δεν σχολίασα με καλύψατε :oops:

Carpe η γοργόνα τι κάνει;

Εγώ κατεληξα σε ενδοκρινολόγο αιματολόγο κ γιατρό εξωσωματικής κρατάω μικρό καλάθι αλλά ελπίζω να μην με πάρει απο κάτω με τα αποτελέσματα που θα έχω όλοι μας αργά η γρήγορα βρίσκουμε άκρη ε θα την βρω κ εγώ!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια.

Μελένια μου να νεότερα είναι πως μου τηλ και μου είπαν πως βρέθηκε μια πολλή καλή περίπτωση, αλλά με άλλη ομάδα  αίματος από τη δική μας. Αυτό σημαίνει πως το παιδί που θα προέκυπτε θα μπορούσε να έχει την ομάδα αίματος της δότριας ή του άντρα μου. Επειδή δεν έχουμε αποφασίσει αν θα αποκαλυφθεί μελλοντικά στο παιδί αυτή η διαδικασια και επειδή προς το παρόν έχουμε πει να μην το κάνουμε, αποφάσισα να μην δεχτούμε την προσφορά και να περιμένουμε λίγο ακόμα. Γιατι αν επαιρνε την ομαδα της δοτριας καποια στιγμη θα αποκαλυπτοταν και στο παιδι... Βέβαια με παραξένεψε ο άντρας μου που πάντα μου έλεγε "κάνουμε με δανεικά και το ξεχνάμε κι εμεις" και τώρα με την προσφορά αυτή ήθελε να προχωρήσουμε. Ισως τον κταλαβαινω... Έχει λαχτάρα ο καημένος. Μάλλον έχει κουραστεί να περιμένει...

4OQ2p3.png

πρίν από 34 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Μελένια μου να νεότερα είναι πως μου τηλ και μου είπαν πως βρέθηκε μια πολλή καλή περίπτωση, αλλά με άλλη ομάδα  αίματος από τη δική μας. Αυτό σημαίνει πως το παιδί που θα προέκυπτε θα μπορούσε να έχει την ομάδα αίματος της δότριας ή του άντρα μου. Επειδή δεν έχουμε αποφασίσει αν θα αποκαλυφθεί μελλοντικά στο παιδί αυτή η διαδικασια και επειδή προς το παρόν έχουμε πει να μην το κάνουμε, αποφάσισα να μην δεχτούμε την προσφορά και να περιμένουμε λίγο ακόμα. Γιατι αν επαιρνε την ομαδα της δοτριας καποια στιγμη θα αποκαλυπτοταν και στο παιδι... Βέβαια με παραξένεψε ο άντρας μου που πάντα μου έλεγε "κάνουμε με δανεικά και το ξεχνάμε κι εμεις" και τώρα με την προσφορά αυτή ήθελε να προχωρήσουμε. Ισως τον κταλαβαινω... Έχει λαχτάρα ο καημένος. Μάλλον έχει κουραστεί να περιμένει...

Εγω θα περίμενα...μπορεί να εχουμε λαχτάρα όλοι όπως βρίσκομαι κ εγω στη θέση σας αλλά πιστεύω ότι εφόσον φτάνουμε εδώ το κρατάμε για εμάς...αντε να αδιαθετήσω να εχω να σας λεω...αποτελέσματα γιατροί όλε!!

• Μου αρέσει 1

Καλό μεσημέρι...ζέστη κορίτσια κ επανέρχεται κ ο καύσων :( 

τι κάνετε;;πως είστε;;

εμείς εδώ κουσκουσεύουμε με τον μπέμπη...αν αυτός δεν μιλήσει γρήγορα να μου τρυπήσετε την μύτη!!! Χαχαχα!!!!

Πιγκού μου έκανα εικόνα την μικρή με την σκούπα,εε γέλαγα μόνη μου!!! 

Πάντως σε παιχνιδάδικα πάντα χάζευα όλα τα είδη τα οικιακά που έχουν για κοριτσάκια,έχουν πλάκα !!!

Sunny  μου πέρνα ενα όμορφο καλοκαιράκι κ θα έρθει κ το μωρουδάκι!!!

Δήμητρα απορώ με την όρεξη σου να σιδερώνεις άλλων ρούχα.

Πήγες σε άλλο γιατρό ή στον ίδιο;;

Μελένιααααα σουρτουκεύεις;;;;;! Σεπτέμβρη γυρνάς;;τέλειααα!!!! Διακοπούλες φούλ!!!!

Τζώρτζια μου κάνε υπομονή κ θα έρθει κ η ιδανική περίπτωση κ για εσάς.

Τα φιλιά μας απο εμένα κ τον μπούτια :)

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Όσο πάει και ξαναζεσταίνει ο καιρός... Το βράδυ πάντως είναι όλα τα λεφτά, αφήνω ανοιχτές μπαλκονόπορτες και δροσίζει από παντού!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Γεωργια μου κ εγω μαζι σου. Βασανιστηκες πολυ να παρεις την αποφαση για τα δανεικα κ σεβομενη την μεγαλη επιθυμια του αντρα σου εκανες αυτο που επρεπε κ για τους δυο σας. Να γινει ομως ετσι οπως το συμφωνησατε εξ΄αρχης! Λιγο υπομονη κ ολα θα ερθουν με το καλο. Εξαλλου ο Ιουλιος ουτε στο 1/3 του δεν ειναι ακομη! ;) 

Νατασακι μου σουρτουκευα ασταματητα μεχρι χθες. Σημερα στρωθηκα στις δουλειες του σπιτιου για τα καλα, ολη την ημερα θα αφιερωσω. Ρουχα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα κλπ. Ασε ο απολυτος χαμος!!!! Οσο για τη δουλεια ολοι αυτο μου λενε καλοκαιρι φουλ. Ελα ομως που εγω εχω τα αγχη γιατι επιστρεφω μετα απο ενα χρονο, οποτε καταλαβαινεις πως πρεπει να διαβασω κιολας. Βλεπεις η κυρια ολο αυτο το χρονο διαβασα ελαχιστα... Δεν πειραζει ομως καλοκαιρι ειναι ας χαρουμε!!! :):) 

Ο μπουτακιας σου σιγουρα θα μιλησει γρηγορα. Κ οσο εσυ του μιλας διαρκως με σωστο κ πλουσιο λεξιλογιο κ καθαρη προφορα, ρητορα τον βλεπω! :wub: 

Δητρουλι αλλαξες γιατρο??? 

• Μου αρέσει 2

Νατασσάκι έτσι κ να πεί Μαμά το παιδί χιχι...στανταρ θα μιλήσει γρήγορα ο κύριος..όσο για το σιδέρωμα ασε τα ακουσαν τα ζουζούνια

Μελενάκι μου ναι θα αλλάξω δεν γίνεται τσαντίστηκα που μου είπε αρνητικοποίησα την χοριακή την ώρα που είχα χάσει το χρώμα μου κ μίλησα με την συντονίστρια κ της είπα για παραπάνω διερεύνηση κ όσο σας πήρε με πήρε της ζήτησα ενδοκρινολόγο κ αιματολόγο κ τίποτα..τους ξαναπήρα κ τίποτα ε δεν παίζει άλλο λίγο υπομονή κ από Σεπτέμβριο θα αρχίσω τα πολλά τώρα δεν ξέρω πότε θα αδιαθετήσω δεν ξέρω γενικά πως είμαι..

1 ώρα πρίν, DIMITRAS είπε:

Νατασσάκι έτσι κ να πεί Μαμά το παιδί χιχι...στανταρ θα μιλήσει γρήγορα ο κύριος..όσο για το σιδέρωμα ασε τα ακουσαν τα ζουζούνια

Μελενάκι μου ναι θα αλλάξω δεν γίνεται τσαντίστηκα που μου είπε αρνητικοποίησα την χοριακή την ώρα που είχα χάσει το χρώμα μου κ μίλησα με την συντονίστρια κ της είπα για παραπάνω διερεύνηση κ όσο σας πήρε με πήρε της ζήτησα ενδοκρινολόγο κ αιματολόγο κ τίποτα..τους ξαναπήρα κ τίποτα ε δεν παίζει άλλο λίγο υπομονή κ από Σεπτέμβριο θα αρχίσω τα πολλά τώρα δεν ξέρω πότε θα αδιαθετήσω δεν ξέρω γενικά πως είμαι..

Σε καταλαβαινω απολυτα. Εφ ' οσον δε σε καλυπτει καλα θα κανεις να αλλαξεις. Πραγματικα βρε παιδι μου δεν τους καταλαβαινω. Κατι ωρες αναρωτιεμαι με τη συμπεριφορα τους. Κ εγω με τον δικο μου αν θυμασαι τα ειχα "παρει" ασχημα, την τελευταια στιγμη το εσωσε που ασχοληθηκε ο ιδιος με τη φλεγμονη χωρις να προλαβω να του το θιξω. Κ παλι ομως δεν επαναπαυομαι, οταν κατι μ' ενοχλει αποφασισα οτι θα το εκφραζω!

Το ξερω οτι αυτη τη στιγμη ουτε εσυ δεν ξερεις τι νιωθεις. Ειναι φυσικο :( . Υπομονη κ προσπαθεια να φτιαξεις τη διαθεση σου κ απο Σεπτεμβρη ολα θα μπουν στη θεση τους :wub: !

• Μου αρέσει 1

Αλο κούκλες τι κάνετε;; έχω εγώ απολαμβάνω τα τελευταία μου μπανακια, από Δευτέρα γυρίζω κι έχω πρωί πρωί ραντεβού με τη γυναικολόγο να δούμε πότε θα κάνω εμβρυομεταφορά! 

Γεωργία μου σαν πολύ άσχετη να ρωτήσω, το παιδί παίρνε την ομάδα αίματος ενός από τους δύο; είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ! 

Διαφημίσεις

Sugar86 εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις τα καλύτερα νέα!!!

Η ομάδα αίματος προκύπτει συνδυαστικά από τους δυο γονείς. Πχ αν ο ένας γονιός έχει Α+ και ο άλλος Β+ τότε οι απόγονοι θα έχουν κάτι από τα εξής: Α+, Β+, ΑΒ+, Ο+ και παίζουν και τα αρνητικά γιατί αν και οι δυο γονείς έχουν αρνητικό μέσα, τότε μπορεί κατά 25% να πάρουν το αρνητικό. Σε καταμπέρδεψα!

πρίν από 7 λεπτά , Miss Sunny είπε:

Sugar86 εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις τα καλύτερα νέα!!!

Η ομάδα αίματος προκύπτει συνδυαστικά από τους δυο γονείς. Πχ αν ο ένας γονιός έχει Α+ και ο άλλος Β+ τότε οι απόγονοι θα έχουν κάτι από τα εξής: Α+, Β+, ΑΒ+, Ο+ και παίζουν και τα αρνητικά γιατί αν και οι δυο γονείς έχουν αρνητικό μέσα, τότε μπορεί κατά 25% να πάρουν το αρνητικό. Σε καταμπέρδεψα!

Ευχαριστώ Μις σανυ και σε σένα γρήγορα! 

Ναι η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου ότι είναι συνδυασμός άρα δε μπορεί ένα παιδί να είναι σίγουρο για την ομάδα αίματος από ποιον την πήρε, αφού προκύπτουν πολλές! 

Καλησπέρα μικρούλες!

Κορίτσια η ομαδα η δική μου και του αντρα μου ειναι 0+ και της δότριας ΑΒ. Η συντονίστρια μου ειπε πως το παιδι θα έπαιρνε ή 0+ ή ΑΒ. Miss Sunny τι λες; Μου τα ειπε σωστα;...

Πάντως κορίτσια σήμερα αργα το μεσημέρι, μου ξανατηλεφώνησαν! Μου ειπαν πως προέκυψε ένα έκτακτο περιστατικο και να παμε αυριο για προγεννητικό έλεγχο και την Κυριακή ο άντρας μου να ξαναπάει για δείγμα. Μου ζητησαν συγγνωμη για την ξαφνική ειδοποίηση.

Σφίχτηκε το στομαχι μου εκεινη τη στιγμη. Δεν περιμενα να βρουν δότρια τοσο σύντομα... Ποια να είναι;... Ποια να είναι η οικογένεια της;... Συνειδητοποίησα πως πρεπει να κανω το μεγαλο βημα... Αγχωθηκα κάπως... Ήμουν και στη δουλεια...

Αυριο δεν μπορω να παω για τον προγεννητικο. Δουλευω. Μου ειπαν πως μπορω να παω μέχρι τη Δευτερα στις 18.00.

Τουλάχιστον ευτυχως που ο αντρας μου δεν έχει κανενα ταξίδι...

Έχει γενέθλια ο άντρας μου την Κυριακη. Θα ειναι το καλύτερο δώρο γι' αυτον αν πετύχει.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Georgia1972 Ο+ και ΑΒ μας κάνει: ή Α ή Β. Αντίστοιχα Ο+ και Ο+ μας κάνει αναγκαστικά Ο.

Πχ οι γονείς μου έχουν Α και Β αντίστοιχα κι εγώ βγήκα Ο- ! Δηλαδή πήρα το Ο από τον καθένα και τα δυο αρνητικά τους. Είχα μπερδευτεί κι έλεγα που το βρήκα, ποιανών παιδί είμαι? Χαχα! Ευτυχώς ήμουν αστέρι στη Βιολογία κι έτσι τα κατάλαβα μια χαρά. Δες και το πινακάκι...

http://www.aimodosia.gov.cy/moh/blood/blood.nsf/All/DCAEE40B8807686FC2257F410043598A

Αν έχει γενέθλια θα είναι σίγουρα γούρικο!!!

πρίν από 48 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα μικρούλες!

Κορίτσια η ομαδα η δική μου και του αντρα μου ειναι 0+ και της δότριας ΑΒ. Η συντονίστρια μου ειπε πως το παιδι θα έπαιρνε ή 0+ ή ΑΒ. Miss Sunny τι λες; Μου τα ειπε σωστα;...

Πάντως κορίτσια σήμερα αργα το μεσημέρι, μου ξανατηλεφώνησαν! Μου ειπαν πως προέκυψε ένα έκτακτο περιστατικο και να παμε αυριο για προγεννητικό έλεγχο και την Κυριακή ο άντρας μου να ξαναπάει για δείγμα. Μου ζητησαν συγγνωμη για την ξαφνική ειδοποίηση.

Σφίχτηκε το στομαχι μου εκεινη τη στιγμη. Δεν περιμενα να βρουν δότρια τοσο σύντομα... Ποια να είναι;... Ποια να είναι η οικογένεια της;... Συνειδητοποίησα πως πρεπει να κανω το μεγαλο βημα... Αγχωθηκα κάπως... Ήμουν και στη δουλεια...

Αυριο δεν μπορω να παω για τον προγεννητικο. Δουλευω. Μου ειπαν πως μπορω να παω μέχρι τη Δευτερα στις 18.00.

Τουλάχιστον ευτυχως που ο αντρας μου δεν έχει κανενα ταξίδι...

Έχει γενέθλια ο άντρας μου την Κυριακη. Θα ειναι το καλύτερο δώρο γι' αυτον αν πετύχει.

Αρα δεν θα έχεις θέμα με τη Δοτρια. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, φαντάζομαι ότι και να σου πω να μη σκέφτεσαι τίποτα είναι αδύνατο! Οποία και να είναι είναι κάποια που θα σε βοηθήσει να κάνεις το δικό σου παιδάκι, ας είναι λοιπόν αυτό το καλύτερο δώρο για τον άντρα σου αλλά και για σένα! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...