Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

40άρα θερμοκρασία και πεθερά δεν υποφέρονται εε;; :-P:-P:-P χαχαχα

Κορίτσια βγήκα να πάω σε κάτι δουλειές και μόλις μπήκα σπίτι κοιτάχτηκα στον καθρέφτη... Έχω πρηστεί στο πρόσωπο, ήμουν κατακόκκινη από τη ζέστη και ήμουν σαν τομάτα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

40άρα θερμοκρασία και πεθερά δεν υποφέρονται εε;; :-P:-P:-P χαχαχα

Κορίτσια βγήκα να πάω σε κάτι δουλειές και μόλις μπήκα σπίτι κοιτάχτηκα στον καθρέφτη... Έχω πρηστεί στο πρόσωπο, ήμουν κατακόκκινη από τη ζέστη και ήμουν σαν τομάτα!!!!

Άστα Χρυσα και πεθερά και πεθερος και 40ρα... Έχει κ πολύ ζέστη και δεν μπορούμε να πάμε στην θάλασσα να ξεφύγουμε λίγο.. 

Όσο μπορείς μην βγαίνεις με την ζέστη ντοματουλα μου... 

Ρε κορίτσια πατάω πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις και δεν ανοίγει. Ξέρει κάποια τι μπορεί να φταίει? 

xsSnp3.png

Ααααα! Υπέροχα....

πρίν από 6 λεπτά , Pingu είπε:

Άστα Χρυσα και πεθερά και πεθερος και 40ρα... Έχει κ πολύ ζέστη και δεν μπορούμε να πάμε στην θάλασσα να ξεφύγουμε λίγο.. 

Όσο μπορείς μην βγαίνεις με την ζέστη ντοματουλα μου... 

Ρε κορίτσια πατάω πάνω δεξιά στις ειδοποιήσεις και δεν ανοίγει. Ξέρει κάποια τι μπορεί να φταίει? 

Το κανει συχνα πυκνα...

4OQ2p3.png

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια μου!!!!

Τι ζεστη ειναι αυτη!!!!!!εχω το κλιματιστικο αναμμενο απο το πρωι και ευτυχως το μικρο μου κοιμαται τωρα ηρεμο!!

Αχχχχχ σας παρακαλω μη μιλατε για πεθερες!!!δεν την αντεχω αλλοοοοοοο τη δικη μου!!!κι εκει που μου εχει κοψει την καλημερα 3 βδομαδες τωρα και κανω παρτι αποντη χαρα μου θυμαται να μιλησει στον αντρα μου και με ξανακανει εξαλλη!!!!!ουφφφφ

Κοριτσακια μου υπομονη με τη ζεστη!!!καυσωνας ειναι αλλα θα περασει συντομα και θα παρουμε μια ανασα μεχρι τον επομενο!!οσο μπορειτε αποφυγετε τις μετακινησεις,εγω χθες τον μικρο δεν τον εβγαλα καθολου εξω,η διαφορα θεσμοκρασιας μεσα στο σπιτι με εξω ηταν απιστευτη και σιγουρα δεν τους κανει καλο!

• Μου αρέσει 1

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Pingu είπε:

Κατάλαβα. Θα φτιάξει μόνο του. 

Καμια φορά το παταω παρατεταμένα και ανοίγει ένα παράθυρο που μεταξύ άλλων γράφει "άνοιγμα". Αν το πατησεις ανοίγει τις ειδοποιήσεις.

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Δέσποινa είπε:

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια μου!!!!

Τι ζεστη ειναι αυτη!!!!!!εχω το κλιματιστικο αναμμενο απο το πρωι και ευτυχως το μικρο μου κοιμαται τωρα ηρεμο!!

Αχχχχχ σας παρακαλω μη μιλατε για πεθερες!!!δεν την αντεχω αλλοοοοοοο τη δικη μου!!!κι εκει που μου εχει κοψει την καλημερα 3 βδομαδες τωρα και κανω παρτι αποντη χαρα μου θυμαται να μιλησει στον αντρα μου και με ξανακανει εξαλλη!!!!!ουφφφφ

Κοριτσακια μου υπομονη με τη ζεστη!!!καυσωνας ειναι αλλα θα περασει συντομα και θα παρουμε μια ανασα μεχρι τον επομενο!!οσο μπορειτε αποφυγετε τις μετακινησεις,εγω χθες τον μικρο δεν τον εβγαλα καθολου εξω,η διαφορα θεσμοκρασιας μεσα στο σπιτι με εξω ηταν απιστευτη και σιγουρα δεν τους κανει καλο!

Κατάλαβα.. Την έχεις και εσυ κοντά? 

Η μικρή πλατσουριζει στην πισινουλα τώρα! Πως το χαίρεται.. 

xsSnp3.png

Γεια σου Δεσποινιω! Με τίποτα να μην βγουν αυτές τις μέρες έξω τα μπεμπάκια! Καλα τα λες. Τι έγινε παλι με την αγαπημένη πεθερούλα;

Χρύσα πιάσε λάστιχο!

ΧρύσαΜ πρόσεχε καλύτερα. Όπως σου ειπε η συνονόματή σου...

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

1 hour ago, Pingu είπε:

Κατάλαβα.. Την έχεις και εσυ κοντά? 

Η μικρή πλατσουριζει στην πισινουλα τώρα! Πως το χαίρεται.. 

Πανω στο κεφαλι μου!!!!κυριολεκτικα ομως.....πφφφφφ

Τι καλα που πλατσουριζει στο νερακι και δροσιζεται μωρε η μικρουλα!εγω επειδη ακομα ειναι μικρουλης περιοριζομαι στα συχνα πλιτσι πλιτσι στο νιπτηρα!!!

πρίν από 57 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεια σου Δεσποινιω! Με τίποτα να μην βγουν αυτές τις μέρες έξω τα μπεμπάκια! Καλα τα λες. Τι έγινε παλι με την αγαπημένη πεθερούλα;

Χρύσα πιάσε λάστιχο!

ΧρύσαΜ πρόσεχε καλύτερα. Όπως σου ειπε η συνονόματή σου...

Ποσα να γινουν ακομα????η γυναικα ειναι απλα στον κοσμο της,μακαρι να μπορουσα να ακολουθησω το παραδειγμα της και να μην επηρεαζομαι απο τις βλακειες της!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα και καλό μεσημέρι!!!!

κοιμήθηκαν τα αγόρια του σπιτιού κ αφού μάζεψα είπα να γράψω με ησυχία η μάνα!!!

Τελικά δεν είναι να γράφω κ να έχω το μωρό αγκαλιά,το μυαλό μου είναι αλλού γι'αλλού!!! ΑΜΗ 0.30 έχω κ οχι 0,033 τι έγραψα θεέ μου,όχι πως έχει διαφορά αλλά ας το έχω σωστό .

Τον μικρούλη τον έχω μόνο με το πάμπερς ...τον λυπόμουν με το εσωρουχάκι παρόλο που του έβαζα αμάνικο,σκάει το ψυχουλάκι μου!!!

Μίςς ήσουν τυχερούλα ευτυχώς!! Εγώ όπως κ η Πιγκού είμαστε στην κατηγορία την δύσκολη,θέλει λίγο υπομονή παραπάνω μονάχα!!!

Πιγκού όμως μην στεναχωριέσαι,όλα καλά θα πάνε!!!!

Κόβεις εισιτήριο για το πισινάκι σας;;;;έχω ανάγκη λίγη δροσιά !!!!Φέρνω κέικ που έβγαλα πρίν απο τον φούρνο κ παγωτό δικό μου!! 

Κάρπε μου θυμάσαι πέρυσι;;;;τις ίδιες μέρες κάναμε ωοληψία,μεταφορά και χοριακές!!!! Πέρασε ενας χρόνος και είμαστε μανούλες!!!!

Τρελαίνομαι που την πήγες για βουτιές,εμείς εδώ πισίνα δεν έχουμε κοντά για να τον πάω,και θάλασσα είναι νωρίς ακόμα ... :( 

Τζώρτζιααααα δεν πιστεύω να έκανες γυμναστική;;; με το κέντρο ξαναμίλησες;πως θα συντονιστείτε σου έχουν πεί;;

Δέσποιναααα αχ η δική σου με την δική μου πεθερά θα έκαναν τρελλό παρεάκι!!!!

Πάντως αν βρείς τον τρόπο κ δεν επηρρεάζεσαι σφύρα τον κ σε εμένα,γιατί λίγο η κούραση,λίγο η ζέστη,λίγο όλα αυτα που κάνει κ μας φορτώνει προβλήματα θα με δείτε στις ειδήσεις!!!

Χρύσα πως κατάφερες κ βγήκες;;;εγω μέχρι την πόρτα φτάνω κ γυρνάω...

• Μου αρέσει 3

Qshbp2.png

3 ώρες πρίν, Δέσποινa είπε:

Πανω στο κεφαλι μου!!!!κυριολεκτικα ομως.....πφφφφφ

Τι καλα που πλατσουριζει στο νερακι και δροσιζεται μωρε η μικρουλα!εγω επειδη ακομα ειναι μικρουλης περιοριζομαι στα συχνα πλιτσι πλιτσι στο νιπτηρα!!!

Ποσα να γινουν ακομα????η γυναικα ειναι απλα στον κοσμο της,μακαρι να μπορουσα να ακολουθησω το παραδειγμα της και να μην επηρεαζομαι απο τις βλακειες της!!!

Σε νιώθω κοπέλα μου!!! Πως να μην επηρεαστεις? Εδώ επηρεάζουν τα παιδιά μας.. Όταν έχουν καθημερινή επαφή μαζί τους αυτά γίνονται. Εμένα της έχουν δημιουργήσει φοβίες της μικρής. Να καταλάβεις όταν άρχισε να σηκώνεται μόνη της στο πάρκο πήγαινε ο πεθερος μου και την κρατούσε απο πίσω μην πέσει!!! Που? Στο πάρκο! Έλεος.. Και κάπως έτσι έφτασε 17 μηνών και περπάτησε μόνη της.. Με πολύ φόβο. Ενώ από 12 μηνών κρατιοταν απο τα έπιπλα και έκανε βηματάκια.. 

Νατασακι η είσοδος είναι ελεύθερη!! Πολύ ευχαρίστως να έρθεις να παίξουμε όλοι μαζί στην πισινουλα!! Εννοείται όλα τα κορίτσια είναι ευπρόσδεκτα!!! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

1 hour ago, Pingu είπε:

Σε νιώθω κοπέλα μου!!! Πως να μην επηρεαστεις? Εδώ επηρεάζουν τα παιδιά μας.. Όταν έχουν καθημερινή επαφή μαζί τους αυτά γίνονται. Εμένα της έχουν δημιουργήσει φοβίες της μικρής. Να καταλάβεις όταν άρχισε να σηκώνεται μόνη της στο πάρκο πήγαινε ο πεθερος μου και την κρατούσε απο πίσω μην πέσει!!! Που? Στο πάρκο! Έλεος.. Και κάπως έτσι έφτασε 17 μηνών και περπάτησε μόνη της.. Με πολύ φόβο. Ενώ από 12 μηνών κρατιοταν απο τα έπιπλα και έκανε βηματάκια.. 

Νατασακι η είσοδος είναι ελεύθερη!! Πολύ ευχαρίστως να έρθεις να παίξουμε όλοι μαζί στην πισινουλα!! Εννοείται όλα τα κορίτσια είναι ευπρόσδεκτα!!! 

Τραγικό να γεμίζουν φοβίες το μικρό!!! Αμάν να ανακατεύονται σε όλα....

Ερχόμαστε...παίρνω το μικρό φρατζολάκι και μπλούμ!!! :):) 

Qshbp2.png

Νατάσα, ήξερα ότι έπρεπε να βγω γιατί είχα δουλειές, αλλά δεν είχα καταλάβει τι παίζει από ζέστη!!! 

Εν τω μεταξύ, δε μου δίνει η μαμά μου το αμάξι!! Στον αδερφό μου το δίνει, σε εμένα όχι! Το πιστεύετε, έχω 2 χρόνια το δίπλωμα και δε με αφήνει να πάρω το αμάξι. Φοβάται μην της το τρακάρω, ενώ ο αδερφός μου κάθε φορά που το παίρνει το βγάζει μπιέλα και δεν του λέει κανείς τίποτα!!! Εμ με στέλνει δεξιά και αριστερά σε μικροδουλειές, εμ δε μου το δίνει και αναγκάζομαι να πηγαίνω με τα πόδια!!! Και δεν παίρνει από λόγια, τι της το συζητάω τι όχι, το δικό της θα περάσει....

Νατασσάκι μου βγήκα με τα χίλια ζόρια και μετα απο προτροπή του αντρούλη μου να κάνω μια αγορά που ήθελα και μόλις γυρίσαμε, και ναι! Θα τολμήσω να κάνω γυμναστική με ανεμιστήρα εννοείται, αλλά το σύντομο πρόγραμμα! Το 20λεπτο! Μόνο κοιλιακους. Δεν πέφτει η ζυγαρια βρε κορίτσια όμως!... Χάνω πόντους γιατί το βλέπω στα ρουχα μου, αλλα απο γραμμάρια τίποτα!... Λετε να έκανε η arvecap καμια κατακράτηση;... Η περίοδος ειναι στα τελειώματα οπότε δεν πιστευω πως οφείλεται σ' αυτό.

Επειτα έχω σίδερο, αλλα δεν ξέρω αν θα έχω την υπομονή να κανω έστω και λίγο.

Με το κέντρο όχι, δεν ξαναμίλησα. Όπως ξαναέγραψα, οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο!

ΧρυσαΜ και τώρα που είσαι εγκυος δεν στο δίνει; Θα τη μαλώσω! Εκτός εαν έχεις δώσει λαβές και φοβάται για την ασφάλειά σου. Ή εκτος (χα χα!) αν είσαι στην άτυχη κατηγορία "κόρη από την Αχαια" όπως εγώ, οι ξαδέρφες μου και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της περιοχής όπου οι μαμάδες έχουν την απίστευτη παθολογική αδυναμία στους γιους!!! Περαστικά σου!

Παω για τη γυμναστική μου. Εάν επιβιώσω θα με ξαναδείτε!...

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...