Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Δήμητρα μου λυπάμαι κι εγώ πολύ, ούτε εγώ το περίμενα εφόσον είχε διπλασιαστεί σε είχα για σίγουρη. Ν κουράγιο και ξανά από την αρχή! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού ήταν άριστα το εμβρυάκια, κι όσο για το σπερμα όλοι λένε ότι ένα καλό θέλουμε. Εσείς έχετε χιλιάδες, γιατί μόνο 2 να είχες γονιμοποιησει,; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Sugar86 είπε:

Δήμητρα μου λυπάμαι κι εγώ πολύ, ούτε εγώ το περίμενα εφόσον είχε διπλασιαστεί σε είχα για σίγουρη. Ν κουράγιο και ξανά από την αρχή! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού ήταν άριστα το εμβρυάκια, κι όσο για το σπερμα όλοι λένε ότι ένα καλό θέλουμε. Εσείς έχετε χιλιάδες, γιατί μόνο 2 να είχες γονιμοποιησει,; 

Καμάρι μου με ένα κ καλό γίνεται η γονιμοποίηση...όλα τα έμβρυα μας στο εργαστήριο γίνονται άριστα και αντέχουν κ απόψυξη...στην πορεία της ανάπτυξης που βγαίνει πιο πολύ από το υλικό του άντρα αρχίζουν τα διάφορα προβλήματα κ μετά απο βλαστοκύστες το ίδιο γίνεται σαν εξέλιξη.,το ρίσκο το ξέραμε γιατι δεν έχουμε αρκετό σπέρμα ώστε να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις με αποτέλεσμα ενω εχουμε καλή ποιότητα ωαρίων κ ποσότητα ικανοποιητική για τα δεδομένα ηλικίας μας να γονιμοποιούντε ούτε τα μισά ωάρια εαν ειχα τούμπανο σπέρμα θα είχα μείνει έγκυος κ τώρα φυσιολογικά..(κλείνω τα 40 σε 1 μήνα). Για να κάνω προεμφυτευτικό θέλω πάνω απο 4 έμβρυα κ πάλι δεν πιανω το 100% για ενα γερο εμβρυάκι. Θα δούμε την ψυχολογία του άντρα κ θα προχωρήσουμε αναλόγως..

θα απευθυνθούμε σε εργοστάσιο με τέντες σας λεω!! Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες!!

Λοιπον κοριτσια μπήκε το καλοκαίρι (χθες ηταν η πρώτη μερα ημερολογιακά). Κανουμε τις βουτιές μας, πίνουμε τις μπιρίτσες/κοκτέιλ μας (όσες μπορούμε) και κοιτάμε μπροστά. Τα καλυτερα έρχονται!!..

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια μου. Μολις γύρισα απο την εφορεια. Μου πηραν και τη σειρα, αλλα δεν ειχα ορεξη για καβγα πρωι-πρωι! Πφφφφ!... Δεν θα φτιαξει ποτε αυτος ο λαος!... Τελος παντων.

Δημητρουλα μου, εχτες σκεφτομουν τον αντρουλη σου που εκλαιγε και τον καταλαβαινω απολυτα γιατι ειμαι κι εγω στη θεση του. Νοιωθει το βαρος της ευθυνης των αποτυχιων, για τις οποιες στην ουσια δεν φταιει. Κατα τη γνωμη μου, πρεπει να σφιξει την καρδια του και να προχωρήσετε με δοτη. Δεν πρεπει να ταλαιπωρεισαι αλλο κι εσυ με τοσα φαρμακα και δεν πρεπει να χανετε χρονο, διοτι προχωραει και η δικη σου ηλικια και η καλη ποιοτητα ωαριων θα ειναι αμφιλεγομενη στην πορεια... Συγγνωμη αν σε αγχωνω, αλλα πρεπει να λεμε αληθειες. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα ως μεγαλυτερη και αφου περασα πρωτη απο αυτα τα μονοπατια.... η λογικη μου αυτο μου λεει.

Θύμησέ μου, πόσες προσπάθειες έχετε κάνει;

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Εχθες που ημουν στο κεντρο για την ενεση ακουγα αθελα μου τον γιατρο να ενημερωνει τηλεφωνικως μια κοπελα πως και τα 3 εμβρυακια της δεν προχωρησαν. Ποια ταλαιπωρη να ειναι στην αλλη μερια της γραμμης, σκεπτομουν...

Δημητρουλα τελικα δεν ειναι η ιδια Arvecap που εκανα με εκεινες που κανουμε στη διεγερση.

Α! Να σας πω κι αυτο! Όλη την χθεσινη ημερα ο αντρουλης μου ειχε καποιον εκνευρισμο. Το απεδωσα στην πιεση της δουλειας. Το βραδυ που ηρθε στο σπιτι, παρατηρησα πολυ χαρουμενη διαθεση. Επειτα καταλαβα πως χαιρεται παρα πολυ που ξεκινησαμε. Εμμεσως πλην σαφως, το παραδεχτηκε! Χα χα! Εχει πιο πολυ αγχος απο μενα σιγουρα! Μαλλον και περισσότερη λαχταρα. Εγω καπου ειχα συμβιβαστει πως δεν θα γινει. Για να δουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον...

• Μου αρέσει 1

4OQ2p3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Μολις γύρισα απο την εφορεια. Μου πηραν και τη σειρα, αλλα δεν ειχα ορεξη για καβγα πρωι-πρωι! Πφφφφ!... Δεν θα φτιαξει ποτε αυτος ο λαος!... Τελος παντων.

Δημητρουλα μου, εχτες σκεφτομουν τον αντρουλη σου που εκλαιγε και τον καταλαβαινω απολυτα γιατι ειμαι κι εγω στη θεση του. Νοιωθει το βαρος της ευθυνης των αποτυχιων, για τις οποιες στην ουσια δεν φταιει. Κατα τη γνωμη μου, πρεπει να σφιξει την καρδια του και να προχωρήσετε με δοτη. Δεν πρεπει να ταλαιπωρεισαι αλλο κι εσυ με τοσα φαρμακα και δεν πρεπει να χανετε χρονο, διοτι προχωραει και η δικη σου ηλικια και η καλη ποιοτητα ωαριων θα ειναι αμφιλεγομενη στην πορεια... Συγγνωμη αν σε αγχωνω, αλλα πρεπει να λεμε αληθειες. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα ως μεγαλυτερη και αφου περασα πρωτη απο αυτα τα μονοπατια.... η λογικη μου αυτο μου λεει.

Θύμησέ μου, πόσες προσπάθειες έχετε κάνει;

Εχω κάνει 2 διεγέρσεις κ 3 προσπάθειες η πρώτη κουλούρα η δευτερη χαμηλή χοριακή 19...ανέβηκε κ γειά σας αλλά με αίμα ενω τώρα 42 μετα 120 κ μετά αρνητική χωρίς τίποτα λόγω των φαρμάκων!! Σκεφτομαι κ την ηλικία μου κ τα χρήματα κ ολη την αγωνία κ τα ορμονολογικά που μπορουν να επηρεασουν αλλα οργανα πιφφφ κ σκεφτομαι τις θυσιες του αντρα μου που με κρατησε σπίτι απο την χαρά του που βρήκαμε σπέρμα δεν θέλει να με παιδέψει άλλο για δικά του κυτταρα το είπε από μόνος του στον γιατρό τώρα μένουν διαδικαστικά κ εχει ο ΘΕΟΣ αν πιάσει με τα δανεικά με την πρώτη αν γονιμοποιηθούν όλα τα ωαρια μου εαν εχω 9μηνη κύηση εαν εαν εαν εχω Ιούλιο Αύγουστο να ανοιξω τους ουρανους και να πετύχω!!!

Όσο για τον άντρα σου το λαχταράει όπως ο δικός μου όταν ο γιατρός μου είπε να κάνω διέγερση Ιούλιο χωρίς να σκεφτεί λεφτα χωρις να σκεφτει οτιδήποτε είπε μέσα!! Εγώ τους σταμάτησα θέλω να ηρεμήσω κ να μην τα κάνω με την ψυχή στο στόμα! Μέσα σε 10 μήνες 3 εξωσωματικές δεν είναι λίγο!! Χαλάρωσε κ απόλαυσε το ταξίδι..η αβερκάπ που έκανες έχει πιο ισχυρή δράση θα συντονίσει ελιπαμε τον συντονισμό σου:)

Δηλαδη Δημητρουλα ειναι θετικός στο να προχωρήσετε με δότη αν καταλαβα καλα. Πιστευω πως αν το κανετε έτσι θα εχετε σιγουρη επιτυχια!  Και εχεις δικιο. Να ξεκουραστεις απο πασα άποψη και επειτα προχωρατε με ηρεμια.

4OQ2p3.png

1 hour ago, Georgia1972 είπε:

Δηλαδη Δημητρουλα ειναι θετικός στο να προχωρήσετε με δότη αν καταλαβα καλα. Πιστευω πως αν το κανετε έτσι θα εχετε σιγουρη επιτυχια!  Και εχεις δικιο. Να ξεκουραστεις απο πασα άποψη και επειτα προχωρατε με ηρεμια.

Ναι είναι θετικότατος κ οταν πήγαμε για την πρώτη χοριακή τώρα μου το είπε όταν ανεβηκε δεν το πίστευε νόμιζε ότι ήταν λάθος κ όταν πήρε το αρνητικό κλάμα μεν ξέσπασμα αλλά ειπε πάμε με ξένο δεν το κουράζω άλλο!!Εχω κ κανω αρρωστα παιδια η γυναικα μου τα αποβάλλει παιδι μου θα είναι εγω θα το αναστήσω...και ειναι τρελλαμένος με τα παιδια ολα τον ζητάνε όλα παίζουν μαζί του..οπότε θα λυτρωθεί κ εκείνος!!!

πρίν από 18 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Ναι είναι θετικότατος κ οταν πήγαμε για την πρώτη χοριακή τώρα μου το είπε όταν ανεβηκε δεν το πίστευε νόμιζε ότι ήταν λάθος κ όταν πήρε το αρνητικό κλάμα μεν ξέσπασμα αλλά ειπε πάμε με ξένο δεν το κουράζω άλλο!!Εχω κ κανω αρρωστα παιδια η γυναικα μου τα αποβάλλει παιδι μου θα είναι εγω θα το αναστήσω...και ειναι τρελλαμένος με τα παιδια ολα τον ζητάνε όλα παίζουν μαζί του..οπότε θα λυτρωθεί κ εκείνος!!!

Μπραβο στον αντρα σου πολυ σωστος. Κ εγω ετσι λεω απο το να κανω ενα παιδι που να βασανιζετε κ να μου μοιαζει χιλιες φορες ενα παιδι με αλλο dna κ να ειναι ευτυχισμενο. 

@linaa κοιτα να δεις με την επιλογη που γινεται μοιαζουν τα παιδακια στους γονεις...κ μην ξεχναμε οτι το περιβαλλον μετραει περνουν κινήσεις εκφρασεις συνήθειες τα πάντα...εαν ειναι δανεικο...εαν ειναι δικο σου το κυτταρο δεν ειναι απαραιτητο να μας μοιαζει κ στους 2..εγω μοιαζω με τον αδερφο μου κ με την αδερφη μου σε κινησεις κ εκφρασεις κ τα 3 εχουμε πιο εντονο το στοιχειο του πατερα μας αλλα η αδερφη μου που εφτασε 52 αρχιζει να μοιαζει στην μαμα μου!! Ο αδερφος μου εχει τα ματια της μανας μου εγω του πατερα μου η αδερφη μου ειναι του γαλατα...ξανθυα με πρασινα ματια κ ζουμπας...ο αδερφος μου 190 εγω 173 εκεινη το κουβαδακι 162 η μεγαλη μου η ανηψια μου μοιαζει στο ξανθο...ειναι ιδια στο σωμα στο προσωπο..η μικρη το ιδιο..σε ξανθο..οι ανηψιοι μου μοιαζουν στα ματια του αδερφου μου κ φωτοτυπια του γαμπρου μου..οπότε κανεις αλλος περα απο εμας δεν προκειται να το μαθει κ προχωραμε ακαθεκτοι...

Διαφημίσεις

1 hour ago, DIMITRAS είπε:

Μπράβο του! Εχει πολυ θάρρος! Εμενα μου πηρε 1,5 χρονο να το χωνεψω....

4OQ2p3.png

6 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Καμάρι μου με ένα κ καλό γίνεται η γονιμοποίηση...όλα τα έμβρυα μας στο εργαστήριο γίνονται άριστα και αντέχουν κ απόψυξη...στην πορεία της ανάπτυξης που βγαίνει πιο πολύ από το υλικό του άντρα αρχίζουν τα διάφορα προβλήματα κ μετά απο βλαστοκύστες το ίδιο γίνεται σαν εξέλιξη.,το ρίσκο το ξέραμε γιατι δεν έχουμε αρκετό σπέρμα ώστε να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις με αποτέλεσμα ενω εχουμε καλή ποιότητα ωαρίων κ ποσότητα ικανοποιητική για τα δεδομένα ηλικίας μας να γονιμοποιούντε ούτε τα μισά ωάρια εαν ειχα τούμπανο σπέρμα θα είχα μείνει έγκυος κ τώρα φυσιολογικά..(κλείνω τα 40 σε 1 μήνα). Για να κάνω προεμφυτευτικό θέλω πάνω απο 4 έμβρυα κ πάλι δεν πιανω το 100% για ενα γερο εμβρυάκι. Θα δούμε την ψυχολογία του άντρα κ θα προχωρήσουμε αναλόγως..

Τώρα αγχώνομαι και εγώ, ούτε του άντρα μου το σπερμα είναι πολύ καλό, έχει πολύ χαμηλη κινητικότητα και ο αριθμός είναι στα όρια, δεν έχουμε κάνει επιπλέον εξετάσεις γιατί καταλήξαμε ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι οι σαλπιγγες μου εφόσον και μετά το χειρουργείο εμείνα έγκυος φυσιολογικά αλλά ήταν εξωμητριο. 

Λίνα τι εννοείς ένα παιδί που να βασανίζεται; 

Ρε κορίτσια μήπως έπρεπε να το ψάξω κι εγώ λίγο παραπάνω; 

Όπως επίσης το μόνο που έχουμε κάνει με αιματολογικες είναι οι ομάδες αίματος, αυτό εννοείτε; 

πρίν από 56 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Μπράβο του! Εχει πολυ θάρρος! Εμενα μου πηρε 1,5 χρονο να το χωνεψω....

πρίν από 54 λεπτά , Sugar86 είπε:

Τώρα αγχώνομαι και εγώ, ούτε του άντρα μου το σπερμα είναι πολύ καλό, έχει πολύ χαμηλη κινητικότητα και ο αριθμός είναι στα όρια, δεν έχουμε κάνει επιπλέον εξετάσεις γιατί καταλήξαμε ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι οι σαλπιγγες μου εφόσον και μετά το χειρουργείο εμείνα έγκυος φυσιολογικά αλλά ήταν εξωμητριο. 

Λίνα τι εννοείς ένα παιδί που να βασανίζεται; 

Ρε κορίτσια μήπως έπρεπε να το ψάξω κι εγώ λίγο παραπάνω; 

Όπως επίσης το μόνο που έχουμε κάνει με αιματολογικες είναι οι ομάδες αίματος, αυτό εννοείτε; 

Γεωργία μου μας είχαν πει για ξένο εδώ κ 5 χρόνια!!Ήταν θαύμα που βρήκαμε κ φτάσαμε σε 2 δυστηχώς παλλίνδρομες..

Sugar εμείς κύηση φυσιολογική ούτε με σφαίρες...ήσουν ίσως άτυχη δεν ξέρω εμείς ούτε επιπλέον εξετάσεις σπέρματος δεν μπορεσαμε να κάνουμε λόγω χαμηλού αριθμού δείγματος βρίσκαμε λίγα κινητά άψογα μιλάμε από 25χιλιάδες σε 10 που μπορούσαν να κουνηθούν κάναμε μικρογονιμοποίηση όλες τις φορές κ είχαμε τα γνωστά. Γυναικολογικά είμαι κομπλέ φτιαξαμε κ το διαφραγμα γυαλί το ενδομήτριο..αιματολογικές εννοουμε έλεγχο για θρομβοφιλία κ αυτοάνοσα αιματολογος πρέπει να σε δει για επιπλεον απο αυτα που χρειάζοντε σε μια εξωσωματική .

Μην τρελλαίνεσαι αλλο το μηδεν το δικό μου που πηραμε ρισκο κ ελπίζαμε κ άλλο να τον βοηθησουν εαν δεν κανεις τον κύκλο σου τετοιες αποφάσεις είναι δύσκολες.

πρίν από 2 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Γεωργία μου μας είχαν πει για ξένο εδώ κ 5 χρόνια!!Ήταν θαύμα που βρήκαμε κ φτάσαμε σε 2 δυστηχώς παλλίνδρομες..

Sugar εμείς κύηση φυσιολογική ούτε με σφαίρες...ήσουν ίσως άτυχη δεν ξέρω εμείς ούτε επιπλέον εξετάσεις σπέρματος δεν μπορεσαμε να κάνουμε λόγω χαμηλού αριθμού δείγματος βρίσκαμε λίγα κινητά άψογα μιλάμε από 25χιλιάδες σε 10 που μπορούσαν να κουνηθούν κάναμε μικρογονιμοποίηση όλες τις φορές κ είχαμε τα γνωστά. Γυναικολογικά είμαι κομπλέ φτιαξαμε κ το διαφραγμα γυαλί το ενδομήτριο..αιματολογικές εννοουμε έλεγχο για θρομβοφιλία κ αυτοάνοσα αιματολογος πρέπει να σε δει για επιπλεον απο αυτα που χρειάζοντε σε μια εξωσωματική .

Μην τρελλαίνεσαι αλλο το μηδεν το δικό μου που πηραμε ρισκο κ ελπίζαμε κ άλλο να τον βοηθησουν εαν δεν κανεις τον κύκλο σου τετοιες αποφάσεις είναι δύσκολες.

Εμείς προχωρήσαμε σε εξ. Χωρίς να επισκεφτούμε αιματολογο

. Αχ ρε κορίτσια είναι τόσα πολλά κ τόσο διαφορετικά τα θέματα που έχει η καθεμία, η πράγματα που ανακαλύπτεις μετά, δε γίνεται να στα βρίσκουν ολα από την αρχή, να ξέρεις τι γίνεται και να τα κάνεις χωρίς να ταλαιπωρεισαι και να απογοητευσαι! Όλα θα ήταν τόσο εύκολα! 

Γεωργία περιμένω αύριο περίοδο και κάνω εμβρυομεταφορά με βλαστόκύστες αυτί το μήνα σε φυσικό κύκλο! 

Sugar κ εγω...αλλα τώρα με τις χαρτούρες θα πάω κ απο κει κ ενδοκρινολογο να με ξεζουμίσουν κ βλέπουμε!!

Όλες οι εξετάσεις είναι τούμπανο συλλαμβάνω για χασιμώτο κ τετοια τα ειχα δει περυσι δεν εχω κατι απο αυτά εγω θα παω για αλλο λογο τώρα μηπως κάτι άλλαξε μετά από 2 διεγέρσεις κ 2 παλλίνδρομες! Προληπτικά 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...