Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Νατασακι μου υπαρχει περιπτωση να καταφερουμε εμεις να γινουμε αναισθητες σαν αυτες????αδυνατον!!!η ιδεα για το παρεακι ομως μου αρεσε!!!αρκει να τις στειλουμε σε αλλη ηπειρο!!!

Pingu δεν εχουμε φτασει ακομα σε αυτο το σταδιο αν κ πιστευω πως αν κανει και τετοιο λαθος δε θα κρατησω το στομα μου κλειστο....ανεχτηκα τις βλακειες τυπου οταν ξυπναει το βραδυ το παιδι να μην του δινεις γαλα αλλα κιντερτε που δεν τους αρεσει κι ετσι μαθαινουν να μην ξυπνανε!!ανεχτηκα σχολια τυπου εχεις δεν εχεις γαλα!!ανεχτηκα να βγαζει φωνουλες το μωρο και αυτη να του λεει σσουττττ...να ερχεται και να μου λεει γτ εκλαψε το παιδι στις 6 παρα εικοσι το πρωι...εεεε ποσα να ανεχτω????

Χρυσα η μαμα σου ξερει για την εγκυμοσυνη???θελει διπλη προσοχη στην κατασταση σου!θεωρω πως δεν κανει καν να κυκλοφορεις μες τοση ζεστη!!

Γεωργια μου γυμναστικη?????μα γυμναστικηηηηη??????εξαντληθηκα μονο που το διαβασα!!!!

• Μου αρέσει 1

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεωργία, όταν είχα ξεκινήσει μαθήματα οδήγησης μου είπε ο μπαμπάς μιυ να πάρω το αμάξι του (χιουντάι τουσόν) και όταν πήγα να στρίψω αριστερά, πήρα την στροφή όπως μου έλεγε ο δάσκαλος αλλά ο μπαμπάς μου μού έλεγε "ανοίξου ανοίξου" με αποτέλεσμα να ανοιχτώ πολύ και να πέσω σε παρκαρισμένο. Αλλά ντάξει μια φορά έγινε και αυτό πριν το δίπλωμα, εντελώς άπειρη και με μεγάλο αμάξι. Όταν πήρα το δίπλωμα το ξαναπήρα με τον μπαμπά μου και όλα πήγαν καλά, μόνο που φοβήθηκα να το παρκάρω λόγω του μεγάλου όγκου. Η μαμά μου έχει ένα μικρό άτος αλλά δε με εμπιστεύεται καθόλου!!!

Δέσποινα, το ξέρει. Μου είπε να μην πάω μεσημέρι, αλλά άργησα να ξυπνήσω. Της είχα πει ότι αν αργήσω δε θα πάω, αλλά έπρεπε να πληρωθεί ο λογαριασμός του κινητού.. Απλά επειδή είμαι πάρα πολύ στριμωγμένη οικονομικά δεν ήθελα να χαλάσω λεφτά σε ταξί και έτσι πήγα ποδαράτη... Ντάξει επιβίωσα :-P:-P:-P

1 ώρα πρίν, Δέσποινa είπε:

Νατασακι μου υπαρχει περιπτωση να καταφερουμε εμεις να γινουμε αναισθητες σαν αυτες????αδυνατον!!!η ιδεα για το παρεακι ομως μου αρεσε!!!αρκει να τις στειλουμε σε αλλη ηπειρο!!!

Pingu δεν εχουμε φτασει ακομα σε αυτο το σταδιο αν κ πιστευω πως αν κανει και τετοιο λαθος δε θα κρατησω το στομα μου κλειστο....ανεχτηκα τις βλακειες τυπου οταν ξυπναει το βραδυ το παιδι να μην του δινεις γαλα αλλα κιντερτε που δεν τους αρεσει κι ετσι μαθαινουν να μην ξυπνανε!!ανεχτηκα σχολια τυπου εχεις δεν εχεις γαλα!!ανεχτηκα να βγαζει φωνουλες το μωρο και αυτη να του λεει σσουττττ...να ερχεται και να μου λεει γτ εκλαψε το παιδι στις 6 παρα εικοσι το πρωι...εεεε ποσα να ανεχτω????

Χρυσα η μαμα σου ξερει για την εγκυμοσυνη???θελει διπλη προσοχη στην κατασταση σου!θεωρω πως δεν κανει καν να κυκλοφορεις μες τοση ζεστη!!

Γεωργια μου γυμναστικη?????μα γυμναστικηηηηη??????εξαντληθηκα μονο που το διαβασα!!!!

Τι να κάνω βρε Δεσποινάκι! Δεν είμαι από τις τυχερές που με λίγη δίαιτα φεύγουν τα κιλα νεράκι. Πρέπει να κάνω ουσιαστική δίαιτα και απαραιτήτως άσκηση. Πάντως Τόλμησα και επιβίωσα! Χα χα! Άντε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και έπειτα θα πέσει η θερμοκρασία.

Ωστε έτσι η πεθερούλα, ε; Άσε έχω και μια κοπέλα στη δουλειά που μου λέει τα κουφά της δικής πεθεράς! Ερώτηση: Τι είναι το κιντερντε;!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Ε ρε πες στην πεθερά το κιντερτε εχουν σταματήσει να το δίνουν οι παιδιατροι από το 96...έλεος..ε τι διαβάζωωω:shock: Χαμομήλι αφήνουν κ κανα δυο φορες την εβδομαδα πωωω τσαντιστικα! Γεωργία μου είναι σαν σκόνη με συντηρητικά κ διαφορα μέσα κ καλά το έδιναν όταν τα μωρά είχαν κολικούς..

Δοξα το ΘΕΟ η πεθερά Αυστραλία κ εκεί να μείνει..απαπα τι τραβατε με τις παντογνώστριες! 

Να αργουν τα παιδια να περπατήσουν ουφ!!!

Υπομονή μας αναγκαιο κακο

5 ώρες πρίν, NatasaP είπε:

Τραγικό να γεμίζουν φοβίες το μικρό!!! Αμάν να ανακατεύονται σε όλα....

Ερχόμαστε...παίρνω το μικρό φρατζολάκι και μπλούμ!!! :):) 

Νατάσα πάρε το φρατζολακι σου και ελάτε να παίξουν με την μικρή μου. Πλάκα θα έχουν. 

Έτσι και κάτσω να γράψω το τι έχουν κάνει θα γράφω μια βδομάδα. 

Ένα θα πω. Όταν η μικρή έγινε 3 μηνών είπαμε να πάμε στο χωριό να την δουν και οι δικοί μου γιατι μένουν εκεί και τσαντίστηκε η πεθερουλα μου. Μου λεει βέβαια στο χωριό μπορείς να την πας σε μένα δεν μπορείς να την φέρεις.. Λες και δεν ήταν όλη την ώρα στο σπίτι μας.. Έλεος!!! 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Υπομονή με τη ζέστη και σήμερα και αυριο σιγα-σιγα θα χαλαρωσουμε.

Υπομονή και με τις πεθερούλες. Τι να γινει. Αν μενεις και κοντα.... αναγκαίο κακο. Η κοπέλα απο τη δουλεια μου ειχε πει μεταξύ αλλων πως οταν ηταν αρρωστο το μικρο της δεν ήθελε η πεθερα της να του δινει depon γιατι έλεγε πως δεν χρειαζόταν αφου το παιδί είχε μάτι! Τι να κανουμε; Άλλες αντιλήψεις, αλλες ηλικίες, άλλες νοοτροπίες....

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

πρίν από 37 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Υπομονή με τη ζέστη και σήμερα και αυριο σιγα-σιγα θα χαλαρωσουμε.

Υπομονή και με τις πεθερούλες. Τι να γινει. Αν μενεις και κοντα.... αναγκαίο κακο. Η κοπέλα απο τη δουλεια μου ειχε πει μεταξύ αλλων πως οταν ηταν αρρωστο το μικρο της δεν ήθελε η πεθερα της να του δινει depon γιατι έλεγε πως δεν χρειαζόταν αφου το παιδί είχε μάτι! Τι να κανουμε; Άλλες αντιλήψεις, αλλες ηλικίες, άλλες νοοτροπίες....

Καλημέρα survivor!!!

Κοίτα η νύφη μου την γλύτωσε από την μάνα μου επειδή ανακατευόμουν εγώ...κάναμε ότι έλεγε αλλά το βραδυνό γάλα δεν κοβόταν με τίποτα σε εμάς στη νύφη μου δεν ξέρω γιατί δεν ζητούσαν τα ζουζούνια! Από την αδερφή μου δεν ξέρω πως θα γλυτώσω όταν έρθει η ώρα η καλή που είναι καραυπερβολική εύχομαι να γεννήσω όταν τα ανήψια έχουν σχολείο ώστε να είμαι μόνη με τον άντρα μου μωρέ κ τελείως μόνη μη σας πώ να συντονιστώ με τις ανάγκες του μωρού μου!! 

Χθές η ανηψιά 15 χρονών ανέβασε 37.7 τέζα η θεία το στομάχι κόμπος!! Φοβόμουν μην ανεβάσει κ αλλο η μπέμπα!Καγκέλωσε στο κρεββάτι κ πηγαινοερχόμουν με ντεπόν! Πέρασα ονειρικά μέχρι τις 3 που της έπεσε λύσσαξε στον γάμο που είχαμε την Παρασκευή κ τέζα η τερέζα το Σάββατο έλειπε κ ο άντρας έζησα μεγάλες στιγμές 

Ουφ σα να δροσίζει ο καιρός 3 μέρες λειτουργεί το κλιματιστικό ασταμάτητα φιλάκια σε όλες!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, DIMITRAS είπε:

Καλημέρα survivor!!!

Κοίτα η νύφη μου την γλύτωσε από την μάνα μου επειδή ανακατευόμουν εγώ...κάναμε ότι έλεγε αλλά το βραδυνό γάλα δεν κοβόταν με τίποτα σε εμάς στη νύφη μου δεν ξέρω γιατί δεν ζητούσαν τα ζουζούνια! Από την αδερφή μου δεν ξέρω πως θα γλυτώσω όταν έρθει η ώρα η καλή που είναι καραυπερβολική εύχομαι να γεννήσω όταν τα ανήψια έχουν σχολείο ώστε να είμαι μόνη με τον άντρα μου μωρέ κ τελείως μόνη μη σας πώ να συντονιστώ με τις ανάγκες του μωρού μου!! 

Χθές η ανηψιά 15 χρονών ανέβασε 37.7 τέζα η θεία το στομάχι κόμπος!! Φοβόμουν μην ανεβάσει κ αλλο η μπέμπα!Καγκέλωσε στο κρεββάτι κ πηγαινοερχόμουν με ντεπόν! Πέρασα ονειρικά μέχρι τις 3 που της έπεσε λύσσαξε στον γάμο που είχαμε την Παρασκευή κ τέζα η τερέζα το Σάββατο έλειπε κ ο άντρας έζησα μεγάλες στιγμές 

Ουφ σα να δροσίζει ο καιρός 3 μέρες λειτουργεί το κλιματιστικό ασταμάτητα φιλάκια σε όλες!!!

Α χα χα! Σερβαιβορ λεει! Χα χα! Α ρε θεια! Θυσία γίνεσαι! Περαστικα στη μικρή. Α! Και που 'σαι!  Οχι ντεπον! Ειναι μάτι! Χα χα χα!...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Γεια σας κορίτσια,

Πεθερές και κλιματιστικά διαβάζω!!...

Εγώ από καύσωνα δεν κατάλαβα τίποτα, όχι όμως για καλό λόγο. Από Δευτέρα είχα αιμορραγία -απ' ότι μου είπε ο γιατρός έπαθα κάποια μικρή αποκόλληση- και Τρίτη έκανα εισαγωγή στην κλινική για παρακολούθηση. Κλείνω  δλδ μία βδομάδα στο μαντρί.... Αφού γλίτωσα τον πρόωρο τοκετό πάλι καλά να λέμε.

Τα συναισθήματα εδώ είναι ανάμεικτα. Από την μία καταλαβαίνω ότι πλησιάζει η μεγάλη μέρα και αισθάνομαι ανάμεικτη προσδοκία και φόβο, από την άλλη έχω πάθει ένα σοκ γιατί νιώθω ότι τελειώνει η ζωή μου όπως την ήξερα. Αναγκάστηκα να κόψω απότομα και την δουλειά που νόμιζα ότι είμαι σούπερ γούμαν και θα πήγαινα μέχρι τελευταία μέρα κι όσο να ναι αυτό εντείνεται...

Από την άλλη νιώθω ανυπομονησία για το καινούριο κεφάλαιο που ξεκινά. Εδώ είμαι και περιτριγυρισμένη από μωρά και εννοείται πως σκέφτομαι πώς θα είναι το δικό μου...

Τέλος πάντων για όσες είστε στην προσπάθεια, απλά να σας πω το εξής: πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή είχα κάνει άλλη μία ε/τ και περίμενα τα αποτελέσματα...τα οποία ήταν αρνητικά, η γνωστή κουλούρα! Έλεγα στην αδερφή μου τότε που προσπαθούσε να με παρηγορήσει ότι πιο πιθανό μου φαίνεται να πάω στον Άρη, παρά να κάνω μωρό (είχα λάβει και 4 κουλούρες, δεν είναι και λίγες...). Και να που φέτος είμαι ξάπλα μεν, καλωδιωμένη στο νοσοκομείο, αλλά για κάποιο πολύ σημαντικό λόγο. Περιμένω το μωρό μου!!

Υπομονή και πίστη λοιπόν.

Σας φιλώ προς το παρόν (όταν βρω ιντερνετ, το οποίο δυστυχώς δεν είναι και σε αφθονία εδώ, θα ξαναμπώ...)

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα!!!

Χρύσα μου,θα συμφωνήσω με την Δέσποινα τώρα ειδικά να προσέχεις περισσότερο με την ζέστη.Δεν θέλω να σχολιάσω το οτι δεν σου δίνει το αμάξι,ενώ το δίνει στον αδερφό σου :( άδικο!!!

Τζώρτζιαααααα γελάω με το μικρό 20 λεπτο πρόγραμμα!!!! Και μετά σίδερο;;;έλιωσα κ κουράστικα που το διάβασα!!! 

Δεσποινάκι συμφωνώ,για την αναισθησία εμείς θέλουμε παράλληλα κ αμνησία οπότε δύσκολο!!! Η άλλη ήπειρος όμως δεν ακούγεται καθόλου άσχημη ιδέα :) 

Δήμητρα κανονικά ούτε κίντερτε,ούτε χαμομήλι επιτρέπεται μέχρι να μπούν στο 6μηνο.

Πιγκού μου μάλλον έπρεπε να προτείνετε να έρθει κ αυτή μαζί σας να δείς χαρές που θα έκανε!!! Εμείς δεν τολμάμε να πούμε που πάμε κ λέμε ψέματα γιατί θα θέλει να κουβαληθεί παρέα.

Άντε να τελειώσει αυτή η ζέστη...στάζουν τα μωράκιαααα 

Σπιρτουλίτο με το καλό να το υποδεχθείς,και όντως θα είναι το πιο ωραίο κεφάλαιο της ζωής σας απο δω κ πέρα!!!

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Spirtoulito είπε:

Γεια σας κορίτσια,

Πεθερές και κλιματιστικά διαβάζω!!...

Εγώ από καύσωνα δεν κατάλαβα τίποτα, όχι όμως για καλό λόγο. Από Δευτέρα είχα αιμορραγία -απ' ότι μου είπε ο γιατρός έπαθα κάποια μικρή αποκόλληση- και Τρίτη έκανα εισαγωγή στην κλινική για παρακολούθηση. Κλείνω  δλδ μία βδομάδα στο μαντρί.... Αφού γλίτωσα τον πρόωρο τοκετό πάλι καλά να λέμε.

Τα συναισθήματα εδώ είναι ανάμεικτα. Από την μία καταλαβαίνω ότι πλησιάζει η μεγάλη μέρα και αισθάνομαι ανάμεικτη προσδοκία και φόβο, από την άλλη έχω πάθει ένα σοκ γιατί νιώθω ότι τελειώνει η ζωή μου όπως την ήξερα. Αναγκάστηκα να κόψω απότομα και την δουλειά που νόμιζα ότι είμαι σούπερ γούμαν και θα πήγαινα μέχρι τελευταία μέρα κι όσο να ναι αυτό εντείνεται...

Από την άλλη νιώθω ανυπομονησία για το καινούριο κεφάλαιο που ξεκινά. Εδώ είμαι και περιτριγυρισμένη από μωρά και εννοείται πως σκέφτομαι πώς θα είναι το δικό μου...

Τέλος πάντων για όσες είστε στην προσπάθεια, απλά να σας πω το εξής: πέρσι ακριβώς τέτοια εποχή είχα κάνει άλλη μία ε/τ και περίμενα τα αποτελέσματα...τα οποία ήταν αρνητικά, η γνωστή κουλούρα! Έλεγα στην αδερφή μου τότε που προσπαθούσε να με παρηγορήσει ότι πιο πιθανό μου φαίνεται να πάω στον Άρη, παρά να κάνω μωρό (είχα λάβει και 4 κουλούρες, δεν είναι και λίγες...). Και να που φέτος είμαι ξάπλα μεν, καλωδιωμένη στο νοσοκομείο, αλλά για κάποιο πολύ σημαντικό λόγο. Περιμένω το μωρό μου!!

Υπομονή και πίστη λοιπόν.

Σας φιλώ προς το παρόν (όταν βρω ιντερνετ, το οποίο δυστυχώς δεν είναι και σε αφθονία εδώ, θα ξαναμπώ...)

Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!!!! Με το καλό να το δεχτείς :-):-):-):-)  πόσο είσαι;

Κορίτσια καλημέρα!!!

Διαβάζω το τι παραλογία υπάρχει στον κόσμο των πεθερών και έχω μείνει... Σα να είναι όλες συνεννοημένες!! Χαρά στο κουράγιο σας που τις ανέχεστε... Άμα το μωρό πεινάει τι να κάνεις;;;; θα το αφήσεις;;; αν είναι δυνατόν!! Μου θύμησε τη γιαγιά μου (πεθερά της μαμάς μου) που πριν σαραντήσω είχα μπει με ουρολοίμωξη στο νοσοκομείο και γύριζε και έλεγε στους γονείς μου ότι έπαθα συψαιμία...

Υπομονή κορίτσια, υπομονή!!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια... Θέλω να σας πω κάτι που με απασχολεί...

Εγώ ανέκαθεν ήμουν μια υστερικη ζηλιάρα, όμως τα τελευταία 2 χρόνια έχω γίνει ο Δαλάι Λάμα της ψυχραιμίας! Δε θυμάμαι αν σας το έχω πει, το αγόρι μου είναι στο στρατόπεδο στον Αγιο Αντρέα (κοντά στην Ραφήνα). Είναι ψηλός, μελαχρινός, μελαμψός, γυμνασμένος με γαλαζοπράσινα μάτια (ασχημούλης απ' ό,τι καταλαβαίνετε :-P:-P:-P χαχαχαχα) οπότε έχει πέραση.. Χθες κατά τη μια το βράδυ με πήρε τηλ (εγώ υπέθεσα ότι με πήρε για καληνύχτα) και μου είπε ότι αποφάσισαν με τα παιδιά να πάνε για μπίρες στην Μάκρη... Εγώ κιουρία (!), δεν είπα τίποτα και έπεσα για ύπνο.. Εεεεεεε κατα τις 6 παρά άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια, κατά τις 6 του έστειλα να δω αν γύρισε και κατά τις 6 και 20 μου έστειλε ότι εκείνη την ώρα γύρισε... Και το αππκορύφωμα είναι ότι με πήρε τηλ (εγώ το έπαιξα πολύ κουλ και μισοκοιμησμένη) και μου λέει "σε κλείνω να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα και θα τα πούμε μετά". Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα..

Έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να ψάξω το κινητό του αλλά δεν το κάνω γιατί όποιος ψάχνει βρίσκει και δε θέλω να ανακαλύψω κάτι που θα με στεναχωρήσει. Όλο βλέπω στο φβ να κάνει like σε όλες τις ξεβράκωτες... Απλά μξα.φορά του το ανέφερα ότι το ξέρω ότι το κάνει και βγήκα η γκρινιάρα οπότε και δεν τκ συνέχισα... Ποια είναι η γνώμη σας; 

Συγγνώμη για το κατεβατό που είναι και εκτός θέματος...

πρίν από 27 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Κορίτσια... Θέλω να σας πω κάτι που με απασχολεί...

Εγώ ανέκαθεν ήμουν μια υστερικη ζηλιάρα, όμως τα τελευταία 2 χρόνια έχω γίνει ο Δαλάι Λάμα της ψυχραιμίας! Δε θυμάμαι αν σας το έχω πει, το αγόρι μου είναι στο στρατόπεδο στον Αγιο Αντρέα (κοντά στην Ραφήνα). Είναι ψηλός, μελαχρινός, μελαμψός, γυμνασμένος με γαλαζοπράσινα μάτια (ασχημούλης απ' ό,τι καταλαβαίνετε :-P:-P:-P χαχαχαχα) οπότε έχει πέραση.. Χθες κατά τη μια το βράδυ με πήρε τηλ (εγώ υπέθεσα ότι με πήρε για καληνύχτα) και μου είπε ότι αποφάσισαν με τα παιδιά να πάνε για μπίρες στην Μάκρη... Εγώ κιουρία (!), δεν είπα τίποτα και έπεσα για ύπνο.. Εεεεεεε κατα τις 6 παρά άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια, κατά τις 6 του έστειλα να δω αν γύρισε και κατά τις 6 και 20 μου έστειλε ότι εκείνη την ώρα γύρισε... Και το αππκορύφωμα είναι ότι με πήρε τηλ (εγώ το έπαιξα πολύ κουλ και μισοκοιμησμένη) και μου λέει "σε κλείνω να κοιμηθώ καμιά ωρίτσα και θα τα πούμε μετά". Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα..

Έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να ψάξω το κινητό του αλλά δεν το κάνω γιατί όποιος ψάχνει βρίσκει και δε θέλω να ανακαλύψω κάτι που θα με στεναχωρήσει. Όλο βλέπω στο φβ να κάνει like σε όλες τις ξεβράκωτες... Απλά μξα.φορά του το ανέφερα ότι το ξέρω ότι το κάνει και βγήκα η γκρινιάρα οπότε και δεν τκ συνέχισα... Ποια είναι η γνώμη σας; 

Συγγνώμη για το κατεβατό που είναι και εκτός θέματος...

Το θέμα είναι κατα τη γνώμη μου, αν σου εμπνέει ο σύντροφός σου εμπιστοσύνη ή όχι. Τι άνθρωπος είναι; Εάν είναι κάποιος που δεν δί νει  δικαιώματα καλό είναι να μην έχεις ανασφάλειες και να μην τον ζηλεύεις, έτσι ώστε ούτε εσύ να βασανίζεσαι αλλά ουτε κι εκείνος να κουράζεται.

Δεν γνωρίζω τον κοσμο του fb αλλα θεωρώ πως αν κανει like σε καποιες, δεν τρεχει και τίποτα! Ξέρεις πόσοι ειναι οι καθημερινοι πειρασμοί στη ζωή μας; Πααααρα πολλοι! Ενας ανωριμος χαρακτήρας θα μπορουσε να απατησει οποτεδήποτε οπουδήποτε και να μην περιμενει μονο το fb. Ενας όμως ωριμος και ισοροπημενος χαρακτήρας, καποιος που ξερει τι θέλει, ει ναι αξιος εμπιστοσύνης. Αν ο καλος σου τετοιος, ναι να του δείχνεις εμπιστοσύνη.

Αλλα που και που κανε και κανενα σχολιο ανησυχίας! Χα χα! Μην σε περάσει και για παντελως αδιαφορη! Πως έχει και δεμενο τον γαιδαρό του! Χα χα! Ετσι σαν αλατοπιπερο της σχεσης!

Όσο για το ότι δεν εχει τηλ ακομα, πιστευω πως απλως.... κοιμάται! Τι να του κανει μια ωρίτσα που είπε;!

ΧρυσαΜ είδες ολο το μνμ; Γιατι την ωρα που εκανες like κατι συμπλήρωνα.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 5 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Το θέμα είναι κατα τη γνώμη μου, αν σου εμπνέει ο σύντροφός σου εμπιστοσύνη ή όχι. Τι άνθρωπος είναι; Εάν είναι κάποιος που δεν δί νει  δικαιώματα καλό είναι να μην έχεις ανασφάλειες και να μην τον ζηλεύεις, έτσι ώστε ούτε εσύ να βασανίζεσαι αλλά ουτε κι εκείνος να κουράζεται.

Δεν γνωρίζω τον κοσμο του fb αλλα θεωρώ πως αν κανει like σε καποιες, δεν τρεχει και τίποτα! Ξέρεις πόσοι ειναι οι καθημερινοι πειρασμοί στη ζωή μας; Πααααρα πολλοι! Ενας ανωριμος χαρακτήρας θα μπορουσε να απατησει οποτεδήποτε οπουδήποτε και να μην περιμενει μονο το fb. Ενας όμως ωριμος και ισοροπημενος χαρακτήρας ει ναι αξιος εμπιστοσύνης.

Όσο για το ότι δεν εχει τηλ ακομα, πιστευω πως απλως.... κοιμάται! Τι να του κανει μια ωρίτσα που είπε;!

Απλά σιγά σιγά έχει αρχίσει να αλλάζει. Από εκεί που έκανε σαν τρελός να βρει έστω 1 λεπτό να με ακούσει, τώρα δεν τρελαίνεται και τόσο. Έκανε ταξίδι Κοζάνη Αθήνα για μια μέρα ίσα ίσα να με δει γιατί του έλειπα, τώρα είναι κουρασμένος να έρθει να με δει (30-45 λεπτά απόσταση). Και θα μιλήσουμε για 5 λεπτά την ημέρα στο τηλ διάσπαρτα.

Εννοείται πως δεν του τα έχω θίξει όλα αυτά!! Αφού για εκείνον είναι όλα φυσιολογικά είναι ανούσιο να προσπαθήσω να τον πείσω για το αντίθετο γιατί θα βγω η γκρινιάρα.

Τέλος πάντων, θα δείξει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...