Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 34 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Κορίτσια... Θέλω να σας πω κάτι που με απασχολεί...

Εγώ ανέκαθεν ήμουν μια υστερικη ζηλιάρα, όμως τα τελευταία 2 χρόνια έχω γίνει ο Δαλάι Λάμα της ψυχραιμίας! Δε θυμάμαι αν σας το έχω πει, το αγόρι μου είναι στο στρατόπεδο στον Αγιο Αντρέα (κοντά στην Ραφήνα). Είναι ψηλός, μελαχρινός, μελαμψός, γυμνασμένος με γαλαζοπράσινα μάτια (ασχημούλης απ' ό,τι καταλαβαίνετε :-P:-P:-P χαχαχαχα) οπότε έχει πέραση.. Χθες κατά τη μια το βράδυ με πήρε τηλ (εγώ υπέθεσα ότι με πήρε για καληνύχτα) και μου είπε ότι αποφάσισαν με τα παιδιά να πάνε για μπίρες στην Μάκρη... Εγώ κιουρία (!), δεν είπα τίποτα και έπεσα για ύπνο.. Εεεεεεε κατα τις 6 παρά άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια, κατά τις 6 του έστειλα να δω αν γύρισε και κατά τις 6 και 20 μου έστειλε ότι εκείνη την ώρα γύρισε... Και το αππκορύφωμα είναι ότι με πήρε τηλ (εγώ το έπαιξα πολύ κουλ και μισοκοιμησμένη) και μου λέει "σε κλείνω να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα και θα τα πούμε μετά". Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα..

Έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να ψάξω το κινητό του αλλά δεν το κάνω γιατί όποιος ψάχνει βρίσκει και δε θέλω να ανακαλύψω κάτι που θα με στεναχωρήσει. Όλο βλέπω στο φβ να κάνει like σε όλες τις ξεβράκωτες... Απλά μξα.φορά του το ανέφερα ότι το ξέρω ότι το κάνει και βγήκα η γκρινιάρα οπότε και δεν τκ συνέχισα... Ποια είναι η γνώμη σας; 

Συγγνώμη για το κατεβατό που είναι και εκτός θέματος...

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα ειναι λιγο πολυ της ηλικιας τα αγορια γενικα δεν σκεφτονται οπως τα κοριτσια α να παρω τηλεφωνο θα ανησυχει κτλ κτλ. Αυτες οι σκεψεις ερχονται πολυ αργοτερα στους περισσοτερους. Γενικα σαν συμβουλη να τον αφηνεις ελευθερο χωρις γκρινιες γιατι εχετε παρει μια δεσμευση πολυ μικροι κ πρεπει απο μονος του να καταλαβει τι ειναι σωστο κ τι οχι σε αυτη την φαση αλλιως οσο μεγαλωνετε θα βγουν πολλα απωθημενα τοτε θα ειναι χειροτερα.

• Μου αρέσει 2

Χρύσα μου θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα της Τζώρτζιας ,αν ο άλλος θέλει να απατήσει θα το κάνει κ με το μπουκάλι που λέει ο λόγος.

Εγώ θα κάνω μια ερώτηση με βάση αυτό που λές πως αλλάζει .

Το μωρό το ήθελε συνειδητά;

• Μου αρέσει 3

Qshbp2.png

Η εγκυμοσίνη προέκυψε δεν έγινε σκόπιμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ χαρούμενος και το περιμένει με ανυπομονησία.

Το θέμα μου δεν είναι ότι δε με παίρνει τηλ, ή ότι δεν έρχεται να με δει. Αλλά ότι δεν κάνει πράγματα που έκανε και πριν. Αν ήταν από την αρχή έτσι δε θα είχε τεθεί υπό συζήτηση! Δεν έχω σκοπό ούτε να του γκρινιάξω ούτε τίποτα. Δε θέλω να κάνει κάτι επειδή του το έθιξα εγώ, αντιθέτως, θέλω να δρα όπως νιώθει.

Απλώς στεναχωριέμαι λιγουλάκι.... Βέβαια και όταν μιλάμε και όταν τον βλέπω δεν του το δείχνω!

Συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα, αλλά ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας ως μεγαλύτερες και πιο έμπειρες

Διαφημίσεις

Πόσον καιρό είστε μαζι;

Ξέρεις Χρύσα μου όσο μεγαλώνουμε, αλλαζουμε. Οι συνθήκες τις ζωής, οι εμπειρίες μας μας αλλαζουν. Θελω να πιστευω προς το καλύτερο. Μας ωριμαζουν. Μπορεί να περνάει μια φάση προσαρμογής στις νεες συνθηκες. Υπηρετει κιολας... Το θετικό είναι πως ενδιαφέρεται για το μωρο.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 18 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Η εγκυμοσίνη προέκυψε δεν έγινε σκόπιμα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ χαρούμενος και το περιμένει με ανυπομονησία.

Το θέμα μου δεν είναι ότι δε με παίρνει τηλ, ή ότι δεν έρχεται να με δει. Αλλά ότι δεν κάνει πράγματα που έκανε και πριν. Αν ήταν από την αρχή έτσι δε θα είχε τεθεί υπό συζήτηση! Δεν έχω σκοπό ούτε να του γκρινιάξω ούτε τίποτα. Δε θέλω να κάνει κάτι επειδή του το έθιξα εγώ, αντιθέτως, θέλω να δρα όπως νιώθει.

Απλώς στεναχωριέμαι λιγουλάκι.... Βέβαια και όταν μιλάμε και όταν τον βλέπω δεν του το δείχνω!

Συγγνώμη που ξέφυγα από το θέμα, αλλά ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας ως μεγαλύτερες και πιο έμπειρες

Η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν γνωριζεις ουσιαστικα τον συντροφο σου ουτε αυτος εσενα εχεις πολλα να μαθεις ακομα που ισως καποια να μην σου αρεσουν κ το αναποδο. Αν ο συντροφος σου θελει πραγματικα μια οικογενεια κ δεν ειναι ενθουσιασμος τα πραγματαθθα πανε απτο καλο στο καλητερο αν οχι τοτε να εισαι ετοιμη για ολα. Προτεραιοτητα εχει η ευτυχια σου κ το παιδι σου μην συμβιβαστεις μονο για τα ωραια του ματια κ για να μεινεις ελευθερη απο τους γονεις σου. Φροντισε ν εισαι ευτυχισμενη χωρις να στεναχωριεσαι κ να καταπιεζεσε κεσυ. Αυτο θελει πολυ δουλεια κ απτους δυο ωστε ν α νιωσουν ελευθεροι κ ασφαλεις ταυτοχρονα στη σχεση τους.

• Μου αρέσει 2

Καλησπερα κοριτσια μου!

Δεν προλαβαινω καλα-καλα να σας διαβασω, εχετε γραψει απειρα πραγματα απο τη μερα που σας διαβασα τελευταια φορα.

Πεταλουδιτσα τι ομορφα νεα μας εφερες :):):). Eκει που ειχαμε πεσει ψυχολιγικα ομαδικως ηρθες να μας ανεβασεις!!! Με το καλο τα διδυμακια σου κοριτσακι μου. Φροντισε να μας στειλεις μπεμπεδοσκονη κ θετικη αυρα κ σε ολες εμας που προσπαθουμε!!!

Γεωργια μου αλλαξαν λιγακι τα πραγματα απ οσο διαβασα. Χαιρομαι ομως που εκμεταλλευεσαι τον χρονο για να χασεις τα κιλακια που θελεις.

Δημητρουλι μου τι ομορφες μερες μας περιγραφεις με αδελφια κ ανηψια :wub: . 

Οσον αφορα τη συζητηση για το κιντερτε κ το χαμομηλι, η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Χαμομηλι σιγουρα οχι λογω του οτι μπορει να κανει αλλεργιες το κιντερτε στην αναγκη το δινουν αλλα οχι σε αντικατασταση γευματος οπως υποστηριζουν οι πεθεριτσες. Ολα αυτα τα ναφερω απο εμπειρια στη δουλεια, γιατι προσωπικη εμπειρια δεν εχω ακομα :) .

Καινουρια κοριτσακια καλως μας ηρθατε. Νομιζω μονο τη Μιςς δεν εχω καλωσορισει. Με το καλο Μιςς μου να γινεις μανουλα. Ολα θα ερθουν, να εισαι σιγουρη.

Σπιρουλιτο με το καλο το μπεμπακι σου!!! Πολυ ενθαρρυντικα τα λογια σου για ολες εμας που προσπαθουμε!!!

Carpe τι χαρα με τη μπουμπου σου :) . Πολυ συγκινητικα ολα οσα μας γραφεις!!!

Ελενακι μου μας ελειψες! Να ζησετε κ να χαιρεστε τη φραουλιτσα σας!!! 

ΧρυσαΜ μην ανησυχεις, οι αντρες απ τη φυση τους δε βλεπουν κ δεν αναλυουν τα πραγματα τοσο πολυ οσο εμεις. Καλα θα κανεις να του λες με ηρεμια ο,τι δεν σου αρεσει στη συμπεριφορα του, αλλα ως εκει! Φροντισε να εισαι ηρεμη κ να χαιρεσαι την εγκυμοσυνη σου.

Eλπιζω να μην ξεχασα καμμια.... αν ομως καποια δεν ανεφερα ζητω συγνωμη.

Τα φιλια μου σε ολες.

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!! Μόλις γύρισα από εξοχικό! Επιτέλους 2 μέρες μακρυα από Αθήνα!

Σας ευχαριστώ όλες πάααααρα πολύ για τις όμορφες ευχές σας!!!! Ακόμη μερικές φορές φοβάμαι ότι είναι όνειρο και κάποια στιγμή θα ξυπνήσω :-/

Σε όσες προσπαθούν στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!! Miss Shiny καλως ήρθες στην παρέα! Με τον άντρα μου είχαμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσάς ! Να σκεφτείς όταν κάναμε εν τέλει την εξωσωματική το ποσοστό των φυσιολογικών μορφών ήταν 1%. Αλλά όπως βλέπεις στη συνέχεια πήγε καλά οπότε μην ανησυχείς! καλή επιτυχία σου εύχομαι! Όταν κλείσεις την ημερομηνία για επιτροπή κοίτα να έχεις ετοιμάσει όλες τις εξετάσεις όσο πιο νωρίς μπορείς για να είσαι χαλαρή!

Καλό βράδυ!!!

• Μου αρέσει 2

wVRPp2.pngwTonp3.png

20 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Καμάρι μου γλυκό οι συνθήκες είναι τέτοιες που λογικό είναι να νοιώθεις ανασφάλεια...κοίτα του άντρα μου η δουλειά είναι με τουρισμό! Πέρυσι που κάναμε την πρώτη προσπάθεια ήταν Μύκονο κ εγω ετρεχα σε γιατρούς κ σε διάφορες υπηρεσίες για να φτιάξουμε την δική μας δουλειά..όπως είναι λογικό έβγαινε για φαγητό για ποτό μαζί κ με γυναίκες από τα ξενοδοχεία που συνεργάζοντε..εσύ κ η καθεμία μας πως θα ενοιωθες? Που αρχίζει το σώμα να αλλάζει η υπνηλία κ τα νεύρα? Λογικά με την εγκυμοσύνη είναι όλα διπλά..να κοιτάξετε όταν είστε μαζί να είστε αγαπημένοι κ όταν είστε σε απόσταση να υπάρχει συνεννόηση κ επικοινωνία επί της ουσίας έχετε να μεγαλώσετε μαζί κ μαζί με ένα παιδί εαν υπάρχουν γερά θεμέλια οι αλλαγές που φέρνει η ζωη αντέχοντε κ οχι να το παίζεις ΗΡΩΑΣ να μιλάς να συζητάς να τα βγάζεις από μέσα σου! Έχεις να σκεφτείς το παιδί σας κ εκείνον οι περισσότεροι φρικάρουν με ένα μωρό κ μεγάλοι στην ηλικία οπότε να χαρείτε την πορεία σας μαζί..Αυτή την στιγμή χτίζετε το μέλλον σας απολάυστε το κ όλα θα πάνε καλά!!! Επίσης εσύ ανεξαρτήτως της κατάστασης σου μπορείς να κάνεις τα ίδια με πρίν??Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μεσα στην γλύκα ε? Γνωριζόμαστε αλλάζουμε κ βγαίνει ο εαυτός μας κ σιγά σιγά με τις διαφορές μας με όλα αρχίζουμε να συντονιζόμαστε κ να χαράζουμε την πορεία μας σαν ζευγάρι κ σαν άνθρωποι!!! Sorry για το μεγάλο μήνυμα αλλά έτσι τα βλέπω η ζωή έχει τρέξιμο κ όποιος τερματίσει μαζί μας έχει καλώς εάν δεν..οκ συνεχίζουμε

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Καμάρι μου γλυκό οι συνθήκες είναι τέτοιες που λογικό είναι να νοιώθεις ανασφάλεια...κοίτα του άντρα μου η δουλειά είναι με τουρισμό! Πέρυσι που κάναμε την πρώτη προσπάθεια ήταν Μύκονο κ εγω ετρεχα σε γιατρούς κ σε διάφορες υπηρεσίες για να φτιάξουμε την δική μας δουλειά..όπως είναι λογικό έβγαινε για φαγητό για ποτό μαζί κ με γυναίκες από τα ξενοδοχεία που συνεργάζοντε..εσύ κ η καθεμία μας πως θα ενοιωθες? Που αρχίζει το σώμα να αλλάζει η υπνηλία κ τα νεύρα? Λογικά με την εγκυμοσύνη είναι όλα διπλά..να κοιτάξετε όταν είστε μαζί να είστε αγαπημένοι κ όταν είστε σε απόσταση να υπάρχει συνεννόηση κ επικοινωνία επί της ουσίας έχετε να μεγαλώσετε μαζί κ μαζί με ένα παιδί εαν υπάρχουν γερά θεμέλια οι αλλαγές που φέρνει η ζωη αντέχοντε κ οχι να το παίζεις ΗΡΩΑΣ να μιλάς να συζητάς να τα βγάζεις από μέσα σου! Έχεις να σκεφτείς το παιδί σας κ εκείνον οι περισσότεροι φρικάρουν με ένα μωρό κ μεγάλοι στην ηλικία οπότε να χαρείτε την πορεία σας μαζί..Αυτή την στιγμή χτίζετε το μέλλον σας απολάυστε το κ όλα θα πάνε καλά!!! Επίσης εσύ ανεξαρτήτως της κατάστασης σου μπορείς να κάνεις τα ίδια με πρίν??Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μεσα στην γλύκα ε? Γνωριζόμαστε αλλάζουμε κ βγαίνει ο εαυτός μας κ σιγά σιγά με τις διαφορές μας με όλα αρχίζουμε να συντονιζόμαστε κ να χαράζουμε την πορεία μας σαν ζευγάρι κ σαν άνθρωποι!!! Sorry για το μεγάλο μήνυμα αλλά έτσι τα βλέπω η ζωή έχει τρέξιμο κ όποιος τερματίσει μαζί μας έχει καλώς εάν δεν..οκ συνεχίζουμε

Εεε απλά εγκεφαλικό... Εγώ στη θέση σου θα είχα εκραγεί, από μέσα μου μεν για να μην του σπάσω τα νεύρα, αλλά θα είχα γίνει μπουρλότο!! Από μεριά μου δεν έχω αλλάξει, μόνο που είμαι πιο ευαίσθητη και κλαίω πιο εύκολα (όχι μπροστά του). Γενικά ούτε νεύρα του βγάζω ούτε τίποτα... Τι να πω κάνω απλά υπομονή...

• Μου αρέσει 1

ΧρυσαΜ χαχαχα ετσι είναι συνέχεια αστα μην κανεις υπομονή μιλα ηρεμα κ ωραια πρωτα για τον εαυτό σου χαζουλι η αποσταση δεν βοηθαει σε νοιωθω εμενα μεχρι περυσι έλειπε σχεδόν όλο το καλοκαιρι μυκονο κρητη κ με επαιρνε τηλ κ μου εβαζε τραγουδια ξυπναγα να παω δουλεια κ επεφτε για υπνο εγω το χαιρόμουν γιατι δούλευε κ περναγε καλά τώρα απλα μπορώ να είμαι μαζί κ να κάνουμε τρελλες μαζί που μας ειχε λείψει..ήμουν μόνο προβλήματα τώρα λύνω προβλήματα κ τρέχουμε μαζί πράγματα για την δουλεια μας κ την ζωη μας

• Μου αρέσει 2

Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε????μη μου πειτε πως δεν νιωθετε μια μικρη εστω ανασα δροσιας σημερα??!!!!!

Χρυσα μου κι εγω θα συμφωνησω με τα προηγουμενα κοριτσια και απλα θα προσθεσω πως ο ερχομος ενος παιδιου παντα αλλαζει ολοκληρη τη ζωη μας ακομα και στοιχεια του χαρακτηρα μας!!!αληθεια ποσο καιρο ειστε μαζι με το αγορι σου???

Σπιρτουλιτο ολα θα πανε καλα,ειμαι σιγουρη πως εισαι σε καλα χερια!!οσο για το οτι αλλαζει η ζωη σου οπως την ηξερες ναι ειναι γεγονος αλλα γινεται τοσο πιο ομορφηηηηη!!!!!!με το καλο να κρατησεις το θαυματακι σου στην αγκαλια σου!!!

Γεωργια,νατασακι μου,μελενια,πεταλουδιτσα (με τα πεταλουδακια σου) φιλια πολλα σε ολες!!

• Μου αρέσει 2

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είναι πολύ καλυτερος ο καιρός!! Τουλάχιστον φυσάει λίγο...

Είμαστε 3 χρόνια μαζί (το Σεπτέμβρη κλείνουμε 4). Βέβαια τον ξέρω 6 χρόνια γιατί είμαστε κολλητοί φίλοι πιο πριν..

• Μου αρέσει 1

On 1/7/2017 at 5:05 ΜΜ, NatasaP είπε:

Κάρπε μου θυμάσαι πέρυσι;;;;τις ίδιες μέρες κάναμε ωοληψία,μεταφορά και χοριακές!!!! Πέρασε ενας χρόνος και είμαστε μανούλες!!!!

Τρελαίνομαι που την πήγες για βουτιές,εμείς εδώ πισίνα δεν έχουμε κοντά για να τον πάω,και θάλασσα είναι νωρίς ακόμα ... :( 

πως δεν θυμαμαι???Ηταν γουρικη διπλη επιτυχια!!

Ρωτα τη γιατρο σας πιο πολυ θεμα εχουν με τον ηλιο και οχι με το νερο..αν εχεις προσβαση σε θαλασσα ωρες που δεν εχει ηλιο θα μπορουσε να τον κανεις μια βουτιτσα...η ισως να επαιρνες μια πλαστικουλα να τον δροσιζες...η δικια μου παντως τρελλαινεται με το νερο...της αρεσει παρα πολυ!!

• Μου αρέσει 2

JU2Xp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...