Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου! Μέρες έχω να γράψω. Μόλις χθές το βράδυ γύρισα απο Αθήνα κ τα νέα σας μου δημιούργησαν ανάμεικτα συναισθήματα.

Δημητρούλα μου το αν κ πόσο λυπάμαι για την εξέλιξη δε χρειάζεται να το πω. Χαίρομαι όμως πολύ που προσπαθείς να φτιάξεις την ψυχολογία σου κ κυρίως που ψάχνεις άμεσα λύση! Η γρήγορη επαναφορά σημαίνει κ γρήγορη εξέλιξη. Όλα θα έρθουν με το καλό, απλά μας ταλαιπωρούν λίγο παραπάνω! 

Γεωργία μου τι όμορφα νέα διάβασα για σένα :) !!! Με το καλό κοριτσάκι μου, όλα να έρθουν πόλυ ομαλά κ ευχάριστα!!! 

Νατασάκι μου μας τρελαίνεις με τον μπουτάκια-πατουσάκια κ γελάκια :wub: . Αχ όσο φαντάζομαι τα παιχνιδάκια σας στη θάλασσα τρελαίνομαι!!! Περιμένω ατελείωτες περιγραφές! :)

Άντζη μου ετοιμάζεστε σιγά-σιγά για τη βάπτιση!!! Υπέροχα♡♡♡!!! Να χαίρεσαι κ το Σοφάκι σου, χιλιόχρονη!!! Της πέρασε η ίωση? 

ΧρυσαΜ πως είσαι? Έτοιμη η αγγελία γάμου?

Μαράκι μου σε ξεπάτωσε ο Γιαννάκης??? Χαχαχα... απόλαυση ειναι το ζουζούνι! Να μεταφέρεις τις ευχές μου στο Ελενάκι για το γάμο κ τη βάπτιση της φραουλίτσας.

Υπόλοιπα κορίτσια Pingu, Stroll, λουκουμαδάκι τι κάνετε???

Τα δικά μου νέα τώρα έχουν ως εξής: τη Δευτέρα έκανα μια ήπια απόξεση ενδομητρίου κ όλη την εβδομάδα μου έκανε ενδομήτρια έγχυση αντιβίωσης κ τώρα μου έδωσε αντιβίωση απο το στόμα για 15 ημερες. Άντε να δουμε...

Φιλακιαααα....!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελενίτσα μου γλυκούλα μου ελπίζω όλα να πάνε καλά κ να βρούμε το φως μας κ συ κ γω:tongue: 

Καμάρι δεν εχω περιθώριο χρόνου να ξεψαχνίζω τα πράγματα ούτε να πέσω...τον Αύγουστο κλείνω τα 40 κ τα περιθώρια κ το σώμα πέφτει..θέλω να κάνω ένα γερό παιδί εαν οι συνθήκες βοηθήσουν έχει καλώς εαν οχι θα μαζέψω κομμάτια κ θα αρχίσω από το μηδέν! Τρέλααα 

Ας ειμαστε καλά κ εγω κ ο αντρας κ ξαναμανά χαχα!!!

Αγαπες μου καλησπερα!!!! Εχω καιρο να μπω, ετρεχα με τις ετοιμασιες αλλα ο,τι και να πω ειμαι αδικαιολογητη!

Βλεπω καινουργιες παρουσιες και χαιρομαι πολυ!!!

Νατασακι, stroll, Γεωργια, Μελενια μου τι κανετε;;;;;;

Τα υπολοιπα κοριτσια να βλεπω στο fb!

Δημητρουλα μου δεν ειχα διαβασει για την εξελιξη αυτη! Στεναχωρηθηκα πολυ!!! Γιατι;;;;;!!!!! Και εμεις ειχαμε θεμα με το σπερα, δεν βρισκαμε κινουμενο για γονιμοποιηση και ειχμε καταψυξει μονο τα ωαρια που ειχα βγαλει μονο δυο. Διαβασα για τον αντρα σου που εκλαιγε και εφερα στο μυαλο μου τον δικο μου και το κλαμα που εριχνε οταν γυριζαμε σπιτι απο το κεντρο χωρις σπερμα, χωρις εμβρυα. Μου ελεγε δεν θα γινω ποτε πατερασ και σπαραζε η καρδια μου. και τωρα με την φραουλιτσα ολα εσβησαν. Ετσι θα ειναι και για εσας, σε λιγο καιρο θα κρατατε το μωρακι σας στην αγκαλια και ολα τα αλλα θα τα θυμαστε και θα γελατε!

• Μου αρέσει 3

ABHSp3.png
Y2Ijp3.png

Γεία σας κορίτσια!!!!

τι κάνετε;;; ψήνεστε;;;;

Πολύ ζέστη.... 

εγώ εδώ ταίζω τον μικρούλη μου,φιλάω χεράκια και γράφω!!!!!

Ελενάκι μου να ζήσετε κ να χαίρεστε κ την μικρούλα σας!!!! Πως ήταν όλα;;; όπως τα είχες ονειρευτεί;;; η μικρή έκλαψε;;

Μελένια μου αντιβίωση εε;;; γιαουρτάκια κ χάπια προβιοτικά απο φαρμακείο.Άντε ν τελειώσει όλο αυτό να προχωρήσετε.

Δήμητρα καλά αποτελέσματα !!

Τζώρτζιααααα που είσαι;;;; 

τα υπόλοιπα κορίτσια μας;;;; γυρνάτε;;

Qshbp2.png

Γεια σας μικρουλες μου; Τι κανετε; Αφορητη ζεστη, ε; Μαλλον προτιμω τις βροχουλες...

Ελενακι μου να ζησετε ευτυχισμενοι! Να ειναι τα χρονια σας γλυκα κι αγαπημενα! Να χαιρεστε και το κοριτσάκι σας! Πως την ειπατε;

Μελενια μου, ελπιζω να ηταν αυτο το τελευταιο εμποδιο και τωρα όλα να πάνε κατ' ευχήν!

Νατασσακι, θα ευχαριστηθείτε καλοκαίρι φετος!

Pingu μου!!! Μου φαίνεται τον θες τον "Γερμανό" σου!!! Χα χα χα! Δεν μπορεις μακρυα απ' την πεθερουλα! Χα χα! Τουλαχιστον ηταν στο ρελαντί ή εκανε τα δικά της;

Τα υπολοιπα κορίτσια μας τι κανετε;

Εγώ εδω... Στην αναμονή... Ίσως λίγο προβληματισμένη, γιατι διαβάζω τα νεα και από τα κορίτσια της σελίδας των δανεικών και βλέπω πως κι εκει υπάρχουν πολλές δυσκολίες... Για να δούμε... θα μου πειτε τα ποσοστα επιτυχίας κι εκει είναι 50-60% που θα πει πως 50 ή 40 γυναίκες στις 100, αποτυγχάνουν...

Κατα τα άλλα, συνεχίζω γυμναστική (μ' αυτή τη ζέστη... έλεος! Αλλά τι να κάνω!) που βλέπω πως με βοηθάει και στις κήλες τελικά γιατί το φοβόμουν, δουλεια, οικιακα οσο προλαβαίνω και πέφτω ξερή το βράδυ!...

πρίν από 2 λεπτά , NatasaP είπε:

Γεία σας κορίτσια!!!!

τι κάνετε;;; ψήνεστε;;;;

Πολύ ζέστη.... 

εγώ εδώ ταίζω τον μικρούλη μου,φιλάω χεράκια και γράφω!!!!!

Ελενάκι μου να ζήσετε κ να χαίρεστε κ την μικρούλα σας!!!! Πως ήταν όλα;;; όπως τα είχες ονειρευτεί;;; η μικρή έκλαψε;;

Μελένια μου αντιβίωση εε;;; γιαουρτάκια κ χάπια προβιοτικά απο φαρμακείο.Άντε ν τελειώσει όλο αυτό να προχωρήσετε.

Δήμητρα καλά αποτελέσματα !!

Τζώρτζιααααα που είσαι;;;; 

τα υπόλοιπα κορίτσια μας;;;; γυρνάτε;;

Ωωωπ! Τηλεπάθεια! Μόλις με ζήτησες ήρθααα! Κάνετε μαμ καλέ μαμα;

Που να είμαι; Εδώ! Τρέχω!

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Γεια σας μικρουλες μου; Τι κανετε; Αφορητη ζεστη, ε; Μαλλον προτιμω τις βροχουλες...

Ελενακι μου να ζησετε ευτυχισμενοι! Να ειναι τα χρονια σας γλυκα κι αγαπημενα! Να χαιρεστε και το κοριτσάκι σας! Πως την ειπατε;

Μελενια μου, ελπιζω να ηταν αυτο το τελευταιο εμποδιο και τωρα όλα να πάνε κατ' ευχήν!

Pingu μου!!! Μου φαίνεται τον θες τον "Γερμανό" σου!!! Χα χα χα! Δεν μπορεις μακρυα απ' την πεθερουλα! Χα χα! Τουλαχιστον ηταν στο ρελαντί ή εκανε τα δικά της;

Εγώ εδω... Στην αναμονή... Ίσως λίγο προβληματισμένη, γιατι διαβάζω τα νεα και από τα κορίτσια της σελίδας των δανεικών και βλέπω πως κι εκει υπάρχουν πολλές δυσκολίες... Για να δούμε... θα μου πειτε τα ποσοστα επιτυχίας κι εκει είναι 50-60% που θα πει πως 50 ή 40 γυναίκες στις 100, αποτυγχάνουν...

Κατα τα άλλα, συνεχίζω γυμναστική (μ' αυτή τη ζέστη... έλεος! Αλλά τι να κάνω!) που βλέπω πως με βοηθάει και στις κήλες τελικά γιατί το φοβόμουν, δουλεια, οικιακα οσο προλαβαίνω και πέφτω ξερή το βράδυ!...

Κάναμε κάναμε κ τώρα είναι ξάπλα στον καναπέ κ μιλάμε :) 

γυμναστική βρε κοριτσάρα ;;; μπράβο σου!!!! Να πίνεις υγρά εεεε!!!! 

Αχχχ μην διαβάζεις τέτοια,κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ ας "φαίνεται" όμοια!!!Εσύ να σκέφτεσαι θετικά!!!!!

Qshbp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Χαχαχα Γεωργία τι να κάνω η άμοιρη.. Ήθελε ο άντρας μου να πάμε να κάνουμε κ κανένα μπάνιο και να αποφύγουμε την ζέστη. Αλλά τελικά αυτό το σκ θα έχει πιο πολύ ζέστη και θα είμαστε εδώ και θα έχει γυρίσει κ η πεθερά.. Διπλό χτύπημα! Εννοείται έκανε τα δικά της αλλά λέω δεν βαριέσαι δυο μέρες είναι θα περάσουν.. Όλο τον χρόνο την έχω στις δυο μέρες θα κολλήσω? Χαχαχα.. Ευτυχως την άλλη Πέμπτη θα φύγει πάλι για εξωτερικό αυτή τη φορά. Λέω δεν κάνουν μια απεργία οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να ξεμείνει εκεί? Χαχαχα.. 

Φιλάκια σε όλες!!! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

πρίν από 35 λεπτά , NatasaP είπε:

Κάναμε κάναμε κ τώρα είναι ξάπλα στον καναπέ κ μιλάμε :) 

γυμναστική βρε κοριτσάρα ;;; μπράβο σου!!!! Να πίνεις υγρά εεεε!!!! 

Αχχχ μην διαβάζεις τέτοια,κάθε περίπτωση είναι διαφορετική κ ας "φαίνεται" όμοια!!!Εσύ να σκέφτεσαι θετικά!!!!!

Ναι μαμα! Θα πινω υγρά! Χα χα!

Προσπαθω να σκέφτομαι θετικά για να μην στενοχωριεται λ  Και ο αντρούλης μου...

4OQ2p3.png

πρίν από 4 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Ναι μαμα! Θα πινω υγρά! Χα χα!

Προσπαθω να σκέφτομαι θετικά για να μην στενοχωριεται λι ο αντρούλης μου...

Γεωργία μου μολις διάβασα στην σελίδα με τα δανεικά.. Μην σκέφτεσαι τέτοια. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είναι λογικό να υπάρχουν και αποτυχίες γιατί κανείς δεν υπόσχεται 100%επιτυχία.. 

xsSnp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Pingu είπε:

Γεωργία μου μολις διάβασα στην σελίδα με τα δανεικά.. Μην σκέφτεσαι τέτοια. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Είναι λογικό να υπάρχουν και αποτυχίες γιατί κανείς δεν υπόσχεται 100%επιτυχία.. 

Ναι... αυτο μου λεει και ο άντρας μου. Προσπαθώ να σκέφτομαι πως θα είμαι στο επιτυχημένο 50-60%...

Αλλα να... κάτι που διαβάζω, κάτι που ξερω προσωπικώς και δυο κοπέλες που δεν τα κατάφεραν ακόμα και με δανεικά... αναρωτιέμαι...

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια ελα να αναρωτιώμαστε μαζί τα ίδια περνάω χαχαχα!!Βρε ο συντονισμός θα τα κάνει όλα κ η ψυχολογία σου...ξέσπα το άγχος κ τις σκέψεις τώρα κ κάνε τα κόλπα σου εσύ!!!

Νατασσάκο έτσι να μιλάτε να τραγουδάτε να χορεύετε να περνάμε κ εμείς καλά μαζί σας!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, agapi86 είπε:

Γεια σας κοριτσια!νεο μελος!!!θελω κι εγω να γινω μανουλα!!!

Καλώς μας ήρθες Αγάπη!!! Με το καλό να γίνεις μανούλα! Θα σου στείλουν οι μωρομανούλες μας μπόλικη μπεμπεδόσκονη!

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Καλημερούδια!!!! 

Τσουπρίτσες;;;; τι κάνετε;;;

Τζώρτζιααααα μουυυυ χαχαχαχαχα...κάνω πρόβα για όταν μεγαλώσει ο μπόμπιρας!!!! 

Να κάνεις και για τους δυό σας θετικές σκέψεις!!! :):) 

Δήμητρα δεν υπάρχουν αυτές οι συζητήσεις!!! Το καλό είναι πως αυτονανουρίζεται κιόλας,τον έχω αγκαλίτσα κ αρχίζει ωωωωωωω ωωωωωωω ωωωωω γελάω και του κάνω κ εγώ  και μετά αρχίζουμε χορωδία μέχρι να κοιμηθεί.

Αγάπη καλώς μας ήρθες!!! Με το καλό να γίνεις κ εσύ μανούλα!!!!

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

Χαχαχα Νατασσακι τι άλλο θέλεις το παιδί νανουρίζεται απο τώρα μόνο του πωωω ανατρίχιασα...μου θύμησες τον μεγάλο μου ανηψιό τον έβαζα δίπλα μου κ αρχίζαμε τις καντάδες έκλεινε το ένα μάτι κ άρχιζε το μωρό μου ...τώρα ακόμα 22 χρονών μαντράχαλος όταν κοιμάται μαζί μου κάνει τα χουζούρια τα ίδια πάνω μου ...κ εγω λειώνω

Αγάπη καλωσόρισες με το καλό κοπέλα μου να γίνεις μανούλα κ σύντομά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...