Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Όντως καλυτερεψε ο καιρός σήμερα, ευτυχώς! Τι ήταν αυτό που ζήσαμε Παναγία μου;!

Χα χα Χρύσα μου γέλασα με το "εγκεφαλικό". Και ο δικός μου έχει ταξίδια με την hot προισταμένη του και συναντήσεις με διαφορες άλλες συνεργατιδες στα μερη που πάει! Άλλα κι εγω έχω υπηρεσίες και κοιμάμαι στο στρατόπεδο. Τι πρέπει να σκέφτεται ο ένας για τον άλλον;! Απλώς όπως είπαμε όλες, αν έχεις δίπλα σου έναν ισοροπημένο χαρακτήρα δείχνετε τη δέουσα εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και προχωράτε.

Κατα τα άλλα είμαι έξαλλη με μια κυρία που πεταχτηκε στο θέμα των δανεικών και ούτε λίγο ούτε πολύ "μας τη λέει" που κάνουμε προσπάθεια με ξένο υλικό και δεν υιοθετουμε! Έξαλλη λέμε!

• Μου αρέσει 3

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Όντως καλυτερεψε ο καιρός σήμερα, ευτυχώς! Τι ήταν αυτό που ζήσαμε Παναγία μου;!

Χα χα Χρύσα μου γέλασα με το "εγκεφαλικό". Και ο δικός μου έχει ταξίδια με την hot προισταμένη του και συναντήσεις με διαφορες άλλες συνεργατιδες στα μερη που πάει! Άλλα κι εγω έχω υπηρεσίες και κοιμάμαι στο στρατόπεδο. Τι πρέπει να σκέφτεται ο ένας για τον άλλον;! Απλώς όπως είπαμε όλες, αν έχεις δίπλα σου έναν ισοροπημένο χαρακτήρα δείχνετε τη δέουσα εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και προχωράτε.

Κατα τα άλλα είμαι έξαλλη με μια κυρία που πεταχτηκε στο θέμα των δανεικών και ούτε λίγο ούτε πολύ "μας τη λέει" που κάνουμε προσπάθεια με ξένο υλικό και δεν υιοθετουμε! Έξαλλη λέμε!

Ας προσπαθήσει εκείνη αντε μη τα πάρω έλεος εμ τραβάμε τόσο ζόρι να το δεχτούμε εμ τα ακούμε κιόλας !!!Αα Γεωργίτσα άκου την καρδιά σου εγω αυτό κάνω κ όσο τους ύπνους στο στρατόπεδο κ την σεξυ προισταμένη του άντρα εγώ η Πηνελόπη τι να πώ??Χτυπάω κόκκινο όποτε λείπει για κανένα λόγο περίεργο απλα επειδή δεν είμαι μαζι...ε ρε άλλοι σε 4 τοιχους κ άλλοι στα beach bar 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια μου! 

Διαβαζοντας το χθεσινο μου μηνυμα παρατηρησα πως εγραψα λαθος το ονομα σου Spirtoulito, ζητω συγνωμη! :oops:

Γεωργια μου ασε την καθεμια να λεει το κοντο κ το μακρυ της. Η καθεμια μας ξερει ποσο βασανιζεται να παρει καποιες αποφασεις τις οποιες δεν εχει δικαιωμα κανεις να κρινει κ να κατακρινει. Οποτε αστη να λεει. Ο καθενας ας κοιταει την καμπουρα του.

ΧρυσαΜ ελπιζω να εισαι πιο ηρεμη σημερα! :)

Νατασακι μου χθες σε ξεχασα! Φιλακια στο ζουζουνι.

Υπολοιπα κοριτσακια ολα καλα? Καλο απογευμα.

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Τι χοτ προισταμένη, τι είναι αυτά τα δημοκρατικά;;;; χαχαχαχαχα

Όχι δεν κατάλαβες, δεν ανέχομαι ουτε να του την πέσουν... Είχαμε πάει πέρισυ για καφέ μια φορά και η σερβιτόρα τον κοίταζε μεσ' στα μάτια ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!!! Πήγα να της μιλήσω να της πω κόφ'το συνοδεύεται αλλά με σταμάτησε το αγόρι μου και καλά για να μη χάσει τη δουλειά της και τέτοια........

Ναι είναι μια λύση η υιοθεσία, δε λέω!!! Αλλά αφού μπορείτε να το πάτε από άλλη οδό, γιατί να μην το κάνετε; εγώ είμαι γενικά πολύ υπερ της υιοθεσίας, είναι μια θεάρεστη πράξη!!! Βασικά, ποιος την ρώτησε;!;! :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια έχετε δίκιο. Στην αρχή είπα να μην απαντήσω, αλλά είχα εκνευριστεί πολύ και μέσες-ακρες αυτό της είπα κι εγώ Μελένια μου!

Και ποιος της είπε πως είμαστε αντίθετες στην υιοθεσία στην τελική;!

πρίν από 5 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Τι χοτ προισταμένη, τι είναι αυτά τα δημοκρατικά;;;; χαχαχαχαχα

Όχι δεν κατάλαβες, δεν ανέχομαι ουτε να του την πέσουν... Είχαμε πάει πέρισυ για καφέ μια φορά και η σερβιτόρα τον κοίταζε μεσ' στα μάτια ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!!!! Πήγα να της μιλήσω να της πω κόφ'το συνοδεύεται αλλά με σταμάτησε το αγόρι μου και καλά για να μη χάσει τη δουλειά της και τέτοια........

Ναι είναι μια λύση η υιοθεσία, δε λέω!!! Αλλά αφού μπορείτε να το πάτε από άλλη οδό, γιατί να μην το κάνετε; εγώ είμαι γενικά πολύ υπερ της υιοθεσίας, είναι μια θεάρεστη πράξη!!! Βασικά, ποιος την ρώτησε;!;! :-P:-P:-P

Χα χα! Είστε μικρούλια μωρέ!... Κι εμείς στην ηλικία σας αυτά καναμε! Χα χα!

Και εγώ ειμαι υπερ, αλλα δεν θελω να στερήσω από τον ανθρωπο μου την ευκαιρία να έχει ένα δικό του παιδί! Και ναι! Στην τελική ποιος τη ρωτησε;;;!!!!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γύρισα από το γιατρό. Είμαι 26-27 εβδομάδες και το μωρό είναι 1.170 γραμμάρια. Σας φαίνονται πολλά;; εκείνος λέει ότι είναι καλά. Ωστόσο αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι με βρηκε πολύ χοντρή. Από 61 κιλά που ξεκίνησα, είμαι πλέον 72!!! Δεν τρώω, είναι όλα κατακράτηση... Μου είπε ότι δεν πρέπει να πάρω άλλα, κανονικά αυτός προτείνει μέχρι το πολύ 9 κιλά, εγώ έχω πάρει 10 και έχω άλλους 3 μήνες μπροστά μου........... Εννοείται πως μου είπε κομμένο το αλάτι και τα ανθυγιεινα....

Γεωργία, μην τσιμπάς, να κάνει το κομμάτι της ήθελε, είπε τη μπουρδα της και ηρέμησε..

• Μου αρέσει 1

Και της την ειπα κι εγω και ηρέμησα κι εγω!

Να μην τρως αλατι. Και φυσικα το τζανκ φουντ! Καλα ειπε ο γιατρος. Για το μωρο θα σου πουν οι μωρομανες και οι εγκυμονούσες. Αλλα αφου σου λεει καλα, καλα θα ειναι!

Δεν μπορεις να πας σε καποιο πρόγραμμα γυμναστικης για εγκυμονουσες;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

το έχω ανοίξει απο το απόγευμα αλλά ο μικρός δεν με άφησε κ τώρα που επιτέλους κοιμάται νάμαι!!

Δεσποινάκιιιι μου εδώ δρόσισε πρίν 2 ώρες...βέβαια το 35 απο το 40 έκανε διαφορά αλλά το αεράκι τώρα είναι βάλσαμο :) 

δώσε φιλάκια στον κουκλάκο!!!

Κάρπε μου μωρέ τρελαίνεται για νερό,μπάνιο κτλ...αλλά θάλασσα κοντά μας καθαρή δεν υπάρχει οπότε δεν ρισκάρω,συν πως είπε αν δεν κλείσει τους 5,5 τουλάχιστον να μην μπεί.Για τον ήλιο το ξέρω πως θέλει συγκεκριμένες ώρες.

Θα δούμε θα την ξαναρωτήσω στο επόμενο εμβόλιο τέλος του μήνα.

Μελένια μου δεν πειράζει καλέ!!! Τι κάνεις;

Τζώρτζιαααα δροσιά επιτέλους!!!!

Ποιά σε φούντωσε;;;;πού;;;; πές να μπώ να καθαρίσω!!!!

Χρύσα μου μια χαρά είναι τα κιλάκια του νινιού!!! :) 

κοιτά εγώ πήρα 12 κιλά,όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο λένε.Η αλήθεια είναι πως στο τέλος παίρνεις πιο εύκολα κιλά οπότε προσοχή τι τρώς!!

σας φιλώ όλες!!!!

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Γεωργια μου θα συμφωνησω με τη μελενια!καμια κ κανενας δεν εχει δικαιωμα να κρινει!!!καλα εκανες κ μιλησες ελπιζω μονο να μην συγχιζεσαι με την ανοησια του καθενος!!!

Χρυσα ελιωσα στο γελιο με το σκηνικο στην καφετερια!!!αυτο εννοουσες οταν ειπες οτι εχεις γινει Δαλαϊ Λαμα????

Οσο για τα κιλα λογικο να ανησυχει ο γιατρος σου γτ εχεις αρκετο καιρο ακομα μπροστα σου κ τους τελευταιους μηνες τα κιλα ανεβαινουν χωρις να το καταλαβεις!!εγω στον μπεμπη πηρα 11 συνολικα και οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ειχαν φυγει 7+...ευτυχως πλεον εχω χασει κ 4 απο αυτα που ειχα καβατζα απο πριν περα απο τα κιλα της εγκυμοσυνης!!!αληθεια καμπυλη σακχαρου εκανες??τι περιμενεις?αγορακι ή κοριτσακι??

• Μου αρέσει 3

x6WFp2.pngYIVQp2.png

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Κορίτσια, γύρισα από το γιατρό. Είμαι 26-27 εβδομάδες και το μωρό είναι 1.170 γραμμάρια. Σας φαίνονται πολλά;; εκείνος λέει ότι είναι καλά. Ωστόσο αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι με βρηκε πολύ χοντρή. Από 61 κιλά που ξεκίνησα, είμαι πλέον 72!!! Δεν τρώω, είναι όλα κατακράτηση... Μου είπε ότι δεν πρέπει να πάρω άλλα, κανονικά αυτός προτείνει μέχρι το πολύ 9 κιλά, εγώ έχω πάρει 10 και έχω άλλους 3 μήνες μπροστά μου........... Εννοείται πως μου είπε κομμένο το αλάτι και τα ανθυγιεινα....

Γεωργία, μην τσιμπάς, να κάνει το κομμάτι της ήθελε, είπε τη μπουρδα της και ηρέμησε..

Χρυσα μου μια χαρά είναι το μωράκι σου!! Εμένα γεννήθηκε στην 33η εβδομάδα 2 κιλά. Όσο για το αλάτι να το κόψεις κοριτσάκι μου. Μόνο καλό θα σου κάνει. 

Αύριο είναι η σειρά μου να πάω στον γιατρό. Θα σας πω τα νέα μου. 

Φιλιά σε όλες!!!! 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία, δε μου είναι και τόσο εύκολο :-\ 

Δέσποινα, όόόόόόχι φίλη!!! Όχι να τον φλερτάρουν μπροστά μου και να κάνω την κινέζα :-P:-P:-P:-P εννοώ ότι παλιότερα όταν έβγαινε ζήλευα πάρα πολύ, τώρα ναι μεν ζηλεύω αλλά δεν του το δείχνω το παίζω ψύχραιμη... Έβλεπα κορίτσια που δεν τα ήξερα στο προφίλ του και μπαρούτιαζα ολόκληρη, τώρα μπαρουτιάζω από μέσα μου, δεν του κάνω σκηνή :-P:-P:-P:-P  είναι τεράστια πρόοδος!!! 

Δεν έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου αλλά δε μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα.. Μα έτσι κι αλλιώς εγώ τα έχω κόψει όλα, αφού όταν θέλω γλυκό τρώω ή φρούτο ή μέλι... Σε τέτοια φάση...

Αυτό το αλάτι με κατέστρεψε :-P και να σας πω την αλήθεια μου κορίτσια, δεν το περίμενα να με πρήξει τόσο πολύ γιατί ουσιαστικά τρώω όσο αλάτι έτρωγα πριν (φυσιολογικα πλαίσια όχι λύσσα)...

Αγοράκι περιμένω.. Απλά σκέφτομαι, έτσι όπως πάει, μη βγει κανά τετράκιλο και δε μπορώ να το βγάλω :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

Γεωργία, δε μου είναι και τόσο εύκολο :-\ 

Δέσποινα, όόόόόόχι φίλη!!! Όχι να τον φλερτάρουν μπροστά μου και να κάνω την κινέζα :-P:-P:-P:-P εννοώ ότι παλιότερα όταν έβγαινε ζήλευα πάρα πολύ, τώρα ναι μεν ζηλεύω αλλά δεν του το δείχνω το παίζω ψύχραιμη... Έβλεπα κορίτσια που δεν τα ήξερα στο προφίλ του και μπαρούτιαζα ολόκληρη, τώρα μπαρουτιάζω από μέσα μου, δεν του κάνω σκηνή :-P:-P:-P:-P  είναι τεράστια πρόοδος!!! 

Δεν έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου αλλά δε μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα.. Μα έτσι κι αλλιώς εγώ τα έχω κόψει όλα, αφού όταν θέλω γλυκό τρώω ή φρούτο ή μέλι... Σε τέτοια φάση...

Αυτό το αλάτι με κατέστρεψε :-P και να σας πω την αλήθεια μου κορίτσια, δεν το περίμενα να με πρήξει τόσο πολύ γιατί ουσιαστικά τρώω όσο αλάτι έτρωγα πριν (φυσιολογικα πλαίσια όχι λύσσα)...

Αγοράκι περιμένω.. Απλά σκέφτομαι, έτσι όπως πάει, μη βγει κανά τετράκιλο και δε μπορώ να το βγάλω :-P:-P:-P

Καλημέρα Χρυσα καλημέρα κορίτσια!! 

Με το καλό το αγοράκι σου λοιπόν!!!!!! Μην ανησυχείς καθόλου κοπέλα και μεγαλούτσικο να είναι είμαστε φτιαγμένες να μπορούμε να ανταπεξελθουμε.. 

Η καμπύλη ζαχάρου είναι σημαντική εξέταση και θα έπρεπε να την έχεις ήδη κάνει. Γιατί δεν σου είπε ο γιατρος σου να την κάνεις? Εσυ μπορεί να έχεις κόψει τα πάντα αλλά καμια φορά είναι ο συνδυασμός τροφών που κάνουμε.. 

Αν τύχει ξανά κάτι τέτοιο με το αγόρι σου  αδιαφόρησε πλήρως!! Θα τον "τσουκσει" αν δεν δωσεις σημασία.. 

Εγώ έχω ραντεβού στις 2 με το γιατρό και έχω αγχωθεί λίγο.. Θα σας πω τα νέα όταν γυρίσω.. 

xsSnp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Pingu είπε:

Καλημέρα Χρυσα καλημέρα κορίτσια!! 

Με το καλό το αγοράκι σου λοιπόν!!!!!! Μην ανησυχείς καθόλου κοπέλα και μεγαλούτσικο να είναι είμαστε φτιαγμένες να μπορούμε να ανταπεξελθουμε.. 

Η καμπύλη ζαχάρου είναι σημαντική εξέταση και θα έπρεπε να την έχεις ήδη κάνει. Γιατί δεν σου είπε ο γιατρος σου να την κάνεις? Εσυ μπορεί να έχεις κόψει τα πάντα αλλά καμια φορά είναι ο συνδυασμός τροφών που κάνουμε.. 

Αν τύχει ξανά κάτι τέτοιο με το αγόρι σου  αδιαφόρησε πλήρως!! Θα τον "τσουκσει" αν δεν δωσεις σημασία.. 

Εγώ έχω ραντεβού στις 2 με το γιατρό και έχω αγχωθεί λίγο.. Θα σας πω τα νέα όταν γυρίσω.. 

Δεν έχω ιδέα γιατί δε μου την ανέφερε έως τώρα.. Τι να πω, κάτι θα ξέρει...

Καλά αποτελέσματα να έχεις :-):-):-)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Βρήκα ένα κενακι και μπήκα!

Χρύσα μου καλά αποτελέσματα. Έχω και εγώ αγωνία μαζί σου γιατι είμαστε και ομοιοπαθουσες!

ΧρύσαΜ χαλάρωσε βρε κούκλα μου!

Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλημερα-καλημερα!!!

Pingu ολα καλα θα πανε! Αντε να περασει η ωρα να πας στο ραντεβου κ να ηρεμησεις!!! :)

ΧρυσαΜ μολις ερθει ο μπεμπακος θα ηρεμησεις απολυτα κ θα το χαιρεστε πολυ μαζι με το αγορι σου!

Νατασακι μου καλα ειμαι. Κατι ωρες με πιανουν οι αγωνιες μου αλλα ποσπαθω να τις αποθω συντομα. Προσπαθω να αποφευγω κ τις συζητησεις για το θεμα στο οικογενειακο περιβαλλον κ νομιζω πως ετσι ειναι καλυτερα. Εχω ακομα 5 ημερες αντιβιωση. Αντε να δουμε...!!!

Το μπεμπακι οντως πρεπει να κλεισει 5,5 μηνες για θαλασσιτσα. Αντε σε λιγο θα πατε για βουτιες!

Γεωργια, Δημητρουλι, Δεσποινακι κ υπολοιπα κοριτσακια ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...