Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Sugar86 είπε:

Τώρα αγχώνομαι και εγώ, ούτε του άντρα μου το σπερμα είναι πολύ καλό, έχει πολύ χαμηλη κινητικότητα και ο αριθμός είναι στα όρια, δεν έχουμε κάνει επιπλέον εξετάσεις γιατί καταλήξαμε ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι οι σαλπιγγες μου εφόσον και μετά το χειρουργείο εμείνα έγκυος φυσιολογικά αλλά ήταν εξωμητριο. 

Λίνα τι εννοείς ένα παιδί που να βασανίζεται; 

Ρε κορίτσια μήπως έπρεπε να το ψάξω κι εγώ λίγο παραπάνω; 

Όπως επίσης το μόνο που έχουμε κάνει με αιματολογικες είναι οι ομάδες αίματος, αυτό εννοείτε; 

Εννοω να εχω προβλημα με το dna μου ητε λογω ηλικιας ειτε λογω εξωτερικων παραγοντων κ να κανω ενα παιδακι με προβλημα προτιμω να κανω με δανεικο. Οχι οτι σου εγκυατε κανεις τιποτα απλα αν μου ελεγαν οτι με το δικο μου dna εχω πολλες πιθανοτητες το παιδι μου να εχει προβληματα θα προτιμουσα να παω με δανεικα για περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι γερο το παιδι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχου Δημητρούλα κ σε σκεφτομουν κ δεν ειχα προλαβει να σου γράψω.

εν μέρει σε καταλαβαίνω γιατι ειχα κ εγω μια παλινδρομη την 5η εβδομαδα κ σκεφτομαι οτι ετσι ηταν καλυτερα γιατι δεν το ειχαμε δει ουτε ειχαμε ακούσει καρδουλα.βεβαια δεν εχω κανει εξωσωματικη κ δεν μπορω να νιώσω την ταλαιπωρία σου τοσες φορές.μπραβο στον αντρουλη σου που συμφώνησε για δότη γιατι κ τοσες ορμόνες που παίρνουμε δεν κανουν καλο για τον οργανισμό της γυναίκας.

ευχομαι η επόμενη προσπάθεια σας να ειναι η τυχερή σας κ να προχωρήσεις σε μια υγιή κύηση...

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κανετε;εγω έκλεισα μακιγιέζ για τη βαφτιση του μικρού μου κ έκλεισα κ το κεντρο για το τραπέζι που θα κανω μετα τη βαφτιση...

• Μου αρέσει 1

VXtmp2.pngdbarp3.png

5 ώρες πρίν, Angie.31 είπε:

Οχου Δημητρούλα κ σε σκεφτομουν κ δεν ειχα προλαβει να σου γράψω.

εν μέρει σε καταλαβαίνω γιατι ειχα κ εγω μια παλινδρομη την 5η εβδομαδα κ σκεφτομαι οτι ετσι ηταν καλυτερα γιατι δεν το ειχαμε δει ουτε ειχαμε ακούσει καρδουλα.βεβαια δεν εχω κανει εξωσωματικη κ δεν μπορω να νιώσω την ταλαιπωρία σου τοσες φορές.μπραβο στον αντρουλη σου που συμφώνησε για δότη γιατι κ τοσες ορμόνες που παίρνουμε δεν κανουν καλο για τον οργανισμό της γυναίκας.

ευχομαι η επόμενη προσπάθεια σας να ειναι η τυχερή σας κ να προχωρήσεις σε μια υγιή κύηση...

τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κανετε;εγω έκλεισα μακιγιέζ για τη βαφτιση του μικρού μου κ έκλεισα κ το κεντρο για το τραπέζι που θα κανω μετα τη βαφτιση...

Ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!! 

Άντε σου φεύγουν ενα ενα για την μεγάλη μέρα του μικρου!!Θα είναι όλα μα όλα τέλεια!!

Καλημέρα κορίτσια γλυκα! Τι κανετε;

Sugarακι αυτο το μηνα, ε; Καλη επιτυχια μεσα απ' την καρδια μου κοπελα μου!

Angie μου με το καλο να σας πετυχουν ολα!

Μολις διαβασα πμ που ειχα στη σελιδα των δανεικων. Μια κοπελα που ειμαστε στο ιδιο κεντρο, εκανε την ενεση που εκανα κι εγω, αλλα τα ωαρια της δοτριας δεν προχωρησαν. Οποτε παει για τον αλλο μηνα. Αρα υποθετω το οτι με καλεσαν κι εμενα, δεν θα πει πως ειναι δεδομενο οτι θα γινει αυτον τον μηνα.... Για να δουμε, μηπως σταθω πιο τυχερη.

Κατα τα αλλα πηγαμε εχθες στον διαβητολογο του αντρουλη μου και τα εχει παει εξαιρετικα! Του μειωσε την αγωγη και εχουμε επανεξεταση σε 4 μηνες. Δοξα τω Θεω, το προλαβαμε κι αυτο!

Τα φιλια μου σε ολα τα κοριτσια!

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Καλημέρα ομορφες!

Αρχίσατε μπανακια; Πολυ θα ηθελα να ειχα παει σε καποια παραλια, αλλα μ' εχουν "φαει" οι δουλειες!....

Καλημέραααααα!!!!

Ετσι τρέχα για να αράξεις με το καλό!!!Εγω πετάχτηκα ο αντρας μου απο χθες το βραδυ στις 10 θα γυρισει το απογευμα!!!Δουλειες 24 ωρες 7 μέρες την εβδομαδα!!! Εγω εχω πλακωθει στις δουλειες να μπω σε σειρά..εχω σίδεροοοοοο

Καλημέρες καλοκαιρινές!!!!!!

τι κάνετε;;πως είστε;;;

Τζώρτζια μου καλή αρχή!!! Εσύ θα είσαι τυχερούλα κ θα προχωρήσετε άμεσα!!!!

Άντζουλινι ένα ένα να φεύγει απο την λίστα!!!! Άντε με το καλό!!!!

Μαράκι μου πές στην λενιώ να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!!! Καλοφώτιστη κ η φραουλίτσα!!!!

Φίλησε τον κούκλο σου πολλές φορές!!!

Δήμητρα λυπάμαι,σε αυτές τις περιπτώσεις δεν λές κ πολλά.

Χρύσα για την αναγγελία του γάμου μπορείς κ μέσω ίντερνετ να την κάνεις,υπάρχει σελίδα που σου παρέχει αυτή την υπηρεσία κ δεν τρέχεις πουθενά.Εγώ έτσι το έκανα.Μπές στο publees και είναι πανεύκολο.

Σούγκαρ μου δεν θέλω σκέψεις περίεργες,κάθε γυναίκα κ κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Αν ο γιατρός μας δεν μας πεί για παραπάνω εξετάσεις δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε απο μόνες μας.Δεν θέλουν την αποτυχία μας γιατί "χαλάει" και το όνομα τους! Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά,αλλά αυτό πίστευα και πιστεύω.

Δεσποινάκι μου,Μελένια μου και οι υπόλοιπες κούκλες πως είστε;;;

Εμείς εδώ...έξω μπούτια,πατούσια,μπράτσα....χαμός!!Τώρα κοιμάται στην κούνια του κ εγώ πίνω καφεδάκι παρέα με το τάμπλετ μου.

Άντε κ απο βδομάδα παραλία ...πήραμε και το μαγιό μας :wub:  για να ξαπλώνουμε την κορμάρα στην ξαπλώστρα!!!!!!!

Όσες πήγατε κ σήμερα να ξέρετε σας ζηλεύω,κάντε μια βουτίτσα κ για εμένα που σε λίγο θα σιδερώσω !!!! Φιλάκιαααα!!!!

• Μου αρέσει 3

Qshbp2.png

Νατασσού πες τα στη sugar  εγω μετα απο τόσα φάρμακα θα κάνω εναν τυπικό έλεγχο για τον δικό μου εγκέφαλο τίποτα άλλο κ συμφωνώ μαζί σου κανείς τους δε θέλει να χαλάσει το όνομα του είπαμε! 

Να φάς τον κύριο μπούτια κ γω μετά από παπουτσάκια προσπαθώ να με σπρώξω στην σιδερώστρα...δεν θέλωωω κλαψ

Νατασσακι παραλιες βλεπω απο βδομαδα! Σουπερ κατασταση! Αντε να το χαρειτε!

Κορίτσια κι εγω εχω σιδερο, αλλα λεω να το αναβαλλω... Μπορει να κοιμηθω για καμια ωριτσα... Τα ' χω παιξει!...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;;;;

σήμερα ο συνδυασμός ζέστης κ σίδερου ήταν μαρτύριο!!!!

Έφτιαξα και παγωτό και ομολογώ το διασκέδασα με το μωρό παρέα στην κουζίνα.

Τζώρτζια ελπίζω να κοιμήθηκες κ να άφησες το σίδερο.Εμ τι να τον κάνω τον μικρούλη μας,θα τον ξαπλώνω στην ξαπλώστρα κ θα βουτάμε εναλλάξ!!! Φέτος να ευχαριστηθώ κ εγώ μιας κ πέρυσι πήγαμε αργά διακοπές κ ήταν παγωμένη η θάλασσα κ δεν μπήκα.

Χρύσα μου χαίρομαι που βοήθησα,αν χρειαστείς βοήθεια πέσμου αλλά είναι πολύ εύκολο κ είμαι σίγουρη πως θα το έφτιαξες κιόλας.

Δήμητρα,και εγώ μετά τις σπερματεγχύσεις έκανα μονάχα εναν αιματολογικό έλεγχο στις ορμόνες. Όσο περισσότερα κάνουμε "απο μόνες" μας τόσο αγχωνόμαστε περισσότερο.

Τα μπούτια τα διέλυσα :wub:

• Μου αρέσει 2

Qshbp2.png

7 ώρες πρίν, NatasaP είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;;;;

σήμερα ο συνδυασμός ζέστης κ σίδερου ήταν μαρτύριο!!!!

Έφτιαξα και παγωτό και ομολογώ το διασκέδασα με το μωρό παρέα στην κουζίνα.

Τζώρτζια ελπίζω να κοιμήθηκες κ να άφησες το σίδερο.Εμ τι να τον κάνω τον μικρούλη μας,θα τον ξαπλώνω στην ξαπλώστρα κ θα βουτάμε εναλλάξ!!! Φέτος να ευχαριστηθώ κ εγώ μιας κ πέρυσι πήγαμε αργά διακοπές κ ήταν παγωμένη η θάλασσα κ δεν μπήκα.

Χρύσα μου χαίρομαι που βοήθησα,αν χρειαστείς βοήθεια πέσμου αλλά είναι πολύ εύκολο κ είμαι σίγουρη πως θα το έφτιαξες κιόλας.

Δήμητρα,και εγώ μετά τις σπερματεγχύσεις έκανα μονάχα εναν αιματολογικό έλεγχο στις ορμόνες. Όσο περισσότερα κάνουμε "απο μόνες" μας τόσο αγχωνόμαστε περισσότερο.

Τα μπούτια τα διέλυσα :wub:

Ααχχ ξεπλώστρα τα μπουτάκια γιούπιιι!!

Ναι κοπέλα μου αφού πετυχαίνω σύλληψη δεν εχω να αγχωθώ πολύ το πρόβλημα παραμένει το ίδιο που ξέραμε δυστηχώς το θαυμα δεν είναι τόσο εύκολο να ολοκληρωθεί ο οργανισμός μας ξέρει τι κάνει δεν θέλω να πώ ότι είμαστε τυχεροι γιατί αποφευγουμε τα χειρότερα αλλα στην ουσία αυτό μας συμβαίνει! 

Έτσι να τρώς τα μπουτάκια ψυχές μου έχεις την ωραιότερη παρέα!!

Λοιπόν βιοχημική κατάφερα αυτή την φορά τα είπαμε ήρεμα κ μέσα στην εβδομάδα τα νεότερα κ λίγες εξετάσεις για να μου φύγει η ιδέα του θυρεοειδή..ετοιμάζω τα χαρτιά μου να δούμε τι θα κάνουμε έλεγα εστω κανω πραγματικές κυήσεις αντε πάλι με πέρνει απο κάτω αυτοχαστουκίζομαι λοιπόν!!

• Μου αρέσει 2

Γειά σας κορίτσια!! Εμείς πήγαμε σκ στο χωριό (στην πεθερά) κάναμε τα μπανακια μας και επιτέλους μπήκε και η μικρή. Αν και παγωμένη η θάλασσα της ψιλό άρεσε. Αγκαλιτσα βέβαια αλλά καταβρεχαμε τον μπαμπά και το διασκέδαζε.. Εγώ κάηκα στην πλάτη και δεν μπορώ να ξαπλωσω ανάσκελα με τιποτα.. Την πάτησα γιατί είχε αεράκι και δεν καταλάβαινα ότι καίει ο ήλιος.. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...