Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , DIMITRAS είπε:

Χαχαχα Νατασσακι τι άλλο θέλεις το παιδί νανουρίζεται απο τώρα μόνο του πωωω ανατρίχιασα...μου θύμησες τον μεγάλο μου ανηψιό τον έβαζα δίπλα μου κ αρχίζαμε τις καντάδες έκλεινε το ένα μάτι κ άρχιζε το μωρό μου ...τώρα ακόμα 22 χρονών μαντράχαλος όταν κοιμάται μαζί μου κάνει τα χουζούρια τα ίδια πάνω μου ...κ εγω λειώνω

Αγάπη καλωσόρισες με το καλό κοπέλα μου να γίνεις μανούλα κ σύντομά!!!

Καλημέρα!!!!! 

Αααα καντάδες δεν ξέρω αλλά τα τραγουδάκια μου παιδικά και μή τα έχω εύκολα!!! 

Εμμ έτσι είναι αδυναμίες ακόμα κ αν έχουν περάσει τα χρόνια!!!

• Μου αρέσει 1

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Χάθηκα κανα δυο μέρες γιατί ζεσταινόμουν πάρα πολύ και ένιωθα ότι το κινητό με ζεσταίνει ακόμα περισσότερο... Τι κάνετε;;; πώς πάτε;;

@Me-Lenia δεν την έκανα ακόμα την αναγγελία γιατί δεν έχω ακόμα λεφτά (μεσω ιντερνετ τα τραβάει από την κάρτα μου). Γενικά είμαι αρκετά στριμωγμενα τώρα γιατί χρειάζομαι 20€ για κάτι φάρμακα που μου τελειώνουν, 50€ για το γιατρό (ο οποίος μπορεί να μου πάρει και λιγ0τερα, αλλά για παν ενδεχόμενο..), 15€ για το παράβολο που χρειάζομαι και 15€ για την αναγγελία... Το εισόδημά μου είναι μηδενικό και δε ζητάω από τους γονείς μου, δε μου αρέσει. Τωρα δεν ξέρω τι θα κάνω, θα δείξει...

Καλημερα κορίτσια!! Ξεκινάει η ζέστη σιγά σιγά.. Ωχ τι μας περιμένει.. 

Γεωργία μου έχει δίκιο η Δήμητρα. Καλό συντονισμό θέλει και όλα θα πάνε καλά!!! 

Αγάπη καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό να γίνεις και εσύ μανούλα σύντομα!! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε? Πως θα την "βγάλετε" με την ζέστη? Εγώ έχω πάρει μια πισινουλα για την μικρή θα την βγάλω στο μπαλκόνι να δροσίζεται.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια ρίτσια τι κάνετε; ζέστη παντού! Αυτή την πισινουλα στο μπαλκόνι πολύ τη ζήλεψα!!! Αχ!! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή να ξαναφυγουμε! 

Εμένα περίοδος ακόμα δε μου έχει έρθει είμαι στην πέμπτη μέρα καθυστέρησης, πρώτη φορά που περιμένω σαν τρελή να αδιαθετήσω και τίποτα! 

Τα φιλιά μου σε όλες! 

Καλησπέρα μικρουλες μου! Όντως έχει πολλή ζέστη!... Παραγγείλαμε κι αλλον ανεμιστήρα για να κανουμε οικονομια και να μην καιμε συνεχως το κλιματιστικο. Λιγο παντως το βραδυ θα το βαζουμε γιατι δεν την παλευω!...

Βρε Sugarάκι, δεν κανεις κανενα τεστ καλου-κακου;!... Λεω εγω τώρα.

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!τι κανετε??

Σας ευχαριστω ολες για τα λογια συμπαραστασης!!

Πως τα πατε με τη ζεστη??εμεις ακομα την παλευουμε για παρασκευη σαββατο θα δειξει!!μολις εφτιαξα παγωτακι να εχουμε ετοιμο και αναψα το σιδερο....ζεσταινομαι κ μονο που το βλεπω αλλα δεν γινεται αλλιως!!

Ο μπομπιρακος μου εχει μια βδομαδα που εβγαλε και το πρωτο του δοντακι(αχχχ ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!φτιαξαμε και το χαλβα μας) κι αυτη τη στιγμη παιζει και μιλαει κι η χαζομαμα του δεν ξεκολλαει απο τα μπουτακια του!!

Διαβασα τα νεα ολων σας(ειδα και αρκετες νεες παρουσιες και πολυ χαρηκα)!!γεωργια μου πολυ χαρηκα που εισαι τοσοοοοο κοντα πλεον...δεν ειπαμε αισιοδοξες σκεψεις????κοιτα το 50-60 λοιπον!!

Δημητρα λυπαμαι πολυ αλλα το σημαντικο ειναι πως λυση θα βρεθει!μπραβο στον αντρα σου που δεν δισταζει καν!!!

Μελενια μου,σουγκαρακι,στρολακι,νατασακιιι μου και ολες οσες ξεχναω σας στελνω πολλα πολλα φιλια!!!!

• Μου αρέσει 3

x6WFp2.pngYIVQp2.png

4 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Καλησπέρα μικρουλες μου! Όντως έχει πολλή ζέστη!... Παραγγείλαμε κι αλλον ανεμιστήρα για να κανουμε οικονομια και να μην καιμε συνεχως το κλιματιστικο. Λιγο παντως το βραδυ θα το βαζουμε γιατι δεν την παλευω!...

Βρε Sugarάκι, δεν κανεις κανενα τεστ καλου-κακου;!... Λεω εγω τώρα.

Έχω κάνει ήδη 2 κι είναι αρνητικά! Ο

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Κορες έχει ζέστη μα πολύ ζέστη!!!

Πήγα χθες στον αδερφό μου είχαμε συνάντηση τα αδερφάκια κ τα ανηψάκια μου 4 θηρία!! Τα μεγάλα τα 20χρονα πηγαινοερχοντουσαν δουλειά κ για να μας παίρνουν μεζεδάκια από το ταβερνάκι που πηγαιναμε με τους γονείς μου!  Αρχίσαμε τα ανέκδοτα ε πήγε μεσάνυχτα που γυρίσαμε τα ευχαριστηθηκα τα ζουζούνια μου ειδικά την μεγάλη ανηψιά που φοράει τα ρούχα μου την κοιτάζω κ λέω έτσι ήμουν?? Παλι καλά που έχω το κορίτσι κ δεν τα δίνω σε ξένους έχει γίνει ίδια όπως ήμουν απο τα 20 ως τα 38 που αρχισα τις ενέσεις!

Sugaraki χαλάρωσε είπαμε θα συντονιστείς μαζί με την Τζώρτζια κ ολα καλά θα πάνε εχω θετικά vibes :)

Δεσποινιώ μου όταν εχεις περάσει τόσα για να γίνεις γονιός ...όταν δουλεύεις νύχτα μέρα για αυτό τον σκοπό λες..έτσι ξεκινήσαμε..το ξέραμε...κάναμε ότι μπορούσαμε με αυτό τον τρόπο ε...μετά γυρίζεις σελίδα δυστηχώς πας ένα χρόνο πίσω..προσπαθείς να ξεχάσεις τα δάκρυα κ τον κόπο..σηκώνεις μανίκια κ λες για πάμε...

Αισιοδοξία κ χαμόγελο κ ολα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

Καλό καυτό μεσημέρι....

δεν ξέρω για εσάς εγώ πεθαίνω..λιώνω...κορίτσια δεν αντέχεται αυτός ο καιρός οταν είσαι σπίτι.

Ανοιγοκλείνω το ac  για να μην ζορίζεται το μωρό αλλά δεν είναι κ το καλύτερο..

Σούγκαρ μου χαχαχα και εγώ πέρυσι μια βδομάδα καθυστέρηση είχα,ήθελα να ξεκινήσω και δεν μπορούσα!!! Το τι χορό έκανα όταν τελικά αποφάσισε να έρθει :) έτσι θα κάνεις κ εσύ!!!

Δεσποινάκι μου εμείς πάντα συντονιζόμαστε,και παγωτό κάναμε χθές και σίδερο το βραδάκι !! Βέβαια τώρα που λιώνω λέω καλύτερα που το έκανα χθές που ήταν ενα τσίκ καλύτερα!

Τζώρτζια συμφωνώ εκεί το βραδάκι που θέλουμε να κοιμηθούμε το χρειαζόμαστε περισσότερο,την μέρα κουτσά στραβά θα βρούμε κάποιο τρόπο!!! 

Πιγκού πισινάκι διαβάζω!!!το πόσο το χαίρονται τα πιτσιρίκια,καλά έκανες να δροσίζεται το μικράκι !!!! Κάτσε κ εσύ μέσα ;):):) 

Χρύσα μου ο γιατρός σου παίρνει λεφτά για επίσκεψη;;; Δεν είναι μέσα στο πακέτο οι επισκέψεις κτλ;;;

• Μου αρέσει 4

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας όμορφες! Πως πανε οι ζέστες;

Δημητρούλα μου τι ωραία και δεμένη οικογένεια που έχετε! Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και να είστε παντα έτσι αγαπημένοι!

Νατασσακι χωρις ac δεν παλεύεται η κατάσταση! Τα μπανάκια τα ξεκινήσατε;

Εμας μας έδιωξαν νωρίτερα απο τη δουλεια σήμερα λόγω καύσωνα. Το ιδιο εκανε και η εταιρεια του αντρα μου.

Επισης σήμερα τηλεφώνησα στο κεντρο για να τους ενημερώσω πως αδιαθέτησα, αλλα μου είπαν να μην αρχίσω τα φάρμακα διότι η δότριά μου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν πειράζει. Παιρνω λίγη παράταση ακομα για να χάσω κανένα κιλάκι!

Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια μας!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!! Τι κάνετε??? Χάθηκα πολύ καιρό αλλά αυτή τη φορά ήταν για καλό λόγο!!!! Τα καταφέραμε επιτέλους!!! Είμαι έγκυος σε δίδυμα στον τέταρτο μήνα! Τελικά τα παγωτινάκια μας έπιασαν τόπο!!Το πρώτο τρίμηνο ταλαιπωριόμουνα με συμπτώματα αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτεραα! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Συγχαρητήρια σε όσες έγιναν μανούλες! Να χαίρεστε τα μωράκια σας! Και φυσικά καλή δύναμη σε όσες προσπαθούν! Εύχομαι πολύ σύντομα μέσα από την καρδιά μου το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα!

• Μου αρέσει 7

wVRPp2.pngwTonp3.png

@DIMITRAS όχι δεν είναι πακέτο. Αλλά πότε μου παίρνει 20, πότε 30, πότε 40, κάποιες φορές δεν παίρνει τίποτα.. Μου έκανε και δώρο την αυχενική με το παπέι. Γενικά είναι λίγο ακριβός, αλλά τι να κάνω, τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ που προτιμώ να πληρώσω κάτι παραπάνω παρά να ψαχτώ αλλού :-\ :-\ :-\ 

@butterfly1986 συγχαρητήρια!!!!

Κορίτσια τι κάνετε? Τι ζέστη είναι αυτή? Δεν είναι να βγεις καθόλου έξω. Μυρίζουν και τα σκουπίδια και γίνεται χαμός.. 

Butterfly με το καλό τα μωράκια σου!!!! 

Ρε κορίτσια κάτι δεν πάει καλά. Εκεί που δεν είχα καθόλου περίοδο μου ήρθε πάλι μέσα σε 15 μέρες!!!! Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Και δεν μπορώ να πάρω και τον γιατρο τέτοια ώρα. Αγχώθηκα λίγο... 

Νατασακι τελικά εγώ δεν μπορώ να μπω στην πισινουλα με την μικρή. Και έλεγα αύριο να παίζαμε με το νερό.. Κρίμα.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι νέο μέλος στην παρέα! Παρακολουθώ το φόρουμ πάνω από ένα χρόνο τώρα! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, σε όσες καταφέρατε τα φασολάκια και σε όσες προσπαθείτε, μην ανησυχείτε, όλα θα γίνουν-κι εγώ μια από τα ίδια...

Εμείς λιγότερο από δυο χρόνια προσπαθούμε, αλλά τίποτα. Το θέμα είναι στο σπέρμα, το οποίο δε διορθώνεται όπως φαίνεται. Κάναμε δυο σπερματεγχύσεις, στην πρώτη ήταν οριακά φυσιολογικό και μετά στην δεύτερη (ένα μήνα μετά) ήταν ολιγοασθενοτερατοσπερμία (παρόλη την αγωγή με βιταμίνες) και ήταν ιδανικό μόνο για μικρογονιμοποίηση. Δεν το περιμέναμε και είπαμε τέρμα και με τις σπερματεγχύσεις. Συζητήσαμε με το γιατρό και ενώ μας είπε ότι θα μπορούσαμε και μόνοι μας να τα καταφέρουμε, είπαμε οι δυο μας να μην ταλαιπωρούμαστε ψυχολογικά και να πάμε σε τεχνητή από Σεπτέμβρη. Τώρα μένει να μαζευτεί η υπόλοιπη χαρτούρα και να πάμε για επιτροπή.

Ήξερα από την αρχή το θέμα με το σπέρμα και ήμουν και είμαι συνέχεια με το άγχος, το οποίο πιθανόν να ήταν και αναστατικός παράγοντας. Τώρα όμως, ξεκινούν καινούριες διαδικασίες για μας, ίσως και οι πιο αγχωτικές.... Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο, απλά ήθελα να γνωριστούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...